Wigwam - guestbook

Name : Suonna
Current favourite song : Pekka Myllykoski: Mun kissani rakastaa mua
  
Message : Nyt on Pressan ykkösen uusi masterointi käsissä. Kannet tyylillä tehty, Silaksen essay ja kolme bonusta, Time Alone With You, Solitary ja Deep Thinker.
  
  11/11/03 12:54

Name : Mikko
Home page : 30 Jahre Musikladen 1972-2002
  
Message : Tuolla on Musikladen-infoa, mutta listauksista ei löydy Made in Swedeniä ollenkaan.
  
  10/11/03 12:45

Name : måntte
  
Message : no machine head niillon tietty ollu messissä.
  
  10/11/03 12:30

Name : TimoV, Tampere
Current favourite song : Pugh Rogefeldt: Hogfarm
  
Message : Täsmennänpä hieman tuota aikaisempaa "Made in Sweden" kysymystäni, tottahan toki tiedän mitkä biisit ko. albumilla (Where do we begin) on. Kysymykseni koskikin noita Best of Musikladen DVD:tä, joissa on siis koottuna Musikladen nimiseen saksalaiseen tv-ohjelmaan kuvattua matskua tuolta 70-luvulta. Eli tietääkö kukaan soittavatko herrat Pohjola ja Aaltonen vielä noissa saksan televisiolle kuvatuissa pätkissä?
  
  10/11/03 11:02

Name : Hakey Shakey
  
Message : NETISTÄ TÄNÄÄN POIMITTU UUTINEN:

Columbia-avaruuslennolla mukana ollut ja menehtynyt naisastronautti oli innokas hevibändi Deep Purplen ihailija. Hän oli sähköpostiyhteydessä bändin jäsenten kanssa ja vei mukanaan avaruuteen kolme Deep Purple -yhtyeen cd-levyä.

Nuo levyt löytyivät Columbia -sukkulan raunioista ja ojennettiin aikanaan naisastronautin leskelle, joka luovutti ne Deep Purplen haltuun.

Tarinan uusi käänne paljastaa, että levyistä kaksi on päätynyt Rock and Roll Hall of Famen tiloihin Clevelandissa. Yksi jäi bändin haltuun muistoksi.

Deep Purplen nykyinen kitaristi Steve Morse on säveltänyt naisastronautin kunniaksi biisin Connection lost. Siitä saatava tuotto lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.
--------------------------

OMA KOMMENTTINI / KYSYMYS:

Varmaan ainakin FIREBALL ja BURN cd:t olleet mukana :)
Mitä sinä veikkaisit kolmanneksi ?????
  
  09/11/03 18:31

Name : Arto, Seinäjoki
  
Message : Wigwam Family Treestä taitaa puuttua yksi Wigwam-kombinaatio. Nikke Nikamo puhuu tästä kokoonpanosta <a href="http://www.rytmi.com/rytmi500/5nikamo.html">tämän</a> artikkelin vasemman puoleisen palstan viimeisessä kappaleessa.

Eli sukupuuhun sellainen kokoonpano mukaan, jossa on kaksi basistia: Mats ja Pekka.
  
  09/11/03 16:28

Name : Ande
Current favourite song : Voivod: The Prow
  
Message : Minäkin näytän aika paljon Ronnielta, olen myös rumpali ja talvella pidän vielä lähes samanmallista turkkia kuin Ronnie mm. Fresh Garbagen kansivihkossa olevassa kuvassa.

Ja tosiaan se Baddingin esittäjä olisi juuri oikea mies esittämään Gutsia.
  
  08/11/03 19:15

Name : Juhana
  
Message : Fiasko Recordsin sivuilta löytyy Aamulehden arvio Gnomuksen ja Gutsin keikasta ja Suomijazzin sivuilla on myös reportaasia em. konsertista.
  
  08/11/03 19:03

Name : Jukka
  
Message : Killerin rumpali, Teijoko se nyt oli nimeltänsä, olisi omiaan esittämään Ronnieta siihen tulevaan elokuvaan. Varsinkin näissä uusissa promokuvissa ihan Herra Ö:n näköinen, ja luontevasti onnistuisivat soittokohtauksetkin.
  
  08/11/03 18:12

Name : Pekka
Home page : http://www.progressiveears.com
Current favourite song : Shawn Phillips: Furthermore
  
Message : Progressive Earsin parhaat levyt 1974 äänestyksessä Being päätyi sijalle 26!
  
  08/11/03 12:33

Name : mika
Current favourite song : hurriganes: blue suede shoes
  
Message : Hurriganesistahan on jo tehty filmi: Hot wheels - kuumat kundit.
Ile Kallio muuten ylisti (loistavaa) Peter Greenia Jake Nymanin radio-ohjelmassa keskiviikkona.
  
  08/11/03 12:26

Name : vesa, jkl
Found : Search engine
  
Message : joo noista Made In Swedeneistä kaikki paitsi Down to earth oli sillä Where do we begin-levyllä, jossa soitti Pohjola ja Vesa Aaltonen. Ei ollut enää kummoinen levy se, toisin kuin se Live at the golden circle -livelevy, joka on aivan loistava. Kiitos sille joka muistaakseni täällä mainosti sitä alkukesästä. Sen jälkeen on tullut kuunneltua..
  
  07/11/03 18:47

Name : Esa
  
Message : Muistaakseni "Sometimes" ja Our Man olivat Made in Sweden LPllä jolla oli Pohjola. Kamalaa AOR rockia näin kun muistelee. Kai siellä yks Pohjolan sävellys oli..
  
  07/11/03 17:29

Name : Suonna
  
Message : ...joo, se kohtaus, jossa Gutsi kuivattelee märkää Lowreyta hiustenkuivaajalla, sisältää tietysti sähköiskun ja hirveän pyroteknisen räjähdyksen.
  
  07/11/03 16:41

Name : Jukka, St.Michel
Current favourite song : Virtanen: Clark Kent
  
Message : Siinä 2005 (!) ensi-iltaan tulevassa Wigwam elokuvassa muuten Nikke Nikamoa saisi esittää se Don Johnson Bigbandin solisti (Tommyjokin) semmoisilla kreivi Vasilijeff-irtoviiksillä ryyditettynä. Ronnien rooliin sopisi Martti Suosalo rokonarvet piiloon pakkeloituna, eikö? Toivotaan ettei Markus Selin tapansa mukaisesti kauheasti ymppää äänitys-, kiertue-, filosofointi- ym. kohtauksiin kauheasti räjähdyksiä sun muuta pyroteknistä ilkamointia.
  
  07/11/03 16:10

Name : TimoV, Tampere
Current favourite song : Pugh Rogefeldt: Ja dä ä dä
  
Message : Huomasin tuossa, että Best of Musikladen DVD-kokoelmista löytyy Made In Sweden yhtyeen kamaa seuraavasti. Vol 1 "Sometimes"; Vol 4 "Lady G"; Vol 8 "We Must Be Crucified"; Vol 9 "Down to Earth" ja Vol 10 "Our Man". Täydelliset biisilistat näistä DVD:stä löytyy ainakin Saksan Amazonista.
Ja sitten kysymys: soittaako näillä taltioinneilla herrat Pohjola ja Aaltonen?
  
  07/11/03 14:33

Name : Finnspång
  
Message : Ganes-asialla on tv- ja elokuvamaailman ihmelapsi Aleksi "mikään-ei-tunnu-miltään" Bärdy.

Toivon kyllä hartaasti, että hänen puljansa ei koskaan innostuisi Wigwamista, muuten näemme vielä Jasper Pääkkösen, Juha Veijosen ja Oskari Katajiston esittämässä Jimppaa, Gutsia ja Rekkua...
  
  07/11/03 13:59

Name : Suonna
  
Message : Mietittiinkös noita Wigu-näyttelijöitä täällä vieraskirjassa vai huuruissa jossain muualla? Mutta Peter Franzen ois tietysti nuori Jim Pembroke. Ja se Baddingin esittäjä Gutsi.
  
  07/11/03 13:57

Name : k.p.tikka-ri
Current favourite song : Shlomo Cronich: Why didn´t you tell me?
  
Message : Ganesista filmi? Onks Pekko Aikamiespoika taas asialla? Näytteleeks se Sibbe nyt Remua???
  
  07/11/03 13:00

Name : måntte
  
Message : nyt kun ganeseista tulee filmi niin eiköhän wigwamistakin kohta.
  
  07/11/03 09:39

Name : k.p.tikka-ri
Home page : http://www.bg50.ru/
Current favourite song : Noitalinna Huraa!: Tylsää
  
Message : Ulkomaalaiset rock-tähdet täyttää vuosia, tuossa osoite yhden sivuille asian johdosta.Hauska kortti!
Päivä tais olla 27.11.03.
  
  05/11/03 09:51

Name : Suonna
Home page : http://www.io.com/~dork/
  
Message : Viihdyttävä sivusto, suosittelen levynkansitaiteen ystäville.
  
  03/11/03 17:53

Name : Inspired
  
Message : Runot kun käsittääkseni olivat samoja, kuin Rytmissä, tuskin olivat improa. Ainakin silloin Jukka luki paperista.

Taisi olla juuri tuo "Taiteilijan seitsemän huokausta", joka olosuhteiden pakosta esitettiin aika erikoisena versiona. B3 meni jostain kohtaa jumiin ja soitti yhtä ja samaa sointua, jonka päälle Jukka sitten luki runon. Itsekin jonkinmoisena "taiteilijana"(kitaraa ja koskettimia soitan) mielestäni hyvinkin osuva runo.
  
  03/11/03 17:11

Name : Jukka
Current favourite song : Four Seasons: You're Just Too Good To Be True
  
Message : Kylläpä ottaa pattiin kun en Mansessa ollut nyt viikonloppuna, tuntuu sikäli mahtavaa meininki olleen. Olivatko ne runotkin improvisoituja? Onkohan muuten Gutsi tulossa vierailemaan Savoy-teatteriin?
  
  03/11/03 14:59

Name : TimoV, Tampere
Current favourite song : Luis Alberto Spinetta: Para los arboles
  
Message : Mikalle tiedoksi "Saatanan radikaalit" on nimenomaan se elokuva tuolta 1970-luvun alusta. Onko se hyvä? Siitä voidaan olla monta mieltä, musa elokuvassa on ainakin loistavaa Matti Oilingin happy jazz band muistaakseni soittaa ja Pepe Willberg laulaa pari biisiä, molemmat hyviä. Ainakin elokuvassa on hauskaa ajankuvaa.

Ja luin tuossa kommentteja Gutsin ja Gnomuksen keikasta, ei paljon lisättävää, loistava keikka, "ei saa koskea, se on valtion".
  
  03/11/03 10:18