Wigwam - guestbook

Name : 4 isoa ja pientä ja 10
  
Message : Ulkomaisista progelegendoista tuli mieleeni,

Kävikö kukaan katsomassa King Crimsonia Finlandia talossa? Oliko siitä mitään keskustelua tällä palstalla? Oliko arvioita alan lehdissä tai hesarissa? Olen onnistunut jollain käsittämättömällä tavalla missaamaan koko touhun… Kävikö ne ollenkaan täällä… kuvittelenko vain…

  
  20/11/03 10:56

Name : Friend from the Fields
Home page : http://www.nfte.org
  
Message : Yesin sivuilla on kiertueaikataulu ja muuta semmoista. Viime kesänä aloittivat Ruotsista, nyt viisaasti Suomesta.

Tietääkö muuten joku sarjakuvataiteilija ja puutarhuri Anne Strengin sukulaisuhteesta Pekka Strengiin?
  
  20/11/03 09:22

Name : Esa parviainen, Helsinki
Current favourite song : Hawkwind Warrior on The Edge Of Time
  
Message : Mistä matti sait tuota tietoo Yesin saapumisesta?Se ois kyllä hienoo, mut taitaa jäädä The Gates Of Delirium tälläkin kertaa kuulematta josei siellä sitten oo Moraz paikkaamassa vaihteeksi kyllästynyttä Wakemania.
  
  20/11/03 07:28

Name : Matti, Hki
Current favourite song : Richard Wagner: Lohengrin 1st act
  
Message : Ulkomaalaisista progelegendoista Yes saapuu taas Helsinkiin, muistaakseni 2.6. avaamaan Euroopankiertueensa. Tällä kertaa juuri siinä legendarisessa kokoonpanossaan mistä vain 4/5 nähtiin parin vuoden takaisella Yes-visiitillä. Ja onneksi sinfoniabändi on jätetty tälläkertaa kotiin...
  
  19/11/03 10:36

Name : Suonna
  
Message : No johan on mielenkiintoinen keikkaryväs ilmaantunut updateseihin.
- Kari, sain kuulla Venäjä-seminaarista vasta eilen, enkä osaa sanoa tässä vaiheessa mitään. Kyllähän venäläinen populaarikulttuuri hyvä seminaariaihe on...
  
  19/11/03 09:13

Name : k.p.tikka-ri
Current favourite song : Akvarium: Nikto iz nas nie vyidjot otsjuda zivyim
  
Message : BG oli saanut Putinilta renikan....
Hesari tänään, 19.11.2003 s.C4....
Niistä ulkomaalaisita legendoista tän Hesari-jutun lopussa on maininta, koska Tomi Huttusta voi menna kuuntelemaan livenä Porthanialle...
And bytheway, ovatkos herrat Kononen ja Meriläinen menossa Joensuun yliopiston VIEPÄ-päiville maaliskuussa...?
  
  19/11/03 08:55

Name : Esa parviainen, Helsinki
Current favourite song : Kansas Song For America
  
Message : Onko kellään tietoo onko ulkomaisia progelegendoja tulossa milloin taas kaupunkiin? Aika laihaa on tarjonta viime aikoina ollu.......
  
  18/11/03 23:46

Name : Suonna
  
Message : Gutsi soittaa myös Torniossa:

http://personal.inet.fi/yhdistys/riversidejazz/Konsertit/konsertit.htm
  
  18/11/03 10:25

Name : Suonna
  
Message : Juuri ajattelin Ilkka kirjoittaa samasta asiasta... Eli kulttuurin sekularisoituminen on hyvässä käynnissä, kun RSO-arvio voidaan otsikoida populaarikulttuuriviitteellä.
  
  18/11/03 09:43

Name : Ilkka, Jyväskylä
Current favourite song : Tasavallan Presidentti: Wutu-Banale
  
Message : Gutsi Jyväskylässä! Tätä ei saa missata! Pirusti olen tykännyt uudesta levystä. Tapahtuisipa vielä se ihme, että Valon Vuoksi tulisi uusintapainoksena. No, tulihan Toden Toistoakin, joten toivossa on hyvä elää.

Hauska otsikko muuten maanantain Hesarin kulttuurisivulla, jossa on konserttiarvio Radion Sinfoniaorkesterin keikasta Finlandia-talossa; ohjelmistossa Mozartia, Adamsia, Lisztiä - ja jutun otsikkona: "Nykivä keskustelu tuntemattomissa paikoissa".
Sattumaako?... :)
  
  17/11/03 21:58

Name : Inspired
Current favourite song : Jamiroquai - Canned Heat
  
Message : Lisää keikkainfoa: 22.1 Jukka Gustavson Band Jyväskylässä Jazz Barissa. Bändin nimestä näkyy tippuneen "organ fusion" pois, ja Pekka Nylund on listattu kokoonpanoon. En kyllä tiedä, miten hyvin Nylund loppujen lopuksi bändiin istuu, sopivampi mielestäni Sahti/Hot Toe-tyyliseen meininkiin.
  
  17/11/03 21:24

Name : Jukka
  
Message : Koskas olisi tulossa näille sivuille ne Gutsilta kysytyt kysymykset vastauksineen?
  
  17/11/03 14:22

Name : Driver
  
Message : Huuto.netissä suht. edullinen Loven Wigwam-kokoelma myynnissä.
  
  17/11/03 12:46

Name : TimoV, Tampere
Current favourite song : Noitalinna Huraa!: "Huvikumpu"
  
Message : Tampereen levymessuilta löytyi vihdoin meikäläisellekin kappale Jukka Gustavsonin "Valon vuoksi" albumia, hinta oli 30 Euroa.
Muutenkin Wigwam harvinaisuuksia olisi ollut aika hyvin tarjolla, eniten harmitti siinä vaiheessa kun rahat oli jo käytetty loppuun ja yhdessä paikassa oli myytävänä "Tavastia Live" lp, jossa on ilmeisesti muualla julkaisematonta Gutsi materiaalia.
Niin ja muita harvinaisuuksia joita oli tarjolla olivat Lucky Golden Stripes englanninpainos (erilaiset kannet), vanha Loven Wigwam kokoelma, ja parissakin paikassa oli Tombstone Valentine tuplaa, hinta oli tosin suhteellisen suolainen 75-80 euroa.
  
  17/11/03 09:14

Name : Jani
  
Message : Ainiin...sorry...olin unohtanut.
  
  15/11/03 17:47

Name : Finnspång
  
Message : Information-aiheesta lisävalaistusta sivuston bibliography-osastossa. Vetävin yläotsikko lienee fiction...
  
  15/11/03 16:51

Name : Jani
  
Message : Information tuo mulle mieleen ensimmäisenä omassa hyllyssäni olevan Haurun levyn jonka kannessa lukee "Produced by Jukka Hauru for Finnlevy" eli tää Kassun Information on siis joku muu?
  
  15/11/03 10:18

Name : Suonna
  
Message : No vanha Information-tuottaja Halonenhan istuu Pressan seuraan kuin nenä päähän...
  
  14/11/03 16:47

Name : Inspired
  
Message : Kiitokset Suonnalle. Ja samaa mieltä siitä, että oikein hyvin tuo biisi istui setin alkuun.

Huomasin muuten tässä kaupungilla liikkuessani mielenkiintoisen keikkajulisteen: sen mukaan Pressat ja Kassu Halonen(!) ovat yhteiskeikalla Showravintola Maestrossa itsenäisyyspäivänä.
  
  14/11/03 16:39

Name : Friend from the Fields
Current favourite song : F. Zappa feat. C. Beefheart: the torture never stops
  
Message : Go Go bar oli mun mielestä todella näppärä setin aloitusbiisi, lähti kivasti liikkeelle ja eteni hurjaan rytistykseen. Muutoin aloitusbiisien kuningatar on mielestäni Just my situation. Tämän kesän Bless your lucky stars oli aikamoinen luulot pois -aloitus. Sitä vastoin taannoinen Marvelry skimmer ei mielestäni aloituksena toiminut, liian fiilistelybiisi, joka on albumillakin päättävänä kappaleena.
  
  14/11/03 14:43

Name : Suonna
  
Message : Inspired: Aloita Tom Waitsista ja hänen entisestä tyttöystävästään Rickie Lee Jonesista. Marianne Faithfullin 90-luvun Kurt Weill -coverit osuvat osittain samaan hahloon. Mose Allisonin ja Gordon Haskellinkin voit kuvitella istuvan Go-Go Barissa. Suomalaisista artisteista Remu pääsee VIP-kortilla jonon ohi.
  
  14/11/03 00:06

Name : Inspired
  
Message : Semifinalin keikoilta on jäänyt soimaan päähän "Dancing at the Go-Go Bar", varsin tarttuva kipale. Kyselisinkin tässä, että osaisiko joku paikalla ollut nimetä joitakin samantyylisiä levyjä/artisteja/biisejä? Mitään tyypillistä Wigwamiahan kyseinen veto ei ole.
  
  13/11/03 22:48

Name : TimoV, Tampere
Current favourite song : Orion's Beethoven: koko tuotanto
  
Message : Hieno uutinen tuo Pressan ekan levyn uusi cd-versio, erityisesti jos on huomattavaa parannusta siihen ensimmäiseen cd-versioon.

Ja eikös muuten Mummi kutoo niminen bändi julkaissut jotain Love:lla, Ektro-recordsin tulevissa julkaisuissa on pitkään ollut ko. bändin cd-kokoelma, joka kai nyt vihdoin loppuvuodesta ilmestynee, lisätietoa:
http://www.verkkotieto.fi/~jl1/index.html
  
  12/11/03 13:30

Name : Isto
Current favourite song : 21st Century Schizoid Band: Catleys ashes
  
Message : ...joo, tuo Pressan ekan uusi laitos on oikein mukavasti toteutettu uudelleenjulkaisu ja sellaisena oikein tervetullut täydennys levykokoelmaan. Toivottavasti myös Lambertlandista saadaan jossakin vaiheessa vastaavanlainen versio.

Taas laiskottaa enkä jaksa ruveta lähdeteoksia tutkimaan, joten kysyn ääneen: muistaako kukaan, kumpi ilmestyi ensin - sinkku Time alone with you vai tämä eka LP?
  
  12/11/03 11:02

Name : Esa
  
Message : Nykyisestä kaupungistani löytyi eka Wigwam tuote:
WIGWAM - - THE LUCKY GOLDEN STRIPES AND STARPOSE $14.99
ROCK LP VIRGIN S VG++/M- ENGLAND

En ostanut, mulla on Love LP.
  
  11/11/03 20:13