Wigwam - guestbook

Name : mika
Current favourite song : Järvinen: Rock Me
  
Message : tarkennus;

auto-kokoelmani on ajalta '75 ja etiäpäin - en osaa yhdistää Gustavson ajan juttuja Rekku-Wiguun.
Muuten - auto-kokoelma, voiko turhempaa asiaa olla?
No, meikäläinen ainakin niitä on kyhännyt ja näköjään muutkin.
  
  16/01/04 23:45

Name : mika
Current favourite song : lindholm: juna sinne tänne
  
Message : täytyypä katsella oma auto-Wigwam kokoelma, en muista mitä biisejä löytyy - siellä on kai ne oikeat best ofit? Big Farewell ainakin.

Zepu muuten nousee DVD:n myötä sinne Beatles, Stones, The Who (tässä järjestyksessä kolme parasta) kaikkien aikojen bändien listalle.
Musiikillisesti Who menee kyllä Stonesien edelle, mutta kuitenkin...
No, musiikillisesti laittaisin sinne top kolmeen kai Crimsonin ja varhaisen Genesiksen...
  
  16/01/04 23:30

Name : Inspired
Current favourite song : Wigwam - Lost Without A Trace
  
Message : Itse olen tehnyt tällaisen kokoelman, olen tarkoituksella ottanut tähän Wiguilta vain tietyntyylisiä biisejä:

633 Jesu Fåglar - Henry's Mountain Range Or Thereabouts - Oh Marlene! - Freddie Are You Ready? - Never Turn You In - A Better Hold(live) - Tramdriver - Nuclear Nightclub - Bless Your Lucky Stars - The Item Is The Totem - Do Or Die - Eddie And The Boys - Tombstone Valentine - Lucky Golden Stripes And Starpose(live) - Bitesize - Rockin' Old Galway - Grass For Blades(Wicked Ivorylta) - Daemon Duncetan's Request
  
  16/01/04 16:59

Name : Esa
Current favourite song : Wigwam: I Want To Blow Bubbles
  
Message : Oma autokokoelmani on NN ja sen jälkeiset 2 tiivistetty tusinaan raitaan, mutta loppuun livena Grass For Blades, en muista mikä versio.
  
  16/01/04 16:32

Name : Jukka
  
Message : Ja mukaan mahtuu vielä No New Games Wigwam Plays Wigwamilta - Sitten on 80 min uuttia täysi !
terv. Jukka
  
  16/01/04 15:55

Name : Jukka
  
Message : Sorry Snake Capslockista ! Tietystihän kokoelmista voi olla aina eri mieltä, eikä jokaista täysin tyydyttävää kokoelmaa pysty kukaan kokoamaan, Wigwamillahan se olisi koko tuotanto.Itselläni johtoajatuksena on ollut koota kokoelma, jota tykkään itse kuunnella ja joka on helpompi kuljettaa mukana mökille tms. kuin koko tuotanto. Toinen vaihtoehtohan olisi muuntaa koko Wigwamin tuotanto MP3 - muotoon ja polttaa yhdelle CD:lle... Mutta kun itse tykkään kuunnella kappaleita, valita sopivimpia, miettiä kappalejärjestystä ym.
Tietystihän tämä on vain minun mielipiteeni. Hahmottelin kokoelmaani tuota livelevyä tuossa ruokiksella ja alkuasetelma on seuraava :
Twilight Zonelta : Grass For Blades, Nuclearilta neljä bonusta, Fresh Garbagelta : Losing Hold ja Wigwam Plays Wigwamilta : Absalom, Colossus ja Lucky Golden Stripes. Siinä on 80 minuuttia täynnä. Kaksi viimeistä syystä, että niitä ei ole kokoelmallani studioversioina. Täytyy vielä kuunnella Wigwamin livetuotanto viikonloppuna läpi - toivottavasti lopputuloksena ei ole 4 CD:n kokoelma liveWigwamia. Olisi myöskin ollut kiva suunnitella levyä Wigwam plays The Band, mutta levytettyä materiaalia ei ainakaan toistaiseksi ole tarpeeksi saatavilla.
Wigwamin leikekirjani on nyt etsinnän alla, Pressan vastaavan löysin . terveisin Jukka
  
  16/01/04 14:04

Name : TimoV, Tampere
Current favourite song : Jukka Gustavson: Kontrasteja
  
Message : Pari sanaa lisää tuosta Gustavsonin Tampereen keikasta. Settilista taisi olla juuri se mikä Hannun viestissä oli. Mutta siis ehdottomasti näkemisen arvoinen kokoonpano, joissain biiseissä olisi ehkä toivonut, että ne olisi toteutettu vain tuolla levytyskokoonpanolla, eli ilman kitaraa, mutta se on vain hiusten halkomista. Mielellään olisin kuullut myös live-luennan kappaleesta "Walkin' & Talkin" ja Jukan laulua haluaisi aina kuulla enemmän. Mutta oli sen verran herkkua, että noin puolentoista tunnin setti tuntui jopa liian lyhyeltä.
Ja vielä erityismaininta: biisi "Ai ai ai vapaus on päässyt karkuun" toimi livenä todella loistavasti.
  
  16/01/04 10:53

Name : snake
  
Message : Jukka,
laita vaan valintasi näkyville, kunhan eivät ole liian itsestäänselvyyksiä: kai huolit mukaan 'ylläreitäkin'?
ota ensi kerralla CAPSLOCK pois päältä, jooko?
  
  16/01/04 10:45

Name : JUKKA
Found : Banner ad
  
Message : ALOIN VIIME VIIKONLOPPUNA SUUNNITELLA ITSELLENI OMASTA MIELESTÄNI TÄYDELLISTÄ WIGWAM - KOKOELMAA. NO VIIKONLOPPUNA TULI KOKO TUOTANTO KUUNNELTUA LÄPI JA TÄMÄN VIIKON OLEN TAISTELLUT BIISIVALINTOJEN KANSSA. ALUKSI SUUNNITTELIN CD - TUPLAA, MIKÄ OSOITTAUTUI MAHDOTTOMAKSI AJATUKSEKSI. TRIPLA OLI JO PITEMMÄLLÄ SUUNNITTELULLA KUNNES TÄNÄ AAMUNA PÄÄDYINKIN 4 CD:N BOXIIN, JOSSA YKSI LEVY ON LIVE . SEN KAPPALEET ON VIELÄ VALKKAAMATTA, MUTTA KOLMEEN EKAAN OLEN BIISIT JO VALINNUT, BIISILISTAA TARKASTELTAESSA KYLLÄ HUOMAA, ETTEI DARK ALBUM JA LIGHT AGES OLE MINUN SUOSIKKILEVYJENI KÄRKIPÄÄSSÄ. NO PROJEKTI JATKUU TÄNÄ VIIKONLOPPUNA LIVEBIISIEN KANSSA, KANNEN SUUNNITTELU YM. JOS JOTAKUTA KIINNOSTAA, VOIN KIRJOITTAA LEVYILLE VALITSEMANI KAPPALEET TÄLLE SIVULLE JA TIETYSTI OLISI KIVA KUULLA KRITIIKKIÄ PROJEKTISTANI.
TERV. JUKKA LEPPÄNEN
  
  16/01/04 06:56

Name : Suonna
  
Message : Not strictly Wig related... Mutta etsittyäni Musa.fi-lehteä verkosta ensin tuloksetta kutakuinkin loogisella "musa.fi:llä" kokeilin "www.musa.fi:ä". Jo on senkin mennyt joku toiveikas erotiikkamaakari varaamaan :-)
  
  15/01/04 18:56

Name : Finnspång
  
Message : Saatan nyt puhua potaskaakin, mutta käsittääkseni esim. YLE:n vanhojen töllöohjelmien ym. matskun julkaisua dvd:llä on jarruttanut paljolti se, että ennenmuinoin YLE:n henkilökunnan kanssa on solmittu sellaisia diilejä, että kaikista kaupallisista julkaisuista on pitänyt maksaa erikseen korvauksia kaikille kameramiehille, studiomanuille, maskeeraajille, äänimiehille, valoharjoittelijoille, artisteista nyt puhumattakaan. Tästä johtuen esim. dvd-julkaisujen tekeminen on ollut aiemmin aivan törkeän kallista ja vaikeaa. Nythän kyllä TV1:n sketsisarjaklassikoita on alkanut tulla dvd:nä, eli ehkä asioista on päästy sopuun?

Tietääkö joku paremmin?
  
  15/01/04 17:15

Name : Hezzu, yy-vee
  
Message : AWOPBOPALOOPOP ALOPBAMBOOM!

Suomen Talvisota 1939-1940: Underground-Rock on ilmestyny remasterina!
  
  15/01/04 17:13

Name : snake
  
Message : Petteri,
Totta hemmetissä!
  
  15/01/04 13:38

Name : Petteri
Home page : Kuvaruutupop
Current favourite song : Jukka Gustavson Organ Fusion Band - Syrjääntynyt
  
Message : Mielenkiintoinen juttu Elonkorjuusta. Näyttää olevan Elonkorjuustakin kuvamateriaalia 70-luvulta. Olisi erittäin hienoa, jos Yle tai joku muu pystyisi julkaisemaan DVD:nä näitä 70-luvun livepätkiä. Voisi olla kokoelma, jossa olisi Wigwamia, Pressaa, Tolosta, Elonkorjuuta... Mikon Kuvaruutupop -sivujen mukaan monien mielenkiintoisten bändien videomateriaalia on olemassa varsin hyvin, ainakin joskus on ollut. Asiasta kiinnostuneita on varmaan muitakin??
  
  15/01/04 13:17

Name : Matti
Home page : http://maza.fi/
  
Message : Mainittakoon nyt vielä meikäläisenkin puolesta että Fresh Garbage on törkeän loistava kokoelma! (jos saisin levyhyllystäni tasan yhden levyn, niin olisi kyllä tuo!)

Kiinnostaisi muuten minuakin kovasti noi Wigu-bootlegit (tietenkin 60-70-luvuilta).. että jos jollain on, niin voisi vaikka mailata :>
  
  15/01/04 13:13

Name : Hannu
Found : Search engine
  
Message : Terveiset tulliklubin JGOFB:n konsertista. Varsin taitava ryhmä, jonka anti oli painottuneen jazzpitoinen, konsertti sisälsi myös nuo upeat bluesbiisisit. Settilistaan kuuluivat ainakin:
Blue grace (?) - Fraktaali symmetria -I'm a bluesman - Ai ai ai vapaus on päässyt karkuun - Start & Run - Between fire & ice
encorena Coltranen Picnic
  
  15/01/04 12:46

Name : Pilke
  
Message : Kiitos kaikille vastanneille! Mukava huomata, että täällä on näin lämminhenkistä porukkaa!

*
  
  15/01/04 11:40

Name : Mikko Meriläinen
Home page : Taz Prez
Current favourite song : Tinneri: Mustavalkoinen maailma
  
Message : Laitoin Pressa-sivuille Suosikin Pressa-haastattelun vuodelta 1970.
  
  14/01/04 18:57

Name : Finnspång
  
Message : Onko kukaan innostunut Paltereista? Pukki toi lahjaksi setien neljän kiekon dvd:n männävuoden kiertueelta, ja täytyy myöntää, että setien klubikeikka toimi vallan hienosti. Tosin leikkaaja vetänyt töitä tehdessään vähän turhan monta pannullista kahvia, ja hössäkkä ylimalkaan vaikuttaa hieman huonosti viimeistellyltä, mutta mitäs, rokkiahan tämä vain on...
  
  14/01/04 16:52

Name : juha, kuopio
  
Message : Elonkorjuu löytyy realvideona
http://www.yle.fi/a2/
  
  14/01/04 15:23

Name : Hezzu
  
Message : Eilen oli ollu Ajankohtasesa Kakkosesa Elonkorjuu, tuleepi tänään uusintana klo 15:10.
  
  14/01/04 13:18

Name : Petteri
Home page : http://www.eerokoivistoinen.com
Current favourite song : Beth Gibbons & Rustin Man - Drake
  
Message : Tsekatkaa Eero Koivistoisen sivut.
  
  13/01/04 16:59

Name : Finnspång
  
Message : Eipä sillä, että minäkään Fresh Garbagea dissaisin...
  
  13/01/04 13:41

Name : Friend from the Fields
  
Message : Minäkin suosittelisin Fresh Garbagea, kattava kokoelma, upeita versioita, Wigwamia tyylillisesti laidasta laitaan. Mulla Nuclear Nightclub oli eka levy, mutta vasta Being kolahti kunnolla.

Näköjään menee tuo eka ilmoitettu Wigujen ja Pressojen yhteiskeikka päällekäin Pohjolan Sinfonia kakkosen ensiesityksen kanssa. Tosin Finlandia-talolta varmaan ehtii Tavallekin melkein ajoissa.
  
  13/01/04 12:57

Name : Uhmis
  
Message : Pilkelle voisi kyllä alkuun suositella Highlighsia kokonaiskuvan saamiseksi, mutta jos noita Wigwam-levyjä tulee sitten hankittua enemmänkin, kuten uskon, vielä parempi valinta taitaisi olla Fresh Garbage, jolla on äänitteitä, joita ei löydy muilta levyiltä.

Ja onhan sillä myös Luulosairas, Pedagogi ym., jotka oli "suomirokkia", ennen kuin koko käsitettä oli vielä keksittykään.  
  13/01/04 01:09