Wigwam - guestbook

Name : Suonna
  
Message : Peitsamon Wigu-tribuutin biisit löytää Mikon sivujen Wigu-diskografian alta linkistä "Cover Versions of Songs by Wigwam". (Olisiko erillinen "Wigwam tributes" osio kansiskanneineen paikallaan, Mikko?)

Levy on aivan hauska ja verraton, vaikka nuorena kriitikkona taisin siitä aikanaan kirjoittaa, että eipä noussut Peitsamolta wigwam pystyyn, mutta saipa jonkinmoisen jurtan tai maakuopan aikaiseksi...
  
  20/01/04 16:11

Name : Mikko Meriläinen
Home page : Populaarimusiikki
Current favourite song : Jukka Tolonen: The Sea
  
Message : Selasin kirjakaupassa Suomen musiikin historia –sarjan tuoretta osaa Populaarimusiikki ja huomasin, että Wigwamin ja Tasavallan Presidentin osalta lähteenä on käytetty näitä meikäläisen sivustoja. Tästä on seurannut teokseen sellainen luultavasti virheellinen tulkinta, että Pressa olisi kesällä 1971 keikkaillut jotenkin erityisen ahkerasti ympäri Suomea. Pressa-sivuston keikkalistahan on epätäydellinen – kesältä 1971 tietoja vain on sattunut löytymään. Laitoinkin sinne nyt asiasta huomautuksen, etteivät tulevat akateemiset tutkijat haksahtuisi. Muuten tuo Populaarimusiikki-teos vaikuttaa ihan ansiokkaalta.
  
  20/01/04 16:04

Name : Jukka
  
Message : Onko porukoilla tietoa Kari Peitsamo Skootterin levystä : Plays Wigwam.Saatavana CD:nä ? , mitä kappaleita kyseisellä levyllä, tuntemuksia ko. levystä ?
  
  20/01/04 15:47

Name : Esa
Home page : http://netti.nic.fi/~jyrki.i/ganes/lyrics/honey_im_leaving.txt
  
Message : Jonkin aikaa kateissa olleet Hurriganes sanat ovat palanneet, esim.

http://netti.nic.fi/~jyrki.i/ganes/lyrics/honey_im_leaving.txt
  
  20/01/04 01:57

Name : Kati
Home page : JK
  
Message : lähes kahden vuoden kuuntelun jälkeen voi sanoa, että Mustasta Popista löytyy yhä uusia ulottuvuuksia. kannattaa kiinnittää erityistä huomiota Virtasen upeaan kitarointiin. ja Tämä kala pääsi karkuun löytyy "alkuperäisenä" Freukkareiden Hittihökkeli-levyltä, parhaalta ko. biisi tosin kuulostaa livenä... :) jos joku muuten on kiinnostunu Mustasta Popista tai Jussin rentoutuslevystä Relaxatiosta, niin multa niitä löytyy.
tuolta Jussin sivuilta löytyy mun ottamia kuvia Wigwamista, et sinne vaan kattelemaan.
Wigujen keikkoja ja dvd:tä odotellen.
  
  19/01/04 22:10

Name : Jukka, Nastola
Current favourite song : Maarit: Viis' Pientä-Lp
  
Message : Heippa tiipiiväki. Täällä ihmettelee sivustoja Siperian nuoriso. Onpas aika rautaa tuo Maaritin toka!? Vai mitä olette mieltä esim.Pembroke/Leskinen-biiseistä Kuolevat Lehdet ja Kielon Jäähyväiset? Jälkimmäinenhän päättää levyn melkoiseen Grass For Blades-pyöritykseen. Kotilainen myös loistaa koskettimissa.
  
  19/01/04 21:58

Name : Friend from the Fields
  
Message : Nyt pantiin Kinnusen Jussia halvalla, kun sain lauantaina Mannerheimintien Free Record Shopista Mustan popin hintaan 1,5 euroa. Yhden kuuntelukerran jälkeen en sano muuta, kun että oli hintansa väärti.
  
  19/01/04 16:41

Name : Jarska, Oulu
  
Message : Eilen Jukka Gustavson Band tarjoili aivan loistavan 2 tuntisen illallisen Oulussa. Todella maukasta. Konsertti oli loppuunmyyty, joten ostakaahan lippu ennakkoon ajoissa. Lopuksi Jukka kauppasi uusinta levyään Hammondin kyljessä, kätellen kaikki ostajat.
  
  19/01/04 10:04

Name : snake
  
Message : Tulipa kuunneltua Pressan MWM pitkästä aikaa vinyyliltä läpi kuulokkeilla. Taas kerran on todettava, että jumalauta, miten hieno levy! Vinyyliversiossa alataajuudet soivat todella paljon paremmin kuin CD-laitoksessa.
  
  19/01/04 09:21

Name : Urpo
  
Message : Baron ei ole sillä lailla perusteellinen teos, että jokainen orkesteri esiteltäisiin perin pohjin. Tekstiä on määrällisesti vähän, mutta runsas ja tyylikäs kuvitus kertoo enemmän. Aika jännä tunnelma syntyy. Kirja on öh erilainen. Valkeapäästä on enemmän tarinaa kuin muista soittajakavereista, mutta ei sivutolkulla. Tämä on "elämänkuvakirja". Myös Rekku on päässyt kuvaan, se on Paronin perheen koira.
  
  18/01/04 22:45

Name : Arto, Oulu
  
Message : Urpo hei! Onko Paroni-kirjassa paljon yhteistyöstä Nils-Aslak Valkeapään ja Esa Kotilaisen kanssa?
  
  18/01/04 21:00

Name : Urpo
Current favourite song : Beach Boys: Wouldn't it be nice
  
Message : Paroni Paakkunaiselta on ilmestynyt muistelmateos Baron, julkaisijana Tmi Siili ja Karhu. Kirjan mukana saa kokoelmalevyn. Kuvitus on hieno. Tätä ei ehkä löydy ihan jokaisesta kirjakaupasta. Baron von Klumpenfrau soittaa Beingillä. Sitä hän ei muistele, mutta Kotilainen, Pohjola & Tolonen mainitaan.
  
  18/01/04 20:18

Name : Hezzu, Ylivieska
Home page : voodoo joka kotiin!
Current favourite song : Suomen Talvisota 1939-1940: Laulu jossa on tunnelma
  
Message : Mitkäs kokoontumisajot täälä on? ;)
  
  18/01/04 20:04

Name : EsaJii
  
Message : Voi voi kun pistin herran tarpomaan läpi turhaa tekstiä täällä viestipaljoudessa. Johnille lähetin viestin jo ennen tätä.
  
  18/01/04 18:41

Name : Seppo, Ylivieska
  
Message : EsaJiihän voi Mats Hulden-tietonsa välittää tämän engelmanni-Marshallin sähköpostiin ja mitä hyödyttää selittää kaikenmaailman Röyhkä-juttuja suomeksi. Kysyn vain.
  
  18/01/04 16:33

Name : EsaJii
  
Message : In the site below, there is a guest book. I believe the answers are by Mats. O found these amusing:
K: Tarvitsen tietoja Kauko Röyhkästä graduani/esitelmääni/tms. varten. Kertokaahan jo mistä voisin löytää varsinaista ASIAA Röyhkästä?

V: Ei kerta kaikkiaan (vielä) ole paikkaa tai kirjaa josta löytyisi valmiiksi toimitettua elämänkerrallista tietoa Kauko Röyhkästä. Jos hänestä haluaa kirjoittaa joutuu siis itse myös keräämään ja jäsentämään aineiston, tavalla tai toisella. Tälle esim. tämän sivuston "Juttuja"-osasto pyrkii tarjoamaan jonkinmoisen lähtökohdan, monenlaisine haastatteluineen ja linkkeineen. Mikäli jutuissa tuntuu olevan ristiriitaisuuksia ne täytyy yrittää ratkaista lähdekritiikkiä ja biografisia tutkimusmenetelmiä soveltaen. Seikkaperäisiin, rajattuihin kysymyksiin yritämme parhaamme mukaan vastata sähköpostitse.
K: Onko Kauko Röyhkä enemmän muusikko vai kirjailija?

V: Kyllä, tilanteesta riippuen.

  
  18/01/04 16:22

Name : EsaJii
Home page : http://www.avenet.fi/www30016/
  
Message : Mats is also doing web pages for the artist above, a band he played in and produced. In 2000 he played with Jarmo Heikkinen in a band, Boots.
  
  18/01/04 16:10

Name : EsaJii
  
Message : John, Mats is live and well in Helsinki. Of his most recent activity I have heard he translated the Kalevala into Swedish together with his Father, a literature professor. Not sure of his current musical activity.
  
  18/01/04 16:02

Name : Arto
  
Message : ...Edelliseen pikku viilaus:... Niin tottakai Wigut musansa kautta lähentävät sukupuoliakin, mutta myös sukupolvia...
  
  18/01/04 02:23

Name : Arto, Oulu
  
Message : Huh Huh! Antonio Carlos Jobimin Once I loved Jukka Gustavsonin tulkitsemana oli kertakaikkiaan mykistävä.
Paikka oli hotelli Tiiranlinnan Vintti.Etukäteen pelkäsin, että lauantaina siellä on vain mölyävää juhlaporukkaa, joka vähät välittää musan kuuntelusta, mutta erehdyin totaalisesti.
Bändi pompotteli ja tuuttaili semmoisella svengillä, että alta pois ja raahelaisyleisö reagoi, kuunteli ja nautti.
Jukka on uskomaton veikko koskettimiensa kanssa.Hän "ruoskii" myös kanssasoittajiaan, antaa tilaa ja kannustaa vuoropuheluun. Itse hän sanoi, että hän vasta opettelee jazzin soittoa. Mene ja tiedä, mutta sen sanon, että hän elää musiikkinsa täysillä ja se myös tuntuu kuulijassa.
Näyttää näillä Wigu-muusikoilla olevan sukupuolia yhdistävä voima. Nuorta ja vanhaa jengiä oli diggailemassa Jukan bändiä tasapuolisesti, mikä on tosi hieno homma!
Torniossa näkyy olleen liikkeellä runsaasti hyviä väristyksiä niinkuin Raahessakin, mutta miten vastaa Oulu tänään ?
  
  18/01/04 02:18

Name : John Marshall, Manchester, England
Home page : http://www.buzzcomedy.co.uk
Current favourite song : last quarters
Found : Search engine
  
Message : one of the great contributions to my favourite album Lambertland is the lyrical genius of Mats Hulden
what became of him and are more of his lyrics available?
sorry to hear that Pekka Poyry is dead, true genius often meets tragedy
  
  17/01/04 19:04

Name : Jukka Piiroinen
Home page : Riverside Jazz
  
Message : Hei Arto !

Tornio kuulee. Fiilikset olivat eilen uudessa musiikkitalossa hyvät. Akustiikka toimii, se suunniteltu nimenomaan sähköistä musiikkia silmällä pitäen.

Näin järjestäjän näkökulmastakin tunnelmat ovat erittäin hyvät. Yleisöä oli paikalla mukavasti ja kaikki näyttivät poistuvan konsertin jälkeen hyvin tyytyväisinä. Yhtye soitti reilun lähes parituntisen setin ja soittajatkin olivat perin mielissään niin salista kuin keikasta.

  
  17/01/04 17:43

Name : Arto, Oulu
  
Message : Vaikka mulla on myynnissä hyvä autokin, kysyn kuitenkin kuuleeko Tornio ja millaiset fiilikset olivat
Gutsin konsertissa, uudessa uljaassa Musiikkitalossa, jonka akustiikkaa ovat kehuneet muutkin kuin haaparantalaiset?
  
  17/01/04 15:31

Name : Jukka, Mikkeli
Current favourite song : Laika & the cosmonauts: Liposuction
  
Message : Joo, autot ne on ihan kauheita juttuja. Wigwamkin matkasi aina keikoille kävellen, pyöräillen, soutaen tai talvisin hiihtäen...
  
  17/01/04 14:19

Name : Gärmh
  
Message : Auto - voiko turhempaa asiaa olla?
  
  17/01/04 11:04