Wigwam - guestbook

Name : Ilkka, Jyväskylä
  
Message : Entäs nämä?:
Dark Album of the Moon
Wicked Ebony and Ivory
Eddie and Eero & Jussi and the Boys
Shite
ja Pink Floydin uusin:
Changing Waters
Hard Cock Lincoln
(mauton, tiedetään, mutta menköön näin perjantaina ;)
Ja juotavaksi tietenkin:
Hard'n Hornyman's Tea

  
  23/01/04 22:05

Name : Mikko
  
Message : Koffin Fairyportteri
Staropramen Dark Album
Lobkowicz D Démon Duncetan
Le Baron Trenck Criminel
  
  23/01/04 18:50

Name : Suonna
  
Message : Spamdriver!
Tiptoe Through The Masa Yard!
Vedet suoristavat käden!
Simple Human Loch Ness!
Purjojen varaslähtö!
Bless Your Lapin Sheriffi!
  
  23/01/04 17:55

Name : Suonna
  
Message : Lost Without A Tracy Chapman!
Fairyport Of Amsterdam!
Aces Highlights!
Frampton Comes Alive Music From The Twilight Joe's Sidewalk Cafe!
Busted Flat Broke In Baton Rouge, Headed For The Train, Feelin' Nearly Faded As My Jean S!
Aatetta, jaloa ylpeyttä ja alhaista mieltä!
  
  23/01/04 17:44

Name : Pertti, Hyvinkää
Current favourite song : Lost without a trace
  
Message : Koska en ole päässyt katsomaan Gutsin kiertuetta (saman kokoonpanon - miinus Nylund - keikka Juttutuvassa joskus pari vuotta sitten on all-time top kolmessa)olen lohduttautunut hankkimalla CD:nä aikaisemmin puuttuneet Lost Without a Trace-versiot, nimittäin Riki Sorsan ja Binan. Wigwam-versio kuulostaa silti yhä parhaimmalta, ja Jimin soolo on koskettava myös.

Mitähän Barbra Streisand olisi saanut tuosta irti, jos Jim ei olisi aikoinaan ollut niin katu-uskottavuushakuinen?

Jotkun Wigulevytkin ovat pyörineet mielessä:

- Fairyport Convention
- Being (John Malkovich)
- Orchestral Manouevres In The Dark Album
- Tombstone Valentine Suite
ja joku räp-versio olisi kiva saada biisistä "Lucky Golden Stripes and Starposse"

  
  23/01/04 17:17

Name : Mikko
Home page : Sarjassamme Wigwam-faneja: PMMP:n Paula
Current favourite song : JGOFB: Once I Loved
  
Message : Aamulehdessä 16.1. oli arvio Organ Fusion Bandin Tampereen ja Kalevassa 20.1. Oulun keikasta.
  
  23/01/04 16:57

Name : Jukka, Helsinki
Home page : Savon rock-veitikat
Current favourite song : Nerdee : Poison & The Cure
  
Message : Kylläpä teki eetvarttia nähdä JGOFB kolme kertaa viikon sisällä. Raahe-Helsinki-Jyväskylä, harmi kun ei viikonlopun keikoille ennätä. Kuten täällä on jo useaan otteeseen todettu niin olihan meininkiä. Hienoja keikkoja kaikki, vaan Raahessa soittivat parhaiten. Aivan hurjalla intensiteetillä, kauhiaa mättöä. Iso-G tekee vahvasti uutta tulemista laajempaan (siis suhteellisesti ottaen) tietoisuuteen, joka paikassa on ollut tuvat täynnä. Eilen Jyväskylän jazz-baarissa ei mahtunut juuri liikkumaan tai hengittämäänkään, monet paikan vakiohenkilöt kuuluivat päivittelevän ettei tämmöistä tungosta tässä kellarissa ole ennen koettu!

P.Nylundia monet kärkkäästi parjaavat...mjoo, ehkäpä hän olisi enemmän blues-miehiä, ja OFB ukoista ehkä vähiten ällistyttävä, mutta on hänkin mies paikallaan. Hänen ja Veronan kikkelinmittailut eivät oikein päässeet lentoon Helsingin keikalla, mutta Raaheessa kuultiin molemmilta osapuolilta senverran verevää liruttelua että oksat pois. Ja jos ei muuta niin ainakin itsekseen myhäilevän Nylundin ilmeitä on hauska seurata, lavaliikehdinnässäänkin on sopivasti sellaisia rocktähti-elkeitä.
  
  23/01/04 16:19

Name : Ilkka, Jyväskylä
  
Message : Mainiota oli Jukka Gustavson Bandin soitanta myös Jyväskylässä! Jazz Bar oli täysi ja tarkkaavainen. Iso-G oli silminnähden ja korvinkuullen hyvällä tuulella, ja keikkasetti käsittääkseni aikaisempien keikkojen mukainen. Pari tuntia kesti kaiken kaikkiaan.

Kyllä on miltei lakisääteinen velvollisuus, että Gutsi pääsee keikoille ja levyttämään myös jatkossa, niin esimerkillistä oli meininki. Asenteissa, taidoissa, bändin vuorovaikutuksessa, hyväntuulisuudessa, ja samalla vaatimattomuudessa on vaikka kuinka paljon mallia tämän päivän kyynisille ja hymyttömille rock-wannabe-patsastelijoille.
  
  23/01/04 15:57

Name : Suonna
  
Message : Jyväskylän keikka oli aivan erinomainen, meininki totisesti lihaisampaa ja runsaampaa kuin Momentsilla. Settilista taisi olla prikulleen sama kuin Umossa.

Oli ilo jutella Mikon kanssa ennen keikkaa Jukan vaimon kanssa. Jukka ilmaantui taas keikalle liki 70-luvun muovipussimaisiin sfääreihin kohoava vakionsa eli pizzalaatikko kainalossa, ja saimme selville Gustavsonien vakiotäytteet, Leenalla katkarapu-kinkku-aurajuusto, Jukalla tonnikala-kinkku-aurajuusto :-)

Jukan spiikistä kävi selville, että bändin nimi on edelleen Jukka Gustavson Organ Fusion Band, mutta Jazzliitto ilmeisesti helppouden vuoksi käyttää Jukka Gustavson Bandia.
  
  23/01/04 15:49
 
Reply: Korjaus: Ei ennen vaan jälkeen keikan.

Mikko

Name : Inspired
  
Message : Ja toisaalta Nylund oli jatkuvasti soittamassa Veronan päälle...

Tämän aamun Hesarissa Jukka Haurun arvio keikasta. Vanha hapankaalikin on innostunut kehumaan, mikä on aika harvinaista.
  
  23/01/04 12:30

Name : Finnspång
  
Message : Ison G:n Umo-keikasta vielä sen verran, että siinä missä Gutsin ja Lahden väliset "kaksintaistelut" olivat sielukasta ja hauskaa leikittelyä, jäivät Nylundin ja Veronan rivaalihetket yllättävänkin kylmiksi, Veronan taidoista huolimatta. Jotenkin molemmilla tuntui olevan turhan ryppyotsainen tekninen ote koko touhuun.
  
  23/01/04 10:30

Name : Jukka
  
Message : Joo, alkaa olla Wigwamin kokoelmani valmis, vielä Anttilaan - joku 3 CD:n halpaboxi ( 2 -3 € ) , joista levyt roskiin , uusi keskiö yhdelle levylle ja levy kansia vaille valmis. Näitä Wigwamin kappaleita valitessani olen luottanut vain omaan makuuni, kukaan ystävistäni, tuttavistani tms. ei kyllä suuremmin bändiä diggaa. Kirjoittelen biisilistat tässä myöhemmin, mutta voin jo etukäteen sanoa, ettei kenenkään Wigwam - ihmisen ottaa tätä tosissaan eikä nokkiinsa - tämä on vain minun oma tämänhetkinen mielipiteeni - kesällä kokoelma olisi varmasti jo toisenlainen. Suurin kysymys kappaleita valkatessani, oli tuleeko niiden olla kronologisessa järjestyksessä, päädyin että - noin, mutta ei tarkassa. Jotkuthan kappaleet kuuluvat yhteen ( Henrys..., Beingin jotkut biisit, mutta muuten sekoittelin kappaleita aikalailla. ... Joo, biisilistan voin kirjoittaa tuonnempana, hauska ( ? ) juttu, huomasin ekan levyn joka ei suostunut soimaan stereoyhdistelmässäni ( ja sillä on kyllä soitettu tuhansia eri levyjä ) - ja se oli Wigwamin Being ( Remastered ), aiempi versio kyllä soi, mutta uusi ei. Kannettavassa ja autossa pelaa, mutta ( isossa ) soittimessa ei. No, kannen suunnitteluun ja liveosan nauhoitukseen - sitten boxi valmis. Oli jälleen kerran hienoa huomata, miten loistava yhtye Wigwam on - tietäisi vain paljon monet muutkin !
  
  23/01/04 08:53

Name : Inspired
  
Message : Tosiaan, hieno keikka. Ilmeisesti uusi sävellys, avausbiisi Blue Grace toimi kuin tauti, ja kyllähän ne muutkin ihan yhtä lailla. Once I Lovedin sovitus oli hieno, ja keikan loppupuolella ensin Lahti ja Gutsi, sitten Nylund ja Verona soittivat hienoja soolovuoropuheluita.

Pekka Nylundin osa bändissä kyllä hieman ihmetyttää, ei ole kyllä mikään jazz-kitaristi. Bluesbiiseissä soitto toimi, mutta esim. Fraktaalissa symmetriassa tuntui olevan vähän hukassa, ja muutenkin sopisi paremmin johonkin bleusrock-bändiin.

Vielä erityismaininta Eskeliselle, niin soitto kuin soundikin huippuluokkaa. Jälkimmäisen osalta voisi esim. Kepa ottaa oppia.
  
  22/01/04 19:11

Name : Aivokalvo, Mäntsälä
Current favourite song : Trio Töykeät - Pizzitaxi
Found : Just surfed on in
  
Message : Pääseekö noille Jukan tai Wigwamin keikoille millekään alaikäiset?? Kauhiasti kyrsii, kun jää musiikit kuulematta, eikä tilannetta yhtään paranna se, että kaikki toitottaa täällä ja muusikoiden.netissä kuinka "hyvin ne taas soitti"..
:)
  
  22/01/04 18:24

Name : Pete
  
Message : Umo Jazz House,Helsinki 21.01.2004
Blue Grace*/On The Way/Ai ai ai/
Bluesman/Fraktaali/Once I Loved/
Picnic/Yksi suru
encore:Start & Run
* Blue Groove (Moments sessioista)
Upea keikka kokonaisuudessaan!
Bändin soitto oli hitsautunut täydelliseen kuosiin verrattuna viime keväiseen Tavastian keikkaan
joka sekin oli erinomainen.
"Iso G" hyökkäili Hammondiensa
kimppuun kuin yleinen syyttäjä,
muu ryhmä toimi kuin tauti.
Hienoja sooloja ja teemat loksah-
tivat kohdalleen täydellisesti.
Eskelisen rumputyöskentelyä kuunte-
lisi enemmänkin muussa yhteydessä
kuin Trio Töykeissä.
  
  22/01/04 17:44

Name : Timppa
  
Message : The Wire-lehti kirjoittaa uusimmassa numerossaan (240) Tampereen Jazz Happeningista: "In the cramped confines of the nearby Telakka, the Finnish trio Gnomus scale back their atmospheric radiophony in favour of guest organist Jukka Gustavsson`s absurdist Prog rock spoken word."
  
  22/01/04 15:17

Name : Arto, Oulu
  
Message : Jukka Gustavsonin keikoista vielä vähäsen. Jos Raahen keikalla oli tiivis tunnelma ja Vintti tupaten täynnä,niin Oulussa oven ulkopuolelle jäi toistasataa diggaria. Järjestäjän mukaan ihan komeasti olisi kannattanut järkätä heti toinenkin konsertti. Siispä tervetuloa Gutsi&Co pian uusintakeikalle Uleåån.
  
  21/01/04 16:02

Name : Petteri
Current favourite song : Nirvana - We Can Help You
  
Message : Tuli mieleen juttu alkuperäisestä 60-70-luvun britti-Nirvanasta, joka hävisi oikeudenkäynnin 80-90-luvun jenkki-Nirvanalle. Vuonna 1996 tämä britti-Nirvana kokosi itsensä levyttääkseen jenkki-Nirvanan biisin Lithium. Nirvana plays Nirvana...
  
  21/01/04 15:29

Name : Ken Greenberg, New York
Home page : http://www.headbands.com
Current favourite song : How to Start A Day
Found : Just surfed on in
  
Message : Great website. I haven't checked into Tasavallan Presidentti in a long, long time. They are pretty much unheard of around here, even in New York, a city that knows a lot about music. I always loved them. I have Lambertland & Milky Way on vinyl & two solo records by Mr. Tolenen. I have two questions: Are any of the TP records available in the US on CD? Also, will TP or Jukka Tolenen ever come to the US? Did they ever in the past? I hope to hear from you. Thanks very much!
  
  21/01/04 07:32

Name : J.N.
  
Message : Kari Peitsamo Plays Wigwam->Wigwam Plays Wigwam->Wigwam Plays Kari Peitsamo;)?
  
  20/01/04 23:17

Name : Nastolalainen
Current favourite song : Barbara Streisandin versio Lost Without A Tracesta
  
Message : Vai ei mahdu Kari Skanneriin. Cd lienee harvinaisempi? Taitaa tuo Viis' Pientä olla vähän liian ilmeinen klassikko täällä fiilisteltäväksi.. Mutta mitenkäs, kiinnostaako sivustoja 65-vuoden Suosikkien Jim Pembroke-kuvat? Vai onko niitä jo täällä jossain? ...Kaikki Jumalat joutuu Jytäsanomiin, kuulin niin...
  
  20/01/04 22:38
 
Reply: Jos haluat Jim-kuvia lähettää, niin laita ne etusivulta löytyvään email-osoitteeseeni (kunhan eivät montaa megatavua ole). Yleensä julkaisen kaiken täällä sivuilla, joskin tekijänoikeusasiat pyrin aina välillä pitämään mielessä.

Mikko

Name : Antti
Current favourite song : Karin versio lost without a tracesta
  
Message : Peitsamon Plays Wigwam on parhain kaikista

Minullapa olisi tuo älpee mutta ei ole tarpeeksi isoa skanneria
  
  20/01/04 22:15

Name : Mikko
Home page : Populaarimusiikki akateemistakin hupia
  
Message : Kah, ketkäs ne kuvassa Kalevan Populaarimusiikki-artikkelissa.
  
  20/01/04 20:11

Name : Wx, Kouvola
Found : Search engine
  
Message : Avanti!-kamariorkesteri kantaesittää Pekka Pohjolan harmonikkakonserton nimeltään "Bayan" 1. helmikuuta klo 19 Helsingin konservatorion salissa.

Su 1.2. klo 19
Kaija Saariaho: Terrestre (ek. Suomessa)
Asko Hyvärinen: Erg / Hâmada (kantaesitys)
Christian Holmqvist: Käyrätorvikonsertto (kantaesitys)
Pekka Pohjola: Harmonikkakonsertto "Bayan" (kantaesitys)
Hanna Juutilainen, huilu, Tuomo Lassila, lyömäsoittimet, Tero Toivonen, käyrätorvi, Veli Kujala, harmonikka
Kamariorkesteri Avanti!, joht. Jani Telaranta
- konsertti radioidaan YLE Radio 1 -kanavalla keskiviikkona 11.2. klo 19
  
  20/01/04 17:00

Name : Mikko
Home page : Nuclear Netclub
  
Message : Skannatkaa joku se Peitsamon levyn kansi, niin minä teen sivun. Levy kyllä löytyy meikältä, mutta skanneria ei ole tällä haavaa käytettävissä.
  
  20/01/04 16:50