Wigwam - guestbook

Name : Inspired
  
Message : Siis, en tarkoittanut että Wigut olisivat itse flegmaattisia...
  
  23/03/04 00:23

Name : Jake
Current favourite song : Lewis Taylor: Bittersweet
  
Message : Pekka Tee - Ronnien tyttären Tove Österbergin kotisivut ovat tässä:
http://w1.498.telia.com/~u49806270/
Ja veli Jonaskin näkyy bailukuvissa.
  
  23/03/04 00:06

Name : Elephant
  
Message : Ehkä Wigujen flegmaattisuus on tarttunut jo keikkamyyntiinkin?
  
  22/03/04 22:35

Name : Inspired
  
Message : Ehkäpä Wigujen kannattaisi etsiytyä sellaisen lafkan leipiin, joka olisi heidän suhteensa edes hiukan aktiivisempi?

Nykymallillahan asioista ei juuri tiedoteta muualla kuin täällä, esim. keikkamainoksia ei ole tainnut osua silmiini koskaan, lukuunottamatta keikkapaikkojen ovia(ja asun sentään Helsingissä, jossa mainostetaan vähän yhtä sun toista, vaikkei tämä nyt mikään varsinainen metropoli olekaan). Jimin, Rekun ja Pekan Glorian keikkaa toisaalta taas kyllä mainostettiin, mutta silloin mainonnasta sai asiaa tietämätön sellaisen kuvan, että Jim ja Rekku esiintyvät erikseen. Pekan nimeä ei edes mainittu missään.

Noh, toivotaan nyt, että tulevaa levyä aikanaan mainostetaan riittävästi, ja että Wigwam näkyy katukuvassa.
  
  22/03/04 20:23

Name : Pekka Tee
Current favourite song : The Band: The Night They Drove Old Dixie Down
  
Message : Tietääkö kukaan viisaampi, että jäikö Ronnielta perhettä (lapsia & vaimoa)?
  
  22/03/04 19:53

Name : Suonna
  
Message : Iivon kommenttiin sellainen vastakommentti, että kyllä nyky-Wigwamin keikatkin jossain vaiheessa muuttuvat historiaksi.

Kun Mikko vuonna 98 aloitti näiden sivujen tekoa, niin Wigwam-leirissä ei ollut tapahtunut mitään näkyvää aktiviteettia vuosiin. Saattavathan aktiviteetit vähentyä jatkossakin, jollain mittarilla ovat jo vähentyneet. Harmillisinta on mielestäni, ettei nyky-Wigun kansainvälinen kuvio ole ilmeisesti edennyt lainkaan. Tukholma-Kööpenhamina-Englanti-Saksa-akselin klubikeikkailu olisi varmasti motivoivaa ukoille. Kyllä sieltä Nuclear Nightclubin Virgin-painoksen omistavia hämyjä löytyisi, ehkä jopa enemmän kuin Kokkolasta ja Joensuusta...
  
  22/03/04 19:26

Name : Samsa
  
Message : Suomen elokuva-arkistolla työskentelevä kaveri kertoi, että jotkut dokumenttimaakarit ovat hiljan kyselleet heiltäkin materiaalia Wigwamista.

Että jotainpa lienee vireillä...
  
  22/03/04 18:41

Name : Iivo Johanson, Mänstsälä
  
Message : Jos joku DVD nyt tosiaan siis on suunnitteilla, niin en itse henkilökohtaisesti ole pelkän 2000-luvun Wigwamin peruskeikan kannalla. Kyseistä kokoonpanoa kun voi kukin itse mennä keikalle seuraamaan. Sen sijaan esim. Semifinaalin keikat, joilla mukana soitteli Jukka Gustavson, ovat harvemmin toteutuvia tapahtumia, ja siksi siis erinomainen vaihtoehto DVD:lle. Myös 70-luvun harvinaiset TV-esiintymiset ovat kertakaikkiaan pakko nähdä.
  
  22/03/04 15:24

Name : MR JEAN FRANCOIS DENEUVE, ROUEN - FRANCE - RANSKA
Current favourite song : GRASS FOR BLADES
Found : Banner ad
  
Message : Hi,
My name is Mr. Jean François DENEUVE. I became a fan of Pekka Pohjola and Wigwam three years ago. I bought all the CDs that were still available. Unfortunately some of them are no longer available and the record companies have not reissued them yet. So, either I will find someone who wants to get rid of them and who would be ready to sell them to me or I can only hope that there will be someone who has got these CDs and who would accept to make a copy of them on CDR. The records that I haven’t got and that I am looking for are :
PEKKA POHJOLA :
- SINFONIA.
JIM PEMBROKE :
- WICKED IVORY.
I have got the new 24-bit digitally remastered edition of KEESOJEN LEHTO (Pekka Pohjola). I am looking for the first edition on CD that was not remastered. So if there is someone who whishes to sell this first edition of KEESOJEN LEHTO, she or he can let me know.
My email address is jfdeneuve@wanadoo.fr
Kindest regards
Mr. Jean-François DENEUVE
  
  22/03/04 13:35

Name : EsaJii
  
Message : Talking Skull, a lot of the hard to find lyrics are in Wigwam Plays Wigwam, CD booklet (such as Absalon), but thanks for the addition. I never had trouble with that song.
  
  22/03/04 03:49

Name : Finnspång
  
Message : Vielä tähän Wigu-dvd:hen palatakseni; minusta uuden ja vanhan materiaalin sotkeminen on ihan ok, jos ollaan tekemässä jonkinlaista dokumenttityyppistä pläjäystä. Jos taasen suunnitelmissa on julkaista tyylipuhdas konserttitaltiointi, niin siinä yhteydessä vanhat Pop-Liisat ja muut 70's -taltioinnit kuullostavat kyllä aika tunkkaisilta.

Mulle maittais ihan hyvin hyvä peruskeikka + bonuksena parhaita paloja esim. Tavastian synntärikeikoilta tai Semifinalin syysilloista.

  
  21/03/04 16:46

Name : Dry, Talking Human Skull, Airdrie, Alberta, Canada
Current favourite song : Talking brought me here
  
Message : I recognize lyrics from Häätö down the page, thank you Aivokalvo. Here is the English part:

Didn’t want to be a Judas
But your relation’s up the river
And your friend’s round the bend
Call while you’re well
And to tell them you’ve gone down the drain

Didn’t mean to be a Judas
Didn’t want to be a Judas
Didn’t mean to be a Judas

I have also sent lyrics for "Talking Brought Me Here" to Mikko, so I hope he can link to it. I don't speak or understand Finnish but I am learning a bit. Thanks for this great site.
  
  21/03/04 06:20

Name : Mikko Meriläinen
Home page : Nuclear Netclub
Current favourite song : Evelyn Künneke: Haben Sie schon mal im Dunkeln geküsst
  
Message : Lauantai 3. huhtikuuta pätee edelleen Wigwam-illan ajankohtana. Suuntaa kulkusi silloin Joensuuhun, Mikkelin mies!
  
  19/03/04 20:33

Name : Jukka, St.Michel
Current favourite song : Quintessence: Skywalker
  
Message : Heikki osui just deep-popvillakoiran ytimeen. Vanhaa ja uutta, se saisi minutkin latomaan vaikka kilon painoisen pinkan 20:n seteleitä tiskiin ko. dvd:n saamiseksi.

Ps. Milläs päivämäärällä se Wigwam-ilta ottaa aikansa ja paikkansa...?
  
  19/03/04 20:25

Name : Heikki Kerkkänen
Current favourite song : Magma: Liriik necronomicus nacht
  
Message : mielestäni olisi viksua panna DVD:lle ekstra-osioiksi vaikka Pop-Liisa&Iltatähti-sessioita 70-luvulta 2000-luvulla tehdyn konsertin lisäksi. Ostajakunta laajenisi melkoisen runsaasti, luulen näin.
  
  19/03/04 20:13

Name : Elephant
  
Message : Huippuluotettavien lähteiden mukaan dvd:llä tulee olemaan ennen näkemätöntä dokumenttimateriaalia mm. Information-levyn äänityksistä...
  
  19/03/04 13:19

Name : Tommi
  
Message : Mitäs tämä puhe uudesta levystä ja dvd:stä on? Onko kyseessä studiolevy, livelevy vai jokin kokoelma (mitä materiaalia)? Entäs dvd, mitä matskua sille on luvassa? Vieläkö tälle vuodelle ehtivät? Lisätietoa, pliis! :)
  
  19/03/04 08:36

Name : Mikko
Current favourite song : Françoise Hardy: Le temps des souvenirs
  
Message : Wigwamin ja Pressan yhteiskiertue ei taida tällä erää toteutua, mutta uusi Wigu-levy ja dvd:kin lienevät tulossa.
  
  18/03/04 19:56

Name : EsaJii
  
Message : En ole koskaan nähnyt unia Kauko Röyhkästä, enkä mistään muista julkkiksista. Unieni näyttelijät ovat aina ihan tuttuja.

Mites tää Wigwami, mitäs kuuluu? Olen soitellut Titan Wheelia kerran kuussa. Koska on seuraava levy? Voisivat jonkun muutaman biisin singlen tai muun sieltä kaksistaa esille.
  
  18/03/04 17:25

Name : Hoo M
  
Message : Siis "joitakin viikkoja SITTEN"...toki en ole viikkoja nukkunut putkeen...valitettavasti.
  
  18/03/04 15:15

Name : Hoo M
  
Message : Mä näin joitakin viikkoja unta että Kauko Röyhkä tuli mun työkaveriksi erääseen keski-suomalaiseen yritykseen. Käytiin uimassa sitten kesken työpäivän.
  
  18/03/04 15:09

Name : Friend from the Fields
  
Message : Mullakin oli wigu-uni viime yönä. Menin nimittäin Kauko Röyhkän keikkaa katsomaan, jotta voisin kysyä Mats Huldenilta itseltään, miten Häädön sanat menee. Bassoa ei kuitenkaan soittanut Mats vaan Mosse! En sitten saanut vastausta, harmin paikka.
  
  17/03/04 13:15

Name : leonardo
Current favourite song : The Fire Theft: Chain
  
Message : En ole nähnyt kyseistä RW-keikkaa, joten olen jäävi kommentoimaan sitä. Mutta toisaalta herra Watersin uraa seuranneena (tosin viime vuosina innostus hiipunut pahasti) voin sanoa, että Watersin bändeissä mennään just eikä melkein maestron pillin mukaan. Eli sitä saa mitä tilaa. Eli eipä siinä paljon omaa näkemystä voi tuoda musaan.
  
  17/03/04 10:20

Name : Finnspång
  
Message : Joka tapauksessa Roger Waters -dvd:llä Bramhall 2 oli kiusallista kuultavaa. Mies reuhtoi kitaroineen kuin norsu porsliinikaupassa.
  
  16/03/04 22:47

Name : leonardo
Current favourite song : Gov't Mule: Blind Man in the Dark
  
Message : Mika: tiedoksi vain että Doyle Bramhall II on omimmillaan juuri bluesvetoisen musan parissa. Tsekkaappa esim. miehen tuorein soolo Welcome. Suositeltavaa kuunneltavaa on myös miehen Arc Angel-bändin levy, jossa kompista vastaa Double Trouble komppikaksikko. Ja on äijä soittanut mm.Clapton& B.B. King -Riding with the King-kiekolla + Clapparin ja B.B.:n uusimmilla studiolevyillä.
  
  16/03/04 19:13