Wigwam - guestbook

Name : Mika, Kuopio
Current favourite song : Jim Pembroke - Minstrelmental
  
Message : Kiitokset lauantaista myös minun puolesta. Hauskaa oli enemmän kuin riittävästi :) Toivottavasti myös tulevaisuudessa on vastaavaa luvassa.
  
  05/04/04 17:11

Name : Mikko
Current favourite song : Heiskanen, Kononen & Meriläinen Experience: Save My Money & Name
  
Message : Kiitokset vain lauantaista minunkin puolestani. Toipuminen on jo hyvässä vauhdissa.
  
  05/04/04 16:10

Name : Suonna
  
Message : Joensuun lauantaisessa pikku Wigwam-tapaamisessa järjestettiin Wigwam-aiheinen polli. Kategorioita oli kolme: paras levybiisi, parhaiten toimiva livebiisi ja paras albumi. Jokaisessa sai antaa kolme ääntä. Tässä tulokset, jotka otannan pienuudesta huolimatta ovat mielenkiintoisia. Esan ja Jussin panokset saavat selkeästi pisteitä, kuten myös yleisesti väheksytty Light Ages ja keikkasetistä pitkään diskriminoitu The Item Is The Totem. Myös Fresh Garbage tuntuu olevan vakiintunut Wigwam-kaanoniin:

PARAS LEVYBIISI
The Item Is The Totem (3 pistettä)
No New Games (2)
loput yksittäisiä hajaääniä

PARAS LIVEBIISI
Do Or Die (6)
Bitesize (3)
Lucky Golden Stripes... (2)
Eddie And The Boys (2)

PARAS LEVY
Nuclear Nightclub (5)
Dark Album (3)
Fresh Garbage (3)
Light Ages (3)
  
  05/04/04 10:14

Name : snake
Current favourite song : Koko YLE:n Pop-Liisa -setti VHS:ltä
Found : Just surfed on in
  
Message : Kiittää myös lauantain happeningeista! Samalla ilmaisee halukkuutensa ostaa Pressan Milky Way Moses -vinyylin eli tarjota saa...
  
  05/04/04 09:42

Name : Kati, Helsinki
Home page : Wigwam irkissä
Current favourite song : Wigwam: Crystal ball
  
Message : Kiitokset lauantaista. :) Oli kivaa! Toivottavasti siitä tulee perinne tai edes jotain sinnepäin.
Tuossa yllä linkki, joka on tsekkaamisen arvoinen - irkissäkin on ihmisiä, jotka diggaa Wigwamiä! Sinne vain mukaan ja bileet voi jatkua. :)
Nähdään taas!
  
  04/04/04 22:45

Name : Osku
Current favourite song : Dann Penn "Do Right Man"
  
Message : Oskun Divari lopettaa toimintansa
30.04.2004. 16 vuotta vaan ei suotta! Isot kiitokset Wigwam, Love
Records paitoja sekä musiikkia
ostaneille! Alennusmyynnitkin ovat
jo alkaneet, eli vielä ehtii ostoksille. Kiitokset vielä kerran!

Osku
  
  04/04/04 19:40

Name : mika
Current favourite song : David Sylvian: September
  
Message : jäi mainitsematta...ja taustalla soi Al Stewartin Time Passages - onkohan mitään muuta biisiä tehty yhtä hyvin...?
  
  03/04/04 22:05

Name : mika
Current favourite song : john miles: nice man jack
  
Message : Whon syöpälapsi live-dvd:llä Bargain, yksi kovimmista WHO-biiseistä, loistavasti esitettynä. Kaikkien pitäisi kuulla kuitenkin Baba 'O Rileyn loppu, kun Nigel Kennedy ja Pete pelaavat keskenään ja yleisö räjähtää.

Täytyy toivoa, ettei se Pete (rokin Esa Pakarinen muuten. Katsokaa vaikka se dvd) sitten oikeasti sekoillut Belgia-tyyliin niissä lapsi jutuissa.

  
  03/04/04 22:00

Name : Hezzu
  
Message : Viikolla 15 eli ens viikolla ilmestyy Warnerin julkasema uusintapainos Wigujen Light Ages -levystä. Samalla kertaa ilmaantuu myös Albert Järvisen Braindamage - Or Still Alive uudestaan ja muitakin suomalaisia (Claudiaa, Zero Ninea, Boycottia yms.).
  
  03/04/04 15:10

Name : leonardo
Current favourite song : Mose Allison: A Young Man (akaYoung Man Blues)
  
Message : LGSaS -vinyylin takakannessa, kerrotaan kaikkien lyriikoiden olevan Pembroken käsialaa, paitsi In a Nutshellin joka Jimpan ja Rekun yhteinen teksti.
  
  02/04/04 22:21

Name : Jakke, Espoo
Current favourite song : Jackson 5: The Eternal Light
  
Message : Lucky Golden Stripes and Starpose -levyllä on merkattu Rekun tekemiksi 4 biisiä. Onkos sanoituksetkin tehnyt Rekku ja englanniksi? Voi olla, että oon kysellyt joskus ajat sitten tätä samaa mutten oo varma.
  
  02/04/04 21:20

Name : Friend from the Fields
Current favourite song : Apparat organ quartet: Global capital
  
Message : Palataan nyt vielä aprillipäivän jälkeen tuohon Häätöön. Minusta Oton viimeisessä manauksessa sanotaan "Minä manaan sinut pohjan perään änkeröinen, havin maahan autioon..." Kuuleeko joku samoin?
  
  02/04/04 16:44

Name : naawenaawe
Current favourite song : Ustad Ali Akbar Khan: Raga Khammaj
  
Message : Se meni tietty Ta'tadadada :<
  
  02/04/04 10:58

Name : naawenaawe, Tammerfors
Current favourite song : Tohtori Orff & Herra Dalcroze: Hiekkalapio
  
Message : Mulla kolahti Elonkorjuun Telakan keikalla 2 kappaletta: X-way(?) ja Who Knows Who Cares. Molemmat oli hammondia soittaneen Jussi Reunamäen sävellyksiä. Ja molemmista tuli mieleen, että kuulispa nää wigujen käsittelyssä, ekan Ta'tadada-basso ála Do Or Die - soi myös Absojen Suljetulla - varmaan auttoi asiaa.

PS. Tampere on sittenkin Hämettä?

(ja mää en?..)Osasin meinaan valita eilenkin vähemmän väkeä keränneitä istuntoja: UMO sai soittaa tyhjälle salille (Tiensuu oli herkkua).
Eikä Balanescuakaan kenenkään paikalle ehtineen tarvinnut seisten kuunnella. Ulosantinsa oli kyllä niin väkevää että oksat pois. En ole kyllä ennen kuunnellut jousikvartettia vedet silmissä.
  
  02/04/04 10:52

Name : TimoV, Tampere
Current favourite song : Elonkorjuu: Hey Brother
  
Message : Aivan lyhykäisesti, Elonkorjuu soitti keskiviikkona Tampereen Telakalla aivan mahtavan parituntisen keikan. Yleisöä oli valitettavasti vain kourallinen (taisi muuten Tampere olla niitä harvoja paikkoja Gutsin kiertueella joka ei ollut lähellekään loppuunmyyty). Joka tapauksessa jos tulee mahdollisuus nähdä Elonkorjuu livenä, niin älkää missatko, tämä bändi kannattaa nähdä. Setti sisälsi muistaakseni vain yhden biisin "Harvest Time" albumilta "Ocean Song", ainakin pari biisiä tuli vuoden -78 RCA-albumilta ("Flying High....??"). Lisäksi pari Hendrix coveria, pari blues biisiä, tiukkaa jazz-rockia, Syreniuksen soolobiisejä ja aivan uutta kerrassaan mainion kuuloista materiaalia.
  
  02/04/04 08:12

Name : Talking human skull, Airdrie Canada
Current favourite song : The Guess Who: All Hashed Out
  
Message : Thanks to Timo V. for Häätö lyrics. I don't understand any of it (except the English part), but I am learning how to pronounce Finnish words and I am able to follow along when I listen to the song.

Has Wigwam ever done a tour in America or Canada?
  
  02/04/04 05:45

Name : Inspired
Current favourite song : Wigwam - The Lost Lizard King
  
Message : Joku täällä kaipaili Titans Wheeliin lappuja. No tässä unenpuutteessani blokkasin To The Other Siden, koitan laittaa soinnut jonnekin näytille vaikka huomenna? Vai mailaanko sivujen ylläpidolle?
  
  02/04/04 02:39

Name : Hezzu, Ylivieska
Current favourite song : Betonihank: Tango yllä kattojen
  
Message : Jokos täälä oli jossain mainintaa että Tolosen kaks ekaa on ilmestyny remastereina? Jos ei ollu niin nyt on ;)
  
  01/04/04 22:38

Name : Antti, Kuopio
Current favourite song : The Group: Annapurna
  
Message : Moi kaikki! En ole käynyt täälllä ihan äsken. Missä ja mihin aikaan lauantaina Wigwam-iltaa vietetäänkään? Porukkaa tulossa paljonkin?
  
  01/04/04 20:18
 
Reply: Minulta tai Suonnalta saa eksaktit tiedot, laita sähköpostia. Ehkä kymmenisen henkeä on näillä näkymillä tulossa.

Mikko M.

Name : Harri
Current favourite song : GFB
  
Message : Mihin kariutui Siboneyn yritykset -90 luvun alussa julkaista Wigwamin Hyde Park keikkataltiointi. Kertokaapa tietäjät.
  
  01/04/04 17:35

Name : mika
Current favourite song : Led Zep: Maggie May (Live)
  
Message : Täyttä takuuvarmaa Poutiaista koko BBC-kiekko (en kuullut nuotin nuottia), joten arvatenkin mahdolliset YLE:n nauhat sisältävät, jos ei nyt itse Poutias-Eikkaa, niin jotain vastaavaa materiaalia.
  
  01/04/04 15:25

Name : Heikki Kerkkänen
Current favourite song : Leonard Cohen: Famou blue raincoat
  
Message : Ehkä tuo levynkansi ei ole tällä kertaa niin onnistunut, kun se ei näytä ollenkaan kannesta tehdyltä skannaukselta vaan esim. teksti "Live at the BBC" suoraan Adobe photoshopin tai Corel Photopaintin kirjoitustoiminnolta.
Onko muuten tiedossa onko Blues Section tehnyt radiosessioita minnekään muualle kuin BBC:lle, esim. Ylelle ja onko näitä nauhoja olemassa vai onko niiden päälle nauhoitettu Eino Poutiaisen haastatteluja?
  
  01/04/04 14:37

Name : Jasu, Vaasa
  
Message : Pitää olla "ett" skivbolag, sanoo ruotsinkielinen enoni. Kelatkaa sitä.
  
  01/04/04 14:21

Name : Kari
  
Message : Kyllä Walli pudotteli uskottavasti Hey Joessa!! Mosse sanoi että Blues Section tekee uutta levyä. Kitkerää kommenttia näistä vanhoista livenauhoista kun "suomalaiset ei tajua näitäkään lisensoida, pitää lahden toiselta puolelta hakea vetoapua. Wigujen Hyde Parkin liveäkään ei ole Siboney saanut aikaiseksi."
  
  01/04/04 12:21

Name : MM, JKL
  
Message : Keskisuomalaisen mukaan Jyväskylässä näkynyt susi !!!

Ihan kelpo levy tuo Blues Sectionin uusi julkaisu. Mutta ei vedä vertoja Wigwamin "information" julkaisulle.
  
  01/04/04 11:32