Wigwam - guestbook

Name : Jakke, Espoo
Current favourite song : The Band with Joni Mitchell: Shadows and Light
  
Message : Hyvää Jussia!
  
  25/06/04 21:46

Name : Tommi H
Home page : http://www.tapjelly.net
  
Message : Onpas tainnut Netclub siirtyä kesätauolle kun hiljasta on mutta mun puolesta hyvää juhannusta niille jotka täällä käyvät!
  
  24/06/04 23:24

Name : snake
  
Message : Samperi, kun ei ollut mahdolisuutta lähteä Mikon tuossa allakin raportoimalle Westhuesin Joensuun-keikalle. Musiikistaan diggailun lisäksi olisi ollut vähintäänkin hienoa saada signeeraukset Suomessa tekemiensä vinyylien kansiin...
  
  21/06/04 09:03

Name : Jukka, Vieremä
Current favourite song : Jet!
  
Message : Kyllä, Maccan konsertti oli mahtava elämys. Erityiskiitokset ukolle biisilistasta, joka ei ollutkaan niin turvallinen hittiputki kuin olisi voinut luulla. Helter Skelter, You Won't See Me ja She's A Womankin tulivat!

Pitkä miinus suomalaiselle, iältään enimmäkseen kuudenkympin ja kuoleman väliin sijoittuvalle yleisölle. Jumalauta, The Beatlesin jäsen tulee Suomeen musisoimaan niin yleisön valtaosa tyytyy tuijottamaan vaisuna lavalle, puhumaan kännykkään golf-tasoituksista ja naukkailemaan taskumatista. Onneksi lavan edessä oli sentäs meininkiä. Valoi uskoa varhaisnuorisoon nähdä eturivissä pomppimassa ylä-aste/lukioikäisiäkin nuoria tyttöjä ja poikia jotka olivat kirjoittaneet kasvoihinsa notta Beatles. Siellä hihkuivat innoissaan ja lauloivat Wingsienkin biisejä mukana. Minä tykkäsin!
  
  20/06/04 07:46

Name : Suonna
Current favourite song : David Bowie: Pablo Picasso
  
Message : Tervehdys Provinssirockista. Kyllä täällä Crash-Tehosekoitin-tyylin teinihelvetissä tuntee olonsa vanhaksi. Koetan pysytellä hereillä Hidria Spacefolkin keikalle saakka.
  
  18/06/04 22:58

Name : Mikko
Current favourite song : Nieminen & Litmanen: Leo Jokela (tanssii Kalastajatorpan...)
  
Message : Tarkennuksia edelliseen: money-biisi oli tietenkin Suonnan muutamaa viestiä aiemmin mainitsema Ain't No Money In Love. Ja huuliharppua Westhues myös keikallaan soitti. Tänään hän esiintyy erään täkäläisen firman yksityistilaisuudessa, jossa porukkaa lienee läsnä huomattavasti eilistä enemmän.
  
  18/06/04 15:21

Name : Mikko
Current favourite song : Nieminen & Litmanen: Caribbean Twist
  
Message : Mike Westhues sai eilen Joensuun keikallaan (joka kuulemma oli hänen tämänhetkisen Suomessa-olorupeaman eka julkinen keikka) tyytyä Maccaa vaatimattomampaan yleisönsuosioon. Miehen aloitellessa keikkaa meikäläinen oli ainoa salissaistuja. Onneksi paikalle sentään valui muutama muukin. Westhues soitti kitaraa ja lauloi kaksi setillistä omaa ja lainatavaraa (esim. Guy Clarkin LA Freewayn). Elkeet olivat elämää nähneen bluesäijän, kaikin puolin. Nyt en äkkiseltään muista tarkkaa nimeä, mutta eräs money-aiheinen Pembroken kanssa tehty biisi kuultiin myös. Jimppa-yhteistyön hedelmiä olisi repertuaarissa muitakin. Kun juttelin artistin kanssa keikan jälkeen, kävi mm. ilmi, että Westhueseillakin luetaan Nuclear Netclub -sivuja.

Suosittelen muuten lämpimästi Nieminen & Litmasen levyä kaikille Hammond-urkujen ystäville!
  
  18/06/04 14:26

Name : Elephant
  
Message : Joo, vanha banjosilmä yllätti tiukalla ja tanakalla setillään. Pientä miinusta vain sateesta sekä Maccan mattinykäsmäisestä "paita housuissa" -tyylistä.
  
  18/06/04 12:16

Name : justus
  
Message : Ja tässä vielä lisätietoa Jacon sukujuurista:
WHAT IS JACO'S BIRTH LINEAGE?
The Latin name PASTORIUS was once the German Schäfer, meaning shepherd.
Jaco's father, John Francis Pastorius II, was born in Pennsylvania from
German and Irish descendants. Jaco's mother, Verna Katarina HAAPALA was
born in Minnesota and changed her name to Stephanie Katherine Haapala.
Jaco's Grandmother on his Mom's side, Kaisa Eriika ISOJÄRVI, was born
north of the Arctic Circle in Lappi, Finland, married David Haapala
from Minnesota, who's father, Andrew Haapala was from Oulu, Finland
and who's mother, Josephina BUCHT, was from Norrbotten, Sweden.
Conclusion: Jaco had Finnish, German, Swedish, and Irish ancestry.
  
  18/06/04 12:15

Name : justus
  
Message : Jacon äiti, pari vuotta sitten kuollut Stephanie Haapala, on pohjoissuomalaista sukua; Jaco käytti yhtenä musiikin kustannusyhtiönään Haapala Musicia (kts. esim. vinyyliversio Heavy Weatherista). Oheinen linkki vie Jaco-siuille, jossa on esillä Jacon Suomesta vuonna 1977 lapsilleen lähettämä kortti Suomesta. Have a look! http://www.jacopastorius.com/scrapbook/postcards/postcard007.asp
  
  18/06/04 09:42

Name : Matti
  
Message : Häh, onks Jacon juuret Suomessa? Ps. Paul McCartneyn keikka oli ihan törkeen hyvä! :)
  
  18/06/04 09:26

Name : justus
  
Message : Heavy Weather on erinomainen ja kaupallisesti menestynein WR-levytys. Siinä maailman toisen erinomaisen suomalaissukuisen basistin Jaco Pastoriuksen (se toinen on P. Pohjola) ohella "vanhojen" herrojen Joe Zawinul-Wayne Shorter nerokkuus puhkeaa kukkaan. Suosittelen! Uudelleenmasteroitu versio on vain parantanut soundeja.
  
  17/06/04 10:59

Name : Mihail, jkl
  
Message : Kävin paikallisessa levyliikkeessä ja siellä soi "weather report" (tms.) nimisen bändin levy "heavy weather" (muistaakseni tuo nimi..) hyvä biisi oli menossa. Minkälaínen levy se muutoin on ? Tällä palstalla muistaaksen on jos keskusteltu ko. bändistä. Itse pidän myös sellaisesta "vauhtijatsista" vai miksikä sitä vois sanoa...urkuri vetää niin perkeleesti ja torvilla töräytellään. Vai mitä muuta voitte suositella. Just vaikka sellaista kuin Gustavsonin biisi "ai, ai ,ai, vapaus..." siinä on hyvää vauhtia.
  
  17/06/04 10:27

Name : leonardo
Current favourite song : The Meters: Out In The Country
  
Message : Suonna, kiitokset tiedosta. Mielenkiintoista, että äijä on muuttanut takaisin Suomeen 25 vuoden jälkeen. Jään odottamaan uteliaana mitä tuleman pitää.
  
  16/06/04 21:00

Name : Suonna
  
Message : Leonardo: Westhues on siis muuttanut Suomeen ja tuntuu aktivoituvan keikkarintamalla, suunnitelmissa oli niin soolo- kuin bändiesiintymisiä, ja Olli Haaviston kanssa alkaa tekemään uutta levyäkin.
  
  16/06/04 16:01

Name : Suonna
Home page : http://www.mikewesthues.com/disc.html
Current favourite song : Warren Zevon: Life'll Kill Ya
  
Message : Haastattelin äsken Mike Westhuesia. Kävi ilmi, että Jim vierailee useilla raidoilla hänen v. 2001 ilmestyneellä levyllään Ain't No Money In Love. Painoksen Westhues on kuulemma myynyt loppuun ennen tämänvuotista Suomeen muuttoaan.
  
  16/06/04 15:35

Name : leonardo
Current favourite song : Mike Westhues: New Morning Train
  
Message : Tietääkö joku soittaako Mike Westhues muita keikkoja Suomessa kuin tuon 17.6. Joensuun vedon? Miehen eka albumi New Morning Train on Miken paras levy. Akustisen trion (Westhues, Dave Lindholm & Tom Kuchka) soitto toimii hienosti. Myös A Man Name 'A Jones -levy on myös hyvä. Soittajina Daven lisäksi mm. Rekku, Ronnie, Jakoila, Ödner ja Hiekkala.
  
  16/06/04 14:54

Name : Tuomas
  
Message : Jaa tämä olikin näköjään jo etusivulla, kun tajusin ladata sen uudestaan.
  
  16/06/04 14:30

Name : Tuomas, Turku
Home page : Karmarock
  
Message : Wigwam näyttäisi esiintyvän tämän kesän Karmarockissa.
  
  16/06/04 14:24

Name : Finnspång
  
Message : Kuten myös Letti-Jim. En nyt valalle mene, mutta oikein tarkasti luettuna tuosta Suonnan Dingo-puffistakin saattoi kuultaa jonkinasteinen kyyninen pohjavire. Ja pullojen heitteleminen ei ole reilua, itse en ole pullottanut kuin punaviiniä, ja siitäkin tuli sanomista.
  
  15/06/04 01:00

Name : Ecce, Loviisa
  
Message : Näillä sivuilla on Antti Tuiskua pullotettu...En näe edellisessä Dingo-uutisessa mitään eroa...Molemmat ovat/olivat TEINIidoleita..!!!!
  
  14/06/04 21:03

Name : Suonna
  
Message : Käväisin Rocktopsin sivuilla katsomassa, onko siellä uusia Wigu-keikkoja. No ei ollut, mutta tämä uutinen oli kyllä aika hyvä sarjassa Flogging A Dead Horse:

"DINGO ROCKTOPSILLE!
Legendaarinen, mutta uudistunut Dingo on rantautunut Rocktopsiin. Kokoonpanossa vaikuttavat Nipan ja Even lisäksi Hombre Lampinen, Juha Jokinen ja Sami Välimäki. Setti koostuu luonnollisesti Dingo-hiteistä ja keikoille startataan Raumanmeren Juhannuksesta."
  
  14/06/04 15:02

Name : Suonna
Current favourite song : Warren Zevon: The Hockey Song (Hit Somebody!)
  
Message : Kiitos vaan mielenkiinnosta Wigwam-kirjoituksia kohtaan. Pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni. Aika vapaa-ajan kirjoitteluun on nykyään harmillisen kortilla, omat orkesterit aktiivisia ja muuttaakin piti vähän aikaa sitten.
  
  14/06/04 13:00

Name : TH
  
Message : Onko kellään kuvia Wigujen ruisrock keikasta 2.7.2000? Ottaapi yhteyttä jos löytyy..
  
  13/06/04 17:55

Name : Jukka
  
Message : Mahtaakohan noita SK:n Wigu-artikkeleita enää ilmaantua lisää, edellisestä on kuitenkin jo reilu puoli vuotta? Malttamattomana odotan lisää, sikäli mainioita olivat edelliset!
  
  13/06/04 15:59