Wigwam - guestbook

Name : Arto, Oulu
  
Message : Kun Timo V näyttää diggailevan Guess Whota, niin kerrottakoon , että tähän bändiin ja Three Dog Nightiin yli 30 vuotta sitten repsahtanut torniolais-haaparantalais-kemiläinen Tonics teki kesällä comebackin ja jatkossa heitä kuullaan mm. Oulussa, Torniossa ja Vuokatissa.
  
  07/09/04 09:25

Name : TimoV, Tampere
Current favourite song : Guess Who: Talisman
  
Message : Pop-lehden kirjasarjassa on juuri julkaistu Taru Oksasen kirja "Suomalainen progressiivinen rock - Synty ja kehitys vuosina 1967-1974". Lisää infoa osoitteesta:
http://sivut.koti.soon.fi/juhar/kirjat.htm
  
  07/09/04 08:50

Name : Pertti, Hyvinkää
Current favourite song : The Be Good Tanyas: The coo coo bird
  
Message : Ihmeellistä mutta totta: Mats Hulden on Karmarockissa naamioitunut Måns Groundstroemiksi!

  
  04/09/04 02:11

Name : Jukka
  
Message : Mistä löytyy kuvaruutupop sivut????
  
  03/09/04 22:21
 
Reply: Ei niitä ole vähään aikaan netissä ollut. Palvelintilan tarjoaja olisi edellyttänyt jotain uudelleenrekisteröitymistä, minkä huomasin vasta kun oli jo liian myöhäistä. Jos kiinnostusta ilmenee, saatan avata sivut uudessa osoitteessa, mutta sivuston päivittämiseen ei aika ja mielenkiinto nykyisellään riitä.

Mikko

Name : MikaJ
Current favourite song : Pekka Pohjola: Pewitt (live)
  
Message : Samaa mieltä - ehdottomasti - Sakun kanssa! Kyllä ovat omenat pudonneet puun juurelle, Ilmarin ja Vernerin musiikillinen ilmaisu on samaa tasoa isänsä kanssa.

Akustisempi sointi tekee oikeutta kappaleille, jotka kuullostivat aikanaan sähköisinäkin versioina erinomaisilta.

Kantosen monipuolisuutta voi vain ihastella ja ihmetellä.
  
  02/09/04 11:24

Name : Inspired
  
Message : Entä tuleeko Rekun soololevyä tahi DVD:tä?
  
  01/09/04 23:58

Name : heppuli
Current favourite song : The Beatles - A Day In The Life
  
Message : Wigut menossa studioon! hieno homma.
Kellään tietoa milloin tää levy on sit tulossa ulos?
  
  01/09/04 19:40

Name : TimoV, Tampere
Current favourite song : Robert Charlebois: California
  
Message : Pari levyuutuutta:
The Boys: "Suomi-rockin korkeakoulu", tuplakokooma jossa mukana Jim Pembroke & the Boys biisi "If You Need Me" vuodelta 1965. Lisäinfoa os:
http://www.saunalahti.fi/~oystila/raimo/ejb/
Ja Ektro on julkaissut Loven aikanaan julkaiseman Mummi kutoo -yhtyeen albumin cd:nä bonusbiisien kera.
  
  01/09/04 14:22

Name : saku
  
Message : Pohjola Acoustic Bandia kannattaa todellakin mennä kuuntelemaan! Suomenlinnan keikka perjantaina oli huimaa musiikin riemua ja samalla vakavuutta. Uudet - suurelta osin paljonkin muunnellut - sovitukset paljastavat Pohjolan musiikissa ennenkuulumattomia rakenteita. Kun mukana ovat vielä sellaiset maestrot kuin Kantonen, Kujala, Kallio, Pohjola V. ja Pohjola I. Pekan ohella, mikäs on kuunnellessa. Viapori Jazzissa miellyttivät mm. Impun tangon huikea purkaminen osiin, Vernerin soolo kyseisessä sävellyksessä kuten myös hänen huikea näkemyksensä teosparissa Innocent Questions/Relief. Ja kukas sopisi paremmin Impun tangon vauhdittajaksi kuin Imppu itse!
Pohjola Acoustic Band siis seuraavan kerran lavalla Hämeenlinnassa 22.10. ja Tampereella 23.10.
  
  01/09/04 10:29

Name : Steve
Current favourite song : Too many!
Found : Search engine
  
Message : Hi

I've loved Wigwam since hearing Nuclear Nightclub the year it was released, and have collected their fabulous music ever since. So glad that they're still with us making great music. Are there any other fans in England - and is there any interesting live material being passed between fans?
  
  31/08/04 17:08

Name : Suonna
  
Message : Tuoreen Leevi and the Leavings -kokoelman dvd-levyllä on julkaistu uudelleen Mediakomppanian vuonna 1990 tekemä Gösta-dokumentti. Siitä löytyy hauska pieni Wigwam-viite: Gösta muistelee Mitä kuuluu Marja-Leenan vastaanottoa ja sitä, kuinka piireissä arvuuteltiin kuka levystä on vastuussa tyyliin "Hector on varmaan tehnyt ja Rekku Rechardt soittaa kitaraa".
  
  31/08/04 16:14

Name : Suonna
  
Message : Ja vielä lisätietoja Jimin & Stadin Juhlaorkesterin keikasta Joensuun Teatteriravintolassa pe 27.8., torilavakeikan jälkeen. Jim esiintyi Teekelmanin ja kumppaneiden kanssa ikään kuin kahdessa setissä, välissä laulaa luikauttelivat muut solistivieraat.
Mulla oli molemmat setit kirjoitettuina ylöskin, mutta lappu tietysti hävisi. Ainakin kuultiin Money Is King, Must Be The Devil, False Alarm (torilavaa hienompi, puhallinten kruunaama nautiskelevan hidas versio), Just My Situation, The Weight, Grass For Blades (hienoa kitarointia ja foneilua tässä biisissä juhlaorkesterilta, mutta Reiska Laine rummuissa laahasi kyllä tajuttomasti) ja lopuksi napakat Dylan-luennat Rainy Day Women 3 12 & 35 ja Like A Rolling Stone.
  
  30/08/04 17:11

Name : Mikko
  
Message : Pistetäänpäs pikaraporttia. Stadin Juhlaorkesteri soitti äsken Joensuun torilavalla osana Joen yö & Stadilaiset Helsingissä (tjsp.) -megaspektaakkelia. Jimpan keralla esittivät False Alarmin, Money Is Kingin ja Grass For Bladesin. Sitä ennen kuultiin jazzahtavaa instrua, Yrjänä Sauroksen liidaama rytmibiisi (jonka aikana Jim hetkui lavan sivussa Harri Saksalan seurassa) sekä Heinäsirkan osuus. Grass For Bladesin aikana rupesi satamaan ja Marjo Leinonen sai vetää biisinsä veden alta häipyvän yleisön edessä. Mutta veti hyvin.

Näin äsken. Jos flunssa ei ylly, tungen tsekkaamaan saman väen Teatteriravintolan keikkaa.
  
  27/08/04 18:34

Name : TimoV, Tampere
Current favourite song : Brute Force: "King of Fuh"
  
Message : Uusimmassa Rumbassa arvio Karmarockista ja Wigwamia kehutaan siinä kovasti.
Ja oliko kukaan katsomassa tuota "urkutaistelua" Tampereen klubilla perjantaina? Itse missasin sen, koska en ollut juuri silloin paikkakunnalla, mutta olisi kiinnostavaa tietää millaista oli.
  
  27/08/04 11:51

Name : jusa
  
Message : Ja lisäyksenä edelliseen: näyttävät Pohjolan pojat ja isä ystävineen esiintyvän myös Hämeenlinnassa 22.10.
  
  26/08/04 11:25

Name : jusa
  
Message : Pekka Pohjola siis perjantaina Suomenlinnassa Acoustic Bandinsa kanssa. Valitettavasti taitaa olla loppuunmyyty, mutta Tampere-talossa uusinta la 23.10. klo 19.30. Kokoonpanossahan nyt siis sekä Verneri (tpt) että Ilmari (trb) Pohjola; lisäksi Mika Kallio (dr), Seppo Kantonen (keys), Veli Kujala (acc) ja P.P. (el. bass).
  
  26/08/04 10:55

Name : Petteri
  
Message : Jaa on tuo Boriskin näemmä lp. Osittain samaa materiaalia vaan taitaa sisältää, mutta olisi toki mielenkiintoista kuulla. Sivu sanoo, että se saattaa olla tulossa cd-painoksena.
  
  26/08/04 10:24

Name : Suonna
Current favourite song : Guitarras Del Norte: Django
  
Message : Vieraskirjahan on viettänyt aktiivista kesää meikäläisen radiohiljaisuuden aikaan. Nyt ei sen kummempaa kuin että työkaveri kuuntelutti Tolosen ja kumppaneiden uutta Guitarras Del Norte -levyä. Hyvänkuuloista meininkiä, kolmella akustisella kitaralla vetäisty Django ainakin.
  
  25/08/04 14:38

Name : lord
  
Message : <a href="http://www.nirvana-shop.com/ref.php?id=5411b8b6274ca5" target="_blank"><img src="http://www.nirvana-shop.com/images/banners/120nirvana.gif" border="0" alt="Nirvana Cannabis Seeds - Straight from the breeder!"></a> goodjob
  
  25/08/04 12:51

Name : snake
  
Message : Lido,
Kiitokset itsellesi, mahtava levy!
  
  24/08/04 22:20

Name : Pekka R.
Home page : http://mywebpages.comcast.net/mmiller565/yuhome.htm
Current favourite song : 20/20: Yellow Pills
  
Message : Petteri:
On Yezda Urfalla toinenkin LP, "Boris", joka ilmestyi ennen Sacred Baboonia. Omakustanne.
Bändi on taas kasassa, kotisivut näet tuosta linkistä. Joo, kimuranttia on ja sanoitukset sellaista puutaheinää, että jää P. Sinfieldkin nuolemaan näppejään.
  
  24/08/04 22:08

Name : Urpo
  
Message : Onko kukaan nähnyt tuota Eläköön nuoruus -filmiä. Pari vuotta sitten se taisi olla mahdollista Oulun musiikkivideofestivaalilla. Bonus-ainesta Wigu-DVD:lle?
  
  24/08/04 19:11

Name : Lido, Nummi-Pusula
Found : Search engine
  
Message : Kiitti kaikille, jotka tilasitte kauttani KALEVALA/ANTHOLOGYN. Jos joku vielä haluaa numeroidun tupla cd:n itselleeen, minulla on jäljellä 7 kappaletta, joista voinen luopua. ELi, mailatkaa.
  
  23/08/04 19:05

Name : Petteri
  
Message : Gentle Giantin Acquiring the Taste on yksi parhaista kuulemistani progelevyistä. Sentyylisen progen ystäville suosittelen Yezda Urfan levyä Sacred Baboon, onko tuttu kenellekään? Jenkkibändi, Sacred Baboon on ainut lp v. 1976, joka tosin julkaistu vasta 1989. Ehkä kimuranteinta progea mitä olen kuullut. Ja hyvänkuuloista kimuranttisuudesta huolimatta.
  
  23/08/04 16:22

Name : Mikko
  
Message : Ainakin Ruisrockissa Jukalla oli lainaurut... vai sotkenkohan nyt Kultsan konserttiin helmikuussa 1970. No, molemmissa saattoi olla.
  
  23/08/04 15:58