Wigwam - guestbook

Name : Suonna
  
Message : Katselin Eero Raittisen 60-lukukokoelman kansivihkoa. Mukana näytteitä ainakin 18-vuotiaan Ronnien rumpaloinnista (Lontoo) ja Måssen bassottelemasta Boxcar-yhtyeestä. Gutsin vierailuja ei ole mukana.
  
  06/10/04 14:53

Name : Jukka, Helsinki
Home page : JR
Current favourite song : Kerma: Hän muistutti parrakasta sateenkaarta
  
Message : Hei hei kato hei hei onks kellään sisäpiirin tietoa mahtaako Gutsi vierailla tänä iltana Tavalla Noisy Kinda Menin keikalla kun on ihan E.Raittisen 60v-juhlat, tuollainen spesiaalimpi ilta ja vielä pääkaupunkiseudulla...
  
  06/10/04 11:52

Name : Pertti, Hyvinkää
  
Message : Jukka, myös Charisma-painoksessa on avattavat kannet ja niiden sisällä sekä tarina että lyriikat.

  
  05/10/04 17:50

Name : Jukka
  
Message : Jusu, tarkoitin nimenomaan sitä Charismapainoksen kantta. Se on niin erilainen kuin se Wicked Ivoryn kansi, että tuskin on Jimin suunnittelemakaan? Mutta onko tekstit? (en tarkoita lyriikoita)

Eikös se Beingin pappispuhe ole nimenomaan Gustavsonia, jota Huldén on kääntänyt. Vai millä perusteella se olisi Gutsin nimiin pistetty, jos se on Pohjolan sävellyskin...
  
  05/10/04 17:40

Name : EsaJii
  
Message : ÄÄH, seillähän se oli, katsoin lyrics and chords osastoa, tää oli vain LYRICS osastoa. Pride of the Biosphere, biisi merkattu Jukan nimiin. Tuntuu niin Pembrokemaisilta ne lyriikat, mutta kenties Huldén käänsi?
  
  05/10/04 15:53

Name : EsaJii
Home page : http://members.surfeu.fi/mmerilai/wigwam/discography/being.htm
Current favourite song : Zen Cafe- albumi Ua Ua
  
Message : Kun täällä on lyriikoista taas puhe, huomaan että Beingistä puuttuu sen pappismiehen puhe. En muista mihin biisiin itse albumissa se puhe liittyy, se on aika alussa. Liittyy sotaan, raiskauksiin ja muuhun ihmiskunnan..kröhöm..toimintaan.
  
  05/10/04 15:46

Name : Jusu, Vaasa
Current favourite song : Lewis Taylor: Lovelight
Found : Just surfed on in
  
Message : Kyllä nähtävästi Lovella julkaistun Wicked Ivory´n kansipiirrokset ovat Pembroken tekemiä. Charisman kansi taas mahdollisimman tylsä. Laitapa Mikko kuva.
  
  05/10/04 01:48

Name : Jukka
Current favourite song : Brian Wilson: Smile (LP)
  
Message : Ilmeisesti kukaan ei kuunnellut yleQta. Simola-toivomukseni jäi siis mysteeriksi. Ei se mitään. Hupaisa tapaus tavallaan. Otan opikseni.
Täytyy tsekata toi Strengin piisi vaikka kirjastosta, kiitos vaan tiedoista siihen liittyen.

"After all's said and done, though, where could he buy a decent pair of thumbscrews?..." Onkohan tää H.T.O'Rileyn "tarina" myös siinä Hot Thumbsin Love-painoksessa? Mulla on vaan tää Charisma-painos,jonka nimi ei ole edes Wicked Ivory.
Ja onko nää kansijutut Jim Pembroken käsialaa? Charismapainoksen kannet on muulta osin kai suunnitellut joku muu? Tärkeitä kysymyksiä? Ehkei, mutta kiinnostaa silti...
  
  04/10/04 19:18

Name : Mikko
  
Message : Kiitos Jani ja Kari!
  
  01/10/04 10:31

Name : Suonna
  
Message : Ellipsi levytti Pienen juhlijan uudestaan 80-luvun lp:lleen "Kahvila hyvin täysi", julk. Megamania. Helpommin löydettävissä kuin alkuperäinen versio...
  
  01/10/04 10:18

Name : Jani
  
Message : Wicked Ivoryn kannessa oli sanat - kansi oli aukeava jossa levyn sisältävä oli (luonnollisesti) kaksinkertainen ja etukansi yksinkertainen.
  
  30/09/04 21:58

Name : k.p.tikka-ri, saimenski gorod
Current favourite song : Pekko Käppi: Bubnit sebja pod nos-ep
  
Message : Joo, Mikko, Wicked Ivoryssä oli avattava kansi, se oli musta sisältä ja biisien tekstit valkealla. Se oli yksinkertainen, taitettu pahvi, ja levykotelo oli sit liimattu takakannen puolelle.
  
  30/09/04 21:57

Name : Mikko
Home page : Nuclear Netclub
Current favourite song : Mott The Hoople: Find Your Way
  
Message : Hei, voisiko joku asian tietävä varmistaa, että olihan Wicked Ivoryn ensimmäisessä painoksessa laulujen sanat painettu kansien sisälle. Ja olikos ne siis avattavat kannet?

Kuunteliko joku eilistä YleQ:n ohjelmaa? Minuakin kiinnostaisi tietää millainen se Simola-biisi on.
  
  30/09/04 18:46

Name : snake
  
Message : Jukka,
Kappale löytyy myös samannimiseltä Loven kokelmalta. 1 kpl ylimääräisiä on, jos kiinnostaa.
  
  30/09/04 08:10

Name : Jukka
  
Message : ...varatoivomuksena (jos ei Simolaa löydy)pistin Ellipsin Pieni Juhlija-kappaleen. Onkohan tuota muuten missään muualla kuin sillä singlellä?
Oon tosi kiitollinen, jos tän nyt joku äkkää ja saa nauhalle. Vaikka onhan tää aika pateettista ja naurettavaa. Koettakaa ymmärtää. Toisilla on pakkomielteitä (Wigwam). Eikä ystäviä YleQ:n kuuluvuusalueella.
T:Fanipoika Nastolasta
  
  29/09/04 18:06

Name : Jukka, Nastola
  
Message : Hei. Toivoin YleQ:n kadonneen levyn metsästäjiltä Seija Simolan kappaletta Gonna Get You Tonight. Kyseessä on siis tämä harvinainen Jim Pembroke/Seija Simola/Esko Linnavalli-yhteistyö vuodelta 1971.
Nyt kävi kuitenkin niin, että en pääse itse kuuntelemaan ohjelmaa! Prkl, kun ei tuota enää voi kuunnella netin kautta. Pliis äänittäkää joku tuo, jos tommonen yhtään kiinnostaa ja ne sen soittaa. Maksan sitten siitä nauhasta mitä sovitaan. Ohjelma alkaa jo... Äh.
  
  29/09/04 17:58

Name : ville
  
Message : Tietääkseni Finnvoxilla ainakin on mellotron.
  
  27/09/04 09:50

Name : Arto, Oulu
  
Message : Oletta varhmaan huomanheet, että
torniolaissyntyisestä Pirkka-Pekka Peteliuksesta on tänään klo 23 jälkeen Radio Suomessa ohjelmaa, jossa mukana peesaa Pedro Hietanen..
  
  26/09/04 17:22

Name : Juha Nikulainen
  
Message : Tolonen ja UMO soittivat torstaina siis kaksi Zappan biisiä: Peaches en Regalia ja King Kong.

Ja sitten vähän spämmiä:
Jotkut ovatkin jo huomanneet, että Pedron ja PP Peteliuksen Yömyöhä-lähetykset ovat alkaneet ilmestymään cd-julkaisuina. Kaikkiaan kahdeksan tuplaceedeetä käsittävän sarjan ensimmäinen osa, Serpien kylässä 1 on ilmestynyt kauppoihin.

Toinen Emin julkaisema uutuus, jolle saattaa löytyä ystäviä tämän palstan lukijoista, on Toni Edelmannin säveltäjäuran läpileikkaava Miten ja miksi – 45 laulua vuosien varrelta (2cd). Kokoelmalle on koostettu Tonin mielenkiintoisimpia laulusävellyksiä vuosilta 1973–2004. Onpa mukana pari ihan oikeata progebiisiäkin, kuten Harri Saksalan ja Eija Ahvon laulama Häät vuodelta 1974. Muita kokoelmalla esiintyviä laulusolisteja ovat mm. Samuli Edelmann, Katri Helena, Tapani Kansa, Eino Grön, Annikki Tähti, Lauluyhtye Rajaton, Koiton Laulu, Essi Wuorela sekä Värttinän Susan Aho. Luonnollisesti mukana myös suuri joukko maamme merkittävimpiä muusikoita, kuten Eero Koivistoinen, Piirpauke, Olli Ahvenlahti, Maria Kalaniemi ja Timo Myllykangas. Bookletista löytyy mm. Tonin itse kirjoittamat esittelyt kokoelman jokaisesta biisistä.

  
  26/09/04 16:54

Name : Jusu, Vaasa
  
Message : Eikö joku voisi jo tehdä Jukka Gustavsonille omat sivut? Mies ei ole ollut Wigwamissa vuosikymmeniin, ja ansaitsee vähintäänkin oman tilansa netissä.
  
  26/09/04 01:39

Name : Petteri
Home page : http://www.kaleva.fi/cf/juttu.cfm?j=428258
Current favourite song : Kannaste-Ojajärvi Quartet - El Diablo
  
Message : Tolosesta juttu parin viikon takaisessa Kalevassa.
  
  26/09/04 00:34

Name : mika
Current favourite song : elo:one summer dream
  
Message : ja miten se nyt olikaan...ehkä parhaan Beatles kappaleen olikin säveltänyt G.Harrison, eikä McCarteny/Lennon - Somethingia tarkoitin. Here comes the sun ei ole kovin kaukana.
  
  25/09/04 23:12

Name : mika
Current favourite song : genesis:dodo/lurker
  
Message : huomasin tuossa, että miten aamuruuhkassa ja yleensäkin pysyy hyvän tuulisena. ostin sen ppp:n ja pedron cd:n niistä radio-ohjelmista. ainakin meikäläiselle sopivan piilopervoa juttua ja tietenkin pystyy kuvittelemaan hahmot, koska ainakin osa niistä esiintyi tv-versioissakin. Jos jollakin on näitä Neurovisio ym. juttuja videolla, niin ota kontaktia.
  
  25/09/04 22:14

Name : Mihail, jkl
  
Message : Mitähän Zappan biisejä Tolonen heitti ?
  
  25/09/04 10:20

Name : Rokki-Ykä
Current favourite song : Hilda Ajanki: Karjalainen kalttosaapas
  
Message : Kyllähän Tolon paras biisi on ehottomasti Ibiza-vuosien tuotos Punta Arabi, elle hyyr?
  
  24/09/04 16:32