Wigwam - guestbook

Name : Mikko
  
Message : Tsekatkaapa tämä tuore kirja: Suomi soi 2: Rautalangasta hiphoppiin. Wigwamista on jonkin verran juttua ja muutama kuva. Seuraavaan osaan Wigu-stooria tulee käsittääkseni enemmänkin.
  
  15/10/04 13:02

Name : jusa
  
Message : Mulla taas Beingin remasteri (jossa kopiosuojaus pitäisi tekstin mukaan olla) soi komeasti tietokoneellakin.
  
  14/10/04 09:09

Name : Matti
  
Message : Mä tussasin Beingin reunat tummansinisellä permanent-tussilla. Sen jälkeen onnistui käännös ämppäreiksi. Katselee levyä valoa vasten, niin reunasta voi arvioida alueen, joka pitää peittää.
  
  14/10/04 01:06

Name : Hezzu
  
Message : Voisiko olla että kopiosuojattu remasteri ois myyty loppuun ja ois otettu uusi painoserä, joka ei oo kopiosuojattu?
  
  12/10/04 22:56

Name : Tommi H.
  
Message : Älytöntä että tästä samasta asiasta pitää vielä jauhaa, mutta jatkan nyt vielä kuitenkin. :-)

Minun "Being"-remasteroitu cd-levyni on väriltään tumman sininen. Ylhäällä lukee hopeanharmaalla Wigwam ja Being, alhaalla on Love Recordsin logo, compact disc -merkki, kataloginumero LRCD92 ja vielä tekstit: C & P Love Records 1974, Siboney 2001. Teosto * nCb * All Rights Reserved. Vaikka suurennuslasilla katsoo, niin mitään mainintaa kopiosuojauksesta ei ole.

Onko levystä nyt sitten todellakin olemassa kaksi erilaista versiota? Ei sillä että kopiosuojatun haluaisin ;-)
  
  12/10/04 19:21

Name : EsaJii
Current favourite song : Procol Harum: Like Samson
  
Message : Ei tartte mitään teippiä. Ostaa vaan audio burnerin stereoon. Voi tarvita toisen soittimen. Johtaa analogisen signaalin johtoa pitkin. Siinä täytyy aloittaa ja lopettaa joka raita manuaalisesti, joten se ei siis toimi monessa Zappan levyssä, jossa on segue..jatkuva..musiikki. Voi tietenkin feidata musiikin lopussa.

Siihen ei tule juuri mitään kohinaa tai huminaa, melkein yhtä hyvä kuin digitalinen.
  
  12/10/04 16:23

Name : Friend from the Fields
  
Message : Jep, arkistoista löytyy linkki Hannu Mikkolan sivulle, mutta sivua ei näköjään enää ole. Muutamat kertoivat kokeilleensakin tuota teippijippoa, missä he ovat nyt?
  
  12/10/04 15:44

Name : Mikko
Current favourite song : British Lions: International Heroes
  
Message : Voi olla että sitä Being-sivua ei enää netissä ole. Joku Mikkola taisi kirjoittaja olla nimeltään. Vieraskirja-arkistosta saattaa linkki löytyä.
  
  12/10/04 15:22

Name : TimoV, Tampere
Current favourite song : We All Together: "It's a Sin to Go Away"
  
Message : Kyllä siinä "Being" remasteroiduss jossain lukee tosi pienellä, että ei toimi cd-rom asemassa tai vastaavaa. Mutta esim. jos on kopioiva cd-soitin (huom. siis oikein hifi-laite, ei mitään tietokoneryönää), niin kyllä kopion saa tehtyä tästäkin levystä, jos näin haluaa tehdä.
  
  12/10/04 15:15

Name : Suonna
  
Message : Jokuhan teki aikanaan sivun, jossa esitteli Beingin kopiosuojausta ja sen "purkamista" teipillä. En löytänyt Googlella tai Mikon linkeistä, muistaako joku osoitetta?
  
  12/10/04 13:18

Name : Tommi H.
  
Message : Minun levystäni sitä tekstiä ei löydy, vaikka miten tarkkaan etsii. Ja kyseessä on silti nimenomaan remasteroitu versio. Outoa...
  
  12/10/04 08:10

Name : Daemon duncetan
  
Message : Näin on. Se on itse levyssä se teksti.
  
  11/10/04 23:12

Name : janus
  
Message : Muistaakseni se teksti on itse levyn pinnassa.
  
  11/10/04 12:19

Name : Tommi H.
  
Message : Being on siis kopiosuojattu. Uskotaan, jos niin sanotte. Mutta kertokaa nyt ihmeessä, että missä se "not playable on cd-rom drivers" -teksti oikein sijaitsee? Omalta levyltäni kun en sitä tekstiä löydä.
  
  11/10/04 07:55

Name : Hezzu
  
Message : Being-remasteri on kopiosuojattu.
  
  11/10/04 00:56

Name : Tommi H.
  
Message : Mikäs tämä juttu on, että Being-cd ei muka toimi tietokoneen cd-rom-asemassa? Ei minun levyssäni kyllä mitään tuollaista tekstiä ole. Onko tästä olemassa monenlaisia versioita? (Minulla on remasteroitu, vuonna 2001 julkaistu cd.)
  
  10/10/04 20:33

Name : Daemon Duncetan
Current favourite song : Simple Human Kindness (forever my favourite song)
  
Message : joo, Tombstone Valentine on niitä biisejä että kylmät väreet tulee selkäpiihin. Tunnetta, tunnetta, niinku Rampe sano Naukkikselle. Sitä tässä biisissä on.
  
  09/10/04 04:20

Name : Matti Joutkoski, Helsinki
Home page : http://www.homepna.fi
Found : Search engine
  
Message : Masa kuus-kasi tässä moi,

Ihan tarkkaan en muista keneltä joskus 10-vuotiaana sain lainaksi Wigwamin levyn ja sain melkein sen kokonaan äänitettyä C-nauhalle... Tästä on reilu 10 vuotta kyllä vierähtänyt ja nauha lojuu jossain tuolla vintillä, mut biisit vain pyörii päässä...

Miten se onkaan, rahalla pääsee. Perheen kanssa käytiin katsomassa Edelfeltin loputonta vimmaa tehdä käsillään jotain kun pakottava vimma roudasi meikäläisen tunnelin Anttilaan, josta löytyi kuin löytikin muutama Wigwam. Ensimmäinen kova ja himokas, jota en aikaisemmin kuullut sekä vuosikymmenen päässäni soinnut Tombstone Valentine.

Jätkät täällä maan päällä ja siellä yläkerrassa. Kiitos (thanks) for this albub. End is here, and it is beautiful.

- Matti

  
  09/10/04 02:47

Name : Daemon Duncetan, Raahe
  
Message : joo, hankin tässä kaikki Wigwam levyt mitä mulla ei vielä ollu eli:

Light Ages
Hard'n'Horny/Tombstone Valentine
Being
Titans Wheel

... ja mitämitä Being ei toiminutkaan cd-rom soittimessani. Levyssä pienellä lukee "not playable on cd-rom drivers". Kyllä siinä arräpäitä pääsi kun olin virittaytynyt kuuntelemaan mestariteosta ja aina on tämä Being ollu semmonen että oon sen halunnu kuullla. Ja nyt sitten että vihdoinkin kuulen sen niin ei! Voi ryytanan ryytana.

Muista levyistä arvostelua sen verran että oli lievä järkytys kuulla Jimin laulua Titans Wheelillä. Piti katsoa kannesta uudestaan että onko se Jim tosiaan joka laulaa, oli niin karhea ääni ja muutenkin ei kuulostanut "entiseltä" Jimiltä. Oonhan mä keikoilla kuullut Jimiä, mutta jotenkin sitä ei keikoilla niin kiinnitä huomiota lauluääneen. Pitkä matka on tultu Simple human kindnessin "taivaallisesta" Jimin äänestä. Mutta vanhenemiselle ei kai kukaan voi mitään.
Pari hyvää biisiä kyllä levyllä oli; Bitesize ja Greatfield, varsinkin jälkimmäinen paikoitellen oli oikein sitä vanhaa kunnon Wigwamia progesointuineen (ylinousevia sointuja).

Ja Tombstone Valentinen nimibiisi on aivan mahtava! Oon sen radiosta muutaman kerran kuulut mutten oo tiennyt biisin nimeä. Ehdottomasti Wigwamin parhaita biisjä, jollei paras.

Eli tällasta tällä kertaa.
  
  08/10/04 23:42

Name : jusa
  
Message : Pohjolan teos oli upea ja rakenteeltaan kolmiosainen, eräänlainen "virsifunksävellys". Lopussa soittajat pitelivät "hatuistaan kiinni" ja antoivat mennä, sen verran mehevä basso/baritonisaksofonikuvio moottoroi sävellystä eteenpäin. Hyvä lisä PP:n tämän vuoden monipuoliseen sävellyssaldoon: ensin RSO:lle orkesteriteos "Emmi", sitten konsertto harmonikalle (Veli Kujala) ja kamariorkesterille (Avanti!) "Bayan" ja nyt tämä sävellys pienimuotoiselle jazzkokoonpanolle (Confused). UMO:ssa lavalla muuten: Mikko Hassinen, Ville Huolman, Mikko Innanen, Mikko Pettinen, Ilmari Pohjola ja Tero Saarti.
  
  08/10/04 14:15

Name : Jukka
  
Message : Mahtaako tuo Pekka ite olla soittamassa?
  
  07/10/04 16:09

Name : jusa
  
Message : Ja tänään mahdollisuuksien mukaan Umo Jazz Houseen - illan konsertin ohjelmistossa mm. Pekka Pohjolan uusin sävellys "Confused". (kesto n. 30 min)
  
  07/10/04 12:52

Name : leonardo
Current favourite song : Eero Raittinen &the Noisy Kinda Men:Greasy Tuesday
  
Message : Juuri ilmestynyt Eero Raittisen 60-vuotis tuplakokoelma, Uhkapeluri. Mukana Lontoo- biisi, jolla soittaa nuori Ronnie. Mukana myös pari Boxcar -vetoa joilla basson varressa on Måsse.
  
  07/10/04 10:38

Name : Pertti, Hyvinkää
  
Message : Mikko, laittaisin Hot Thumbs (UK)-skannin (ja toisen Hard'n'Horny -käsinpiirretyn plus sen ensimmäisenkin värillisenä) jos vain olisi skanneri käytössä... yritän udella duunipaikalla jos vaikka onnistuisi.
  
  06/10/04 23:05

Name : Mikko
Home page : Nuclear Netclub
  
Message : Hot Thumbs O'Rileyn Charisma-painoksen kannen joku pyysi tänne laittamaan. Laitan heti kun joku lähettää skannin. Itse en kyseistä levyä omista.
  
  06/10/04 15:17