Wigwam - guestbook

Name : Jukka
  
Message : No voi ny video! MISSÄÄN ei ole ollut mainintaa ko. juhlista (ei sillä että tämän sivun pitäjiä syyttäisin), ja minä kun mielestäni taajaan musiikkitapahtumia seuraan. Kyllä nyt meni marraskuufiilikset.
  
  27/11/04 17:46

Name : Petteri
Current favourite song : Jackie McLean: Poor Eric
  
Message : Jussi Kinnusen sivu sanoo:

Wigwamissa soitin 2003-2004, ja sieltä on tulossa live DVD jossain vaiheessa jahka saavat kakkuvuoren kuunneltua…
  
  26/11/04 22:30

Name : Juhana
  
Message : Niin...outoa,että ensin panostetaan loistaviin esiintyjiin ja konserttipaikkaan (Sellosalin akustiikan pitäisi olla loistava sekä akustiseen että sähköiseen musiikkiin) ja sitten konsertista ei tiedoteta ajoissa ja laajemmin. No toivottavasti saamme raporttia tapahtumasta tällä palstalla.
  
  26/11/04 21:34

Name : Inspired
  
Message : Kyllä tiedotus taas pelaa: justiinsa luin lehdestä, että parhaillaan on Espoossa meneillään Rytmi-lehden 70-vuotispippalot, artisteina Gutsin Organ Fusion Band ja Tolosen Cool Train.
  
  26/11/04 19:32

Name : jussi kinnunen
Home page : http://www.jussikinnunen.net
  
Message : Moi. En löytänyt että mihinkä olisin sulle infoa laittanut, mutta laitanpa infon tänne niin pääsen samalla mainostamaan... eli mulle aukes uudet viralliset sivut osoite on:
www.jussikinnunen.net

welcome!
  
  25/11/04 22:50
 
Reply: Kiitos tiedosta, laitan linkin tuonne linkkiosastoonkin. Meikäläisen sähköpostiosoite löytyy etusivulta, mutta koottavassa muodossa (mmerilai ät-merkki stc.cx). Tällä on tarkoitus yrittää harhauttaa roskapostittajia.

Mikko Meriläinen

Name : Greg, Milton Keynes England
Found : Search engine
  
Message : For SNAKE,

Whoever you are thank you for the information, it is appreciated.

Best Regards SNAKE!

Greg
  
  25/11/04 21:36

Name : Petteri
Home page : http://www.rytmi.com/rytmi402/402Jukkatolonen.html
Current favourite song : Anssi Tikanmäki - Savolainen metsä
  
Message : Tolonen käytti ainakin Pori Jazz 1972 -keikalla tuota Cry Babyn wah wahia ja kitara oli Gibsonin ES-335. ES-330 Tolosella oli Pressan kakkoslevyllä ja ekan soololevyn kannessa ainakin. Ylläolevassa Rytmi-lehden linkissä Tolonen kertoo hieman soittovehkeistään.

Kerrassaan mainio muuten tuo Pori Jazz -keikka, joka muutama vuosi sitten tuli tv:stä. Kulttuuriteko olisi julkaista koko keikka dvd:llä. Juttuahan on kyllä ollut aiemminkin tuosta. Yleköhän siihen omistaa oikeudet, onko julkaisu ylipäätään mahdollista?
  
  25/11/04 19:19

Name : J.
  
Message : Onhan Tolosen Hysterica ainakin nuotinnettu jo 70-luvulla. Kirjastoista löytyy.

Eikös Robson ollut mukana myös Dopplerin Ilmiössä. Ainakin singlellä Hullu madman / I'll bring you spring. Tältä ryhmältä ei liene olemassa muita tallenteita?
  
  25/11/04 16:43

Name : jusa
  
Message : Pekka Pohjola todellakin sai Arton ihmettelyn mukaisesti Yrjön vasta nyt. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan vai mitenkäs se menee...
  
  25/11/04 13:11

Name : snake
  
Message : Greg,
Vinyls are hard to find, but the CD versins should be widely available, at least in Finland. Or try www.cdon.com, for example.
  
  25/11/04 11:36

Name : TimoV, Tampere
Current favourite song : Kirka: "Whirlwind Nightmare"
  
Message : Tietääkseni Frank Robson on julkaissut ainakin nämä albumit, joku voi listaa täydentää:
-Frank Robson (1975)
-Stay Awhile (1976)
-Robson Tapes: I Painted a Picture (1986)
-Frank Robson Sings Mick Hanian (1987)
-Back In Business (1998)

ja sitten ainakin seuraavat singlet, ja tämä lista on puutteellinen:
- Crazy Train/Happier Man (1968)
- Beggar Man/It Must Be Love (1979)
- Colour the Night/Dictator (1983)
  
  25/11/04 10:41

Name : Heikki Kerkkänen, Jyväskylä
Current favourite song : Motörhead:Sex&Outrage
  
Message :
Olisiko jostain saatavilla täydellistä Frank Robson-diskografiaa. I Painted a picture on mulle täysin tuntematon albumi josta kuulen vasta nyt ensimmäistä kertaa.
  
  25/11/04 03:07

Name : Eero
  
Message : On tosiaan kaikki ainankin 70-l tehdyt Tolos-levyt kuuntelemisen arvoisia. Tietääkö kukaan Tolosen soitto kamoista lähinnä 70-luvulla. esim. vahvistin, mikä Wah-wah, fuzz? Mitä muita efektejä.. Tykkään Tolosen saundista paljo ja pyrkiny itekkii lähes saman tyyliseen.. Oon yrittäny etsiä jo jonkun vuoden tolosen teoksista nuotituksia, eikö edes täällä kukaan tietäisi asiasta mitään?
  
  24/11/04 23:36

Name : Antti, Kuopio
  
Message : Kiitos Tolos-vinkeistä! :)Tuosta "Tolonen!"-levystä oli Santtu Luodon ja kumppaneiden Suomirockin historiankirjassa pitkä ja perinpohjainen essee, ja osittain sen perusteella levy tuli ostettua ja hyväksi havaittua. Tiedänpähän nyt että lisääkin Tolosta voi ostaa ja tuskin pettyy.
  
  24/11/04 18:43

Name : Arto, O
Current favourite song : Kassav: An moment pou songe
  
Message : Tuossa katselin Yrjö-listaa. Sen mukaan Jukka Tolonen sai palkinnon jo vuonna 1975. Ihmetyttää, minkä vuoksi Pekka Pohjola vasta nyt?
Niin. Tuo Hezzun mainitsema akustinen kimppalevy Gitarras del Norte ilmestyi pari kuukautta sitten. Jukan kanssa nypläävät Raul Mannola ja Timo Lehto.
  
  24/11/04 18:23

Name : Greg Sexton, Milton Keynes England
Current favourite song : Running Through The Garden - Fleetwood Mac
Found : Search engine
  
Message : Hi,
I am still a Fan, unfortunately when times were hard I sold my LP collection which Included Lambert Land back in the early seventies. Can anybody let me know if it is still available. I saw the group in The Greyhound pUb in Fulham London...A Band well ahead of it's time and none compared since!

Greg Sexton.
  
  24/11/04 18:10

Name : Inspired
  
Message : Siellähän se Cool Train -levy oli kaupan hyllyssä kun kävin. En ostanut, mutta pahasti häiritsi levyn ulkoasu. Kansi kun on sen näköinen, että sen on joku harjoittelija jollain kököllä softalla väsännyt minuutissa. Vastaavia näkee yleensä demobändeillä. Noh, sivuseikkahan se nyt sinänsä on, onhan kyse musasta eikä kuvataiteesta.
  
  24/11/04 17:29

Name : Hezzu
Current favourite song : Touré Kunda: Diami Rew
  
Message : The Hook on paras :)

Toloselta on kai ihan näillä hetkillä ilmestyny/ilmestymäsä jokin Plays Coltrane -tyyppinen levy, sekä jokin kimppalevy parin muun kitaristin keralla.
  
  24/11/04 12:56

Name : jake
  
Message : Tolosesta: Mielestäni myös 80-luvun levyt (kammottavaa Oreo Moon -juttua lukuunottamatta) ovat vallan mainioita, joskin se makein omaperäisyys ja kokeilunhalu on jäänyt 70-luvulle. Esimerkkinä Apetrean kanssa tehty Touch Wood, jolla vallan erinomaista akustisten kitaroiden iloittelua. Myös reggaepoljentoinen In a This Year Time on lystikäs, samoin Radio Romance, jolla Jimppakin on isossa roolissa; Tolosen kitara soi jälleen upeasti. Niin, eikä JTB-bändin enemmän kieliposkessa tehty rock-kama huonoa ole sekään...
  
  24/11/04 08:17

Name : Petteri
Current favourite song : Popol Vuh - Einsjäger & Siebenjäger
  
Message : Itse pidin kauan Tolosen ekaa parhaana levynä, mutta Summer Games on vienyt voiton, mielestäni ehkäpä paras Suomessa tehty levy. Puhaltimet suuressa osassa, Tolonen esillä enemmänkin hienoilla sävellyksillään. The Hook ja Hysterica ovat myös loisteliaita levyjä, The Hook ehkä hitusen verran parempi. A Passenger to Paramaribo ja Montreux Boogie eivät mielestäni enää aivan yllä aiempien levyjen tasolle, toki hankittavan arvoisia levyjä, hienoja kitarasooloja. Mountain Stream on akustinen levy, jälleen hienoa kitarointia ja yhdessä biisissä Toloselta taidokasta ja kaunista pianon soittoa. Kaikkia Tolosen 70-luvun soololevyjä voin suositella, alkupään levyt parhaita.
  
  23/11/04 20:29

Name : Jenni, Helsinki
Current favourite song : Captain Beefheart: Sure 'n Nuff 'n Yes I Do
  
Message : Mä oon aina jollain oudolla tavalla digannu A Passenger To Paramaribo:sta...
  
  23/11/04 19:17

Name : MikaJ, Helsinki
Current favourite song : Pekka Pohjola: Benjamin
  
Message : Tota Tolosen Summer Gamesia voin ehdottomasti suositella, sikäli upeita sävellyksiä koko levyllinen; Albumillinen auringonpaistetta kaamoksen keskelle.
  
  23/11/04 08:25

Name : Antti, Kuopio
Current favourite song : Norah Jones: Don´t know why
  
Message : Heippa pitkästä aikaa!

Olen Jukka Tolosen levyjen suhteen myöhäisherännäinen, mutta parempi myöhään kuin ei ollenkaan.

Ostin hiljattain "Tolonen!"-levyn ja pidän kovasti. Kaupassa näkyy olevan JT:n muitakin vanhoja levyjä uudellleenmasteroituina. Ovatko Tolosen muutkin levyt ("Summer games", "Hysterica" ym.) yhtä hyviä kuin tuo esikoislevy?
  
  22/11/04 19:41

Name : John McDonald
Found : Search engine
  
Message : Hi,
Anyone know who the band were on the Robson Tapes 'I Painted A Picture' album? I have the LP but there's no info on the sleeve.
Also, what's Frank doing these days?
  
  22/11/04 17:05

Name : Jukkis, Turku
Found : Just surfed on in
  
Message :

Maaritin uudella jazzlevyllä,"Good Days, Bad Days" on tulkinta "Lost without tracesta", mielenkiintoista kuten varmasti koko levykin. Sai tänään Turun Sanomissa hyvät arvostelut
  
  22/11/04 09:21