Wigwam - guestbook

Name : Inspired
  
Message : Lienee täältä:

13.06. Helsinki (Tavastia) *
Jam Session - Do The Pigworm - Instrumental - The Moon Struck One - Instrumental #2 - Help Me/Checkin' Up On My Baby etc.
  
  15/01/05 02:30

Name : Henri, Pilvilinna
Current favourite song : np: Wigwam - Pedagogi
  
Message : Nyt kun tämä toimii taas voisin kysyä toista asiaa johon olen kokeillut löytää vastausta tuloksetta, eli tietäisikö joku miltä keikalta mikin Live Music from the Twilight Zonen raita on tallennettu? Help Me/Checkin' Up On My Baby muistaakseni sanotaan kannessa tallennetun viimeisimmältä kyseisen kokoonpanon keikalta mutta muista kappaleista ei ole mainintaa.
  
  15/01/05 00:17

Name : Endemol
Current favourite song : Q-Continuum: Organ Kane's...
  
Message : Mitä saadaan kun Sly Stone, Funkadelic, Quincy Jones ja Gustavson risteytetään? No Tuomo Prättälä & kumpp. eli Q-Continuum!!! Tässäkin orkesterissa on luja Wigwam-linkki.
  
  14/01/05 18:28

Name : Friend from the Fields
  
Message : Ilmeisesti kovin harvat Jesu fåglaria koskevat tiedot ovat tieteellisesti todennettavissa. Tässä taas gradu- tai peräti väitöskirjatyölle aihetta: Miten käsitykset Wigwamista tunnustusta vaille jääneenä maailman parhaana yhtyeenä ovat vaikuttaneet tiettyjen vain osin levyille päässeiden kappaleiden (633 Jesu fåglar, Grass for blades)käsittelyyn Wigwam-mytologiassa. Molemmista kappaleista tai jopa Ronnie Österbergin elämästä voidaan vetää yhteyksiä Wigwamin uraan. Taustana työlle toimii suomalainen osin pakotettu, osin vapaaehtoinen ulkoisesti hiljainen, sisäisesti myrskyisä suhtautuminen ulkoisiin voimiin (luonto, USA-Neuvostoliitto/Venäjä, Ruotsi, papisto jne.). Kertomusta Wigwamista verrataan näin näkemyksiin suomalaisuudesta ja suomen kansan asemasta. Entäpä aihe "Wigwam, Jeesus ja Kekkonen -- kolmen suuren tarinan erot ja yhtäläisyydet".
  
  14/01/05 16:32

Name : Friend from the Fields
Current favourite song : Nipistys
  
Message : Kas, vieraskirja toimii taas. Saa nähdä minkälainen wigu-vuosi tästä on tulossa. Ei hullumpaa, jos Gutsilta ja Wiguilta tulisi levyt ulos joskus syksyllä (liikaahan ei parane toivoa).
  
  14/01/05 16:04

Name : spyware-removal
Home page : http://spywareremove.biz
  
Message : Thanks! Enjoed the time on your site! Sincerly yours, <a href="http://spywareremove.biz">spyware removal</a>
  
  12/01/05 12:45

Name : Henri
Current favourite song : En aio paeta
  
Message : Hei. Kokeilin etsiä onko tätä kysytty aikaisemmin mutten löytänyt, anteeksi jos on ja kysyn uudestaan mutta onko tuota Mats Huldénin 633 -hymniä esitetty koskaan livenä?
  
  11/01/05 18:45

Name : Inspired
  
Message : Tämä vuosi on välivuosi jostain syystä.

Onko kellään muuten Gutsin uudesta levystä tietoa? Täällähän joku kertoili n. kuukausi takaperin, että olisi kansia vaille valmis.
  
  10/01/05 15:44

Name : Finnspång
  
Message : Mites tän vuoden Urkuviikot? Onko Gutsi kehissä?
  
  09/01/05 22:33

Name : Inspired
  
Message : Maanantaisen Gutsi-radioinnin myötä korjaus näille sivuille: viime vuoden urkuviikkokeikalla kuultu "Ympäristöblues" oli siis Mayallin "Nature's Disappearing".
  
  09/01/05 17:32

Name : Pertti, Hyvinkää
Current favourite song : Laura Sippola: Tegon sanoi
  
Message : Mahavishnu/WR-keskusteluun semmoiset henkilökohtaiset kommentit, että jos em. bändeistä pitää, kannattaa tsekata myös "sähköinen" Return To Forever (eritoten loistava "Romantic Warrior") sekä Dixie Dregs (ainakin "What If")

  
  09/01/05 12:20

Name : mika
Current favourite song : rod stewart: every picture tells a story
  
Message : innostuin kuuntelemaan vanhoja kiekkoja. pari pientä hauskaa juttua tuli esiin - Bostonin ekalla on kuultavissa "Freddie Mercurya". Kuunnelkaapa Something About You -biisin alkua. Nazarethin Full House livellä taas McCaffertyn vislaus menee sopivasti hiukan pieleen Hair of the dogin (ihmeellistä tuo englannin kieli muuten) alussa.
  
  08/01/05 20:25

Name : frederic&bill
Current favourite song : bless your lucky stars
  
Message : Osaako kukkaan sanoa et millonkohan tää uus levy olis tulossa? kiitos hei.
  
  08/01/05 20:15

Name : mika
Current favourite song : J.J.Cale: Lies
  
Message : eipä taida olla epäilystäkään, etteikö Paul Rodgers hoitaisi Queen-pestiä kotiin. Allaolevasta linkistä pari Queen biisiä ja Allright Now. Championsin alkusekunnit on 100%-Rodgers hyminää.

http://www.mercuryparadise.com/hyper/MP_video.html
  
  07/01/05 22:35

Name : Jenni
Current favourite song : Zappa: Don't You Ever Wash That Thing?
  
Message : Ainakin yksi tämän sivun vakiokävijöistä yhtyy kommenttiini, että Don Sebeskyn Giant Boxilla on aikas hieno yhteensovitus Mahavisnun Birds of Firestä ja Stravinskin Tulilinnusta... Tsekatkaa.
  
  07/01/05 20:10

Name : Joel Mäkinen, Lahti
Home page : Nick Arse & the Arsenicks
Current favourite song : Losing Hold
Found : Just surfed on in
  
Message : Progressivista rockia soittava Nick Arse & the Arsenicks on julkaissut kolmannen omakustannealbuminsa, ja yhtyeen nettisivuilta voi ladata kahta kappaletta täysin ilmaisiksi. Testatkaa ja tuntekaa 70-luvun humina!
  
  07/01/05 19:58

Name : Inspired
  
Message : Mahavishnu Orchestrasta tykkään ehkäpä enemmän kuin Weather Reportista, mutta kyllähän niiden soundissa on mun mielestäni ainakin enemmän särmää ja massaa. Jonkun mukaanhan se on "stadionjazzia".
  
  07/01/05 18:22

Name : Mikko
Current favourite song : 500 kg Lihaa: Lennosta kii
  
Message : Jos Weather Report kolahtaa, niin kannattaa tutustua myös Mahavishnu Orchestraan. Bändin nimi voi olla pelottava, mutta soittivat ystävällisen kuuloista popjazzia.
  
  06/01/05 16:18

Name : Jukka, Nastola-City
  
Message : Jollekin rahakkaalle tosifanille:
Jim Pembroken The Who-aiheinen piirros vuodelta -66 Kouvolan Kirpputori Kylähullussa (Asemakatu 1). 33€.
  
  05/01/05 21:25

Name : Isto
  
Message : Weather Reportin kuuntelun Heavy Weatherilla aloittaneelle suosittelisin etenemistä järjestyksessä joko taakse- (Black Market, Tale Spinnin') tai eteenpäin (Mr Gone). Nuo luettelemasi bändin alkupään levyt voivat oikopäätä Heavy Weatherin jälkeen kuunneltuna olla hieman hämmentävä kokemus tottumattomalle. Hyviä levyjä ne toki ovat, mutta selvästi enemmän sukua Zawinulin ja Shorterin entisen työnantajan Miles Davisin ilmaisukielelle kuin WR:n myöhemmät tuotokset.
  
  05/01/05 14:25

Name : HL
Current favourite song : Juice: outoon valoon
  
Message : Täältä sain jokin aika sitten vinkin jonka perusteella ostin weather reportin "heavy weather" levyn. Mikä seuraavaksi ? weather report ? I sing the body electric ? Mysterious traveller ?Sweetnighter ? Mikä olia vauhdikkain levy noista ?
  
  04/01/05 20:39

Name : Ugh!
  
Message : ...Ai, soittaako Rekku Avoimissa ovissa?....Sepäs uutinen....nostalgiaa...
  
  03/01/05 21:27

Name : Esco, West Coast
Current favourite song : R.E.M. - Where´s Captain Kirk
  
Message : "Rockin konkari Pelle Miljoona viettää 50-vuotisjuhlaansa konsertoimalla Helsingissä. Nosturissa 11. helmikuuta järjestettävän juhlakonsertin tuotto ohjataan Kaakkois-Aasian katastrofirahastoon.

Nosturin lavalle nousevat Pellen ensimmäinen levyttänyt bändi N.U.S, Suomi-punkin ja -rockin kärkeen kohonnut kokoonpano 1980, Avoimet ovet sekä Pellen nykyinen bändi Rockers.

Estradille kipuaa niin ikään lukuisia muita muusikkovieraita.

Elävän musiikin yhdistyksen Elmun mukaan Pelle Miljoona Oy:tä ei nähtäne lavalla, syynä Andy McCoyn Hanoi Rocks -kiireet. "

Mitenkä liittyy Wigwamiin Pöllön bileet? No tietenkin Mr. Rechardt, Avoimet Ovet -yhtyeen guitar man.
  
  03/01/05 21:08

Name : Yrmei Känninen, Latteenrampa
Current favourite song : 500 kg lihaa: itkevä jumala
  
Message : nythän olisi hyvä, hiljainen hetki julkaista vaikka 2.osa fresh garbagea... olisko tossa ajatusta?
  
  31/12/04 18:18

Name : Thompson
  
Message : No eihän näitä sivuja ilman elä edes puoltapäivää :)...mutta se on totta että itse wigut voisivat olla aktiivisia ja kertoilla itsekin jotain täällä jne...en mä nyt usko että noi ukot niin juroja on,ei aineskaan kasvotusten kun jutustelee...
  
  31/12/04 15:56