Wigwam - guestbook

Name : Suonna
Current favourite song : Haikara: Manala
  
Message : Vesa Lattunen on STT:n uutisen mukaan kuollut. RIP.
  
  08/03/05 17:12

Name : Mikko
  
Message : Maybe it's just appropriate that while a Norwegian wins the Finnish contest, the Norwegian contest is won by a group that has adopted their name from a Finnish band.

Jostain syystä juttu on kadonnut verkko-Karjalaisesta, joten en voi laittaa linkkiä, mutta lehden numerossa 1.3.05 toimittaja Kononen haastatteli Erkki Kurenniemeä. Jutussa sivuttiin myös Wigwamia: Dance Of The Anthropoidista tipahtelee kuulemma yhä vuosittain Teosto-fyrkkaa Kurenniemen tilille.
  
  08/03/05 16:51

Name : Yngve Beddari
  
Message : Have you maybe registrated that a norwegian group called Wig Wam has won the norwegian songcontest recently under the same name as you are using. I thought Wigwam was a protected name only your band was able to use. I heard you under your reunion concert at Ilosaari, a fantastic happening for me.

Yngve
  
  08/03/05 15:16

Name : Jussi Mäkeläinen, Savilahti
  
Message : Eilen (Hyvinkää-Mäntsälä välillä) autoradiosta kuulin YLE Q:n soittamana Gustavsonin uutta. Mainiota musiikkia! Samalla vain nousi vanha katkeruus, kun täällä maakunnissa ei em. kanava kuulu (kuin digiboxilla). Saimaan rannoilla radiotarjonta on kolmijakoista:
1) Junttikansan iskelmää + soittakaa meille-ohjelmia
2) Päivän hitit. 24h/vrk 10-15 renkutuksen voimasoittoa + soittakaa meille-ohjelmia
3) Klassista musiikkia ja "kristillisen suodattimen" läpi ajettua asenne-puhetta.

Eli se hyvä musiikki pitää sitten ammentaa omasta levyhyllystä.
  
  08/03/05 12:45

Name : JS
  
Message : Hot Toen levy on parhaillaan työn alla ja mikäli asiat etenevät suotuisasti ilmestyy se vielä tämän vuoden aikana.
Lisäksi on Jukalla valmiina jazzillisempaa materiaalia OFB:n kolmatta levyä varten.
  
  07/03/05 18:27

Name : mika
  
Message : kirjoitettuna muuten Wig Wam.
Eihän näin saa tehdä. Oikeusjuttu vireille vaan heti.
  
  07/03/05 14:52

Name : katja
Found : Just surfed on in
  
Message : niin.on sitten norjalaiset "glamrock" miehet varastaneet nimen....voittivat just paikalliset euroviisut joten ukrainassa soitelee WIGWAM....
  
  07/03/05 13:32

Name : A, Oulu
  
Message : Hienoa. Nuutajärven lasikin saa vähän kiiltoa ja energyapotkua!!!
  
  06/03/05 16:09

Name : Inspired
  
Message : Soittaa, mitäs helvettiä?
  
  06/03/05 12:16

Name : Juha
  
Message : Ja kun siis suurimmat sitruunat on saatu joidenkin suista ulos, toistan kysymyksen vielä kotomaan kielellä: Onko kukaan kuullut ennakkomaistiaisia uudesta albumista, ja erityisesti M. Monroen osuuksista. Hän kun soittaa levyllä.
  
  05/03/05 23:19

Name : Juha
  
Message : Michael Monroe is a singer/musician who appears on Wigwam's forthcoming album. Jim Pembroke suggested the title for Michael's 1st album (back in 1981). Find out the rest using google...
  
  05/03/05 23:06

Name : mika
Current favourite song : rod; reason to believe
  
Message : sanon, enkä millään pahalla, mutta N.Young tekee jonkun Springsteenin tarpettomaksi. No, onhan täällä tilaa.
  
  05/03/05 22:37

Name : Inspired
  
Message : No nyt on Gutsin levy hankittu. Hienohan tämä on, eikä ollenkaan korni tai naiivi. Vaatii tietenkin kuulijalta avointa suhtautumista tällainen musiikki, joka on ehdottomasti enemmän taidetta kuin viihdettä.

Suosikkiraidat lienevät tällä hetkellä Robust, Harmaa pyörivä liike(tässä on sitä Between Fire And Ice -otetta) sekä Astun illan pitkiin varjoihin. Urkuja kuulisi kyllä mielellään enemmänkin levyllä.
  
  05/03/05 18:22

Name : Jenni
Current favourite song : Liekki - Lilja
  
Message : Joo, Rajan piirsin taa on tosi onnistunu lätty, kannatti oottaa. Tosi jees, että Oken urkuraitoihin (tai ehkä enemmänkin saundeihin) on tällä kertaa panostettu oikein urakalla. Ten points, painii samassa sarjassa Magion kanssa. Ja Teemu varasti TAAS shown bassollaan, se jätkä ei kyl osaa soittaa huonoja ääniä...
  
  04/03/05 19:05

Name : Juhana
Current favourite song : Jukka Gustavson. Kevyt kirkas näkymä
  
Message : Joo, on hyvä Gutsin uusi levy. Kauniiden ja herkkien laulettujen ja lausuttujen kipaleiden lisäksi levyltä löytyy hienoja instrumentaaleja. Organ Fusion Band toteuttaa Jukan hienot sävellykset elähdyttävän taitavasti ja sävykkäästi. Levyllä on mielestäni kuultavissa muistumia ja välähdyksiä Jukan lähes koko aikaisemmasta tuotannosta,mutta lopputulos ja kokonaisuus on silti varsin tuore ja yhtenäinen.
  
  04/03/05 02:08

Name : TimoV, Tampere
Current favourite song : Jukka Gustavson: "Onni ja Kaiho -ikuisesti yhdessä"
  
Message : Löytyipä tuo Gutsin levy jo kaupoista ja parin kuuntelukerran jälkeen ehdoton suosikki on tuo "Onni ja Kaiho". Itse diggailen tästä kovasti, tosin kuten aina Gutsin soololevyjen kanssa niin laulua saisi olla enemmän.
  
  03/03/05 09:32

Name : Ari H
  
Message : Pohjolan vierailulistaan:
http://sudo.3.pro.tok2.com/Quest/cards/A/AllenVizzutti/Rainbow_x.html
Suomen äänilevystössä väitettiin Pohjolan albumiksi.
  
  28/02/05 22:43

Name : Pertti, Hyvinkää
Current favourite song : Laura Sippola: Sahara
  
Message : Uudessa Rytmi-lehdessä oli maininta, että seuraavassa numerosssa on juttua Wigwamista: "Uusi levy tulossa"

Koskahan tulee, onko kellään tietoa?
  
  28/02/05 19:43

Name : Isto
  
Message : Alex Harveyn ystäville suosittelen lämpimästi MLP-firman viime vuonna julkaisemaa livedokumenttia "British Tour '76", joka pitää sisällään klassisesta Framedista kerrassaan hulvattoman 'Hitler'-version. "Is your name Adolf...?"
  
  28/02/05 11:24

Name : mika
Current favourite song : ferry; slave to love
  
Message : rokin suurin kadonnut; Alex Harvey Band eli SAHB? Eihän tämä kuollut/ suosittu-yhtälö pädekään. Kyllä Nextin Healer ja Teenage Idols jyräävät edelleen.
  
  27/02/05 12:33

Name : Insoired
Current favourite song : Liekki - Tytöt/Kadut/Paluu
  
Message : Gutsin uutukaista kauppoihin odotellessa suosittelen tsekkaamaan toisen tuoreen levyn, nimittäin Liekin "Rajan piirsin taa" -pitkäsoiton. Todella mainiota retrotaidepoppia hieman Strengin ja Tabula Rasan hengessä jälleen kerran, paitsi että soundi on hienosti leventynyt sitten viime albumin. Okke Komulainen on ottanut koskettimineen enemmän roolia, mikä on hienoa. Välistä urut raikaavat varsin maukkaasti. Ja onpa niitä viitteitä tällä levyllä jopa diskon ja Uriah Heepinkin suuntaan.
  
  26/02/05 14:24

Name : höh
  
Message : älkääs nyt marisko siitä jg:n uudesta vielä kun tavallinen tallaaja ei vielä edes pääse kuulemaan. sykähdyttävintä gustavonia on nimenomaan herran laulettu tuotanto. esim. toden toistoahan on mestariteos. voi kuinka hienoa, että jukalta on tullut uusi levy. ja vieläpä suomenkielisiä tekstejäkö? uskomatonta. kerrassan hienoa.
  
  25/02/05 22:43

Name : jusa
  
Message : Gutsin uudesta levystä: sinänsä ihan symppistä ja ennen kaikkea on tärkeää, että mies pysyy aktiivisena. Mutta please: älkäämme verratko Wigwamiin tai vastaaviin. Minulle henkilökohtaisesti ei uppoa tämäntyyppinen "naiivina" pitämäni meno kuin pikkuriikkisinä annoksina. Jos nuo puheet olisikin jätetty pois ja keskitytty soittamiseen, joka toimii paremmin. Nykytanssin taustalla toiminee, mutta että kuunneltuna...vaikka tuo Lovers in science fiction...ei kiitos. Gutsi, koska teet tällaistakin, heittäydy seuraavaksi ihan reilusti "hyvien" biisien tekijäksi niin katsotaan...
  
  25/02/05 16:56

Name : JeesusCaesar
Current favourite song : Comus - The Herald
  
Message : Jaaha! Hieno homma. En tiennytkään, että Gutsilta on levy tulossa. Näin se homma etenee!
  
  25/02/05 13:04

Name : TimoV, Tampere
Current favourite song : Liekki: Rajan piirsin taa
  
Message : Tuli käytyä katsomassa tuo GTR kiertueen avauskeikka Tampereella. Eipä Hasse soittanut Blues Sectionia. Veti enimmäkseen covereita (Voodoo Chile, Hey Joe yms.) muistaakseni yksi uusi oma biisi viimeisimmältä "Live Crazy" levyltä ja vielä mainitsisin, että "Shakin All Over" biisissä Hassen soolo kulki Afrikan kautta ulkoavaruuteen. Aivan hieno keikka sanoisin.
  
  25/02/05 12:36