Wigwam - guestbook

Name : Juhana
  
Message : Onko Wigwamilla ollut kokoonpano, jossa Mats Huldén soitti bassoa ja kitaraa ja Pekka Pohjola bassoa ja viulua? Muistelisin lukeneeni jostain että Wigut olisivat keikkailleetkin tällä kokoonpalolla joskus tuon Pedagogo-singlen aikoihin. Sitä ei ainakaan tuolla members-sivulla näyttäisi olevan.
  
  07/06/05 02:49

Name : Martin, Sunderland,England
Current favourite song : Mandaren - Hoola Bandoola Band ("Garanterat Individuell")
Found : Just surfed on in
  
Message : Just wanted to let Wigwam fans outside Finland know that "Some Several Moons" can be ordered from the "Popparienkeli" site based in Fredrikankatu,Helsinki, at www.popangel.fi.
Price Quoted is 17 Euros,excluding p+p.
No sign of listing as yet at Digelius.

  
  06/06/05 22:06

Name : Jukka, Vieremä
Current favourite song : Tehdas
  
Message : ...Ei uudessa levyssä mitään vikaa, mutta tuo kansi vaatisi hieman perusteluja. Wiguilla on kuitenkin pitkäät perinteet hienojen kansien saralla, luulisi niiden velvoittavan edes vähän!
  
  06/06/05 21:16

Name : Inspired
  
Message : Kun kuuntelee esim. Cafffkaffin sooloa, niin soundi on sen verran koliseva, että olen ajatellut kyseessä olevan Wurlitzerin.

Ja NN:n kannesta tuli taas mieleen: tunnistatko Matti(tai joku muu), nuo Esan vermeet kannesta? Ylimpänä on Mini-Moog, mutta mitkä ovat nuo kaksi muuta?
  
  06/06/05 18:45

Name : Finnspång
  
Message : Kaiketi Jimpan kyllästyminen Rhodesiin on myöhempää perua kuin 70-luvulta, sillä ainakin vielä Titans Wheel -kiertueella mies operoi nimenomaan Rhodesilla. Ja mukavaltahan ne soundit kuulostaisi edelleen, tulkoot bassot sitten miten lujaa tahansa...
  
  06/06/05 16:45

Name : Sid Bite, Earth
Home page : http://www.suomi.net/ykj
  
Message : Tykkääkö punkki Punkista? Tsekkaa Yhdyskuntajäte: http://www.suomi.net/ykj
/
Do ya like Punk punk? Check out Yhdyskuntajate: http://www.suomi.net/ykj
  
  06/06/05 11:04

Name : Matti
  
Message : Mun mielestä Gutsi ja Pembroke ovat kyllä soittaneet aina Rhodesia; jossain NN:n kannessa kyllä Pembrokella on Wurlitzer.

Tarjosin syksyn 2003 keikoille Pembrokelle Rhodesia lainaan, mutta kuulemma äijä on saanut siitä 70-luvulla tarpeekseen vaikka soundi miellyttääkin. Tuli niistä kommenteista mieleen että käytössä ollut Rhodes on kyllä ollut ilmeisesti hieman huonoissa säädöissä... (jotain sen tyyppistä että "kun soittaa alhaalta, pitää soittaa varovasti ettei tule bassot liian kovaa" tms., tai toisinpäin).

Tämä asia on kyllä mua keikoilla ottanut kaaliin, se Jimin sähköpiano on nimittäin soundiltaan todella kökkö. Olis edes joku uusi digipiano tai vielä mieluummin joku fiksu Rhodes-mallintaja, vaikka Nord Electro.

t. nimim. hifisti-uruttaja
  
  06/06/05 08:47

Name : Jusu, Vaasa
Current favourite song : Hasil Adkins: Up On Mars
  
Message : En ymmärrä, miksi Jimppa ei voisi studiossa soittaa kunnon pianoa tai flyygeliä. Rhodes ja Wurlitzer ovat varhaisia mukaelmia, "sähköpianoita" joissa toki oma erityinen laatunsa. Nykyäänhän Jimillä on keikoillakin Roland/Yamaha/Kawai/Korg -akselilta joku pianomman soundinen vehje, joten...?
  
  06/06/05 02:34

Name : Inspired
  
Message : Onko Jimpalla ollut Wurlitzer?

Rhodesihan levyillä on ollut käsittääkseni käytössä, ja aikoinaan keikoilla. Sitten taas toisaalta Fairyportilla Gutsi taitaa soittaa Wurlya?
  
  05/06/05 22:27

Name : Mikko
Current favourite song : Muppets: Mananana
  
Message : Mart, Siboney are specialised on rereleasing Love Records records from 60-70s, so they very seldom put out new productions.
  
  05/06/05 16:47

Name : Martin, Sunderland, England
Current favourite song : Garden Party - Marillion ("Script For A Jester's Tear")
Found : Just surfed on in
  
Message : Over the last couple of years I have been buying my Finnish cd's online from "Loudmetal Records" in Aland (www.loudmetal.com.)
You can buy online using credit cards,the prices are very competitive,and Johnny and the rest of the guys offer a great service.
They have a great catalogue and ship worldwide.
I recommend you give them a try for Wigwam/Tasavallan/Pembroke etc previous releases.
They are currently trying to source "Some Several Moons".
BTW - whatever happened to the Wigwam association with Siboney?.
  
  05/06/05 13:42

Name : Tipe, Siitinjärvi
Current favourite song : Led Zeppelin: The Rover
  
Message : Minne muuten hävisi/joutui aikonaan Pembroken Wurlitzer? Liekkö näillä uusilla levyillä kuultu Rhodes miehen oma vai studiopiano? Jos ei oma, eikö voitaisi kerätä kolehti vähän siihen Gustavsonin urkuapuraha-tyyliin?
  
  05/06/05 12:55

Name : Matti
  
Message : Tuol Alwarin aukion keikka on kyllä jäänyt minullekin mieleen. Soundit olivat erinomaiset, kiitos TKK:n äänitekniikan labran hifi-PA:n. Itseasiassa eipä ole koskaan tainnut olla yhtä komeaa äänentoistoa livenä. Myös bändi oli muistaakseni vedossa, ja paluumatkalla bussissa oli sellainen tunnelma että harvemmin seutuliikenteessä sellaista näkee. Stadissa mentiin vielä Semiin progehenkisille jatkoille ja hauskaa oli. Ah, those were the days etc. (:

Täytyy sanoa että parin kuuntelun jälkeen ei SSM ole kyllä sytyttänyt, itse diggasin Titans Wheelistä enemmän. :o
  
  04/06/05 21:01

Name : Elephant
  
Message : Osa Espoon 2003 keikasta tuli aikanaan videoitua. Kotilainen oli ihan hyvin esillä ja kuulosti hyvältä. Do Or Die ja Colossus jytisi komeasti.
  
  04/06/05 14:20

Name : Eero S
Current favourite song : Pink Floyd: Us and Them
  
Message : Alwarin Aukiolla Espoossa 2003 ainakin Esan Moogisoolo oli puolituntia silkkaa juhlaa ja kuului varmaan Helsinkiin saakka. Ja muu bändi antoi upesti solistista tilaa Kotilaiselle. Nyt kitara oli koko ajan liian dominoivassa asemassa ja mielestäni myös levyllä ikävä kyllä!
  
  04/06/05 13:09

Name : EsaJii
  
Message : Ispired, merkkasin huomiosi sinne kommenttina. Itse kolumnia en voi korjata enää. No, jos asiavirhettä tulee, laitan isännälle viestin.
  
  04/06/05 04:44

Name : Svein, Porsgrunn, Norway
  
Message : After some disappointing releases, including the live cd,it*s fantastic to listen to the new one.Good songs and marvellous playing,especially from Rekku.
  
  03/06/05 23:36

Name : mika
  
Message : Enpä ole minäkään saanut yhdelläkään keikalla selvää Esan moog soundeista. Eri paikossa on Wigwamia käyty katsomassa, mutta aina sama ongelma. Tavastia on kyllä aikas huono paikka soundien kannalta. Kuitenkin, Manfred Mannin moog kuului kuten pitikin bändin 90-luvun lopun Tavan keikalla.
  
  03/06/05 22:32

Name : Pekka
Current favourite song : Wigwam: Bow Lane
  
Message : Olin minäkin miksauspöydän vieressä ja oli tosi huonot soundit, aivan liikaa yläpäätä.. Mut mä olinkin autolla ja selvinpäin, ei 'puudutusta' päällä heh.
  
  03/06/05 17:31

Name : Jounde
Current favourite song : Japan: Ghosts
  
Message : Minusta Tavastian keikka oli hyvä. Ainakin miksauspöydän vieressä soundit olivat varsin kohdallaan. Rekun uusi Marshall-kioski ehkä kaipaa vähän säätöä (=lisää keikkoja).
  
  03/06/05 16:53

Name : Inspired
  
Message : Heh, kyllä mun mielestä Cacobe Bar Two-Stepistä on aika pitkä matka When I'm Sixty-Fouriin, Ob-La-Di Ob-La-Daan tai Maxwell's Silver Hammeriin, ts. Maccan "mummomusiikkiin". Vertailukohdaksi voisi paremmin sopia vaikka Tom Waitsin Singapore.
  
  03/06/05 16:31

Name : EsaJii
Home page : http://www.palasokeri.com/
  
Message : Arvostelu linkissä.

Wigfan, onhan jo yksi Wigwam-man mennyt kuuroksi, joten ovathan ne vähän.
  
  03/06/05 14:03

Name : Petri Mäenpää
Home page : http://www.yle.fi/yleq/sivu.php?id=1429
Found : Search engine
  
Message : Wigwam kisa käynnissä 9.6. saakka. palkintoina Wigwam -tuotteita. Aika helpot kysymykset. Kisan löydät linkistä.
  
  03/06/05 11:21

Name : Wigfan 61
Current favourite song : Cloudy Dream
  
Message : Sama ilmiö eli miksaus päin suksia ja volyymit kaakossa oli myös pari vuotta sitten näkemälläni keikalla. Silloin pahin ongelma oli Kotilaisen ylärekisterissä ujeltava moog tai mikä lie, joka todellakin raastoi korvia. Sama ongelma näyttää olevan edelleenkin... Miksi hemmetissä pitää soittaa niin lujaa? Vai ovatko bändin jäsenet jo kuuroja...? Näin Wigut myös edellisen comebackin kokoonpanolla joskus 93-94 ja se keikka oli aivan loistava kaiken kaikkiaan. Soundit olivat kohdallaan ja bändi mainiossa vedossa. Tuota Light Ages kokoonpanoa ja levyä on suotta vähätelty, livenä se svengasi kuin hirvi ja Rintanen istui koskettimiin erinomaisesti. Eikä se levykään huono ollut...
  
  03/06/05 08:15

Name : Replak
  
Message : Miksaaja vaihtoon, ei voi muuta sanoa.
  
  02/06/05 22:50