Wigwam - guestbook

Name : Mihail, jkl
  
Message : No joo eipä näy suomea listalla...

Ala kuvassa Gail on kovasti Frankin näköinen....
  
  23/06/05 18:12

Name : Petteri
Home page : http://www.zappa.com/cheezoid/whatsnew/zpz/
Current favourite song : Art Ensemble Of Chicago - Thème De Yoyo
  
Message : Zappa.com -sivuilta löytyy tietoa tuosta Zappa plays Zappa -kiertueesta. Euroopan kiertuelistalta ei Suomea löytynyt, Ruotsissa ja Norjassa kyllä käyvät. Täytyykö sitä hitsi lähteä sitten Ruotsiin, jos ei Suomen keikkaa ala kuulua. Vielä ei löytynyt tietoa kiertueen muista muusikoista, ainoastaan: "With Sternly Accomplished Special Guests & Other People".
  
  23/06/05 15:34

Name : Mihail, jkl
  
Message : Tuleekohan Zappan poijjaat suomeen ???
  
  22/06/05 21:44

Name : Måntte
  
Message : Uuden Soundin juuri lukeneena:

Jossa siis oli Wigwam-keikka-arviointi. Onko tietoa onko laajempaa kiertuetta tulossa?

Ja Zappa faneille tiedoksi että legendaarinen Bozzio on Fantòmasin kannuissa näillä Lombardittomilla keikoilla.

Ja Zappan poijjaat lähtee kiertämään mualimaa soittaen Frankin musaa.
  
  22/06/05 20:04

Name : Juha, Kuopio
  
Message : Tästä on ollut varmaan puhettakin,mutta minkä takia Fairyport-biisiä Natsan 71 keikalta ei laitettu mukaan Fresh Garbagelle?
YLE. Poppop. Natsa, Helsinki 11.02.1971.
King Harvest - Losing Hold - Nothing Shows - Captain Supernatural - Fairyport
  
  22/06/05 08:35

Name : Greg, Milton Keynes - England..well it used to be!
Current favourite song : Never Never Land - The Pink Fairies
Found : Just surfed on in
  
Message : Thanks to the responses....well we had Greenday.....and far be it from me to pontificate about musical excellence...but really, come on..I admit it, I had a little listen.....and CRAP is the understatement......OASIS comes soon..and I will not even have a little listen....I will take the advice given......Or perhaps email Dr Korvorkian!
  
  21/06/05 23:40

Name : EsaJii
  
Message : Greg, I can sympathize. My son listens to Grrenday, though, and it is ok in 10 minute doses. He also likes Talking Brought Me Here, of all the Wigwam songs.
  
  21/06/05 17:12

Name : Silehvi, Back to Fin
  
Message : Mikolle! Ei ollut tarkoitus tölväistä. Wigwamia 35 vuotta seuranneena, nimiä voisi lisätä...kyllä se Kurkinenkin sinne sopisi... entäpäs Karvonen, niin oliko hän edes bändissä? Laine kyllä soitti...Mikolle vielä; työsi on loistavaa, vaikka joskus juonittelenkin...
  
  20/06/05 15:17

Name : leonardo
Current favourite song : Gov't Mule: About To Rage
  
Message : Perjantaisessa Lapin Kansassa oli puolensivun juttu Wigwamista, jossa oli haastateltu Rekkua.
  
  20/06/05 13:18

Name : Tokio Zou
  
Message : Rekku ja Jim kitaroivat taas eilisessä Melleri dokumentissa..
  
  20/06/05 09:53

Name : Blockhead
Current favourite song : Wigwam-Let it be
  
Message : Hey,Greg I think you should check out Pekka Pohjola`s B The Magpie. What a great album featuring among the others Pekka Pöyry from Tasavallan Presidentti. I understood that you don`t like Oasis neither do I, but I don`t want to say that they can`t play music, because we have to remember that not everyone can play music at all. For example I couldn`t play any of the Oasis songs.
  
  17/06/05 17:51

Name : Wigfan 61
Current favourite song : Ultra Bra: Vesireittejä
  
Message : Pink Floydista vielä uutisia tai huhuja; Richard Wright ei ilmeisesti olisikaan tulossa Live8 konserttiin mukaan eli legendaarisin kokoonpano ei näyttäisi sittenkään palaavan yhteen, mikä oli ehkä ennustettavissakin. Mutta katsotaan nyt mitä tapahtuu...Pink Floydista kun on kyse niin koskaan ei tiedä mitä tuleman pitää...Nouseeko kukaan lavalle...
  
  17/06/05 13:00

Name : Greg, Milton Keynes
Current favourite song : Deutsch Nepal - Amon Duul II
Found : Just surfed on in
  
Message : Well, I live almost on top of the Milton Keynes Bowl. This weekend we have Greenday performing. To escape this I shall insert Lambert Land into my CD Player and plug in the headphones...Then soon we shall have Oasis! Bloody Hell!...Any suggestions what to listen to for the 2 days consisting of 6 hours of that crap?
  
  16/06/05 22:08

Name : k.p.tikka-ri
Current favourite song : solid space: in the wake of poseidon
  
Message : Suomen Warner...? Eikös tämä ole se hyvä ylikansallinen äänitteistä rahantekokone, jonka kellareissa seisovat myös esmes Haikaran Iso Lintu, Matti Järvisen Matin Levy, Nimbuksen Obus ja Jupu Groupin Ahmoo! vain muutamia turhan vähätuottoisiksi cd-julkaisua ajatellen katsottuja Suomiprogen klassikoita...? BMG ei ainakaan näitä suostunut kontolleen ottamaan...
  
  16/06/05 13:33

Name : Isto
  
Message : Kerberos-merkin julkaisuoikeudet taitavat nykyisin olla Warnerin hallussa.

Olisihan se mukava saada 'Valon vuoksi' CD:lle. Minun mielestäni se on yhä ja edelleen upein Gustavsonin sooloalbumeista enkä ihmettelisi, vaikka se ylittämättömäksi jäisikin...
  
  15/06/05 14:33

Name : Wigfan 61
Current favourite song : Pink Floyd: Echoes
  
Message : Melkein yhtä mahdoton kuin Beatlesin kasaaminen on tämä Pink Floydin yhdistyminen edes n. 30 minuutiksi. Ovat luvanneet esittää 3-4 kappaletta. Tietäen herrojen egot (Waters!) ja riidat menneinä vuosina, tätä yhdistymistä voi kyllä pitää aikamoisena ihmeenä. Gilmour sanoi jossain haastattelussa ettei ole puhunut Watersin kanssa liki kahteen kymmeneen vuoteen. Olivat kohdanneet kerran jossain juhlissa, mutta Waters oli vain virnistänyt ja sanaakaan sanomatta häipynyt paikalta. Luultavasti tämä jää heidän viimeiseksi yhteisesiintymiseksi ellei nyt kaverit aivan pehmoiksi heittäydy ja sovi riitansa, mitä suuresti epäilen. Ja on mitä ilmeisemmin myös Pink Floydin viimeinen konsertti. Gilmour ei ole enää ollut kiinnostunut yhtyettä pitämään kasassa. Tietysti melko hieno tapa päättää pitkä ja kunniakas ura. TV 2 kuvaa konsertit ja lähettää kuulemma koosteen suorana, mitä se sitten tarkoittaakaan, toivottavasti tätä historiallista tapausta ei missata.
  
  15/06/05 13:59

Name : k.p.tikka-ri, saimaan
Current favourite song : tuoma nurmio & alamaailman vasarat: paavi roskapankissa
  
Message : SSM otti koville, kun tuli ostettua samalla myymäläkäynnillä myös VdGGn uusi Present... Mutta kuunneltavaa kamaahan se tuo SSMkin on, ja ne, joilla on kiinnostusta/mahdollisuuksia, vertailkaapas sitä Akvariumin niinikään uusimpaan, Zoom Zoom Zoom on sen nimi. Samanhenkistä syvää poppia.
  
  15/06/05 13:29

Name : EsaJii
  
Message : En usko maailman parantuvan pelkän Pink Floydin reunion keikan takia. Tarvitaan myös Abba. ;-)
  
  14/06/05 23:21

Name : Greg, Milton Keynes - Ye Olde England
Current favourite song : Surrounded By the Stars - AMON DUUL II
  
Message : Reply to Martin in Sunderland: Curved Air Website....Just the best I have ever seen...and the Beautiful Sonja....JEEZ I lover her. Thanks Pal.
  
  14/06/05 23:09

Name : Elephant
  
Message : Eikös Reposaareen pääse nykyään ihan siltaa pitkin? Ei sillä, että väheksyisin Elvarin tekemää arvokasta työtä lossikuskina...
  
  13/06/05 23:46

Name : Risto, Oulu
Current favourite song : Wigwam: Fairyport
  
Message : Hei. Tiedättekö mistä kannattaisi kysyä Jukka Gustavsonin Valon vuoksi -levyn uudelleenjulkaisua? Mikä taho omistaa Kerberos -levymerkin levyjen oikeudet? Myös Tavastia-livellä olevat Gustavsonin biisit kiinnostavat kovasti mutta yksittäisiä biisejä ei varmaan julkaista uudelleen ellei artisti myy platinaa.
  
  13/06/05 23:36

Name : Esco, West Coast
  
Message : Ja kun eversti Parkerin perikunta pistää hihat heilumaan niin lavalla saadaan nähdä itse Kuningas, joka muuten nykyään kuulopuheiden mukaan vaikuttaa Reposaaressa lossinkuljettajana.

On kuulemma paikallisella VPK:n talolla jopa parit kerrat tuurannut tanssiorkesterin kesken ehtoota sammunutta laulusolistia.
  
  13/06/05 23:25

Name : Elephant
  
Message : Live8 -esiintyjälistalle on ilmoitettu nyt myös The Who. Ehkäpä tällä menolla Sir Bob onnistuu puhumaan vielä Ringon, Georgen ja Johnin mukaan Maccan tueksi.
  
  13/06/05 22:53

Name : Juhana
  
Message : Toisaalta olihan Pohjola vuonna 74 kokoonpanossa hetken pidempään kuin Gustavson.
  
  13/06/05 22:04

Name : Juhana
  
Message : Tuohon Family Tree -sivuun viittasin nimenomaan. Kokoonpano Österberg-Nikamo-Huldén-Pembroke-Gustavson-Pohjola oli kyllä varmasti hyvin lyhytikäinen mutta niin oli Österberg-Nikamo-Pembroke-Gustavson-Pohjola kokoonpanokin. Lähinnä tarkistin kuinka tuo kokoonpano muuttui ja onko Pohjola soittanut viulua Wigwamissa myös keikoilla.
  
  13/06/05 21:58