Wigwam - guestbook

Name : Molopäinen Holopainen, Joensuu
Home page : http://www.hurjathipit.com
Found : Search engine
  
Message : Hienoo oli ajella Karhulasta kotiin kun ratiossa soi Wigut. Lappeenrannassa alkoi biisi, Joutsenossa alkoi kitarasoolo, siinä meni Imatrakin. Simpeleellä alkoi urkusoolo. Parikkalan kohdilla jätkät paineli backstagelle väsäämään.
  
  17/10/05 20:39

Name : teehoo
  
Message : No milläs mielellä jengi on lähössä tavastialle tsiigaa wiguja??
  
  17/10/05 20:31

Name : EsaJii
  
Message : No, perhana, kopioikaa tästä sitten
http://www.palasokeri.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=44&page=1
  
  14/10/05 18:55

Name : EsaJii
Home page : http://www.palasokeri.com/modules.php?op=modload&name=Sections&f
  
Message : Suomi Pop levyt ihan hyviä. Tarttis olla CDllä, mahtuvat molemmat yhteen. Linkki yllä.
  
  14/10/05 18:49

Name : Panu
  
Message : "Vuonna 1979 Helsingin Kaupunginteatterissa esitettyyn Kanteletar-näytelmään Paroni kokosi kansanmusiikkiyhtyeen, josta syntyi Tuohihuilu-projekti ja vuotta myöhemmin uusi Karelia-yhtye."

Kyseessä on varmaankin tämän uudemman kokoonpanon 25-vuotisjuhlat.

Onkohan tuon Best of-kokoelman lisäksi noita muita tuolla sivulla listattuja levyjä julkaistu CD.llä? Ainakin tuon kokoelman perusteella kiinnostaisi kuulla nekin. Hienoa musiikkia- joskin hieman erilaista kuin Suomi Pop-levyn materiaali.
  
  13/10/05 16:56

Name : k.p.tikka-ri, saimaan kaupunki
Current favourite song : captain beefheart´s magic band: electricity
  
Message : Kareliasta; Mitä V***UA!? Meinaan tuo 25-vuotis-juhlakonsertti? Eikös Suomi-Pop-nimiset levyt tehnyt yhtye ollut myös Karelia??? Ja siitä, kun ne levyt tehtiin, on kyllä pikkasen enempi aikaa, kuin tuo 25 vuotta. Onkos ukkoihin dementtia iskenyt jo noin pahasti? Kyllä Iivana Nyhtänköljä nyt kääntyy haudassaan.
  
  13/10/05 12:01

Name : TimoV, Tampere
Home page : http://www.globalmusic.fi/etnosoi/karelia.html
Current favourite song : Fläsket Brinner: "Grismakt"
  
Message : Tuolla sivulla on lyhkäisesti tietoa Kareliasta, tuota en tiennytkään, että soittavat 9.11. juhlakeikan ja kokoonpanossa on mukana Esa Kotilainen.
  
  13/10/05 09:36

Name : Joel
Home page : Nick Arse & the Arsenicks
Current favourite song : Absoluttinen Nollapiste - Kaikki mitä rakastan
  
Message : Voisiko joku kertoa bändistä nimeltä Karelia? Olisi mielenkiintoista saada tietoa tuosta yhtyeestä.
  
  13/10/05 09:29

Name : Juha R.
Home page : POP-lehti
  
Message : Tuosta Anna Mulle Lovee -boxin uusintapainoksesta muistan olleen juttua jo aikoja sitten. En tosin re-masteroinnista, mutta uusintapainoksesta ylipäätään. Sehän on loppuunmyyty jo joskus vuonna 2001 tai jotain. Aika monta vuotta meni että uusintapainos suunnitelmat alkavat toteutumaan :)

Ps. tuo näillä sivuilla muutamassa kommentissa keskustelua herättänyt uusimman POP-lehden Wigwam-levyarvio luettavissa/kommentoitavissa POP-lehden nettisivuilla www.pop-lehti.fi levyarviot-osiossa.
  
  11/10/05 22:08

Name : Suonna
  
Message : Uusimman Soundin mukaan Anna mulle Lovee -boksista tulossa remasteroitu versio. Aika harvinainen veto Suomessa tehdä noinkin iso projekti uusiksi.

- Huomaan unohtaneeni vastata Jorman kysymykseen Lucky Goldenin remasteroinnista. Mielestäni se on hyvä, vaikka ei edellinenkään cd-masterointi ollut huonoimmasta päästä. Nimikappaleen basso potkii nyt kyllä kunnolla, nautinto on kuunnella Måssen ja Ronnien tyylitajuista yhteissoittoa tällä raidalla. Diskanttitaajuuksilla on aika lailla nauhakihinää kyllä halki levyn. Ihan parasta äänellistä laatua Wigwam-repertuaarissa Lucky Golden ei taida edustaa, vaikkapa syvän pehmeän jykevästi soivaan aikalaiseen Corporal Caulifloweriin verrattuna.
  
  11/10/05 13:53

Name : Finnspång
  
Message : Jussi Raittisesta nousee mieleen sellainenkin muisto takavuosilta, että kun Eero ja Jussi & The Boys tekivät koulukeikan ala-asteelleni, Raittis-Jussi kieltäytyi jakamasta nimikirjoituksia meille koululaisille, koska oli kuulemma kova kiire seuraavalle koulukeikalle. Lopulta Jussi kuitenkin suostui kirjoittamaan yhden nimikirjoituksen ja ehdotti, että muut lapset ottaisivat siitä itselleen valokopioita.
  
  11/10/05 11:30

Name : Suonna
Current favourite song : Mountain: Sister Justice
  
Message : Ja sitten Jussi Raittinen kertoisi Soundissa, että hän heitti oman tussauskansikappaleensa roskiin, kun sai Nemosta oikealla painokoneella painetun kansiversion.
  
  11/10/05 10:45

Name : Finnspång
  
Message : Höpsistä! Kirjaan kuuluisi ruskeat paperikannet, joihin Mikko ja Wigut ovat piirrelleet niitä näitä...
  
  10/10/05 19:04

Name : Jukka
Current favourite song : Serpien Kylässä 3: George Hyhmä ja eloonjäämismatkat
  
Message : Siitä kirjasta... Sehän olisi oikein äkkimakeeta jos kustantaja teettäisi kannet saman oloisesta materiaalista kuin 1970-luvun epäekologiset (valkoiset) muovikassit oli. Eikö?
  
  10/10/05 15:54

Name : Suonna
Current favourite song : Mountain: Nantucket Sleighride
  
Message : ...ja Pertin visioon jatkona, että kymmenen vuoden kuluttua kustantaja julkaisee Wigu-kirjan uusintapainoksen vahingossa alkuperäiseltä rompulta - vetääkseen tämän virhepainoksen myöhemmin markkinoilta, minkä jälkeen existing copies ovat parinsadan euron arvoisia.
  
  10/10/05 13:00

Name : mika
  
Message : elämäni musiikkimissauksia: meillä näkyi jokunen vuosi sitten epämääräinen, kaiketi brittiläinen musakanava. Sitä veti sellainen nelikymppinen blondi nainen (muistaakseni ollut joissain pikkurooleissa mm. Bondissa tms. filmeissä). Kanavalla tuntui olevan silloin tarjolla jotain vähemmän mielnkiintoista ja vaihdoin pois. N. 5 min. kuluttua "surffasin" takaisin ja yhtäkkiä siinä olikin Roger Hodgson (Supertramp) tämän mimmin haastateltavana akustinen kitara sylissään ja selvisi, että se oli juuri heittänyt siinä pallilla istuen livenä suuren suosikkini Breakfast In America-levyltä eli biisin Lord Is It Mine. No sillon kyllä hatutti tottkai...

..ja muuten, radiossa pitää aina kuuluttaa biisin esittäjä sekä ennen, että jälkeen kappaleen soittamisen tai hätätapauksissa vähintään ennen tai jälkeen.
  
  08/10/05 12:32

Name : Pertti, Hyvinkää
  
Message : Suonnan alemmasta kommentista tuli mieleeni, että toivottavasti kustantaja ei ole lähettänyt Mikolle käsistä takaisin, ja sanonut sen olevan liian "alakuloinen" ja "epäkaupallinen". Mielessäni kuvittelen kuinka Mikko nyt deletoi pitempiä ja raskaimpia kappaleita kirjastaan ja väsää tilalle jotain kaupallisempaa... yksi luku käsittelee esimerkiksi Helsingin yöelämää wigunäkökulmasta...

Käsikirjoitusta säilytetään tietenkin muovipussissa...

*kuvittelee*
  
  07/10/05 14:30

Name : Jukka, Väärinmaja
Current favourite song : The Who: Baba O' Riley
  
Message : Esco: Ainahan voi pukilta pyytää joululahjaksi lahjakortin, joka kädessä sitten tammikuussa saapastelee kirjapuotiin...
  
  07/10/05 14:17

Name : Jagge Migreeni
  
Message : Elokuuksihan sitä jo joskus aiemmin lupailtiin. Voi, voi.
  
  07/10/05 12:04

Name : leonardo
Current favourite song : James Gang: The Bomber
  
Message : Kyllä tuo Wigu-kirjan julkaisun lykkääminen olisi saanut jo riittää.
  
  07/10/05 11:29

Name : Suonna
  
Message : No jos nyt Wigwamin ura on ennakkotapauksena, niin hieman viivästyvä kirjanjulkaisuhan suorastaan kuuluu asiaan.
  
  07/10/05 08:27

Name : Esco, West Coast
  
Message : Vai tammikuulla vasta kirja?
Mitä sitä sitten joululahjaksi voi pyytää?! :(
  
  06/10/05 20:13

Name : Kai Hirvasnoro, Järvenpää
Home page : http://hirvasnoro.blogspot.com
Current favourite song : Maarit: Aamun tulo
  
Message : Voi ei. Nemokustannus ilmoittaa, että Wigwam-kirjan ilmestyminen on siirtynyt tammikuuhun.

Soittaako muuten alkuperäinen Wigwam tuon Maaritin hienon biisin taustalla? Sävellyshän on Pembroken.
  
  06/10/05 15:45

Name : M
  
Message : Rekku Tampereella 29.9
http://www.noise.fi/livekuvat/index.php?bid=421

  
  05/10/05 19:19

Name : Anni
  
Message : Entä Dark Albumin remasteri?
  
  05/10/05 16:46