Wigwam - guestbook

Name : Finnspång
  
Message : Juu, oikein hyvä keikka. Saundit hyvät, hyvä setti, hyvä fiilis. Kaikki kesäkuun ongelmat korjattu. Jopa Rekun möykkäävän marsun eteen oli huomaavaisesti asetettu pleksi. Ja en minäkään muista, koska ennen Jimin laulu ja koskettimet olisivat erottuneet näin selkeästi.

Paniko joku merkille, että kuka mahtoi touhuta tällä kertaa miksauskioskissa?
  
  21/10/05 00:24

Name : Tomppa
  
Message : Ei voi muuta kun yhtyä muiden kirjotuksiin. Ihan mieletön keikka eilen Tavastialla.

Taisi olla lyhyen elämäni toistaiseksi paras keikka. Kaikki toimi.

Kiitoksia Wigwam.
  
  21/10/05 00:13

Name : Timo, Siilinjärvi
Current favourite song : Royals: Rock Me
Found : Just surfed on in
  
Message : Iltoja. Tietäisiköhän kukkaan mitä kuuluupi Mikko Rintaselle nykyään ja mitä kenties puuhaileepi? Hyvin niukasti löytyy tietoa miehestä, hyvä jos parilla sanalla tälläkin sivustolla mainitaan koko ukko. Ja missä vaiheessa hän lie soittanut Havana Blackissa..? Dänx.
  
  20/10/05 21:51

Name : Basti, Lahti
Current favourite song : Captain Supernatural
Found : Just surfed on in
  
Message : LÖYTYNYTTÄ OSASTO:
Sinä, joka pudotit vahingossa Jimbon nimmarilla varustetun CD-kannen Tavastian lattialle: Älä murehdi! Ota yhteyttä ja saat kadottamasi aarteen takaisin.
seppo.laine@fortunamainos.fi
  
  20/10/05 17:28

Name : Riku Proge, Helzingi
Found : Just surfed on in
  
Message : Erittäin loistava keikka, rumpalin voima ja basisitin tarkkuus oli aivan huipputasoa, en ihan vastaavaa ole kuullut ( ehkä DreamTheater ) Hyvä että Esa Moogilainen pääsee enemmän esille ja Rekku Marshart vähemmälle. Hyvä Wigut, mitäs jos tossa olis vielä se Jukka Hammondson ?
  
  20/10/05 15:48

Name : edison
  
Message : Huippuveto wiguilta eilen. CER toimi ekana tsygenä komeasti ja Rekku ja Esa pääsivät heti hyvin esille. Setin kohokohtana jälleen kerran DOD, mikä kaarteli Dirmuksen kiipparoimana tutusti omissa oudoissa hemisfääreissään. Volyymitaso ja miksaus kerrankin hyvissä käsissä. Jimin piano ei oo varmaan koskaan (ainakaan 2000-luvulla) erottunut Tavalla noin hyvin. Kaikin puolin hyvä fiilis jäi.
  
  20/10/05 15:40

Name : jake
  
Message : Joo kyllähän toi eilinen homma toimi! biisilista oli rakennettu hyvin vanhoista ja uusista kappaleista. Jimin humoristiset spiikit antoivat mukavan lisämausteen! thanks Jim ja koko poppoo! (+ miksaajalle joka löysi paremman balanssin kun viime tavastian keikalla)
  
  20/10/05 14:13

Name : Matti
  
Message : Bless Your Lucky Stars, Lost Without a Trace, Grass For Blades ja ennenkaikkea Do Or Die olivat keikan ehdottomat huippukohdat. DOD vaan tuntuu keikka keikalta paremmalta; tällä kertaa Moog-soolo-osuus karkasi aika rankasti Kingston Wall / Psytrance-linjoille, joka kyllä ainakin meikäläiseltä loksautti suun auki sanan varsinaisessa merkityksessä. Mieletöntä!
  
  20/10/05 13:28

Name : MikaJ
Current favourite song : Kite
  
Message : Vihdoinkin keikka jonka aikana miksaus pysyi balanssissa ja volyymit järkevissä rajoissa; Miksaajalle supererikoiskiitos kun Esa oli vihdoin esillä arvoisellaan tavalla ja samanaikaisesti erotti vielä Jimin piano-osuudet. Sävellysten ja soiton nyanssit pääsivät kunnolla esiin.
Oma osansa saattoi tulla myös hivenen intiimistä tunnelmasta kun Tavastian yläkerta oli kiinni ja humalaiset örveltäjät olivat vähissä. Pääsi keskittymään siihen olennaisimpaan, musiikkiin. Harvemmin on tainnut tulla edes Wigujen keikalla samana iltana yhtä montaa moog-sooloa:)
  
  20/10/05 11:27

Name : staley
  
Message : Tulipas todistettua eilen Wigujen käsittämättömän hyvä livekunto. Uudet ja vanhat biisit jyräsivät aivan mielettömän hienosti. Paras keikka, jonka olen nähnyt pitkään aikaan! Kerrassaan mahtavaa! Mukavaa olis kiertää poikien kaikki Suomen kiertueen keikat - kun vaan ei pysty, perkules! Hope we will see soon again and for Wigus: have nice touring!

PS. (viittaus pop-lehden arvosteluun) Jos joku arvostelee wigujen uuden levyn kahdella tähdellä niin sietäis katsoo peiliin. Ja vieläpä henkilö, joka on perehtynyt bändiin gradun arvoisesti. Tolla skaalalla arvostellessa moni bändi jää kyl reilusti pakkasen puolelle. Toivottavasti kyseinen henkilö oli eilen todistamassa wigujen loistavaa livekuntoa!
  
  20/10/05 10:51

Name : Friend from the Fields
Current favourite song : Colossus-Sandpainting-Bertha come back
  
Message : Kova keikka eilen, täytyy sanoa. Hyvä sekoitus uutta ja vanhaa. (Jimin spiikki Must be the devilin jälkeen: Nyt siirrytään 30, eiku, 40, 50, 60 vuotta ajassa eteenpäin...) Bändin yhteissoitto toimii, Jim Do or diestä: "Featuring Dirmus... ja Rekku... oikeastaan featuring kaikki". Ja oikeassa oli. Mun mielestä sounditkin toimi. Suurkiitos narikkarahat lainanneelle kaverille!
  
  20/10/05 09:33

Name : aaro eskimo
  
Message : juh.kabul grill
ja miksaaja päätti käntää namiskat kipurajalle ei kiva meni loppu kädet korvilla.juh aika hauska håård röck keikka do or die ennen kuulemattomilla virityksillä parasta antia cheap e oli jees bow the lane uusista toimi, muut oli pakko kauraa abööt mutta bändi ja setti oli milestäni paremmin läjässä kuin koskaa.ja soundit kerrankin los balansososos.
  
  20/10/05 09:19

Name : tommi heiskanen
  
Message : No jaa...hyvät hetket oli mutta kyllä aika hapuilua oli jossain paikkeilla aina.. Illan setti:

- cheap evening return
- must be the devil
- bow lane
- bitesize
- bless your lucky stars
- lost without a trace
- kite
- colossus
- sandpainting
- bertha come back
- cloudy dream
- deep pop
- do or die
encoret:
- freddie are you ready
- kabul grill
- grass for blades
  
  20/10/05 08:46

Name : Jörgen J.
  
Message : Mera rock än i juni. Kanske för hård rock i början för mig men mycket bra keikka va det
  
  20/10/05 02:00

Name : eeki eskimo
  
Message : no.
tasapainoisin wigu keikka ikikinä .
lähtö kohta 15 keikkaa nähty frän provincci 96 tai jotain.
rekku taka alalla ja esa oli niinkö jutun jimi juzstka
heitin jimil g yrtii ja ite sano et jeesh nice ffelink esa loisti ny ne oli niiinkö ennen.öitä.kaikki maailman parhaimman yhtyeen ystävät.
  
  20/10/05 01:45

Name : Friend from the Fields
Current favourite song : Simple human kindness
  
Message : Jep jep, keikalle taas, onkin edellisestä kerrasta aikaa.

SSM oli mulle ilmestyessään järkytys, ei tuntunut musiikilta, jota vapaaehtoisesti kuuntelisin. En ottanut paineita, annoin levyn kypsyä, ja kas - puolen vuoden päästä se kuulosti ihan Wigwamilta. Jänskää kuulla livenä.
  
  19/10/05 17:31

Name : jake
  
Message : osaako joku arvella mihin aikaan illan keikka alkaa about?
  
  19/10/05 15:43

Name : KT
Found : Just surfed on in
  
Message : Love-kirjan kansi näyttäisi jo löytyvän kustantajan sivuilta.

www.schildts.fi/press/press.html.
  
  19/10/05 13:00

Name : TimoV, Tampere
Current favourite song : Rheostatics: "The Tarleks"
  
Message : Wigwamiin liittyen, että Mike Oldfieldin konserttitaltiointi "Exposed" julkaistaan aivan lähiviikkoina DVD:nä, muistaakseni tuo konsertti näytettiin aikanaan Suomenkin tv:ssä ja kyllä siellä Pekka Pohjola vilahtaa, kun jaksaa tarpeeksi tarkkaan katsoa.
  
  19/10/05 12:03

Name : Matti
Home page : http://maza.fi/
  
Message : Vai että Wigwamin keikalle - edellisestä näkemästäni on tainnut vierähtää jo 1,5v!

Täytyy tunnustaa että SSM ei sytyttänyt sitten pätkääkään. Toivoisin kovasti että kuulisin pitkästä aikaa Just My Situationin livenä, mielellään niin että pianona on Rhodes ja phaseria on käytössä riittävästi. ;)
  
  19/10/05 11:49

Name : Juha R.
Home page : POP-lehti
  
Message : Kyllä se Jorma ihan sama henkilö on. Se arvostelu oli vannoutuneen Wigwam-fanin kirjoittama!!! Ja tuo graduhan on ilmestynyt myös kirjana POP-lehden kustantamana (saatavilla mm. POP-lehden nettisivujen nettikaupan kautta).
  
  18/10/05 23:05

Name : presiis
  
Message : siitähän lähetään et tavalla kuullaan ainakin bitesize ja tietysti sandpainting!
  
  18/10/05 22:47

Name : Jorma
  
Message : Moi.

Ihan kuriositeettina mainitsen, Taru Oksanen on kirjoittanut pro gradun aiheesta:

Suomalainen progressiivinen rock - synty ja kehitys vuosina 1967-1974.

ks.
http://tutkielmat.uta.fi/pdf/gradu00361.pdf

Mahtaakohan olla sama Taru kyseessä, joka kirjoitti POP-lehden tyrmäävän arvostelun uudesta Wigu-levystä?
  
  18/10/05 16:54

Name : edison
  
Message : Jimi vois vetäistä huomenna A Better Holdin ja Kiteen.
  
  18/10/05 16:41

Name : Elephant
  
Message : Sillä mielellä, että toivottavasti soittaisivat muutakin kuin pelkästään uusimman levynsä matskua. Esim. Lost Without a Trace oli mukava ylläri kesäkuussa.
  
  18/10/05 13:59