Wigwam - guestbook

Name : hannu
Found : Search engine
  
Message : Tampereen yo-talon konsertti eteni tutulla settilistalla. Ainoastaan Kabul Grill oli vaihtanut Freddien kanssa paikkaa. Keikka kesti yli 2 tuntia ja meno oli välillä raivokasta. Biisijärjestys oli kuuntelijaystävällinen, suvannot ja rokimmat vedot pääsivät hyvin oikeuksiinsa. Bless ja Bitesize olivat oikeita killereitä. Cheap upea harvinaisuus. Wigumagia oli tallella.
  
  28/10/05 11:37

Name : Suonna
  
Message : Ja olihan tässä ihan oikeetakin asiaa, eli eilen Helsingin kirjamessuilla esiintyi Heinäsirkan ja Rekun (ac gt) duo, minkä Mikko gigs-sectioniin tunnollisesti kirjannee...
  
  28/10/05 09:29

Name : Suonna
  
Message : Top ten tällä hetkellä:

- Kitee
- Tarja Come Back
- Goddammaddog (The Tarja)
- Tarja Turunen's Request
- Nuclear Nightwishclub
- Tuomas Are You Ready?
- Tuomas And The Boys
- Rockin' Ol' Kitee
- Subcarelian Sunrise
- Tarjan muistolle, hyvää yötä
  
  28/10/05 09:23

Name : Pena, Turku
Home page : Penalandia
Current favourite song : Voimalla seitsemän miehen
Found : Just surfed on in
  
Message : Ronnie Österbergin muistoksi kirjoitan vaan että perässä tullaan.
Juuri saamani tiedon mukaan Tarja T ei päässyt Kabulin Grilliin töihin.(Allerginen makkaraperunoille)Sorry
  
  28/10/05 02:55

Name : Miska
Home page : http://korjaussarja.blogspot.com/
Current favourite song : YMO: Chaos Panic
  
Message : Rakkaat palstalaiset,

seurailen ylläolevassa osoitteessa Love-kirjani vaiheita painosta julkisuuteen. Voi käydä kommaa, niin kuin sanotaan.
  
  28/10/05 01:13

Name : MK, Oulu
  
Message : Huhu kertoo, että Tarja Turunen on menossa töihin Kabulin Grillille. Eh hehe :D
  
  27/10/05 20:07

Name : Juha, Kuopio
  
Message : Tämmöistä kirjoittelee ellen420.
On jakanut Jimpan Kansas Cityn keikkoja netissä ja tuntee kuulemma hänet,niinkuin allaolevastakin voi päätellä. Että Wigut valtoihin!

User account ellen420:
Just fantastic. This always happens. Whenever a Wigwam show pops up here, I also recieve something Wigwam related. I just recieved 3 Pembroke/Rechardt shows from 92 in a trade. If the sound is decent I'll share them here. Also worth mentioning, Jim and Cady will be in Kansas City in December for the Holiday and Jim says he wants to book a Wigwam show if we can sort out a venue. You know I'll be taping that.
  
  27/10/05 11:00

Name : Risto, Oulu
  
Message : Nuo eivät siis ole Pekan kuunnelmista kuten hänen kotisivultaan ymmärsin? Kiitos vastauksesta.
Tietäisikö joku muuten onko Peter Pan -kuunnelman laulut Strengin säveltämiä?
  
  26/10/05 15:42

Name : j.k
  
Message : Risto: Nuo mainitsemasi Pekan kappaleet taitavat olla ns. "demo materiaalia", tai kotinauhoituksia yleensä. Tuo "Luumupuupoika" on ilmeisesti hänen viimeisiä nauhoitettuja kappaleita ja on omistettu hänen pojalleen. Ainakin näin muistaisen Calle Lindholmin kertoneen Pekan jäähyväisohjelmassa. "Topi Jäppinen" taasen on osoitus siitä, että Pekka teki myös yhteiskunnallisia asioita käsitteleviä kappaleita. Surullisia, mutta kaiken alta pilkistävää positiivisuutta.
  
  26/10/05 00:56

Name : jake
  
Message : Elvis? nii jooh seinällä julisteena. ja meikäläinenki vielä päässyt samaan kuvaan ;)
  
  25/10/05 00:05

Name : Suonna
  
Message : Hauska ruutu tuo 055. Elviskin mukana keikalla.
  
  24/10/05 14:36

Name : Mela, Hellsinki
Current favourite song : David Allan Coe
  
Message : Ok. Wigwamin agentti täällä. Uusi miksaaja on siis Piikki. Tuttu Tampereen Yo-Talolta. Hyvää työtä tekee ja häntä käytetään varmaan jatkossakin. Eli kun käytte Tamperella ja Yo-Talolla niin käykää "paiskaa kättä."

Jim lähtee Kuusankosken keikan jälkeen rapakon taakse. Sitten lisää. Toivottavasti.

Kippis.

Täällä kuvia Tavastialta...

http://www.hot.ee/wigwam2005/

-Mela-
  
  24/10/05 14:14

Name : Suonna
  
Message : Meikäläinenkin koneella Jyväskylän keikan näkemisen jälkeen. Kirjoitan tarkan settilistan myöhemmin, mutta Tavastian biiseillä mentiin. Omat kohokohdat hieno ja hienovarainen bändisovitus Lost Without A Tracesta ja sitten Kotilaisen soolo-osuuden saanut Cheap Evening Return. Kotilainen ja Jim oli miksauksessa mainiosti esillä ja Rekkukin keskellä hyvässä balanssissa. Rekun kitarasoundeihin en sijaan ollut tyytyväinen. Se perinteihin rouheus oli ruuvattu kireäksi, "ilmattomaksi". En tunne kitaroiden efektimaailmaa niin hyvin, että oliko kyseessä kompressointi vai mikä.
  
  24/10/05 09:35

Name : Hog Hansson, Kokkola Rock City
Home page : KOKEMUS RY
Current favourite song : Do or die
Found : Just surfed on in
  
Message : Jep, Kokkolan keikalla tuli oltua. Tupa oli täynnä ja ihmiset innoissaan! Näin Wigut viimeksi 4-5 vuotta takaperin ja täytyy sanoa, että kyllä tämä keikka ylitti kaikki odotukset. Bändi on aivan uskomattoman kovassa vedossa.
  
  23/10/05 22:19

Name : Jusu, Vaasa
  
Message : Oliko kukaan Kokkolan keikalla?
  
  23/10/05 21:10

Name : Iivo Johansson, Mäntsälä
  
Message : Huom! Jukka Gustavson ja UMO
tänään YleQ:n Jatzofreniassa
klo 20.00!
  
  23/10/05 18:37

Name : mika
Current favourite song : Nektar: Tab in the ocean
  
Message : se do or die on sitten ihme biisi. Näin "Wigloon" viimeksi reilu vuosi sitten (nyt harmittaa muuten helevatasti, kun heittivät Cheap Eveningin, ja kun olin taas viittä vaille että lähteekö kattomaan vai ei...) ja Do Or Die oli silloinkin selkeä kohokohta. Henk.koht. olen pitänyt kys. biisiä Nuclear-albumin keskinkertaisuutena. Lavalla se on mielestäni juuri se kappale, jossa soolojen aikana pistää korvaan se rumpali/basisti-akselin toimivuus -- mainitsemallani keikalla Esan moogista ei saanut oikein mitään selvää, mutta tuntui, että Måsse ja Kepa olisivat jaksaneet tahkota vaikka seuraavat kaksi tuntia taimista tipahtamatta. Oli vaikuttavaa.
  
  22/10/05 18:52

Name : Risto, Oulu
Current favourite song : Pekka Streng: Matkalaulu
  
Message : Osaisiko joku kertoa mitä kuunnelmia Pekka Streng on tehnyt? Itse olen kuullut kuunnelmat Peter Pan, Kreivi von Krolockin hymyn variaatiot sekä Papiljonttinainen, mutta Strengin kotisivulla mainitaan kahden laulun sanat (Topi Jäppinen ja Luumupuupoika), joita ei noissa kuunnelmissa esiinny.
Tämä ei nyt tänne kuulu mutten löytänyt parempaakaan paikkaa kysyä.
  
  22/10/05 13:50

Name : Arja ja Mika
  
Message : Kiitos mahtavasta keikasta Jyväskylän Bar 68:ssa eilen.
Do or die nousi taas niin valtaviin mittoihin, että vieläkin värisyttää.
  
  22/10/05 12:35

Name : Jari Saarinen, Oulu
  
Message : Eilinen keikka Oulun 45:ssa oli tod.huippu! Vaimon kanssa eturivissä ja diggailua takana jo monta vuosikymmentä.Ehdottomat kliimaksit eilisellä keikalla Bless Your... ja Grass for...
Vielä, kun ois kuullut uudelta Squa Valleyn... Diggailussa toinen sukupolvi menossa 15-v. kitaristialun muodossa. Sääli, että Rekun ja tietenkin muunkin bändin nimmarit jäi saamatta... Toivotamme Wigwamille niin pitkää ikää, että vielä jälkikasvukin voi joskus päästä nauttimaan live-esityksestä.
  
  21/10/05 23:41

Name : Risto, Oulu
  
Message : Näin Wigwamin nyt toista kertaa Oulun keikalla. Eka kerta oli Jyväskylän Tabaskossa muutama vuosi sitten. Ei voi muuta kuin kiittää äänenlaatua, joka oli enimmäkseen selkeä. Se vain häiritsi, miten Kotilaisen koskettimet ja Rekun kitarat eivät erottuneet toisistaan korkeassa rekisterissä. Itse asiassa Rekun soolot erottuivat muutenkin aika huonosti. Kyllä äijästä näkee, että nyt soitetaan tunteella, mutta harmi kun ei kuule missä mennään. Lopussa äänenvoimakkuus yltyi aika kovaksi, mutta vielä jäätiin onneksi kauas festareiden kipuvoimakkuuksista.
Jim voisi kyllä laulaa vähän enemmän levyn tahdissa, että mukana laulaminen onnistuisi. Vaikka eipä Nelivitosessa oikein ollut sellaista porukkaa, joka olisi halunnut laulaa mukana. Setti oli ihan hyvä, mutta olisi ollut mukava kuulla jotakin myös Lucky Goldenilta ja miksei muiltakin levyyiltä.
  
  21/10/05 13:33

Name : leonardo
Current favourite song : Joe Walsh: Here We Go
  
Message : Muuten loistava keikkasetti, mutta Squaw Valley Non-Eventin toivoisi listalta löytyvän.
  
  21/10/05 13:30

Name : Kuru, Oulu
Current favourite song : Kabul Grill rockaa!!
  
Message : Kiitoksia.
Oulun keikka oli mahtava kokemus.
  
  21/10/05 11:57

Name : Tommi H.
  
Message : Oulussa täsmälleen sama setti kuin Helsingissä (kts. aiemmat viestit), mutta Deep Pop ja Cloudy Dream vaihtoivat paikkaa.
  
  21/10/05 09:38

Name : feel good
Current favourite song : kaikki
Found : Just surfed on in
  
Message : Teidän musa toimii ainiaan!!! Ehdottomasti Suomen kovin bändi. Nykybändien pitäs ottaa vähä mallia teistä:) KIITOS!!!
  
  21/10/05 09:01