Wigwam - guestbook

Name : John
  
Message : Kuka soittaa hanuria Blues Sectionin 'The Day the Bird of Paradise Looked Down Through Crack in the Cloud and Shed a Tear' -biisissä?
  
  27/11/05 18:02

Name : ewqqq
  
Message : Juuri+tätä tarkoitin:)

Kiitokset jallulle,eh...
  
  25/11/05 14:43

Name : Jalmari
Current favourite song : Bob Dylan - Hoochie Coochie Man (live)
  
Message : ewqqq ymmärtääkseni tarkoitti, että SSM levynä jollain tavalla toimii huolimatta Seawolf-studiossa harjoitetusta epäherkästä ylikompressointi- ym. soundipolitiikasta, jonka (turha) tarkoitus on maksimoida levyn iskevyys radiosoitossa, ja joka on haitannut muutakin talossa tehtyä musiikkia. - Siinä on tietty pointti, vaan olisi sen voinut ilmaista selkeämminkin...
  
  25/11/05 14:04

Name : Jorma
  
Message : Lopettakaa tuo hölmöly ja jatkakaa sitä jossain muulla palstalla. Juuri tällaiset jutut pilaavat niin monet palstat.
  
  25/11/05 12:44

Name : Antero
  
Message : Sen pituuttahan on joskus vaikea havaita, voi silti keinua lainehilla! ewqqqhan on jalostanut Aamuruskon aikaista ilmaisua.

Kirjainmerkit on nuotteja myös, ne saa soimaan samaan tapaanssssäääiil

Väliin oma rationalistis-kaavamainen ulosanti/sisäänotto huvittaa, kömpelyydellään ehkä, jonkun muun anti sujuvuudellaan sitten?
  
  25/11/05 11:53

Name : VANHA, JouJou
  
Message : Eikö nuoret ummarra?
Noin me puhuttiin
silloin hippikesänä 68!!!
  
  25/11/05 11:12

Name : jake
  
Message : siis mitäh?? en nyt taida olla samalla aaltopituudella, tuskin moni muukaan...
  
  25/11/05 09:38

Name : ewqqq, Vuo saari nen my name kindysh city
Current favourite song : g by v/ r B eli äänen johdattelema opettaja:)
  
Message : ssm suomen linnannassa hajoitetaan wig wam hanoi ja uzvat kaikki piikkiin ja ja unoitetaan mistä sielu puhuu ja elää pers,ok.myöhäinen ajankohta mutta mutta i wana b buiblessh.suomeksi soundi o n se kun punainen valo on päällä ja ja meri sudessa oli sitten yhdys sana rtai ei sitä tunnuta ... dynamiikka on osa "(äännitettyä)" musiikkia! mutta itsehhän ne bändit yhteistyö kumppaninsa valitsevat se dyllanin tapa ei vaan enää toimi ajat ovat toiset musiikki kärsii.tarkoitan siis tätä dylanin vitun väliä kuka äännittää ja missä ja miksaa kyllähöän tähään uuteen roskaankin tottuu alku järkytyksen jälkeen tähän verrattuna meri master no master kaikella ystä vyydellä uusia inkkari yrittäjiä kohtaan mutta mutta,eli ssm toimii mutta puutalossa äänniteetynä ja oli sitten diginä /nauhalle ja !osaavissa käsiisä (wigujen ei tarvit se taistella rms volien taistossa kun sitä soittoa radiossa ei tule ja niillä on omat vehkeet jos pääseekin avaaman uuttatilaa katso sikaaa kun se mässääääääääääääääääääääääääääääää.
  
  25/11/05 02:53

Name : Jeppu
  
Message : Hot Rod -sydämisten pikkujoulut!
BRITISH STANDARD with Jukka Gustavson
THE GRIME
EDDIE & THE BLUETUNES
THE REPTILES

Lauantaina 26.11. Klo 21-04
ROCK'N'ROLL STATION
VR:n Makasiinit, Mannerheimintie 13, Helsinki
  
  24/11/05 21:59

Name : Juho
  
Message : Onko Pigwormin (koko levyn) sanoituksia mistään saatavilla?
  
  23/11/05 18:43

Name : Friend From the Fields
Current favourite song : Sandpainting
  
Message : Mikäköhän siinä on, kun SSM on alkanut kuulostaa niin hyvältä? Laskevatko kriteerit ajan kuluessa vai jalostuuko hyvä vain paremmaksi? Tämmöisiä mietin exceliä naputellessa Wigwamin soidessa.
  
  23/11/05 15:29

Name : Jukkis, Turku
Current favourite song : Agent Kooper - Drunken lullaby
  
Message :
En ollut Savoyssa mutta Tolosen Trio oli viime keskiviikkona Turussa Sibelius museossa. En ollut hankkinut ennakkolippua ja sisäänpääsy olikin tiukassa, jonoa kertyi kadulle asti, lopulta kymmenen jonon ensimmäistä päästettiin sisään (olin 6.) Ja hyvä niin, hieno konsertti Tolosen sävellyksiä kuultiin: Summer Gamesilta-Thinking of you in the moonshine ja Lambert Landin - Dance mikä olikin hieno sovitus kolmelle kitaralle, encorena sitten tietysti Django
  
  21/11/05 10:39

Name : Nannalue
  
Message : Taannoin Tavastian 35 juhlakeikalla huomasin videokamera ja kuvaajan, olisko mahdollista ostaa matskua kotikäyttöön, frendidiilillä kenties? ,maksan kyllä kopiointi yms. kulut. -Tarja-
PS. Oli vaan niin ihana ilta..
  
  21/11/05 00:58

Name : leonardo
Current favourite song : Joe Walsh: Home
  
Message : Oliko kukaan Jukka Tolosen Savoyn keikalla? Mikä oli meininki ja mitä biisejä soittivat?
  
  17/11/05 09:16

Name : Arska
Found : Search engine
  
Message : Kauhea
  
  17/11/05 03:00

Name : Pekka
Home page : http://sydsyd.hp.infoseek.co.jp/SEVEN/7html/progre/Wigwam.html
Current favourite song : Joe Walsh: Meadows
  
Message : Tuosta linkistä hieno "Being" taustakuva, toimii ainakin suurilla näytöillä.:)
  
  17/11/05 02:24

Name : k.p.tikka-ri, saimaan kaupunki
Current favourite song : Mitki: Vaninski Port
  
Message : No ei ollut Joutsenon kirjakauppaan liiennyt edes näytekappaletta Love-kirjasta.
Siis hyvin on kauppa käynyt... Muualla.
Lupasivat hankkia.
  
  16/11/05 08:56

Name : Miska
Home page : http://korjaussarja.blogspot.com/
  
Message : Huomenta,

Jos kirjaa ei löydy kaupasta, pyytäkää kauppiasta tilaamaan sitä. Tämä oli neuvo, jonka sain ja jonka nyt välitän eteenpäin. Kauppiaat lujille!

Blogissani on muuten kaikille avoin Fairyport-kiertokysely, johon Suonna jo vastasikin. Tsekatkaa jos ei ole muuta tekemistä.

Miska
  
  15/11/05 10:57

Name : snake
  
Message : Urpo,
Jaan surusi. Sama täällä susirajalla. Ei laulata, ei...
  
  15/11/05 08:19

Name : Urpo
  
Message : Vuan eipä ollunna vielä tänäänkään Love-kirjaa Helsingin maalaiskunnan kaupoissa, ei ainakaan Tikkurilassa. Rakkauslaulukirjaa Love - Kun katsoit minuun oli kyllä näyttävästi esillä, mutta kun ei laulata. Olisi siinä pari Chydeniuksen biisiä ja yksi Baddingiltä.
  
  14/11/05 21:38

Name : Miska
Home page : http://korjaussarja.blogspot.com/
Current favourite song : Martti Servo: Aina löytyy joku
  
Message : Moi,

Pari kommenttia. Historiikin kirjoittaminen on jatkuvaa valintojen tekemistä, tiivistystä ja arvottamista. Loven toimintaan vaikutti kymmeniä, ellei satoja ihmisiä. Jo työn ekonomian vuoksi ei ollut mielekästä jututtaa jokaista heistä. Pelkkä haastattelujen tekeminen tekemisen vuoksi olisi puurouttanut tekstin.

Valitsin historiikkiin tietoisesti näkökulman, jossa Lovea tarkastellaan sekä konttorin että yleisen kulttuuripoliittisen tilanteen näkökulmasta - ei niinkään musiikintekijöiden. Heidän ääntänsä kuullaan esim. mainioissa opuksissa Jee jee jee ja Suomi soi -kirjasarja. Ja vaikkapa tulevassa Wigu-kirjassa!

Love-kirja on yleisesitys, ei jokaisen yksityiskohdan kertova ensyklopedia. Kaiken kertominen olisi vaatinut kuusiosaisen kirjasarjan, eikä sekään olisi piisannut. Aina olisi ollut joku, joka olisi halunnut kirjaan mukaan täydellisen listan Remun käyttämistä rumpukapuloista, levyjen myyntiluvuista tai Avaruuslinnun keikoista 1976-78 :-).

Olen koettanut keskittyä siihen tietoon, mikä on yhtiön tarinan kannalta a) olennaista b) uutta. Tässä mielessä on ollut paljon kiitollisempaa keskittyä Otto Donnerin ja Atte Blomin puheisiin. He kun näistä ajoista eivät ole liikoja pukahtaneet, vaikka ovat tietäneet eniten. Erityisesti Blom on vaiennut Love-ajoista kuin muuri sitten vuoden 1979. Siksi pidän hänen tarinointiaan kirjan ehdottomasti painavimpana antina (ja kyllä - tupla/tripletsekkasin faktat aina kun se oli mahdollista).

Aten myötämielisyyden vuoksi moni legenda saatiinkiin oikaistua kuten mm. se yksityiskohta, kuka oli Daven kielenvaihdon takana. Myös moni vääräksi tiedoksi osoittautunut kestohuhu saatiin torpatuksi.
  
  14/11/05 13:18

Name : jyri
  
Message : kävin myös Kuusankoskella. Allekirjoitan pettymyksen nähtyäni päättyneen kiertueen loistavan Tavastian keikan. Soundit eivät olleet samalla tasolla, setti oli lyhyempi ja ennen kaikkea herrojen, erityisesti Rekun jonkinlainen soittoinnon puute oli leimaavaa. Oli ihan makiaa, muttei täll kertaa Magiaa. Vertailukohtana tulee mieleen Pressan ja Wigujen yhteiskeikka parin vuoden takaa Tavastialla, jolloin lavalla oli myös kumman hengetön W-band.
  
  14/11/05 12:56

Name : Rami
Current favourite song : Richard Harris- MacArthur's park
  
Message : Kävikö kukaan Wigwamin Kuusankosken keikalla 13.11.05?
Minä kävin ja olen vähän pettynyt/tyytyväinen:
-äänentoisto puuroutui
-biisivalinnat osin outoja, pitkiä lurituksia (uutta matsua on mielin määrin)
+muutamassa biisissä uskomaton yhteensoitto
+Rechardin kitarointi kestää kansainvälisen vertailun
+Kotilaisen soolot
  
  14/11/05 11:59

Name : A, Oulu
  
Message : Puhuin yleisellä tasolla kirjan teosta, en tarkoittanut vain Mosse-haastattelua, joka jo allaolevien kommenttienkin pohjalta, olisi pitänyt kirjassa noteerata.
Oman kiintoisan ongelmaryhmänsä kirjan teossa ovat myös haastateltavat, jotka pelaavat omaan pussiinsa ja jotka muistavat huonosti..Sellaiset aiheuttavat älyttömästi lisätyötä tarkistuksineen, mutta siltikin LOVE-kirja on loistava!!!
  
  14/11/05 09:20

Name : Jalmari
  
Message : Aivan oikein. Groundstroem oli Suomen eka moderni rocktuottaja, ja helvetin vaikutusvaltainen jätkä skarppiutensa johdosta. Miksei haastateltu?
  
  14/11/05 00:37