Wigwam - guestbook

Name : Wigfan61
  
Message : Valitettavan huonosti kotiväkeen uppoaa. Vaimon mielestä Wigujen biisit on kaikki samanlaisia...Uudestakin levystä tokaisi että eikö tässäkään ole yhtään uutta biisiä...eivätkö ole vieläkään sitä toista keksineet?Voihan se vähän niinkin olla, mutta usein hyvillä bändeillä on oma melko helposti tunnistettava tyylinsä, väitetäänhän Neil Youngistakin, että sillä on peräti kaksi biisiä, rauhallinen akustinen ja rösöinen rockbiisi. Näillä eväillä mies on väsännyt parikymmentä levyä...
Vaimoni kyllä diggaili Wiguja muinoin livenä kovastikin, mutta levyt eivät vain iske. Ehkä se johtuu Pembroken laulutyylistä. Itse en voi sietää J.Karjalaisen kiukuvaa ja velttoa laulutapaa, livenä vielä menee, mutta levyjä ei voi kuunnella. Samoin Dylan, Dave Lindholm, Tuomari Nurmio, Kauko Röyhkä...Vaimoni inhoaa syvästi Yesin Jon Andersonin ääntä, ei voi sietää. Wigwam ja Yes soivat kun olen yksin kotona... Oletteko muuten kuulleet huhuja Genesiksen mahdollisesta paluusta klassisessa kokoonpanossa, Hackett, Gabriel, Collins, Banks ja Rutherford? Genesiksen toimisto on kiistänyt ettei paluu ole ajankohtainen ensi vuoden aikana, mutta ilmeisesti 2007 on mahdollisesti kaikille sopiva ajankohta. Gabriel ja Hackett ovat jo julkisuudessa varovasti näyttäneet vihreää valoa, eikä ilmeisesti Collinskaan vastusta kunhan saa olla rummuissa...Ensi vuodeksi herroilla oli jo sovittu muita bisneksiä, siksi aikaisin paluun ajankohta on 2007. Jäädään mielenkiinnolla odottamaan.

Hyvää Joulua kaikille Wigu & Proge harrastajille!
  
  23/12/05 13:12

Name : Jone, Hot City
  
Message : Onko Hurriganesin teksi Let's Go Rocking Tonight' Jimin kirjoittama? Miten tämä Remun "Lisun läsyn luupi luu" olisi pitänyt laulaa?
  
  22/12/05 20:08

Name : Siili, Ouluseutu
Current favourite song : Tonttujen jouluyö
  
Message : Jouluiloa kaikille ja erityisesti vielä Artolle Ouluun.
  
  22/12/05 19:39

Name : perseellinen
  
Message : Mulla myös sandpainting, rumempi puolisko tykkää do or die :sta. Kakarat wardancesta.
  
  21/12/05 21:48

Name : T.Heiskanen perseineen..
  
Message : Hyvää joulunodotusta Netclubilaisille!! Meidän huushollin 'joulu-wigwam ' osastossa allekirjoittanut diggaa sandpaintingia, vaimolle kolahtaa kite ja tyttäret myhäilee bitesizen pauloissa.Mites muiden perheissä wigwam yleensä uppoaa??
  
  21/12/05 17:27

Name : Bill Tasker, Liverpool
Found : Just surfed on in
  
Message : In the Gigs List, I think the entry for 07/05/74 might be for The Kensington Court Club (now defunct), in Newport, Gwent (South Wales), U.K..

I saw them around about that time and they were an excellent band.

Cheers,
Bill
  
  21/12/05 16:07

Name : juse
  
Message : Pressan uudesta materiaalista. pc.llä ja WindowsMedialla vo kuunnella 30 sekunin pätkiä ainakin Max Musicista. Tuli mieleen tuollainen cream/robin trower -tyyppinen tyylittely, tosin yhdessä biisisä vähän aaltosen huiluakin...
  
  21/12/05 11:29

Name : Matti
  
Message : Joo, muakin kiinnostais noi uudet Pressan biisit. Ei vaan tosiaan hirveän hyvin Linuxissa toimi mokomat viritykset. Grr.
  
  21/12/05 09:21

Name : A, Oulu
Current favourite song : JOPE: Pakoton joulu
  
Message : Joulurauhaa vaan kaikille! Luetaan Love-kirjaa ja ootellaan sitä Wigu-kirjaa. Eikö sen pitäisi ilmestyä jo tammikuussa. Voiko uusi vuosi paremmin alkaa?
  
  20/12/05 16:57

Name : Juhana
  
Message : Saako noita uusia Pressojen biisejä muulla tavalla kuin tuosta nettikaupasta? Minulla ei nimittäin teknologia toimi enkä tuota järjestelmää ymmärrä.
  
  20/12/05 16:41

Name : Jusu, Vaasa
Current favourite song : Kaleidoscope: Louisiana Man
  
Message : No hiljaista on. Kaikille täällä roikkuville kuitenkin hyvät jouluzydeemit, jne.
  
  20/12/05 01:02

Name : vares hippi hailuoto
Current favourite song : Sleepy Sleepers - Pihipoika
  
Message : Ei ilman saksia viuhkaa muodostu.
  
  17/12/05 13:34

Name : mika
  
Message : ja vielä. onko alkuperäisessä Santanan Lotus kolmoislive LP:ssä sisäpussit sellaiset, että niistä muodostuu isot viuhkat? Tällaista olen kuullut, kun luulin omistavani alkuperäisen.
  
  16/12/05 22:52

Name : mika
Current favourite song : bonhamin DVD-rumpusoolo
  
Message : Se oli joku ranskalainen TV-sarja, draama tms.,jossa vieraili Roxy Music ja etenkin nuori Bryan Ferry. Hotellin tai ravintolan omistaja(tar) ihastui sitten Ferryyn. Muistaako joku nähneensä?

Ja minkä yhtyeen laulusolistin mikissä on eniten roudarin teippiä ?
  
  16/12/05 22:47

Name : Jusu, Vaasa
  
Message : Mau, H&H:n ensipainokseksi lasketaan tuo n. 400:n erä jossa oli käsinkoristellut ja -niitatut harmaat pahvikannet. Tuo punainen kansi jossa on Wigwamin silloinen keikkajuliste tuli myöhemmin.
  
  16/12/05 22:45

Name : Mau
  
Message : Tuota tuota.. Punainen Loven LRLP-9. Takapuolella ei ole muuta kuin tuo koodi ja logo. Ja siis kaksivärinen koko kuori. Tiedä sitten ?
  
  15/12/05 21:56

Name : Jenni, Helsinki
Current favourite song : Eero Koivistoinen Music Society: Hot C
  
Message : Ketkä sillä Tasin levyllä soittaa? Oon jo pudonnu ihan kärryiltä.
  
  15/12/05 20:56

Name : jukka, jyväskylä
  
Message : ei sentään ollut h&h ensipainos?

  
  15/12/05 16:41

Name : Mau, Jyväskylä
Current favourite song : do or die (tosiaan current)
  
Message : Tulipa miellyttävä yllätys eilen. Kaverin äiti lahjoitti vanhoja älppäreitä, ja joukosta löytyi mm. Hard'n Horny, Nuclear Nightclub ja Dark Album!! Näiden wiguhelmien lisäksi vielä Beatlesin Sgt. Peppers (1967) ja Abbey Road (1969) vinyylit!

Rokin jumala suo lahjojaan ajoittain.
  
  14/12/05 17:24

Name : TimoV, Tampere
Current favourite song : Roger McGuinn: We Wish You a Merry Christmas
  
Message : Tälläinen mielenkiintoinen uutinen löytyi Jukka Tolosen webbi-sivuilta:


TASAVALLAN PRESIDENTTI band is working on a new material. Of this material "Pressa" has released a 3-song album, which you can download in the following addresses:

download.netanttila.com

www.maxmusic.fi

www.funman.fi

(starting the 12th of Dec.)

The album is called TASAVALLAN PRESIDENTTI SIX. Two of the songs are written by Frank Robson and one by Jukka Tolonen & Frank Robson.
  
  14/12/05 09:11

Name : jukka, jyväskylä
Current favourite song : steve reich: pendulum music
  
Message : jyväskylän freetimen ovessa oli mainos tuosta srv-tribuuttikeikasta. sen mukaan gustavson toimii ainoastaan laulusolistina yhtyeessä. aika kiehtova ajatus: jg superbluestrion keulakuvana!

noita traffic ja blind faith -tulkintoja kuulisi kyllä enemmän kuin mielellään... tehkää jooko keski-suomeenkin vielä joku yhteiskeikka...

  
  14/12/05 03:43

Name : My name, jkl
  
Message : Mahtaako olla sama ralli kuin "anna mulle lovee"-kokoelmalla ?
  
  13/12/05 16:14

Name : k.p.tikka-ri
Current favourite song : Lattunen & Co: Rautakaivos
  
Message : Esa, se on Kirkan sinkkubiisi, Blues Section taustalla. Siinä jenkkipainoksessa oli muistaakseni toinen levyllinen Blues Sectionin biisejä...
  
  12/12/05 18:55

Name : EsaJii
Home page : http://wigwam.stc.cx/discography/covers/tombstone_valentine_cove
Current favourite song : Guitar Islancio
  
Message : Tombstonen jenkkiversion biisilistassa on kummajainen Anna Suko.. tai oliko Suukko.. Vain. Kirkan laulama, kai Loven muusikkoja.
  
  12/12/05 15:52

Name : JS
  
Message : YLE Radio 1:n Jazzradio lähettää UMO:n ja Jukka Gustavsonin konsertin kahdessa osassa: 16.1. ja 30.1.
  
  11/12/05 20:50