Wigwam - guestbook

Name : Staley, Kankaanpää
Current favourite song : Lucky golden stripes and starpose
  
Message : Moi, tampereen keikkaan aikaa noin 30 min. Populaa alkaa olla ihan kivasti. Tunnelma odottavan humaltunut - muuten hieno tunnelma koko talossa. On tää nykyteknologia siistiä kun pystyy tunnelmia kommentoimaan lähes online.
  
  12/04/06 22:15

Name : Repe, Mikkeli
Found : Search engine
  
Message : Olinpa positiivisesti yllättynyt Wiguista Mikkelin keikalla, todella tanakkaa ja tarkkaa soittoa koko reilu kaksituntinen, saa moni yrittää moista.
Suoranaista vertailukohtaa ei itselläni ole kun edellisestä keikastani on vierähtänyt aikaa jo huimasti, vuonna -73 Yhteiskoulun salissa, tarkemmin en ajankohtaa muista mutta taisi olla syksyä. Oheisesta keikkakalenterista yritin sitä etsiä mutten löytänyt. Tuolloisista soitoista ei ole muuta muistikuvaa kuin Pohjolan bassottelu ja ainakin katkelma Finlandiasta. Oikein lämmitti vanhaa hämyä nähdä herrat vedossa hyvässä!
  
  12/04/06 13:26

Name : Miska
Current favourite song : Regina: Salakuvaaja
Found : Just surfed on in
  
Message : Mannaa Kehä kolmosen sisäpuolelle asuville: Radio Iistsaid jatkaa Love Records -maratooniaan. Ohjelmaa sivulla korjaussarja.blogspot.com.


  
  11/04/06 12:06

Name : k.p.tikka-ri
Home page : http://aquarium.lipetsk.ru/MESTA/
Current favourite song : Akvarium: Afganasi Nikitin Boogie (new version)
  
Message : Laulu- ja soitinyhtye Akvarium Pietarin kaupungista on taas julkaissut uuden, mielenkiintoisen albumin. Kantsii tsekata. Bespeznyi Russkii Bpodjaga on homman nimi.
  
  11/04/06 12:04

Name : TimoV, Tampere
  
Message : Charlies yhtyeeltäkin on tullut uutta materiaalia 4 biisin EP:n verran (joista yksi live vuodelta -99, 3 studiobiisiä nauhoitettu viime kesänä, joista yksi Mountain-cover suomeksi ja vanha Charlies biisi "Like The Purpose Told Me" tällä kertaa suomeksi).
Eritäin hyvänkuuloista menoa, Lehtisten (Pitkä & Wellu) lisäksi mukana ovat ainakin kitaroissa Nipa Niilola ja Devil Virtanen, sekä erinäinen joukko vierailijoita. Musapuoli toimii erittäin hyvin, joten suosittelen lämpimästi.
Muutama kappale löytynee yhä ainakin Tampereelta Aikakone-divarista.
  
  11/04/06 11:06

Name : TimoV, Tampere
Current favourite song : Peps Persson: Sweet Mary Jane
  
Message : Tuossa Ruotsissa piipahtaessani Tukholmalaisen Mellotronen levykaupan myyjä väitti, että ruåtsalaisen Charlie & Esdor duon toinen tyyppi soittaisi WIgwamin Fairyport levyllä, tosin ei-kreditoituna. En nyt muista onko tämä tiedossa ollutta perinnettä vai ei.
Ja Mellotronen juhlii muuten 27.1.2007 20-vuotisjuhlia proge-risteilyllä Tukholmasta-Turkuun ja takaisin, esiintyjälista saa kyllä veden kielelle:
November, Mecki Mark Men, Life, Solid Ground, Trettioåriga Kriget, Mikael Ramel, Asoka, Morte Macabre, Charlie & Esdor, Fläsket Brinner ja Georg Wadenius All Star Team.
  
  10/04/06 16:09

Name : Yrmei Känninen, Latteenrampa
Current favourite song : Captain Beefheart: Mirror Man
  
Message : Dementtiako lienee iskenyt jo Deep Purkeleen jätkiin vai onko synnit tunnustettu & kinat sovittu, kun yhden dvdsä nimi näkyy olevan Bombay Calling...?
Ja niille, jotka ei tajuu, se on se It´s A Beautiful Dayn biisi, josta Purkeleet teki Child in Timen.
  
  10/04/06 14:21

Name : Petteri
  
Message : Zeppelinistä puheen ollen, oletteko verranneet Stairway to Heavenia Gentle Giantin ekan levyn biisiin Nothing at All, joka on aiemmin levytetty? Yhteneväisyyttä on havaittavissa. Kuten myös Tabula Rasan Gryfissä. Joka on myöhemmin levytetty.
  
  10/04/06 11:03

Name : Urpo
  
Message : Wigu-kirjaa odotellessa tuli selailtua teosta "Soittaja pärjää aina - eteläpohjalaiset muusikot muistelevat". Love Recordsin vaiheista kiinnostuneelle pisti silmään että Tapani Kansa myi Loven konkurssipesästä ostamansa 16-raitanauhurin Suikki Jääskän studiolle. Nauhurin mukana tuli läjä käytettyjä 16-raitanauhoja, jotka sisälsivät Hurriganesia ym. miksaamattomina raitoina. Jääskä tarvitsi nauhat ja jyräsi päälle eteläpohjalaista iskelmää, hengellisiä lauluja, pelimannimusiikkia...
  
  09/04/06 13:48

Name : Antti, Kuopio
Current favourite song : Donald Fagen: Morph the cat
  
Message : Huh että olikin hieno keikka! Olen käynyt katsomassa bändiä vuodesta -92 lähtien ja tämä esitys oli kevyesti yksi parhaista näkemistäni. Setti oli hyvä sekoitus klassikoita ja uutta materiaalia. Lyhykäisesti:

- Jimin ääni oli hämmästyttävän hyyvässä kunnossa
- Esa ja Rekku olivat huimassa vireessä (varsinkin Bitesize, Do or Die ja Grass for blades; aivan mahtavia sooloja!)
- Absalom, Bertha come back ja Colossus olivat hyviä valintoja settiin usein soitettujen kappaleiden rinnalle

Kiertuehan jatkuu vielä, eli ei voi kuin suositella kaikille.
  
  09/04/06 12:45

Name : heikki tegelman, kuopio
  
Message : Wigut- kannatti valvoa ja kuulla kuopiokonserttinne 8.4.2006. laajaikäinen yleisö todella arvosti antaumustanne.
Heikki Tegelman
  
  09/04/06 11:19

Name : Finnspång
  
Message : Kyllä siinä Gilmourin levyssä jossain kohtaa täytyy olla jotakin vähän pielessä. Ei täydellisyys ole täydellisyyttä ilman epätäydellisyyttä. Siksi Keith Richardsin kitararoudari Pierre de Beauport saa valtavaa liksaa siitä, että virittää huolellisesti maestron kitarat ihan snadiin epävireeseen. Ja samasta syystä Stanley Kubrick jätti muuten aivan täydellisen Tri Outolempi-elokuvansa alkuteksteihin yhden kirjoitusvirheen. Ollakseen täydellinen täytyy olla epätäydellinen.
  
  08/04/06 22:47

Name : mika
Current favourite song : Kossoff; Molton Gold
  
Message : niin se vielä piti, että kuinkahan monta vuotta menee, että Gilmourin uudesta tehdään remasterointi. Ei varmaankaan digitaalisesti. Ehkä joillain avaruusajan vehkeillä sitten. Soundit on kyllä sen verran täydelliset.
  
  07/04/06 23:26

Name : mika
  
Message : niinpä, noin 5 kertaa olen Wigwamin nähnyt, eikä akustista kertaakaan, mutta toisaalta en Cheap Eveningiäkään ja siks uattelin, jotta jos se akustisella vetäs, kuten levylläkin.
  
  07/04/06 23:20

Name : Finnspång
  
Message : Koskas Rekku nyt akustista...? Vielä kirjoista puheen ollen, suosittelen kaikille lämpimästi teatteriohjaaja Juha Hurmeen toimittamaa tuoretta Radiopuhelimet -kirjaa. Opus ristivalottaa mielenkiintoisesti mainion orkesterin vaiheita ja on samalla ovela lisäluku kokonaistaideteokseen, joka muodostuu yhtyeestä, sen musiikista, keikoista ja teatteriesityksistä.
  
  07/04/06 22:54

Name : mika
  
Message : Peter Grant varmaan osti Terry Reidin hiljaiseksi, ettei mies nostanut kopioinitsyytettä varhaisia Zep-juttuja vastaan - niin valmiita kopioita on Zeppelin onkinut Reidin esittämistä biiseistä, joita löytyy Reidin "Super lungs" tupla CD:ltä.

Toisaalta Plantin sivuilta löytyy Plantin varhaisia levytyksiä 66- 68, jotka kertovat, että hän oli Zep-vedossa jo tuolloin.

Ihmeellinen "läheltä-piti-äijä" Reidin tapaus on; ensin ei lähtenyt Zeppelinin kelkkaan, hylkäsi sitten Deep Purple pestin jonka Ian Gillan sitten otti. Hän oli lisäksi tehnyt yhden biisin, jonka piti olla Crosby, Stills, Nash & Youngin Deja Vu levyllä, mutta sekään ei sitten lopulta mukaan tullut. Kaiken kaikkiaan Reidin ääni on ehkä Rod Stewartin ja Plantin sekoitus.

  
  07/04/06 21:50

Name : mika
  
Message : Se Gilmourin uus...ei nyt sentään mitään maailmoja mullistavaa, mutta paljon Meddlen aikaista Floydia (ja myös 70-luvun puolivälin Camelia) muistuttavaa hempeää laulantaa. Ja mikä olennaista, kesto vain 51 min ja levyn jaksaa kuunnella väsymättä läpi. Ja Grosbyn ja Nashin taustavokaalit todellakin kuulostaa itseltään.
  
  07/04/06 15:10

Name : mika
Current favourite song : Fleetwood Mac: Need your love so bad
  
Message : Käyttikö Rekku Cheap Eveningissä akustista ?
  
  07/04/06 13:35

Name : Tommi Heiskanen
  
Message : ÄÄhh..Rundin eka keikka nyt katottu: Äkkisiltään nyt jos sanos ni Mikkelissä vaikutti siltä että homma toimi paljon enemmän rutiinilla kun viimeks lokakuussa, hapuiluu ei juurikaan ollu ja mikä parasta ni Rekku oli nyt ainakin tonne Mikkeliin löytäny jotain uutta, en tiiä miten miten sen sanoiksi pukee mut kuulosti paljon paremmalle ku männä keikoilla, sooloissa oli uutta menoa jne...Cheap evening oli perusvarma avaus ja meni ihan totuttuun tyyliin, Kabul grill taasen oli jymäkin mitä tähän asti kuullut olen.Ns.yllärinä nyt lienee oli(positiivinen)Captain Supernatural, kivat Rekku soolot jne...Kantsii käydä kattoo, ei sinällään uutta hirveesti mutta jollain tavalla sellasta tukevampaa menoo aikasempaan verrattuna. Mikkelin setti:
-cheap evening return
-kabul grill
-deep pop
-friend from the fields
-bitesize
-captain supernatural
-simple human kindness
-bow lane
-bless your lucky stars
-lost withouth a trace
-cloudy dream
-sandpainting(illan paras)
-bertha come back
-absalom
encores:
-colossus
-do or die
...veikkaan et grass for blades ois tullu mut illan isännällä oli kiire kuuluttaa bändi nähneeks ja that's it..perkele!!!!
  
  07/04/06 04:26

Name : Pertti, Hyvinkää
Current favourite song : Laura Sippola: Sahara
  
Message : Uudessa Hifi-lehdessä Gutsin uusi levy sai täydet viisi pistettä, ja kirjoittaja piti levyä miehen parhaana kautta aikain.

Edellisessä Rumbassa levy sai neljä tähteä. Soundia odotellaan...

  
  06/04/06 20:44

Name : leonardo
Current favourite song : Randy Newman: In Germany Before The War
  
Message : Kerrottiinko huhussa minkä vuoden joulumarkkinoille?
  
  06/04/06 18:20

Name : A, Oulu
  
Message : Kuulin huhuja, että kirja ehtisi jo joulumarkkinoille?
  
  06/04/06 16:56

Name : Jakke
Current favourite song : Neil Young: On the Beach
  
Message : Keikkakalenteri voi vielä täydentyä. Hyvä juttu, että bändi liikkuu ja ihmisillä on mahdollisuus nähdä bändi livenä mahdollisimman laajalla alueella.
Aivan hienoa.
Kuitenkin pääkaupunki-alueella näin vähän keikkoja? Täällä voisi riittää katsojia ja kuuntelijoita ja täydet salit ja kapakat kymmenelle keikalle muutaman kuukauden sisään. Onko keikkapaikkojen hinnoittelu ja voitot sellaisia ettei pääkaupunkiseudulla kannata keikkailla enempää?
  
  05/04/06 20:28

Name : Juhana
  
Message : Kuinkas tuo wigu-kirja?
  
  05/04/06 00:54

Name : MS
Home page : Mighty Shade
Found : Just surfed on in
  
Message : Ja nyt vasta käsitin, että keikkoja tulossa. Kuinka tynnyrissä sitä pitää nykyään elääkään?
  
  04/04/06 23:33