Wigwam - guestbook

Name : Mela, Hellsinki
Home page : http://www.welldone.fi
Current favourite song : Bellrays:Beginning From The End
  
Message : Hei

Olkaa varovaisia niiden "good quality audience rec." nauhojen kanssa.

Nauhoittaminen edes omaan käyttöön ilman bändin tai managementin lupaa on rikos.

Huomenna kaikki sitten On The Rocksiin.

Ja nauhurit jää himaan. Eikös?

-Mela-
  
  19/04/06 16:41

Name : juha, kuopio
  
Message : Minusta Kuopion keikalla äänenvoimakkuus oli vähintään ok. Rekun kitara olisi voinut kuulua kovemminkin, mutta ilmeisesti miksauspöydän kohdalle kuuluikin. Tässä muuten Porin keikan settilista. Täytyy tänään kuunnella.

Wigwam
Club 19, Pori, Finland 4-15-2006
(Excellent audience recording)

Disc 1:
Friend From The Fields
Kabul Grill
Simple Human Kindness
Bitesize
Colossus
Bless Your Lucky Stars
Lost Without A Trace
Bow Lane
Sandpainting
Bertha Come Back
Absalom

Disc 2:
Freddie Are You Ready
Do Or Die
Encore:
Grass For Blades
  
  19/04/06 09:36

Name : TimoV, Tampere
Home page : http://www.jukeboxshop.net/
Current favourite song : C;S,N & Y: Almost Cut My Hair
  
Message : Jos jollain on vielä ongelmia löytää Pressan kolmen biisin Six levyä, niin tuosta Vaasalaisesta levykaupasta (http://www.jukeboxshop.net/) löytyy, ja siellä on mm. sellainen kummallisuus kuin Walhalla merkillä julkaistu Tasavallan Pressa II, jossa tietääkseni on samalla cd:llä Pressan kakkoslevy ja Lambertland.
  
  19/04/06 08:56

Name : Late
Home page : http://checkingoutmywigwam.com/
Found : Search engine
  
Message : Tuossa osoitteessa taas uusi nimenkaappaaja...

  
  19/04/06 07:30

Name : latekomppi
  
Message : Paljon kuuluu valitusta tuosta liian kovaa soittamisesta. Oma muistikuva on Tre:n yotalolta pari vuotta sitten ja silloin liian kovaa soittaminen sotki soundit ja riisti osin nautinnon meiltä kuulijoilta. Joskus on kehuskeltu esim. The Nitsin tapaa hoitaa äänentoisto, minunkin mielestä siitä kannattaisi ottaa oppia.
Tällä kertaa YO-talo jäi väliin koska kokemukseni mukaan soitto alkaa n. klo 24 ja se on jopa klo 12 iltavuoroon menevälle liikaa. Toivottavasti ehdin tsekata esim Oulun toukokuussa. The Nits aloitti viim. edellisellä kerralla Treella klo 20.03. Siinä esimerkkiä.
  
  19/04/06 00:12

Name : Juhana
Current favourite song : Höyry-kone: Hyönteisiä voi rakastaa (levy)
  
Message : Olen havainnut, että usein aivan lavan vieressä on hieman hiljaisempaa kuin kauempana, koska kaiuttimet on usein suunnattu yleisön keskelle.
  
  18/04/06 16:48

Name : Heiskanen Tommi
  
Message : No eihän volyymitasossa käy kieltäminen, kyllä se liian lujaa tulee,ei ilman tulppia tule ''kuuloonkaan'' seurata keikkaa.
  
  18/04/06 15:53

Name : Jukkis
Current favourite song : Nipistys
Found : Just surfed on in
  
Message : Pitäis varmaan mennä katsastamaan tuo Wigujen Kokkolan keikka. Kertokaapa koska tuo kyseinen keikka alkaa ja onko ikärajaa.
  
  18/04/06 15:16

Name : Wigfan 61
Current favourite song : On the Island
  
Message : Ei ota Wigut näköjään opiksi tuossa volyymiasiassa. Näin herrat viimeksi muutama vuosi sitten ja silloinkin pilasivat keikan aivan liian kovalla volyymilla + Kotilaisen korviavihlovalla syntikan ujelluksella. Ei hyvä. Koettakaa nyt hyvät herrat tajuta että yleisössä jollakin saattaa vielä olla kuuloaisti jollain lailla tallella, ainakin ennen konserttia. Ja erityisesti Kotilaiselle terkkuja; skaalaa voisi hieman laajentaa ylärekisteristä alaspäin. Koko bändi saisi uusia kamat etteivät säröt ole niin hirvittävät. Eikä niitä hanikoita tarvitse aina pitää täysillä. Kaikki nauttisivat keikasta paljon enemmän. Itse en tule katsomaan Wiguja ennenkuin kuulen arvoita volyymin inhimillisestä tasosta ja Kotilaisen ujellutuksen loppumisesta. Olen nähnyt yhden loistavan Wigwam -keikan Light Ages -kiertueella aikoinaan. Tiedän mihin he pystyvät joten jään kuulolle...kun vielä jotain kuulen...
  
  18/04/06 15:00

Name : TimoV, Tampere
Current favourite song : La Revolution Francaise: Quebecois
  
Message : Vielä sen verran Tampereen keikasta, että oli mielenkiintoista lukea perjantain Aamulehdestä, kuinka liian kova volyymi oli tuhonnut keikan.
Mielenkiintoista sinänsä, että minun mielestäni keikka oli volyymin osalta aivan OK, eivät soittaneet ollenkaan liian lujaa ja miksaus oli muutenkin balanssissa, ainakin siinä lattialla lavan edessä, en sitten tiedä miltä keikka kuulosti muilla paikoilla.
  
  18/04/06 14:24

Name : Kid Kama
Home page : Kid Kama Uusi Levy Lataa for free !!!
Current favourite song : Neil Young ,leave the driving
  
Message : JUU, OLI HIENO ILTA.
http://www.elvisry.fi/elfoto/displayimage.php?album=11&pos=11
Tuolla muutama kuva:)
  
  17/04/06 14:10

Name : Jani
  
Message : Eräässä vapaamuotoisessa tilaisuudessa Pohjola sanoi ettei lähde Wigujen keikoille mutta Jimin keikoille kyllä - näistä sanoista hänet vedettiin heti tilille ja uskomaton fiilis olikin kun Elvisin klubilla Gloriassa Jim, Rekku ja Pekka aloittivat settinsä Just My Situationilla.
  
  17/04/06 11:17

Name : Repe, Mikkeli
  
Message : Hienoohan se olisi Pohjola nähdä Wiguissa, mutta tuskin mahdollistuu, on hän vaan musiikillisesti niin eri maailmoissa nykyisin, ollut koko soolouransa. vielä kun hänet näkisi täällä savossa niin se vasta jotain olisikin.
  
  17/04/06 10:31

Name : Tommi H
  
Message : Hyvä Jusu! Eihän tässä basso asiassa ole nyt lienee spekuloitavaa, jokainen kundi alallaan mestaris miehiä.Jos esim.A Oulu olet sattunut kuuntelee wigwamiin liittyviä radio-ohjelmia tms.niin kyllähän ton Måssen rooli on ollu aika merkittävä, enkä puhu vain noin tuotannollisessa mielessä vaan myös mitä olen kundien kanssa jutellu(bändin jäsenet) niin myös ihan tossa soittopuolella.Ite ny olen noita Måssen keikkoja nähny tuhottoman määrän ni ei ainakaan voi sanoa että joka keikka ois ollu samanlainen, on se vaan sellanen piru että jotain se aina uutta tyrkkäs väliin....mut ok, Mats on tuonut syttyvällä/brutaalilla bassosaundilla uutta kehään ja kivahan se on ollu kattoo ku jengi suu auki ihmettelee et mikäs helvetin ukko tää on... vaan,no..
  
  17/04/06 03:34

Name : Jusu, Vaasa
Current favourite song : Fastball: Love Is Expensive And Free
  
Message : Ei Måssea voi ohittaa. Tuon miehen musikaalisuus on aika pitkälle määrännyt miten Wigwamin ohjelmisto soi edelleen. Onneksi Huldén on soittokondiksessa, ja kaikesta päätellen soittaakin kuin piru. Pohjolahan ei vaivautunut edes Wigwamin 35-vuotiskeikalle, joten turha lienee kysyäkään bändiin takaisin.

Raporttien perusteella aion täältä lähteä Kokkolan Seurahuoneelle tsekkaamaan meininkiä.
  
  17/04/06 02:27

Name : A, Oulu
  
Message : ...Mats on ainoa oikea Wigu-basisti Pekka Pohjolan ohella...Onkohan kukaan koskaan hoksannut kysyä Pohjolaa nyky-Wigwamiin mukaan?...Olishan se juhlavaa....
  
  16/04/06 21:18

Name : Tommi
  
Message : No mikäs siinä, aina jytisee!
  
  16/04/06 14:49

Name : snake
  
Message : Tommi,
Mites Måssen basso, vieläkö jytisee?
;)
  
  16/04/06 11:27

Name : Esco, West Coast
  
Message : Porin keikka bongattu. Friend from the Fieldsillä ja sitten Kabul Grillillä lähti, toisen encoren Grass For Bladesiin loppui.

Illan kohokohta kaiketi encoressa vedetty Do Or Die, mahtavaa rytmi-iloittelua Kepa Kettuselta ja Kotilaisen laboratorion hiukkaskiihdyttimistä avaruuksiin lähetetyt sävelsommitelmat pistivät ajan ja paikan tajun koville!!

Rekku on aina Rekku ja alaäänitaitelija Huldenin bassosaundit mörisivät huomattavasti agressiivisemmin kuin kollegansa Mossen aikoinaan.

Ainoa pikku miinus illalle ehkä kovahkosta volyymitasosta, ei ollut ensimmäinen kerta kyseisellä venuella, kun korvien sietokykyä koetteli....


  
  16/04/06 11:13

Name : k.p.tikka-ri, saimaan kaupunki
Current favourite song : in cowan ring: message in the bottle
  
Message : Heippa & Ralla vielä Lpr:n keikalta, kyllähän se... Pidin! Hulden oli warsinainen Hämy noin olemukseltaan ja bassonsa todella jyräsi mukavasti. Enemmän tilaa Kotilaiselle & Rekulle! Se Do Or Die oli namia!
Ja Mikko! Hurmeen Hanski pahoittelee kovasti, kun häneltä meni esittelysi senverta ohi tajunnan, ettei älynnyt, kuka olet. Olisi halunnut vaihtaa useammankin sanasen, sanoo.
  
  14/04/06 19:12

Name : Heiskanen Tommi
  
Message : Kiitos Mika kannatuksesta mutta nämä rundin 5 ekaa keikkaa pysty seuraa, työnkakka sotkee loppurundin keikat.Helsinki nyt tulee vielä katottuu mut muista tiiä sitten, kivaahan tää on ollu ku vielä hallituskin ollu mukana mut kaikki hyvä loppuu aikanaan.Kyllähän noi bändin äijätkin jo pyöritteli päätäsä että sitkeitä ollaan..
  
  14/04/06 17:58

Name : Pekka, Imatra
Current favourite song : Ian Hunter: I Get So Excited
  
Message : Hyvä keikka oli Lappeenrannassa. Nyt tosin kun katselee tuota alla olevaa settilistaa niin harmittaa kun eivät Cheap Evening Returnia soittaneet. Lost Without A Trace oli hieno, eivät vaan kaikki ihmiset tajunneet hiljentyä. Hulden oli mahtava (jotkut innostuivat ihan kannustushuutoihin) ja bassosoundi murhaava.
  
  14/04/06 04:33

Name : mika
  
Message : heiskasen tommi, meinaatko ihan tosissasi vetää Wigu-ultra-triathlonin ja kiertää kaikki rundin keikat ? Hatunnosto sinnepäin täältäpäin.
  
  13/04/06 23:22

Name : Isto
  
Message : "Tampere, aina hyvä meininki" - ja olihan se. Pidin kovasti, ehkä jopa enemmän kuin lokakuun keikasta Yo-talolla (vaikka Cloudy Dream jäikin tällä kertaa soittamatta). Itse en ehkä Sandpaintingia illan kohokohdaksi nimeäisi (Bow Lane voisi olla lähempänä totuutta), mutta hieno keikka, yhtä kaikki.

Tampere on kovasti tunkemassa itseään ehdolle Euroopan kulttuuripääkaupungiksi vuodelle 2011 ja täytyy myöntää, että ainakaan eilisiltana sanojen "Tampere" ja "kulttuuri" esiintyminen samassa lauseessa ei tuntunut kovin kaukaa haetulta.
  
  13/04/06 09:56

Name : heiskasen tommi
  
Message : No niin, tampere tsekattu ja ihan jees.... ja setti oli:
-Friend from the fields
-Kabul grill
-Simple human kindness
-Bitesize
-Colossus
-Bless your lucky stars
-Lost without a trace
-Bow lane
-Sandpainting ( ja taas meidän perheen huippu)
-Bertha come back
-Absalom
Encore:
-Cheap evening return
-Do or die
Encore II:
-Grass for blades

..silleinsä! Ja tänään sit Lappeenrantaan, huh!
  
  13/04/06 01:52