Wigwam - guestbook

Name : Miska
Home page : korjaussarja.blogspot.com
Current favourite song : Avaruuslintu: Baikalista Amuriin
Found : Just surfed on in
  
Message : <spam alert>

Hyvät Lovenistit,

Radio Iistsaidin viimeinen Loveviikko käynnistyy paraikaa. Maanantaista perjantaihin klo 21-23 taajuuudelta 102,4 pääkaupunkiseudulla kuullaan urakalla mainiota ja harvinaistakin Love-matskua. Jos kaikki menee ns. putkeen, lähi-iltoina on luvassa mm. Esa Kotilaisen Ajatuslapsi-longari yhtä soittoa sekä Wigwamin Daemon Duncetan's Request (jep, se Virginin hyllyttämä versio Dark Albumista).

Lisätietoja ylläolevasta korjaussarja-osoitteesta.

</spam alert>
  
  24/04/06 01:15

Name : H.Puumala, Kokkola
Found : Search engine
  
Message : Upea keikka Kokkolassa. Yleisönä muuten mm H.Silvennoinen.Tätä täytyy saada lisää...
  
  23/04/06 20:02

Name : Juhana
  
Message : Sattuuko kukaan tietämään miltä keikalta mikäkin Live Music from the Twilight Zonen biisi on? Ystäväni kanssa kuuntelimme tuon levyn kansissa mainitun N-clubin keikan nauhalta, vertailimme ja huomasimme, ettei mikään keikan biiseistä ollut tuolla Twilight Zone-levyllä. Tuossa levyn kannessa mainitaan Help Me/Checkin' Up On My Baby-biisien olevan tuolta Tavastian keikalta.
  
  22/04/06 23:48

Name : mika
  
Message : ai Noponen ei ollut rummuissa.
Hitto kun sen Vanhan keikan saisi videona. Kattoisin tippa linssissä.

Kimi paalulle!
  
  22/04/06 15:42

Name : Ykä
  
Message : "Cheap Evening Return" kuultin siellä, kuten myös "Totem". Sessiohan meni neljällä miehellä.
Ja keikka alkoi tosiaankin "Pigwormilla", kuten Tommi mainitsikin. Kepa oli rummuissa; ensimmäisiä kertoja...Jan Noponen oli yleisön joukossa...
  
  22/04/06 14:35

Name : Jukkis, Turku
Current favourite song : Where`s that simple human kindnes
  
Message :
Kuten eilen joku ennustikin Turun keikka oli mahtava, yksi parhaita mitä Wigwamilta olen kuullut ja ja ekasta kerrasta on jo 32 vuotta. Konsertti miljöö sopi hyvin, kaikki instrumentit kuulu jopa Jimbon piano ja laulu toimi, sanoista sai selvää. Kotilainen ja Rekku tiluttivat jumalaisesti. Biisilistassa ei yllätyksiä, yleisö hyvin mukana.Arvosana "kymppi"
  
  22/04/06 10:04

Name : Heiskanen Tommi
  
Message : Vanhan keikan biisilista oli mulla mutta muutossa aikanaan hävis.Do the pigwormilla alkoi keikka sillon, se oli hieno systeemi mutta ainut mikä jää kaivelemaan oli ettei grass for blades tullu, tieten sillonhan ei ollu syntsa-miestä jos se siitä nyt ois ollu kiinni.Tais tulla farewell sillon, suurin osa dark albumista siellä kuultiin kylläkin.Moni ihmetteli muuten sillon kuka on rummuissa, Kepahan se väänteli eka keikkojaan mut miestä ei esitelty koko illan aikana.Viikko sitten juttelin Kettusen kanssa ko.keikasta ja onhan se hänellekin sellanen isompi tapahtuma, hirveesti biisejä ja perse oli ollu kipee monta päivää kolmen tunnin paukuttelusta.
  
  22/04/06 02:50

Name : Ykä
  
Message : Ja vielä: tarkoitin siis sitä -90-luvun alun Vanhan keikkaa...
  
  21/04/06 22:29

Name : k.p.tikka-ri, saimaan kaupunki
Current favourite song : The Charlatans: Alabama bound
  
Message : Yks juttu tonne toivomukset Mr Jim Pembrokelle-osastolle: Josko tekisit sellasen levyn, missä laulat pelkästään näitä covereita, Dylan, Beatles, Procol Harum, Captain Beefheart, Stevie Wonder... vaikka pelkästään ison pianon kera... Noita kun on vain keikoilla joskus saanut nauttia, niin miksei myös levyllä? Voisi olla jopa kaupallista potenttiaalia tässä.
  
  21/04/06 22:29

Name : Ykä
  
Message : Jep. Olin samalla keikalla, jossa kuultin mm. "Totem". Tosin olin ennen sitä paikallisjunassa Rekulle ehdottanut ko. biisin esittämistä keikalla, ja tietenkin päissäni. Ei nyt muuta tällä kertaa...
  
  21/04/06 22:27

Name : mika
  
Message : jumankeut Ykä, oon samalla aallonpituudella. Justiinsa eilen mietin, että tulisiko yllärinä Big Farewell (tosiaankin suosikkini). Ei tullut, eikä tullut sitä hiivatun Cheap eveningiä, jota lähdin metsästämään.

Sitä biisilistaa ei kai kellään ollut siitä 90-luvun alun Vanhan-keikasta. Silloin näin Wigwamin ekaa kertaa ja myöhästyin hieman. Äijät soitti vissiin 3 tuntia ja en muista, kuulinko kumpaakaan yllämainituista. Olin niin ekstaasissa (huom. vain pari kaljaa), etten oikein tajunnut, mitä biisejä sieltä tuli. Sen muistan, että mieleen jäi kuva siitä, että Pembrokella on Suomen voimakkain lauluääni. Ei vielä niin rosoinen silloin.

Hei, Planetstar saisi tulla joskus kanssa.
  
  21/04/06 21:43

Name : Ykä, Helsingfors
Current favourite song : Goddammadog
  
Message : Minkähän vuoksi "The Big Farewell" - biisiä ei kuulla keikoilla? Yksi hienoimpia ja kauneimpia kappaleita...siis minun mielestäni.
Olen joskus jopa blokannut soinnut ko. biisistä.
  
  21/04/06 20:50

Name : Juha
  
Message : Tuota, mites toi kirja? Tuleekos syysmarkkinoille sentään?
  
  21/04/06 19:51
 
Reply: Edelleen kehottaisin pommittamaan näillä kysymyksillä kustantajaa.

Terv. Mikko

Name : mika
Current favourite song : Paksukainen: Shine on harvest moon
  
Message : kattelin eilen sitä Huldenia. Monelle olisi varmaan tullut ahtaanpaikankammo, kun äijällä oli tilaa suurinpiirtein vain pyöriä paikallaan. Sillä oli se pipo - oisko ollu mallia Mäntyranta, mutta käänteisenä. Mänty-Eero sai lisäpotkua, mutta huldeeni oli rauhallisuuden perikuva. Basso soundi oli kyllä tosiaan Wetton/Squire-linjaa, eli maanjäristys tasoa. Yksi juttu vähän vaivaa Wigwamin tai oikeastaan Jimin live-esiintymisissä. Esim. yhdestä kauneimmista Wigwam biiseistä - simple human kindness - puuttuu se hempeys, miten Jim lauloi levyllä. Nyt lauluosuus tulee aina karskisti staccatona. Onhan Jimin ääni tietysti muutenkin nykyään raspimpi kuin silloin ennen.

Kattokaa elokuva "muukalaislegioonan monnit" ja ihastukaa Oliver Hardyn upeaan lauluääneen. Ja onhan niitä hepun laulusuorituksia muissakin Laurel&Hardy jutuissa.

Iloista kevättä ja tulevaa kesää kaikille!
  
  21/04/06 19:05

Name : ewqqq
Home page : Kid Kama Uusi Levy Lataa for free !!!
  
Message : Parempia ja Parempia tää on ihan uus bändi!!! ja kyllä sitä siementä tais jäädä turkuseenkin:)
eilisestä vielä,lähtivät niin hitaasti ja naatiskellen että että Kebab kettusen hymykin oli kuin alatihidastuvasta buster K.leffasta se on aivan käsittämätöntä tää huldeen kettunen zydeemi,huldeen vääntää ja kääntää ja kettunen seuraa hymyillen että piru kö o hyvä lenkki.se o vaan niinkö yks Ammatti miksaaja sano ,kettunen o pilannu monta hyvää bändiä,ny vaan huldeeni pistää kampoihin ja se o jytää ja jautaa.kyllä kyseessä o mualiman paras yhtye ja juu jimi näytti harvinaisen hyväntuuliselta eilen erittäin charmantti erittäin juu...naattikaa turussa ma naatin jo eilen,luottamusta ,yhteyttä ,toverillisuutta.
  
  21/04/06 11:23

Name : Mela
Home page : http://www.welldone.fi
Current favourite song : Hawkwind:Greenback Massacre
  
Message : Hei

Jukkikselle tiedoksi. Kokkolan keikka k-20, lippu 10 € ja showtime puoliltäöin. Normaali yökerhohelvetti tällä kertaa...

Juha...otatko koodia muhun jukka.melametsa@welldone.fi Äläkä huoli...en ole rähisemässä. Pari käytännön asiaa vain. Ok?

Tänään Turussa mielenkiintoinen mesta. Vanha leffateatteri. Akustiikaltaan kuulemma mainio, eli menkääs paikalle. Huom! Showtime jo 21:00!

Bändi on hirveessä iskussa. Parempia kuin koskaan?

-Mela-
  
  21/04/06 10:41

Name : ewqqq
Home page : Kid Kama Uusi Levy Lataa for free !!!
  
Message : "Oli myös hauska nähdä kunnon bändäröitia parilta helpulta lavan edustalla. Selällään makaaminen grass for bladesissa toi varmsati mielenkiintoisen "Kulman" tuohoon näppärään biisin."
Kiitos, angle oli niinkö ruohonjuuri tasolta tähtiin päin:)
upea keikka.
e ois uskonna että näin tiukasti soitetun keikan wiguilta tässä elämässä näkisin.soundit tosi ok tilan huomioon ottaen ja tulpat jätin taskuun.siellä mentiin jossain välissä 90 luvun goa meiningeissä ja tais luiskahtaa kyllä ibizan puolellekkin.ja nyt bassot ei ollu puuroa pääsi nauttimaan huldeenin guru huru miehen mojosta ja kyllä maistui makialle:)
  
  21/04/06 10:35

Name : Seppo, Lahti
Current favourite song : Captain Supernatural
  
Message : Wigut on kuin kelpo Margaux. Paranee vain vanhetessaan, vahvistaa makuaan ja väriään. Entä se jälkimaku sitten.....Mmmmmm! Kaikki on the rocksin keikalla kuin unelmaa. Jos nyt ihan kaivamalla jotain haluaa kaivella, niin Captain Supernatural olisi ollut mukava kuulla.
Mutta mukavaa oli taas maailman parhaan bändin keikalla. Kiitos pojat!
Setti listaa:
- Friend from the Fields
- Kabull Grill
- Simple Human Kindness
- Bitesize
- Colossus
- Bless Your Lucky Stars (Bless You Boys Too)
- Lost Without a Trace (Ronnie You'll Never Be...)
- Bow Lane
- Sandpainting
- Bertha Come Back
- Absalom
- Freddie are You Ready
- Do or Die
- Grass for Blades
Täytynee tyytyä tahkoamaan CD-kiekkoja seuraavia keikkoja odotellessa.
  
  21/04/06 08:47

Name : Jean-Pierre, Helsinki
Current favourite song : Losning Hold
Found : Just surfed on in
  
Message : Hi Phil, how about showing some of you phothographs here in the forum?
Jean-Pierre
  
  21/04/06 03:09

Name : Jean-Pierre, Helsinki
Current favourite song : Losing Hold
Found : Just surfed on in
  
Message : Mahtava keikka Wiguilta tänään on the rocksissa, vaikka se unelma losing holdin kuulemisesta jäi edelleen täyttymättä, vaikka muutkin yleisön jäsent jaksoivat kärttää tätä Wigu helmeä. Taitavat Wigut kaivata Gutsia paikalle, sillä taitaa senkin biisin kosketinsoitinosuudet olla sen verraan kuumaa tavaraa. Olisipa joksus todellakin upeaa saada Gutsi jollenkin nykykeikalle mukaan Losing Holdiin. Mutta ihan näinkin keikka oli kyllä selvästi hyvän yläpuolella. Rekku ja Esa pääsivät kyllä vetämään aikamoisia juttuja varsinkin Do or Die-biisissä Upeaa työskentelyä herroilta. Volyyminissä ei kyllä ollut minkäänlaista vikaa, minusta voluumi oli aika onnistunutkin.
Oli myös hauska nähdä kunnon bändäröitia parilta helpulta lavan edustalla. Selällään makaaminen grass for bladesissa toi varmsati mielenkiintoisen "Kulman" tuohoon näppärään biisin.

Sitten kun Wigut tulevat toukokuussa kuusumun profeetan kans ouluun teatrialle, niin nähdään varmaan toinen upea setti. Ei muutaku pohjoosen wigu-fanit liikkeelle ja paikanpäälle suomen parasta vanhaa progebändiä diggaileen.
  
  21/04/06 02:58

Name : Phil Carmody, Espoo
Home page : http://fatphil.org/
Current favourite song : Thank Your Lucky Stars
Found : Search engine
  
Message : One of the most amazing gigs I've been to, On The Rocks tonight. I hope my photos do justice to it, as I'd love a permanent record of your brilliance.
Thank you so much,
Phil
  
  21/04/06 01:56

Name : Matti
Home page : http://maza.fi/
  
Message : Rock-yhtyeen (klubi)keikalla volyymitason määrittää ensisijaisesti rumpalin kovakätisyys. Ja jokainen tuntemani rumpali, joitakin jazz-hemmoja lukuunottamatta, soittaa rumpuja sen verran kovaa, että ilman korvatulppia keikalle meneminen on pelkästään typerää. Lisäksi putkivahvistimia täytyy optimaalisen soundin aikaansaamiseksi yleensä pitää suhteellisen lujalla.

Tulpat päässä harvemmin tuntuu soittovolat liian suurilta.
  
  20/04/06 22:07

Name : ewqqq
Home page : Kid Kama Uusi Levy Lataa for free !!!
  
Message : Wiguttaa,mutta ei se mitään kivillä sitä tänään saa,ha haa!!!
  
  20/04/06 18:04

Name : Jukkis
  
Message : TÄRKEÄÄ!!!

Voisiko joku sanoa koska se wigwamin Kokkolan kaikka alkaa ja onko tällä kyseisellä keikalla ikärajaa.

Kiitos!
  
  20/04/06 17:27

Name : Juha
  
Message : Hm...

Juha Kuoposta aikoo vielä kuunnella Porin keikkaa Disceiltä ...

Tarkoittaako tämä sitä mitä epäilen?
  
  19/04/06 16:42