Wigwam - guestbook

Name : Miasma, Kvarnbacka
Current favourite song : QOTSA: First it giveth
  
Message : A.;erinomainen vertaus!

Vaan tottahan on, että hyvää (maailman parasta, kuten Wallenius sen sanoi) kannattaa aina odottaa!!!
  
  13/05/06 17:31

Name : Friend from the Fields, Amsterdam
Current favourite song : Shearwater: Mountain laurel
  
Message : Rekun Snakecharm-sooloprojektin levyakin tassa on jonkin aikaa odoteltu. Olikohan se vuoden 99 progeyossa, kun siita kuultiin joku nayte ja pari vuotta sitten oli jotain keikkaakin. Vaan mitapa tassa hotkyilemaan...
  
  13/05/06 11:27

Name : A, Oulu
  
Message : ..Odotellaan...Toisaalta M.A. Numminenkin julkaisi Baarien Miehen saksankielellä, vaikka 99% kirjassa käsitellyistä baareista on jo hävinnyt...Eli eihän sillä niin väliä...Ootellaan....
  
  13/05/06 06:39

Name : Miasma, Kvarnbacka
Current favourite song : FMEJ: Mystinen metsätyömies
  
Message : Tänään Anttiloita ja Free Record Shopeja läpi ravatessa tuli mieleeni, että onko kenelläkään tietoa siitä Wigwam-dvd:stä? Minkä viisivuotissuunnitelman puitteissa se lienee tarkoitus (enää) julkaista?
  
  13/05/06 01:13

Name : Urpo
Current favourite song : Imppu's tango
  
Message : Ei nyt vielä tuomita Nemoa. Odotellaan.
  
  12/05/06 23:36

Name : Petteri
Home page : http://ethesis.siba.fi/ethesis/
Current favourite song : Ensemble Ambrosius - Metrix
  
Message : Sibelius-Akatemian opinnäytetöiden tietokannasta löytyy kerrassaan mielenkiintoinen työ: Ensemble Amprosius - Zappaa barokkisoittimilla[Elektroninen aineisto] : kahden musiikkikulttuurin kohtaaminen ja synteesi / Olli Virtaperko. Ensemble Ambrosiuksen levyt ovat myös tutustumisen arvoisia. The Zappa Album sisältää Frank Zappan musiikkia barokkisoittimin, Metrix heidän omia sävellyksiä. Orkesterin biisinäytteitä löytyy osoitteesta www.ensembleambrosius.com
  
  12/05/06 21:29

Name : A, Oulu
  
Message : ...Joo kohta Mikko joutuu kirjottamaan Wigu-bion uudestaan...Kerrassaan onneton kustantaja...Kannattas vetää koko kirja pois Nemolta....
  
  12/05/06 19:37

Name : Buster
  
Message : Itsekin lähetin jokin aika sitten Nemolle sähköpostia ja silloin vastaus oli "huhti-toukokuussa". Enpäs älynnyt kysyä että minä vuonna! Aika vetelää toimintaa...
  
  11/05/06 13:13

Name : Matti
  
Message : British Standard feat. Jukka oli varsin rules, soitto ja soundit kohdallaan. Valitettavan vähän porukkaa oli paikalla, mutta se ei omaa menoa kyllä haitannut pätkääkään. Rok!

Tuli vähän sellainen fiilis, että "tällästä Jukka on varmaan veivannu Roostersissa ja Wigujen alkuaikoina". :)
  
  11/05/06 10:58

Name : Seppo, Lahti
Current favourite song : Every Fold
  
Message : Kirjoitin Nemolle oikein kirjeen ja kysyin Wigwam-kirjan julkaisu ajankohtaa. Vastaus oli, että kesä-heinäkuussa. Jos ollaan realisteja, niin syksylle taitaa siirtyä. Mutta hyväähän kannattaa odottaa, eikös niin.
Kotilaisen Ajatuslapsesta: Antti Kuopiosta, ota yhteyttä: seppo.laine@fortunamainos.fi
  
  11/05/06 09:44

Name : Antti, Kuopio
Current favourite song : Donald Fagen: Security Joan
  
Message : Kyllähän tuo Kotilaisen "Ajatuslapsi" -albumi minuakin kiinnostaisi. Senkin perusteella mitä olen siitä lukenut, uskoisin että kyseessä olisi kiehtova levy; en ole koskaan kuullut siitä tahtiakaan. Taidan laitella vähän e-mailia tuonne Love Kustannuksen suuntaan ja tiedustella asiaa. Näkee nyt sitten vastaavatko mitään.
  
  10/05/06 22:23

Name : leonardo
Current favourite song : Joe Walsh: Life Of Illusion
  
Message : "Kustantajan sivujen mukaan Wigu-kirja ilmestyy kesäkuussa." Aika surkuhupaisaa touhua tuo kirjojen kustannustoiminta.
  
  10/05/06 15:17

Name : Mela
Current favourite song : Atomic Swing:Pilgrim
  
Message : Hoi

Wigwam 30.7. Kaivarissa.Mukana myös Paukkumaissi, Soul Tattoo, Don Johnsson Big Band ja jotain. Kaksi lavaa käsittääkseni.

Free entry!

-Mela-
  
  10/05/06 15:07

Name : Urpo
  
Message : Kustantajan sivujen mukaan Wigu-kirja ilmestyy kesäkuussa. Sehän on jo ihan kohta
  
  10/05/06 14:46

Name : ...
  
Message : "Albumin julkaisee EMI, ja kappaleiden kirjo kulkee suurista progejärkäleistä - joita on nauhoitettu kolme kappaletta - aina 60-luvulta ammentaviin poppisraitoihin. Ensimmäiseksi singleksi päätyy joko Runaway Motorway tai Subterranean Sunrise, ja julkaisukeikat yhtye soittaa muun muassa Helsingin Tavastialla 29. toukokuuta ja Tampereen YO-Talolla 5. kesäkuuta. Soundi palaa aiheeseen ensi numerossa."

Oliko Runaway Motorway Drive On Driverin työnimi?
  
  08/05/06 00:57

Name : Pertti, Hyvinkää
Current favourite song : Czar: Tread softly on my dreams
  
Message : British Standard featuring Jukka Gustavson esiintyy Semifinalissa, Helsingissä keskiviikkona 10.5. Liput 7€
  
  06/05/06 09:26

Name : Ilkka, Jyväskylä
  
Message : Ja 'Current favourite song(s)' on tietenkin: Alku & Ensimmäinen Aamu
Harakka Bialoipokkulta.
Oma Pohjola-suosikkini kautta aikain.
  
  04/05/06 18:04

Name : Ilkka, Jyväskylä
Current favourite song : Pekka Pohjola: Uusi Aamu
  
Message : No niin, olisihan se pitänyt hoksata.
Ei noin vakavalla asialla pitäis lähteä leikkimään :)

Kiitos kuitenkin Ristolle vinkistä. Mielestäni tuon levyn uudelleenjulkaisu on ihan yhtä keskeinen kuin Kotilaisen Ajatuslapsen.
Niin, onkohan sen suhteen mitään luvassa lähivuosina...
  
  04/05/06 17:59

Name : Risto
  
Message : Muistelisin viestin tulleen aprillipäivänä. Mutta kannattaa lähettää palautetta Warner Musicille, jos vaikka julkaisisivat uudelleen. Itse lähetin
http://www.yritystele.fi/query?what=yf_getinfo&code=bYoMzNi6ScJukOZ9D%2BmmVxO0S1A%3DGS&card_no=1&nofCards=2&nofCrumbs=&f1=warner%20music&f2=&ax=
osoitteen kohdasta 'lähetä sähköpostia' toiveen ja sain vastaukseksi, ettei uudelleenjulkaisu ole ollut heillä suunnitelmissa mutta tutkivat asiaa. Jos siis sinne useampikin lähettää postia, saattaa jotain tapahtua. Tuosta aiemmasta viestistä tuli mieleeni, että täältä: http://wfmu.org/onthedownload.php/0509 saa ladattua Spermin "Heinäsirkat"-biisin.
  
  03/05/06 18:59

Name : Ilkka, Jyväskylä
Current favourite song : Hot Thumbs O'Riley: Cosmic Rot
  
Message : Jokin aika sitten joku ilmoitteli tällä palstalla, että Gustavsonin soololevy Valon Vuoksi julkaistaan uudelleen. Mitään vahvistusta en ole moisesta kuullut, joten jäänee uutisankaksi?...
  
  03/05/06 18:23

Name : jusu
  
Message : Spermin albumilla Ssh! (jolla se Saimaa-aiheinen kansi) Nikamon avantgarde-kitaranrevittelyä kuultiin muistaakseni kappaleissa Dodekafoninen talvisota ja Korvapoliklinikka Hesperia.
  
  03/05/06 04:47

Name : Siili, Ulestad
Current favourite song : Topmost: Lomaa sain
  
Message : Petterille lisäisin, että varmaan myös soittajana, Nikkehän Wigwamista vuonna 1970 Spermiin, Wigwamia ennen hän soitti Mosaicissa yhdessä Robsonin kanssa joten...Crazy Train kappaleen taustalla saattaisi olla juuri tämä bändi, joka on myös ollut säveltämässä kappaletta.
  
  02/05/06 22:14

Name : Petteri
Home page : http://www.yle.fi/aanilevysto/firs2/saveltaja.php?Id=Nikamo+Vlad
Current favourite song : John Zorn's Masada: Tzofeh
  
Message : Äänitearkiston tietokannasta löytyy Nikamon kohdalta kaksi The Spermin biisiä ja yksi Frank Robsonin biisi. Nämä ovat siis niitä missä Nikamo on ollut säveltäjänä/sanoittajana.
  
  02/05/06 22:03

Name : Jesse
  
Message : Onko Vladimir Nikamo levyttänyt Wigwamin lisäksi muissa bändeissä?
  
  02/05/06 19:21

Name : Pena
  
Message : Tämä on tälle kysymykselle väärä paikka, mutta kysyn silti. Milloin Santana lopetti soiton vapunaattona. Oli nimittäin pakko lähteä pois kesken.
  
  02/05/06 10:29