Wigwam - guestbook

Name : Inspired
  
Message : No nyt heräsi kyllä mielenkiinto. Millainen mahtaa olla sovitus, on nimittäin suosikkibiisejäni. Juuri pääsin kehumasta toisaalla Pohjolan bassottelua ko. kappaleella. Taidanpa käydä levykaupan kautta...
  
  07/06/06 16:46

Name : Suonna
  
Message : Mikolle tiedoksi osastoon "Records by Other Artists with Involvement by Jim Pembroke" - Timo Rautiaisen tuoreehkon Sinulle-singlen kakkosraita on Uutisten jälkeen (Resigned To Surrender), säv/san/sov Jim Pembroke, suom. san. Hector. Levy-yhtiö King Foo ja koodi KFCDS-006.
  
  07/06/06 15:57

Name : Inspired
  
Message : Itse asiassa ei, vaan "I Don't Wanna Miss A Thing", kuulemma alkutahtien perusteella. Ei tarkoitukseni ollut biisiä moittia, kunhan välitin tänne tämän hiukan huvittavan huomion.
  
  07/06/06 14:12

Name : Jusu, Vaasa
Current favourite song : Lordi: Hard Rock Hallelujah
  
Message : Inspired, seuralaisella oli varmaan mielessä Aerosmithin "Crazy", joka on myös 6/8. Mutta "Friend From the Fields"in soinnutuksesta saisi itse Ludwig van Beethoven olla ylpeä.
  
  07/06/06 00:04

Name : Inspired
Current favourite song : Jukka Tolonen - Silva the Cat
  
Message : Käpylän keikka oli omasta mielestäni tällä kertaa vähän vaisumpi kuin edelliset näkemäni (On the Rocks & Tavastia). Soundeista valittaminen on tietysti vähän hölmöä, mutta oli se vähän hölmöä, kun ei esim. Esan Bitesize-soolosta kuullut kuin ylimmät nuotit.

Ensi kertaa Wigwamin livenä todistaneen seuralaiseni mielestä Friend From The Fields kuulosti Aerosmithilta, eli kyllä se yleissoundi on tosiaan tainnut aika lailla jykevöityä.
  
  06/06/06 13:22

Name : miia
  
Message : moi.osaako joku kertoa british standard bändistä?
  
  05/06/06 17:00

Name : Matti
Current favourite song : kahvipäissään
Found : Search engine
  
Message :
Mainio meno oli Käpylän kyläjuhlilla, tuossa 100 metrin päässä tästä missä nyt olen. Jim ja Esa pitivät hauskaa leikkiä Rekun melko pitkän ja soolon aikana. Jimin näin paremmin, soitti kuvion ja löi kädet yhteen ja en tiedä kumpi voitti siinä. myös muita käsimerkkejä ja nenän venytystä. Tuo ehkä selittää miten sedät jaksaa.

Mainitsen tässä vielä että Dave in English oli erittäin tiukkaa menoa, tsekatkaa jos tilaisuus.

Agit prop tai siis P. Aarnio saarnasi globalisaatiokritiikkiä ajan hengessä todella vakavana. Biiseihin ei voi kovin vakavasti suhtautua. Lehtisen Antti tuosta naapurista oli rummuissa, kokemustahan hänellä on tästä genrestä paljon.

Mielettömän hieno maksuton festari, varmaan taas 2-3 vuoden päästä seuraavan kerran. Artistit kuljeskeli kansan joukossa rennosti ja paikalliset muutkin kuin nyt esiintyneet taiteilijat, kuten I. Alanko, K. Pulliainen jne.
  
  05/06/06 15:10

Name : hää
  
Message : Juh paljo kameroita surrasi moni varmaan niin kutsuttu video sellainenkin läpi keikan.
keikka jees ajoittain jopa jees jees
rekku oli elementissään.
jimi raukeen myhäileväinen,kebab teki jo pa pa pa "virheitä"jotka lisäsivät keikan ei niin "virallinen"statusta myös lätkä paita puuttui.esa päräytti alas ja kunnolla tuntu m+has ja siitä rekku sitten jatkoi kun oli lös nousemuksen aika.mats oli silmin nähden hauskuuntunut tilaisuudesta kuten jimikin tehdessään "pilaa"(kuten pupun korvat,kieli voiton merkin välissä jne,jne)rekun ikuisesti kestävien soolojen aikana mutta kuten sanottu rekku nautti ja oli TULESSA se on hienoa kun wanha mies nauttii!!!
  
  04/06/06 23:58

Name : Anonyymi
  
Message : Olisiko kellään kuvia wiguista käpylän kyläjuhlilta?
  
  04/06/06 22:09

Name : Siili, Paska kaupunni
  
Message : Mosaicin single on julkaistu Fank Robsonin nimellä. Aiheesta on ollut juttua aikaisemminkin. Mosaicin musiikki oli käsitääkseni Spencer Davisin ja aikaisemmin mainitun Trafficin vaikutteista. Aikansa progea.
  
  02/06/06 23:03

Name : surabhi, helsinki
Current favourite song : sandpainting (today!!!)
  
Message : ostin just wigwamin uusimman levyn ja kuuntelin sitä eilen. miten joka biisi tuntui tutulta, eihän se voinut olla mahdollista... se johtuu siitä, että olen kasvanut wigwamin kanssa niin iloissa kuin suruissa, se on yksi parhaista ystävistäni, se osaa soittaa sydämeni kieliä. rakastan ehdottomasti. keikalle menen aina kun voin, yksinään, ja tanssin koko keikan. wigwam, toivon lisää psykedeliaa!!! paljon rakkautta ja voimaa teille ja faneille!

just bought wigwam's new album and listened to it yesterday. all the songs sounded familiar... how was it possible.... it's because i've grown with wigwam, in joy and sorrow, it's one of my best friends, it can play the strings of my heart. i love absolutely.i go to wigwam's gig every time i can, alone, and dance during the whole gig. wigwam, i wish more psychedelia!!! lots of love and strength for you guys and the fans!
  
  01/06/06 11:47

Name : Isto
  
Message : Se Mosaicin tv-pätkän kappale oli Big boy now.
  
  01/06/06 09:43

Name : Mikko
Home page : Elonet
  
Message : Linkin takana uunituore Elonet-tietokanta, jossa on tietoja suomalaisista ja Suomessa esitetyistä ulkomaisista elokuvista.

Sieltä voi tsekata tietoja vaikkapa juuri tällä hetkellä Yle Teemalla alkavasta Kesäkapinasta, jossa kuullaan Wigu-musaa. Jouko Aaltosen johdanto elokuvaan oli harvinaisen mainio!
  
  31/05/06 22:14

Name : Pertti, Hyvinkää
  
Message : A: Mosaic teki yhden single, josta olen kuullut toisen biisin. Se oli hyvä, Traffic-henkinen juttu.

Lisäksi telkkarin jossain "eilisen pop"-tyyppisessä ohjelmassa on tullut pätkä samaista bändiä, mulla on se jossain VHS-muodossa, mutta en muista oliko mikä biisi, tai millainen.

Jos muuten jollain olisi myydä/vaihtaa tuo Mosaic-single, olen _hyvin_ kiinnostunut.
  
  31/05/06 21:19

Name : A, Oulu
  
Message : MOSAIC?...Kiinnostaisi tietää minkälaista musiikkia yhtye soitti? Onko yhtyeeltä äänitteitä olemassa?
  
  31/05/06 19:07

Name : Jore
  
Message : Wigwam Käpylän kyläjuhlilla! Siellä näkyy olevan myös Pelle Miljoona, Dave Lindholm ja vaikka mitä.
Ks. http://www.kulttuuri.hel.fi/kaupunkikulttuuri/ohjelma/touko_fi.html

Tämä voi houkutella porukkaa myös kauempaakin. Mikähän tällaisten juhlien historia mahtaa olla?
  
  29/05/06 16:28

Name : Risto, Paska
Current favourite song : Alamäkeen (Sielunveljet)
  
Message : Oulun keikasta: Lämmittelijäbändi (Kuusumun profeetta) soitti pehmeää jatsahtavaa musiikkia. Laulaja lauloi erikoisesti.
Wigujen keikan biisilista oli ilmeisesti muuten sama kuin parilla aiemmalla mutta Grass for Blades jäi kuulematta. Biisit saattoivat olla hieman eri järjestyksessä, muistelisin Bitesizen tulleen myöhemmin ja Lucky Starsin ja Without a Tracen vaihtaneen paikkaa. Freddie ja Do or die olivat encoreina. Noiden biisien välissä Pembroke ilmoitti Suomen voittaneen eurovisiossa ja esitti lordia laittamalla sormet hampaiksi suun eteen, Esa soitti synkkiä säveliä urku-äänellä. Do or Die kesti varmaan lähemmäs 20 minuuttia, Esa soitti hyvin pitkän soolon ja Rekku vähän lyhyemmän. Keikka kesti arviolta 1h 45min.
  
  28/05/06 03:30

Name : Seppo, Lahti
Current favourite song : Gutsi: I am a bluesman
  
Message : Huomio-Obs!-Alert!
www.yleradio1.fi/jazzradio tiedottaa tulevaa:
19.6. (klo 19.55?) UMO live toiveuusintana
Jukka Tolosen UMO-konsertti syyskuulta 2004.
Kunnostakaa nauhurit ja pyyhkikää
pölyt nauhoista. "Karkkipäivä" tiedossa.
  
  27/05/06 20:32

Name : Anna, Dallas
Home page : Tramadol Sale
Found : Search engine
  
Message : Its was really nice and informative site. I am using it to plane my visit in Rome.I will be here for 2 years and planing to visit lots of places ypu have mensioned.
  
  27/05/06 16:04

Name : Risto
  
Message : Olisiko kukaan kirjoittanut Wigujen ensimmäisen singlen (Must Be the Devil / Greasy Kid's Stuff) sanoituksia ylös?
  
  26/05/06 23:32

Name : Yrmei Känninen, Latteenrampa
Current favourite song : In Cowan Ring; Bank of the Limpit Brook
  
Message : Olisko paikallaan tonkia läpi ne Fresh Garbage-arkistot vielä kerran. Vois olla, että jotain kivaa kuultavaa löytys vielä siltäkin suunnalta.
  
  26/05/06 20:05

Name : Jani
  
Message : Olen nähnyt Finnvoxin hyllyllä Hyde Parkin keikan nauhan, siellä se oli valmiina käsittelyyn. Bändi vain itse ei vain ollut tyytyväinen keikkaan, toivottavasti jonain päivänä kuitenkin julkaistaisiin...
  
  26/05/06 19:28

Name : Dirtpack
Current favourite song : Makea Sandra(Sweet Sandra)!
  
Message : Eikö sitä Wigwamin tukholman liveä sitten julkaistakkaan koskaan. Entä ne Hyde Park-nauhat? Vai oliko niitä ruotsin live äänityksiä alkuunkaan olemassa? Ne olisi hyvä julkaista jos vain vielä olisivät äänenlaadultaan edes hyviä. Suomalaista kulttuuri historiaa. Ruotsilla oli ABBA ja meillä Wigwam. Onko kaikki YLE:n nauhat julkaistu esim. Ruisrock?
  
  26/05/06 11:58

Name : A, Oulu
  
Message : Kyllä, kyllä! Itekin hieraisin silmiäni...Hän soittaa Stevie Ray Vaughan Tribute-bändissä. Hyvä!Hyvä!
  
  26/05/06 09:27

Name : Risto
  
Message : Kuulin että Jukka Gustavson esiintyisi Elojazzissa Oulussa. Tietääkö joku pitääkö tämä paikkaansa?
  
  25/05/06 22:05