Wigwam - guestbook

Name : Kalzu, Kallio
Current favourite song : Cloudy Dream
  
Message : Joo hurja keikka. Aika kummallista että joku tollainen Jörn Donner palaa remmiin melkein 40 vuoden päästä ja vetää piisit tosta vaan, onko moista nähty. Ja mihin on kaikki naiset kadonneet tästä palstasta, kysyn vaan.
  
  15/08/06 05:19

Name : Tapsa, Espoo
Current favourite song : Cloudy Dream
Found : Search engine
  
Message : Jeps, hyvä keikka oli Virginissä. Ja dvd ei tosiaankaan olisi mikään huono idea. Tosin mielellään saisi kyllä olla kattavampi, kuin yhden normikeikan anti. Aika paha tiivistää niin paljon hyvää materiaalia puoleentoista tuntiin. Youtubessa on muuten klippejä viime perjantain keikalta Virginistä! (www.youtube.com)
  
  14/08/06 18:15

Name : Veli
  
Message : Pekka Pohjolan Space Waltzin urkusovitus maanantaina 14.8. klo 20 Kallion kirkossa Susanne Kujalan urkukonsertissa!
  
  12/08/06 13:31

Name : Finnspång
  
Message : Olipas taas rautainen keikka! Muutamasta lavalle pyrkineestä känniurposta huolimatta. Kyllähän Wigwamin nykykunto olisi korkea aika dokumentoida kunnolliselle keikka-dvd:lle. Herätys Seawolf ja muut mahdolliset tahot!

Wirgin Oilin setti:
- Freddie Are You Ready
- Bow Lane
- Lucky Golden Stripes and Starpose
- Friend from the Fields
- Gabul Grill
- Kite
- Bitesize
- Simple Human Kindness
- Sandpainting
- Bertha Come Back
- Do Or Die
- Cloudy Dream
encore:
- Grass For Blades
  
  12/08/06 02:24

Name : Jagge Migreeni
  
Message : No onkos kukaan menossa tänään Neitsytöljyyn?
  
  11/08/06 09:08

Name : Siili, Oulu
  
Message : Paranemisia A:lle, soitellaan tässä loppukesän aikana. Oikiastaan olisi kiva kuunnella sitä Kuljuakin...
  
  06/08/06 16:04

Name : A, Oulu
  
Message : ..Gutsi jäi valitettavaksi välhiin..vanhankin sölkä vähän venkuloi ja edellinen ilta kului maestro Kuljun konsertissa Torniossa,joten ei jaksanu...Olishan se ollu kiva Gutsia kuulla...Hänellä oli muuten lainassa kemiläisen Matti Adolfsenin urut..Hänhän on Harmony Sisters-sukua ja soittanut tietenkin Battagliassakin....
  
  06/08/06 09:33

Name : Mike Saarinen, Rauma
Current favourite song : All
  
Message : Hi ! Jim Pembroke !I am in Finland again... Just notice after 20 years. Starpose... Mike
  
  06/08/06 03:00

Name : Siili, Oulunstrand
  
Message : Artolle, väylän pojalle; kävitkö Elojazzeilla katsomassa JG:tä? Olen ollut invaliitina lähes koko kesän, joten itse en ollut tilaisuudessa.
  
  05/08/06 16:48

Name : A, Oulu
  
Message : Arthur Lee
(x-Love)
R.I.P.
  
  04/08/06 19:06

Name : Muffin Man, Helsinki
Current favourite song : Frank Zappa: Lumpy Gravy pt. 1
  
Message : Suuret kiitokset Wigwamille Kaivopuiston keikasta.Musiikki oli mahtavaa ja sitä olisi voinut kuunnella vaikka auringon laskuun.

Live-levy ei olisi mitenkään huono idea.
  
  03/08/06 20:08

Name : Jukka
Current favourite song : The Band: 4% pantomime
  
Message : Tosta J-P Jonesin soiton hapuilusta sanottakoon hiukan lisää. 1971-77 Jonesy soitteli Stairwayt ja No Quaterit mellotronilla, joka oli lämmettyään täysin arvaamaton siitä ilmoille irtoavien äänien suhteen. Knebworthissa (ja olikohan myös 1980-kiertueellakin) mellotron olikin korvattu Yamahan edistyneemmällä vekottimella. Ilmankos soittokin kuulosti paremmalta!
  
  02/08/06 18:50

Name : Timo, Siilinjärvi
Current favourite song : Freddie King: Hideaway
Found : Just surfed on in
  
Message : Tuohon Mikan Wright/Jones -kommentointiin sen verran, että Stairwayssa Jonesyn soitto oli kyllä välillä aika hakemista (sama koko bändillä), mutta kuunteleppa vaikka Knebworthista '79 No Quarter. Siinä mies loistaa. Toisin kuin Page, jonka soitto on tainnu kärsiä noista mainihtemistasi oireista ainakin viimeset 35 vuotta. Eipä muuta.
  
  02/08/06 00:01

Name : L.N.
Found : Just surfed on in
  
Message : Oli meinaan kesän paras keikka ja kyllä näki että tämä musiikki se vaan potkii etiäppäin vaikka vuodet kuluvat ja äijät vanhenevat.
Ja mitä sooloja:uskomatonta että samaan 20-min.biisiin saatiin mahtumaan Esa Kotilaisen syntikkasoolo, duellia Rechardtin kanssa ja vielä 2 tymäkkää kitarasooloa!
Yleisö otti kuulemansa vastaan ihan tyytyväisenä, olisi aika päästää Wigut jollekin kunnon festarikeikalle, kyllä sukseeta varmaan olisi vielä!
kiitos vaan Wiguille hienosta keikasta, se pelasti kesäni:)
  
  01/08/06 12:51

Name : Kalzu
Current favourite song : The Bangles: Walk Like An Egyptian
  
Message : Welldonen sivuilta: Wigwam 11.08.2006 Virgin Oil Co. Lienee Hesassa. Sinne!
  
  31/07/06 13:49

Name : Kalzu
Found : Just surfed on in
  
Message : Ei tullut Colossus, vaan Absalom.
  
  31/07/06 00:09

Name : Seppo, Lahti
Current favourite song : Wigwam/King Harvest
Found : Just surfed on in
  
Message : Wigujen peruskunto oli jo kevällä kohdallaan. Nyt Kesäkaivarin lajikohtaisen herkistelyn kuulleena ei muuta kuin ihmetellä bändin suoritusvarmuutta. Wigwam pitäisi lähettää olympialaisiin! Siinä olisi urheilijoille mallia siitä, miten huippusuorituksiin venytään kerta toisensa jälkeen. Eikä tarvita selityksiä aikaerosta tai matalan paikan leirityksistä.
Kiitos vaan pojat taas komeasta keikasta. Do or Die-biisistä kehkeytymässä Grass for Bladesin kaltainen keikkabravuuri. Olihan taas hienoa sooloilua Esalta ja Rekulta.
Settilista:
- Nuclear Nightclub
- Cabull Grill
- Simple Human Kindness
- Bow Lane
- Colossus
- Friend from the Fields
- Bitesize
- Sandpainting
- Bertha Come Back
- Do or Die
ja encorena saatiin vielä:
- Bless Your Lucky Stars
(Tälleen se meni muistaakseni, korjatkaa jos dementiassani jotain unohtui.
  
  30/07/06 21:37

Name : mika
Current favourite song : kinks: Sitting In My Hotel
  
Message : aivan, virheitä sattuu. Mutta kun aina menee pieleen, vaikka kyseessä on yksinkertainen sävelkulku niin ihmetyttää. Eihän tämä nyt niin vakavaa ole, mutta onpahan osunut korviin jne....
  
  29/07/06 23:21

Name : Finnspång
  
Message : No jaa. Maailmassa on niin paljon virheitä, että kyllä niitä väkisinkin itse kunkin kohdalle osuu. Eihän Wright mikään virtuoosi ole, mutta erittäin miellyttävä ja tyylitajuinen kosketinsoittaja kaikesta huolimatta. Tuolla kun youtubessa vilkuilee yhtyeen vanhoja live-esiintymisiä, niin soheltaa niissä milloin kukakin. Masonkin tunnustaa hienossa muistelmakirjassaan, että tempojen pitämisen sijasta häneltä luonnistuu paremmin hengailu after gig -bileissä...
  
  29/07/06 22:26

Name : mika
Current favourite song : Free: Woman
  
Message : käsittämätöntä miten Pink Floydin R.Wright tötteröi koskettimissa livenä. Pahin esimerkki on kai Shine On pt 1. Mulla on pari DVD:tä ja pari CD:tä, jossa äijä joutuu hakemaan ääniä/jättämään väliin, kuten pianokurssin ensikertalainen. Samanlaisia oireita on kovasti kehutulla John Paul Jonesilla kaikilla kuulemillani Stairway live-versioilla.
  
  29/07/06 21:30

Name : Masa
Current favourite song : Wigwam: Coco Bar
  
Message : Nähdään Kaivarissa :)
  
  29/07/06 20:19

Name : Anonymous
  
Message : Olisi kiva sunnuntaina kuulla uudelta levyltä muitakin kun viime aikoina soitetut, esim. Tokyo Joe, Banging On The Ceiling, Cacobe Bar...
  
  28/07/06 20:26

Name : Elephant
  
Message : Viime kesänä Tolonen & Pembroke Cover Projektissa musisoivat em. herrojen ohella Jari Kettunen sekä Jan Simons. Tiedä sitten, onko miehitys edelleen sama.
  
  28/07/06 19:45

Name : Friend from the Fields
  
Message : Pistin Nemolle sähköpostia wigu-kirjan ilmestymisestä. Kuulemma tulee ulos elo-syyskuussa!

Milloinkohan meille paljastetaan, että tämä on vain vitsi? Mutta kenen?
  
  28/07/06 10:17

Name : Esco, West Coast
Current favourite song : Mike Post - Rockford Files
  
Message : Perjantaina 25.8. näyttäisi Porissa esiintyvän Tolonen & Pembroke Cover Project. Minkäslainen on orkesterin miehitys, entä minkä sorttista repertuaaria?
  
  26/07/06 16:32