Wigwam - guestbook

Name : Esco, West Coast
Current favourite song : Jackie Mittoo - Love Is Blue  
  
Message : Raymond "Boz" Burrell 60-vuotiaana yläkerran lauteille.

R.I.P.
  
  25/09/06 18:12

Name : Kuka, Mitä Häh?
  
Message : Edellisen M: viestit....Olisi hauska tietää, mihin Keith, Ronny, Rodgers arvuuttelu liittyy.....vai onko kyseessä ämmän painiskelu oman minänsä kanssa?
  
  24/09/06 10:28

Name : m again
Current favourite song : j.j.travelin lights
  
Message : listen to Paul Rodgers
  
  23/09/06 22:37

Name : m.....
Current favourite song : Irwin: Lievestuoren Liisa
  
Message : lommoposkikikitarointia. Keith vai Ronnie ?
  
  23/09/06 21:50

Name : Suonna
Current favourite song : Marja-Riitta Väkevä et al.: Isänmaallinen sarja
  
Message : Love Recordsiin liittyen jos nyt ei Wigwamiin kuitenkaan, että matalahkoa mediaprofiilia pitävä Marja-Leena Mikkola käväisi tänään luennoimassa Joensuun kirjallisuustapahtumassa. Sympaattinen puheenvuoro ja sympaattinen virnistys, kun pyysin välitauolla nimikirjoituksen LRCD 75:een (Marja Leena Mikkolan lauluja). Kuuntelen tässä levyä pitkästä aikaa ja täytyy sanoa, että taiteellisin jakso "Isänmaallinen sarja" on kaikin puolin korkeaa tasoa. Äänitys ja miksaus ovat helkkarin hyvät, lauluosuudet hengittävät, kontrabasso, rummut ja piano soivat rupattelevan lämpimästi. Kyllä Erkki Hyvönen hallitsi hommansa 30 vuotta ja rapiat sitten.
  
  23/09/06 19:30

Name : a
  
Message : Tuolla Members-sivulla olevista soittajien linkeistä osa ei toimi.
  
  23/09/06 15:42
 
Reply: Sivustolla on muuallakin toimimattomia linkkejä. Esim. Rytmi-lehden Wigwam-juttukokonaisuus ei taida enää olla netissä, mikä on harmi. Korjailen jahka ennätän.

Terv. Mikko

Name : Ua
  
Message : Tuo etusivun kuva vois olla vähä isompi ku tuo on niin tumma eikä siitä saa siks kauheesti selvää
  
  22/09/06 23:56
 
Reply: Toistaiseksi pysyy pienenä. Etusivu latautukoon nopeasti, sillä kaikilla ei ole vieläkään kookasta näyttöä ja laajakaistaa. Mutta pictures-osioon kuvia saattaa lähiaikoina tulla lisää.

Terv. Mikko

Name : Suonna
Current favourite song : Jethro Tull: Fylingdale Flyer
  
Message : Ihan säpsähdyttää tuo uusi kuva tuolla etusivulla. Pistä se Titans Wheel -poseeraus takaisin Mikko kun se teki niin turvallisen muuttumattoman fiiliksen.
  
  22/09/06 22:26

Name : Urpo
  
Message : Agents & Jorma Kääriäinen coveroi Ronnie Österbergiä. Uudella albumilla versio Ei kauempaasta
  
  22/09/06 19:23

Name : Juhana
  
Message : Tuolta bibliografia-sivulta tuon Wigu-kirjan luonnoksia luettua tuli mieleeni kysymys, kuinka paljon kirjassa käsitellään Tasavallan Presidenttiä? Oli nimittäin Wigwam-aiheiseksi kirjaksi aika paljon mainintoja kyseisestä orkesterista, vaikka kyllähän Pressa varsin lähellä Wigwamia vaikutti. Ja kuinka paljon esim. Gustavsonin ja Pohjolan sooloprojekteista ja heistä muutenkin Wigujen ulkopuolella on juttua?
  
  22/09/06 17:59
 
Reply: Pressaa sivutaan luonnollisesti useassa kohtaa, mutta ei heitä isommalti käsitellä. Ei myöskään Gutsin ja Pohjolan sooloprojekteja. Varsinkin jälkimmäisen ura on niin mittava oma kokonaisuutensa.

Terv. Mikko

Name : Suonna
Home page : http://www.geocities.com/newmorning05/finnish.html
  
Message : Gutsin ja Jimin tämänvuotisista Dylan-coveroinneista löytyi tietoa ja kuvia näiltä kotimaisilta Dylan-sivuilta.
  
  22/09/06 17:10

Name : Au
  
Message : Tuleeko tuon Love-radion myöhempiä ohjelmia minnekkään?
Kari Peitsamo ei kuulemma soita tuolla, koska hän on lopettanut esiintymisen.
  
  22/09/06 13:40

Name : Miska
Current favourite song : Regina: Salakuvaaja
  
Message : Loveradion (102.4 mhz)sivut
www.loveradio.fi

Lähetykset kuultavissa myös netissä
www.taajuus.fi
  
  22/09/06 12:44

Name : Antero
  
Message : Ai niin, tuonne himasiivuun ei mahdu määräänsä enempää:
http://www.suomalainen.com/sk/servlets/ProductServlet?action=productInfo&productID=3994453
  
  22/09/06 11:02
 
Reply: Aika yllättävä kansiratkaisu Suomalaiselta kirjakaupalta...

Terv. Mikko

Name : Antero
Home page : Ilmestymistiedot
Current favourite song : Slavi Trifonov & Sofi Marinova : Edinstveni
  
Message : Ei näyttäisi olevan vielä "ilmestynyt"...
  
  21/09/06 12:57

Name : Tötterö
  
Message : Eli onkos se Mikon kirja nyt sitten julkaistu vai ei?
  
  21/09/06 08:58

Name : Replak, Porvoo
Current favourite song : Pekka Pohjola - The sighting
  
Message : Olis jees kun lähettäisivät streamina verkossa tota loveradiota tai joku nauhottelis itselleen ja sitten sais jakoon, eihän sellanen täällä Porvoossa saakka kuulu, matkaakin on jo niin monta kilometriä.

  
  20/09/06 19:17

Name : A, Ou
  
Message : ..Eiköhän nuo virheet ole inhimillisiä levyissä niinkuin kirjoissakin...Meinaan, etten ole lukenut vielä eläissäni yhtään musiikkikirjaa, jossa ei olisi kirjoitus-tai asiavirhettä...Noita levyjä en ole niinkään tutkinut, mutta aikanaan muistan kun Esko Rahkonen levytti "meänperän kansalliswalssin" Ilta Tornionjoella ja levyn kannessa luki Ilta Torinojoella...Eskoa hävetti niin paljon, että hän levytti sen uudelleen...Eli ei nosteta sormea pystyyn, sillä Wigu-kirjastakin yksi virhe löytyy...
  
  20/09/06 19:13

Name : Suonna
Current favourite song : Ian Anderson: Eurology
  
Message : Ilkan havainto ilahduttaa sisäistä pilkunviilaajaani ("Minkä Ruotuväki-lehden päätoimittajan maailma minussa menettääkään", kuten runoilija Leif Färding määritteli.) Ihan laatulevy-yhtiöiden kansitöistä löytyy makkelia. Esimerkiksi "Fresh Garbagen" sisäkanteen on pujahtanut "Love Records Proge Classics" -kokoelma, jollaista ei moni liene nähnyt.

Hectorin "Hyvää yötä bambin" cd-versiossa ensimmäinen kappale on "Mistä kysymys?!", kun lp:n oikea muoto oli tietysti "Mistä kymysys?!". Laserlevyajan lapsi Tero Valkonen joskus Rumbassa analysoi kappaleen vuolassanaisesti rocklyriikkapalstallaan puhuen koko ajan kysymyksestä eikä kymysyksestä. Sekös elähdytti Hector-besserwisseriä.

Törkeimmät kansityöt olen nähnyt Juice Leskinen Slamin "xv yö (tauko iii)":n vuoden 2000 cd-painoksessa. Levyjen nimiä typografisesti harkittuine alkuperäismuotoineen nyt kenenkään ei pitäisi mennä mulkkaamaan, mutta niinpä kansitöistä vastanneen LaSai Oy / Saila Salosen jäljiltä cd:n nimeksi on muuttunut "VIIDESTOISTA YÖ (tauko III)". Ensimmäinen kappale on "ROCK´N ROLL´N BLUES´N JAZZ" kolmilla liian vähillä heittomerkeillä jne.

Oma lukunsa ovat tietysti ne levynnimet, jotka livahtivat levynkansiin ja mainoksiin ennakkotietoina ja ehättivät muuttua matkalla. Onkos Wigwamin kaanonissa muita tällaisia kuin "Dead At The Nuclear Nightclub" ja "Daemon Duncetan's Request"?
  
  20/09/06 18:43

Name : Ilkka, Jyväskylä
Current favourite song : Jim Pembroke: White Suspenders
  
Message : Hesarin mukaan Pembroke näkyy saaneen sävellystyöhön puolitoistavuotisen taiteilija-apurahan. Liekö sitten tarkoituksena työstää omaa vaiko Wigu-materiaalia...?

Ao. herraan liittyen: Liekö painovirhepaholainen (vai tsoukki)Flat Broke-CD-levyssä, kun biisilistassa on kappale "Down Old Woody". Muistelen, että alkup. vinyylissä nimi oli "Down Old Woody Lane"? Nythän tuon kappaleen voi veikeästi suomentaa "Alas vanha stondis". Haa haa..

Oli miten oli, ainakin Jimpan sotilasura on edennyt komeasti, kun yhden uusintajulkaisun (olikohan se Lycky Golden Stripes...?)kansiviitteissä mainitaan levy "Captain Cauliflower's Mental Function". Hyvä urakehitys korpraalilla :)
  
  20/09/06 18:05

Name : TimoV, Tampere
Home page : http://www.hassewalli.com
Current favourite song : Howlin' Rain: "Indians, Whores and Spanish Men of God"
  
Message : Hasse Wallin kotisivuilta ( http://www.hassewalli.com ) löytyy "multimedia" otsakkeen alta muutama video, joista yksi on Blues Sectionin "End of A Poem" reunion keikalta 11.9.1996.
  
  19/09/06 08:55

Name : Friend from the Fields
Current favourite song : Uzva: Kuoriutuminen
  
Message : Hyviä uutisia HS:n verkkosivuilla:

"Levy-yhtiö Love Recordsia juhlitaan omalla radioasemalla lokakuussa, kun tulee kuluneeksi 40 vuotta yhtiön perustamisesta. Love Records teki konkurssin 1979. Loveradiosta kuulee musiikkia, haastatteluja ja puheohjelmia, 24 tuntia vuorokaudessa taajuudella 102.4. Ohjelmat lähetetään Helsingin kaupungin Kirjasto Kympistä."
  
  18/09/06 23:48

Name : mika
Current favourite song : J.J. Cale: Hold On
  
Message : ...ja myös se Zeppelinin suurin biisi Ten Years Gone...

  
  15/09/06 22:33

Name : mika
  
Message : no olihan siellä youtubella sitten myös juuri ennen Zeppeliniä vedetty Yarbirdsin I'm Confused, myöh. Dazed and Confused. Page yksin kitarassa (Jeff Beck lähtenyt just lätkimään). Keith Relfin laulu ei tietenkään ole samanlaista voimalla työnnettyä kuin Plantilla (Relfillä oli vain toinen keuhko tallella), mutta antoi jo suuntaa Zeppelinin tulemiselle.
  
  15/09/06 22:07

Name : Suonna
Home page : http://www.presencerecords.fi/
Current favourite song : Ian Anderson: Not Ralitsa Vassileva
  
Message : Bittiavaruudessakin tarjoteltu TasPres-studiolevy tulossa virallisesti ulos linkissä olevalta uudelta firmalta.
  
  14/09/06 08:41