Wigwam - guestbook

Name : Måntte
  
Message : Tuolta se sama Kotilaisen haastis löytyy kans:

http://www.youtube.com/watch?v=CwgaNpJQqVQ
  
  08/10/06 15:55

Name : jürgen, moers
  
Message : Have a Look on this side !
http://www.burgherzberg-festival.de/
  
  08/10/06 15:40

Name : Eräs vaan ei teräs, Väärinmaja
  
Message : Tämän päivän Love-radiota kuunnelleena herätti huomiota Appe Vanajas-biisit. Kyllähän sellainen kirjoista (1. aalto) opittu tieto oli, että ko. immeinen oli musiikkia tehnyt, mutta että se on ollut niin väkevää. Sitz und brann!
  
  08/10/06 00:24

Name : jürgen, moers
  
Message : Hello to you ! I am a great Fan of you and I want to see you live in germany at the Hippie Festival at Burg Herzberg www.Burg-Herzberg-Festival.de
please have a look .And I am searching for some of your Records.
So can you help me ?! LOVE&PEACE Jürgen
  
  06/10/06 23:56

Name : Pekka, Imatra
Home page : http://tinyurl.com/o6gf2
Current favourite song : Pete Townshend: Slit Skirts
  
Message : Ylläolevassa linkissä pahvikantinen "Hard 'n' Horny" myynnissä. Mihinköhän tuonkin hinta vielä nousee...
  
  06/10/06 23:41

Name : Suonna
  
Message : Sori, en muistanut Uhosta nähneeni tuota informaatiota...

Luin eilen Viljami Puustisen viime vuonna ilmestyneen 22-Pistepirkkokirjan, joka on selvästikin suomalaisten rokkiorkkakirjojen parhaassa viidenneksessä. Wigwam-relatediä siellä oli ainakin kolme juttua:

- Månsin hiljaisenjurahteleva studiotyyli sai 1. ep:tään 1983 tekemässä olleet Pistepirkot kauhusta kankeiksi
- The Kings Of Hong Kong -lp on äänitetty Esa Kotilaisen kellarissa Helsingissä olleessa Indigenous-studiossa
- Hulden soittaa bassoa em. levyn Hong Kong King -kappaleella, mutta bändiä harmitti, että hänen hyvä bassoriffinsä melkein hävisi välimiksauksessa, kun levyä äänitettiin 8-raitateknologialla

1. EP tuntuu puuttuvan Mikon Måsse-diskografiasta. Eli:

1983
22-Pistepirkko: 22-Pistepirkko (12" EP: Johanna JHX 513. CD release as bonus tracks on Piano, rumpu ja kukka, BETA BECD 4007, 1995.)
Engineering.
  
  06/10/06 10:42

Name : A, Ou
  
Message : jep...tuo Uho et Blom-tieto on ollut aiemminkin näillä sivuilla, kun tarinoin kuinka Atte kehua retosteli torniolaista metallitrio Lambsiä, mutta luonnollisesti herra samalla kieltäytyi haastattelusta...
  
  06/10/06 07:16

Name : Iivo Johansson, Mäntsälä
  
Message : Olin juu paikan päällä kattomassa Loveradion suoraa lähetystä helsingin kirjasto kympissä, Jim soitti flyygelillä ja lauloi sekä kertoi mielenkiintoisia tarinoita Donnerin haastateltavana. Keskustelut käytiin englanniksi. Soitto oli hyvää, levyjen perusteella olen pitänyt Jimiä huomattavasti huonompana pianistina kuin tämän päivän meininki osoitti.
Biiseinä kuultiin Just My situation, Friend From The Fields, Nuclear Nightclub, Lost Without A Trade, Pigworm sekä oliko se nyt money is the king..
  
  05/10/06 19:26

Name : Risto
  
Message : Tulisikohan Streng-speciaalissa jotain ennen kuulematonta Strengin materiaalia.. Alku kuulostaa ainakin hyvältä (luumupuupoika).
  
  05/10/06 18:01

Name : Jore
  
Message : Elephant, tarkoitin vain keikkoja, vaikka sen saattoi hyvinkin ymmärtää toisin. Tämä voi kuitenkin tarkoittaa sitä, että seuraavalla levyllä tilanne on samansuuntainen kun nykyään keikoilla.
  
  05/10/06 16:33

Name : Friend from the Fields
  
Message : Niin, nyt soi vaan biisejä levyiltä pari tuntia. Sen jälkeen tuleekin Pekka Streng -spesiaali, joten kannattaa toki pysyä kuulolla!
  
  05/10/06 16:31

Name : Ar
  
Message : Harmi. Jotenkin olin käsittänyt että koko ohjelma alkaisi neljältä, mutta en olisi kyllä tuota ehtinyt kuuntelemaan kuitenkaan.
  
  05/10/06 16:30

Name : Elephant
  
Message : Jorelle vaan huomioksi, että urputinkin levyistä, en keikoista. Siihen yhdyn, että viimeaikaiset keikat ovat olleet varsin tyydyttäviä.
  
  05/10/06 16:29

Name : Jore
  
Message : Jimin juttu- ja soittotuokio kesti vain tunnin eli loppui klo 16, vaikka ohjelmassa se oli merkitty loppuvaksi klo 18. Tai voihan olla, että se jatkuu vielä, mutta epäilen.
  
  05/10/06 16:28

Name : Ar
  
Message : Pääsin kotiin neljältä eikä sen jälkeen ole tullut muuta kuin biisejä levyiltä. Onko Jim puhunut tai ehkä jopa soittanut?
  
  05/10/06 16:16

Name : Friend from the Fields
  
Message : ... mitäköhän mulla oli mielessä kun tuollaisen Blues Sectionin biisin keksin... Oikea nimi on kyllä liian pitkä muistettavaksi.

Haa, huomasin tässä ovelan aikarajan viestin lähettämiselle, häiriköt pysyy kurissa, kun viestin saa lähettää samasta ip-osoitteesta viiden minuutin välein!
  
  05/10/06 16:11

Name : Friend from the Fields
Current favourite song : Blues Section: Paint it up Michael
  
Message : Todella hauska juttutuokio Otto Donnerilla Jimin kanssa Love-radiossa.

Soitetut biisit: Just My Situation, FFTF, Answer To Life, NN, Money is King, GFB, Do The Pigworm ja viimeisenä Lost Without A Trace.

Juttua riitti jalkapallosta Euroviisuihin ja Hendrixin keikoista tuoreeseen apurahaan. Jos se on Jimistä kiinni, niin uutta Wigu-materiaalia ruvetaan tekemään, ja soololevykin on aina mielessä. Ja Rekulta tulee soolo tänä syksynä.
  
  05/10/06 16:06

Name : Jore
  
Message : Kuuntelen juuri Love-radiosta Pembroken haastattelua. Jimi sanoi, että Rekun soolevy ilmestynee vielä tänä vuonna. Turha muuten enää urputtaa, että Kotilainen ei saa tarpeeksi tilaa. Parilla viime keikalla Kotilaisen ja Rekun soolot ovat mielestäni hyvin vuorotelleet. Ja toisaalta Kotilaisemman kovimmat syntikkaujelukset eivät minua miellytä. Kyllä se on Rekun kitara, joka pääasiassa sen hyvän Wigwam-soundin tekee.

ps. Jimin sooloesitykset Love-radiossa ovat ollet hyviä ja ilmeikkäitä. Sähköisillä keikoilla ne välillä peittyy kaiken melun alle ja Jimi joutuu laulaamaan 'huutamalla', johon hänen äänivarat eivät riitä.
  
  05/10/06 16:04

Name : Elephant
  
Message : Jaa että Rekku tekee soololevyn? Hyvä. Ehkä ne enimmät tilutusvimmat tulevat tätä lyytä tyydytetyksi ja seuraavalla Wigu-levyllä voikin sitten antaa jo hiukka soolotilaa myös Kotilaiselle.
  
  05/10/06 14:52

Name : Suonna
Home page : http://uhoproduction.com/index.php?page=yhteys
  
Message : Love-friikeille tiedoksi, että Atte Blom on nykyään tällaisen(kin) levy-yhtiön palveluksessa.
  
  05/10/06 08:36

Name : Mikko
Current favourite song : Robert Wyatt: At Last I Am Free
  
Message : Minultakin kiitos Petterille mielenkiintoisesta Kotilais-videolinkistä. Tuo ei taida siis netissä pysyä...
  
  04/10/06 18:42

Name : Friend from the Fields
  
Message : Aivan, hyvin tulkittu! Tosin mitään uutta informaatiota palkki ei siis välitä, sinänsä tylsää. Toisaalta musta väri antaa ryhtiä kaaviolle.
  
  04/10/06 15:03
 
Reply: Kalzu ja FFTF ovat oikeassa: jatkuvuuden ilmaiseminen ja ryhti ovat mustan palkin anti. Tosin kaikilla selaimilla ja käyttöjärjestelmillä palkit eivät ole näkyneet.

Terv. Mikko

Name : Kalzu, Kallio
  
Message : FFTF, musta palkki sukupuussa näyttää ilmaisevan, että k.o. soittaja jatkoi myös seuraavassa kokoonpanossa.
  
  04/10/06 10:33

Name : Friend from the Fields
Current favourite song : Lou Reed: Sad song
  
Message : Silmäilin Mikon erinomaista Wigwam-sukupuuta näillä sivuilla, mutta yhtä asiaa en ymmärrä: Mitä merkitsee mahdollinen musta palkki henkilön laatikon alla?

Huomasin muuten kirjoittaneeni alla Rekun 'livelevy' vaikka tarkoitin toki soololevyä. Korjaan erheeni, etteivät huhut ala kiertää. Kohta kuitenkin kaupungilla puhuttaisiin, että Rekulta tulee sekä studio- että livelevy ja kaiken huipuksi Wigwamista kirja!
  
  04/10/06 10:05

Name : Pöllö
  
Message : Aika monta vuotta siitäkin on puhuttu...
  
  03/10/06 14:59