Wigwam - guestbook

Name : Jaakko
  
Message : Joskus joku kertoi, että Dark Albumista tulisi remasteri, jolla olisi myös Daemon Duncetan's Request -versiot mukana. Onko tässä mitään todenperää?
  
  13/11/06 14:39

Name : Jore
  
Message : Tasavallan Presidentin keikka Turun Dominossa oli loistava. Alun miksaus ongelmat kestivät tosin turhan kauan, mutta silti erään kuuntelijan suuren ääneen lausuttu epätyytyväisyys tämän johdosta oli aivan asiaton. Tunnelma oli hieno, soitto kulki erinomaisesti ja etenkin Tolonen oli aivan ässä. Ihan selvästi Jukka oli nyt omassa elementissään saadessaan soittaa omaa musiikkiaan. Bändi nautti soitosta silminnähden ja tunnelma oli lämmin ja positiivisesti humoristinenkin. Keikan loputtua yhteen encoreen, lähes koko yleisö jäi paikalleen taputtamaan ja tovin kuluttua bändi palasi ja soitti Zappan King Kongin. Hieno päätös! Lopuksi kaikki nousivat seisomaan ja taputtamaan. Soittajat näyttivät olevan hiukan hämmennyksissä. Keikan jälkeen sekä bändi ja yleisö olivat onnellisia.

ps. myös uusi levy on hankinnan arvoinen
  
  13/11/06 12:52

Name : Timo, Siilinjärvi
Current favourite song : Our Man
Found : Just surfed on in
  
Message : Kiitos Måntte tuosta Made In Sweden- linkistä. Olipa kyllä tosiaan aika makkee soolo, tämmöstä kuuntelis mielellään enemmänkin. Niin, ja työ Wigwam- immeiset joilla on konneellanne Pop-Liisa- ym. pätkiä 70-luvun Wigukeikoilta, voisitteko kenties joku pistää niitä vaikka tuonne youtuubiin, kaikilla ei näy Teema tahi muuten ole nähneet noita vanhoja livevetoja. Mie kiitän.
  
  12/11/06 20:32

Name : Vantaan Urpo
  
Message : DJ-legenda Kid Koala on uusimmalla albumillaan Your mom's favorite DJ sämplännyt mukaan pitkät pätkät Frederick & Billin tehoriffiä. Päälle on skrätsätty säksätystä ja miksailtu mukaan muutakin tavaraa. Pohjolaa tai muitakaan säveltäjiä ei kansissa mainita, mutta se kai lienee yleinen käytäntö näissä piireissä
  
  12/11/06 12:27

Name : Urpo, Hki
  
Message : Täytyy myöntää, etten tiedä Genesiksestä mitään, mutta konserttiin täytyy, koska olen ihastunut juuri Phil Collinsin vyöryvään rummutukseen.
  
  12/11/06 11:15

Name : mika
Current favourite song : Camel: first light
  
Message : niin, disko-genesis tekee kampäkin.
Tavallaan ihan ok. Gabriel/Hackett kokoonpano ei olisi kerännyt kolehtia tarpeeksi. Ja ainakin Suomessa katsomot pullottaa firmojen "joukkolipulla" sisään tulleita Genesiksestä tietämättömiä (en nyt käytä sanaa urpoja) kuulijoita.

Sattumalta on tullut kuunneltua disko-aikoja enteillyttä Dukea autossa viime aikoina. Collinsin rumpuvedot on kautta levyn tosi miehekkäitä eli täyttä mättöä.
  
  11/11/06 20:29

Name : Esco, West Coast
Current favourite song : Tas. Pres: Last Night
  
Message : Pressa bongattu eilen Ulvilan Seurahuoneella. Virtuoosimaisia soolosuorituksia Toloselta, J.Aaltoselta ja myös V.Aaltoselta todella hieno rumpusoolo.
Robsonin ääni ei ehkä enää nuoruusvuosien tikissä, mutta joukon jatkona sekin meni.

Hauskimmat yksityiskohdat kaima-Aaltosilta: Junnusta pursuava soittamisen ilo, välillä ilkamoivaa fiftari-tuuttausta Tolosen SF-bluespiisiin; välillä ihokarvoja nostattavaa lyyristä maalailua.
Vesa puolestaan hauskuutti väkeä sarkastisilla välispiikeillään, joissa mm. käsiteltiin rumpujen soittoa Paula Koivuniemn Aikuinen Nainen-kipaleella.
  
  11/11/06 10:55

Name : Antero, Mauri
  
Message : ...Pedro veteli komeasti hanuria Espoon teatterissa...Punaisena lankana Veikko Lavi.
  
  10/11/06 22:03

Name : Pertti, Hyvinkää
Current favourite song : Time Machine: Kaleidoscope
  
Message : Suonnan viestistä mieleen juolahti, että Oksasen versio Sisälläni portin löysinistä on ihan komea, muuten. Loirin versiota en ole vielä kuullut.

  
  10/11/06 15:17

Name : Suonna
  
Message : EMI:n tiedotteesta Hessu-faneille:

---

Helmikuussa 2006 uusimman Toinen minäni albumin julkaissut taiteilija Ritva Oksanen päättää Suomen kiertueensa sunnuntaina 12.11. esiintymällä Pedro Hietasen johtaman Pedro`s Heavy Gentlemen orkesterin sekä Maija Linkolan jousikvartetin kanssa Helsingin Finlandia talolla.

Kiertueen aiemmat konsertit Tampereella ja Turussa ovat keränneet ylistäviä arvioita lehdistössä. Konserteissa Ritva Oksanen on esittänyt joukon tunnetuimpia klassikkokappaleitaan. Lisäksi on kuultu myös otteita uusimmalta Toinen minäni albumilta, jonka säveltäjäniminä ovat Jukka Vuolle, Jukka Jarvola, Pedro Hietanen sekä Pekka Streng.
  
  10/11/06 10:43

Name : T.S., Turku
Current favourite song : Tasavallan Presidentti: The Maze
  
Message : Tasavallan Presidentti -yhtyeelle kiitokset hienosta konsertista eilen Vanhassa Dominossa Turussa.
  
  10/11/06 09:41

Name : TimoV, Tampere
  
Message : Paikallistelevisiokanava Diggari-TV:llä pyörii muuten mainos Pressan uudesta levystä ja kiertueesta, hämyä.
  
  10/11/06 08:45

Name : Boogie
  
Message : Vielä komeampi kultuuriteko, jos Gabriel ja Hackett olisivat olleet mukana-sitähän tosifanit minä itseni mukaanlukien toivoivat.
  
  09/11/06 16:28

Name : Måntte
Current favourite song : Dream Theater - Awake
  
Message : Eikös Phil Collinsilla vahvistetun Genesiksen saapuminen Suomeen ole myös ihan mukava ja mahtava kulttuuriteko / -tapahtuma.
  
  09/11/06 14:35

Name : TimoV, Tampere
Current favourite song : Tasavallan Presidentti: Last Night
  
Message : Pressan uutuudesta ehkä vielä liian aikaista antaa lopullista kommenttia, mutta aivan hyvältä kuulostaa, tosin uusi versio "Dance" biisistä on ehkä hieman turha. Mutta jos joku kysyy kannattaako se ostaa, niin kyllä kannattaa.
Toinen kulttuuriteko uuden Pressan levyn julkaisun lisäksi on ehdottomasti Hurriganes elokuvan "Kuumat kundit" julkaisu DVD:nä, hienoa ajankuvaa ja esiintyyhän siellä Otto Donner sikareineen selittämässä mm. että mikä on masteri ja Oton vieressä kaveri hypistelee Made In Swedenin albumia "Where do we Begin", joten siinä parikin yhteyttä Wigwamiin.
  
  09/11/06 10:28

Name : TimoV, Tampere
Current favourite song : Absalom
  
Message : Wigwam kirja luettu loppuun, mielenkiintoista tuo painetun sanan mahti, kun lueskelin kirjasta hieman kriittisiä kommentteja Light Ages levyn rumpu yms. soundeista ja samalla kuuntelin ko. levyä, niin kas kummaa kuinka alkoi tietyt äänet häiritsemään, no mainettaan parempi levy Light Ages silti on, kunhan jättää ne uusintaversiot vanhoista biiseistä pois.
Tuli myös yksi hauska muistikuva menneisyydestä mieleen kirjaa lukiessa, kuinka aikanaan kun Pedro liittyi bändiin 1975 ja asiasta uutisoitiin kai Suosikissa tai Helpissä, niin meikäläinen oli 13 vuotiaan ehdottomuudella suorastaan raivoissaan, että miksi ne nyt tuollaisen sällin siihen bändiin otti ja noin typerät viiksetkin. No tuon jälkeen olen Pedron suhteen mielipiteeni muuttanut ja olin koko asian aivan unohtanut, kunnes tuo kirjan lukeminen toi sen taas mieleen.
  
  08/11/06 15:23

Name : A, Ou
  
Message : Mitä kaipasit lisää Wigu-kirjaan? Oliko jotakin liikaa? Sivuja?Olisiko pitänyt olla lisää kuvia? Enemmän sex, drugs & rock`n`roll? Oliko vanhalle teksti liian pientä?
Vai oliko Wigu-kirja täydellinen?
  
  08/11/06 14:05

Name : Juhana
  
Message : Siis siinä kansipaperin alla vaaleanpunaisella ruskeaan pahviin painettuna. Sama kuva joka on Fresh Garbagen sisäkannessa. Ensimmäinen levyttänyt kokoonpano.
  
  08/11/06 12:10

Name : Finnspång
  
Message : Alkuperäiskokoonpano? Eikös kirjan kansikuva ole Dark Album -levyn kansikuvasessioista?
  
  08/11/06 10:13

Name : Suonna
Home page : http://www.hotigloo.com/index.php
  
Message : Kauan odoteltu Jukka "Beingiltä tuttu" Ruohomäen debyytti-cd on ilmestynyt.
  
  07/11/06 18:01

Name : Juhana
  
Message : Tuo När ljuset komm till Finland näyttää olevan myös Alangon tulevalla DVD:llä.
  
  07/11/06 17:36

Name : Juhana
  
Message : Mistä muuten tuo Wigu-kirjan kannessa oleva alkuperäiskokoonpano-kuva on?
  
  07/11/06 17:29

Name : Juhana
  
Message : Ismo laulaa. En tiedä koska tuo on äänitetty, mutta ilmeisesti se on jostain FST:n ohjelmasta.
  
  07/11/06 17:23

Name : Mikko
Home page : Welldone / Wigwam
Current favourite song : Shangri-Las: The Train from Kansas City
  
Message : Linkistä löytyy.
  
  07/11/06 10:56

Name : utelias
  
Message : Moi! kuka se wigwamin keikkamyyjä nykyään on?!
  
  06/11/06 12:01