Wigwam - guestbook

Name : vp
  
Message : Olipa huikea yllätys Absoluttiselta nollapisteeltä Losing hold eilen Lutakossa, ja hyvin toimi
  
  26/11/06 17:53

Name : rämplin kämplin män
Current favourite song : Free: be my friend
  
Message : Juicekin nukkui pois...levätköön rauhassa.

juutubella mainioita Kinksin 1973 TV-live ottoja. Paikoittain samoja biisejä kuin loistavalla (huonosti myyneellä) Everybody's in show biz tupla-LP:llä.

  
  25/11/06 21:16

Name : Jakke
Current favourite song : Hair Soundtrack: Aquarius
  
Message : Kirjan innoittamana taas kuunnellut tarkemmin levyjä. Erityisen nautittavan kuuloista on Beingin Prophet biisissä Ronnien rumpalointi ja tahtimuutokset. Ilmeisesti miksailtu eri raidoilta. Toisaalta ei Ronnielle olisi ollut mahdotonta heittää livenä samaa ilman miksauksia ja eri raitoja.
  
  24/11/06 19:39

Name : Urpo
Current favourite song : Aavaa preeriaa
  
Message : Matilta ja Tepoltakin on sitten ilmestynyt kirja: Vitsit ja vaiheet. Lieneekö uutta vai vanhaa informaatiota (tai legendaa), että Wigut olisivat soittaneet Ja rokki soi -biisillä Albert Järvisen kanssa. Kirjassa on hyvin lyhyt muistelus tapahtuneesta
  
  23/11/06 20:48

Name : Tootai
  
Message : Osaisikohan joku viisaampi sanoa minkä kappaleen Jukka Gustavson esittää tässä mp3:ssa? http://personal.inet.fi/koti/tootai/mystery.mp3

Pätkä on Gutsin Stevie Ray Vaughan tribuuttikeikalta London Pubista viime vuodelta, mutta itse kappaleen nimestä ei ole hajuakaan.
  
  22/11/06 17:30

Name : Mikko
  
Message : Joo, tosiaan Hannu Jarvan Karjalais-arviossa moititaan FG:n äänentoistoa. Mies on ollut ihan pihalla levyn suhteen: ei ole tajunnut, että kyse on pääasiassa livekoosteesta.
  
  22/11/06 12:38

Name : Mikko
Current favourite song : Wigwam: Must Be The Devil
  
Message : FG:n äänenlaatu tietysti vaihtelee lähteestä riippuen. Vuoden 1970 Kultsa on melko rupista kuultavaa, ja vuoden 1977 keikkaäänityksissä basso ei juuri erotu. Mutta yleisesti ottaen soundi on mahtava. Masteroinnissa ei mielestäni ole vikaa.
  
  22/11/06 11:54

Name : Jore
  
Message : Mikko, kiitokset todella nopeasta vastauksesta.

Sivuilla olevassa eräässä arvostelussa haukuttiin äänentoisto (ja muutakin, mutta jätän sen omaan arvoonsa) todella huonoksi. Mitä mieltä olet tästä? Yleensä Pauli Saastamoinen tekee erittäin hyvää jälkeä remasteroinneissa.
  
  22/11/06 11:14

Name : Mikko Meriläinen
Home page : Nuclear Netclub
Current favourite song : Sperm: Heinäsirkat I
  
Message : Jore, Fresh Garbagen kappaleista yksikään ei ole LP-versio. Tämän sivuston FG-biisilistassa olevat "live"-huomautukset viittaavat kaikkiin niiden yläpuolella mainittuihin kappaleisiin.

Nuclear Netclub muutti eilen kokonaisuudessaan wigwam.stc.cx-osoitteeseen, jossa jo ennestään oli suuri osa sivuista. Vanha osoite toimii 31.12. asti, mutta en päivitä siellä olevia sivuja enää.
  
  22/11/06 10:59

Name : Jore
Current favourite song : Pressa: Last train
  
Message : Kuikahan paljon levyn
WIGWAM
Fresh Garbage - Rarities 1969-1977
biiseistä on samoja kuin alkuperäisissä LP:ssä. Useissa lukee Live ja niiden osalta asia on selvä. Jäljelle jää kuitenkin joitakin tuttuja biisejä (esim. Losing Hold), jotka ovat minulla jo alkupräisessä muodossa CD:llä. Mutta ovatko ne identtisiä. Onko ne mahdollisesti viime vuosien remasteroituja versioita (esim. tuo Losing Hold)?
  
  22/11/06 10:43

Name : Pertti, Hyvinkää
Current favourite song : Dar Williams: Echoes
  
Message : "Love Records –ilta palaa menneisyyteen

YLE Radio Suomessa vietetään Love Records –iltaa lauantaina 25.11 alkaen kello 19.30. Suomalaisen musiikin merkittävin 1960-70-lukujen levy-yhtiö Love Records on juhlinut tänä syksynä 40-vuotista taivaltaan. Konkurssiin 1970-luvun lopulla menneen ja viime vuosina uudelleen julkaisuihin keskittyneen yhtiön tyylikirjo oli aikanaan hämmästyttävä. Rockin ja popin lisäksi Love julkaisi jazzia, poliittisia lauluja, lastenlauluja, kansanmusiikkia, kokeellista musiikkia ja maailmanmusiikkia, ennen kuin viimeksi mainittua termiä oli edes keksitty. Vain hieman liioitellen voi sanoa, että Love Records oli kultakautenaan yhtä kuin suomalainen kevyt musiikki. Merkille levyttivät aikansa tärkeimmät artistit; yhtyeistä muun muassa Wigwam ja Hurriganes ja artisteista M.A. Numminen, Juice Leskinen, Dave Lindholm, Hector, Tuomari Nurmio, Maarit ja Rauli Badding Somerjoki.

Radio Suomi yhtyy Love Recordsin juhlaan lauantai-iltana. Toivo oma Love-suosikkisi joko sähköpostitse tai puhelimitse. Love-illan isäntinä ovat Juhani Kansi ja Tero Liete.

Soita Love Recordsin toivekonserttiin suoraan lähetyksen puhelinnumeroon 0203 – 17 600 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen radio.suomi@yle.fi. Puhelun hinta on lankapuhelimesta 8,21 snt/puhelu plus 2 snt. minuutilta, matkapuhelimesta soitettuna hinta on 8.21/puhelu+22,9 snt/minuutilta."
  
  22/11/06 10:02

Name : Atik Ismail, kuopiyo
  
Message : Moicca!

Hei Jimbo, I MISS YOU! Niinku kaikkia Wigujen kundeja, ja siksipä mm Helsinki Nights, Autograph ja jokunen muu soi tiheään tahtiin. That´s leveepyl!

terv Atik
  
  21/11/06 09:48

Name : Staley, Kankaanpää
Current favourite song : Dance
  
Message : Moro,

tuli stekattua pressojen keikka rytmikorjaamolla Seinäjoella eilen. Mielettömän hyvä keikka. Hienossa iskussa bändi. On kyl mukavaa kun sekä Pressat ja Wigut on aktiivisia keikkaileen. Hienoa musiikkia. Porukkaakin oli paikalla kivasti.
  
  19/11/06 14:05

Name : jusu
  
Message : Tuliko se jo mainittua jossain muussa viestissä, mutta YouTubesta löytyy viisi tai kuusi MIS-biisiä, kun klikkaa sen alkuperäisen yhden biisi lähettäneen nimeä. Tai sitten etsii ihan Made In Swedenillä.
  
  17/11/06 20:39

Name : Yks' vaan
Current favourite song : Koinonia: Goodbye (means God be with you)
  
Message : Kun tuossa taannoin oli noita maukkaita bassokenraali-klippejä youtubesta, niin laitetaan sitten yksi basso-linkki (ei Wigwam-yhteyttä)...

http://www3.youtube.com/watch?v=_C5xv08SrCU&mode=related&search=
  
  16/11/06 22:12

Name : Jarmo Vainikainen, Helsinki
  
Message : Hei. Kiitos hyvästä lyriikka ja sointu sivuista. Onko mahdollista saada sanoja Do the pigworm ja Silver jubilee biiseihin ?
  
  16/11/06 11:34

Name : TimoV, Tampere
Home page : http://www.lovemusic.fi/julkaisut/869
Current favourite song : Bubu: "Anabelas"
  
Message : Lovelta näemmä ilmestynyt/ilmestyy kokoelma Suomi psykedeliaa, Wigwamilta mukana "Must Be the Devil".
  
  16/11/06 09:17

Name : k.p.tikka-ri, saimaan kaupunki
Current favourite song : fotheringay: john the gun
  
Message : Pressa soittaa tänään Imatralla Kareliasalissa klo 19:00. Sinneppä.
  
  16/11/06 08:35

Name : Replak, Porvoo
Current favourite song : Cumulus - syyslaulu
  
Message : On olemassa vaikkapa nauha harjoituksista.... Etsivä löytää.
Pohjolan Pekan nykyisistä projekteista (jos niitä on) olisi kiva kuulla...
Tietääkö kukaan?
  
  15/11/06 20:49

Name : hardtoplincoln
Current favourite song : How Dýou ride/Slade
  
Message : Niin.
Mulla on joku masterointi Dark Albumista,missä on Grass for blades ja Daemon bonuksina.
Jäiks siitä sessiosta jotain muutakin yli?
Dark Album on muutenkin liian aliarvostettu levy.
Kelpo matskua kaikki tyynni.

  
  15/11/06 16:09

Name : Risto
  
Message : Tuolta diskografioista puuttuu näköjään maininta Gutsin Bluesion -levyn LP-versiosta. Levykoodi BETA 4026, B-puoli vaihtuu Varo - Ihminen! -biisin jälkeen.
  
  14/11/06 18:59

Name : Pekka Lehto / kilikali.com
Home page : Pekka Lehto / kilikali.com
  
Message : Hei!

Kilikali.com on tuore, etupäässä oma- ja vaihtoehtoisen kulttuurin portaali netissä.
Kilikali.com on epäkaupallinen ja sitoutumaton, moniarvoinen nettiyhteisö.

Kilikali.comin taustalla häärii Kulttuuriyhdistys KuuMaa.
KuuMaa on julkaissut jo vuodesta 1996 vaihtoehtoista musiikkia, kirjoja sekä kirjasia ja järjestänyt erilaisia kulttuuritilaisuuksia. KuuMaan tunnetuin löytö on Ville Leinonen, jota olemme julkaisseet neljällä äänitteellä ja mm. 1997 Villen upean äänitteen, Raastinlauluja.

Kilikali.com julkaisee linkkejä sekä mm. keikkailmoituksia sekä arvosteluja.

Julkaisemme kaikista meille lähetetyistä virallisista äänitteistä ja kuvatallenteista arvion.
Demot arvioidaan mahdollisuuksien mukaan.
Lähestymistapamme on pääasiassa positiivinen, mutta tarvittaessa kriittinen.

Koska kilikali.comin ylläpito perustuu vapaaehtoiseen, palkattomaan kulttuurin tukemiseen tulee sivusto olemaan tasan niin monipuolinen ja informatiivinen kuin eri taiteiden edustajat haluavat. Vuorovaikutus vaeltaa tässä suhteessa kaksisuuntaisesti eli laittakaa tulemaan linkkivinkkejä, arvostelukappaleita sekä keikkailmoituksia ja antakaa hyvän sanoman kiertää tuttavapiirissänne.


Kilikali.comiin tarkoitetut arvostelukappaleet voi lähettää osoitteella:

Pekka Lehto /
Kulttuuriyhdistys KuuMaa
Koskivirrantie 6
46910 Anjalankoski


kotisivu: kilikali.com

sähköposti: kilikali.com@gmail.com


terveisin
Pekka Lehto
  
  14/11/06 12:57

Name : L.N.
  
Message : Kiitos vaan hyvästä kirjasta.Kyllä tällaista opusta onkin odotettu piitkään.Wigut on sen verran legendaarinen bändi että kyllä se on kirjansa ansainnut.
Ainoa puute kirjassa on kuvitus:olisi saanut olla myös värikuvia ja kuvakavalkadina kaikki levykannet.
  
  14/11/06 10:35

Name : Risto
Current favourite song : Meren pauhu meren laulu
  
Message : Olisiko kenelläkään nauhalla Jukka Gustavsonin kappaleita, jotka esitettiin Radiomafian Hipnoosi-ohjelmassa 1992? Olisin hyvin kiinnostunut niistä.
  
  13/11/06 22:49

Name : Ilkka, Jyväskylä
Current favourite song : Hot Thumbs O'Riley: Cosmic Rot
  
Message : Itse ainakin esitin aikoinaan hartaan toiveen, että myös tuo hyllytetty Dark Album-versio olisi remasteroidulla julkaisulla mukana; en ole kuullut mitään mahd. uusintajulkaisun aikataulusta. Toivottavasti joku voi valaista asiassa.

Tasavallan Presidentti soitti muuten leppoisan keikan Jyväskylässä lauantaina. Yleisö tykkäsi, huuteli innokkaasti encoreita, ja Vesa Aaltonen vitsaili takaisinpäin. Koko bändi vaikutti varsin hyväntuuliselta - olkoonkin, että Tolonen vaikutti hieman poissaolevalta, ja tyytyi soittelemaan takavasemmalla. Ikinuori Junnu Aaltonen on tosiaan elämänsä vedossa - hienoa!
Uuden levyn biisit vaikuttivat ihan laatuisilta, vaikka Keskisuomalainen-lehti oli varsin nyreä arviossaan. Itse pidän kyllä uutukaisesta, vaikka levyn soundit tuovat paikoin mieleen 'tasokkaasti äänitetyn demon'.

Mutta pitkää ikää ja menestystä Pressalle! - tulipahan sitten hommattua sellainenkin ihme kuin Pressa-kiertuepaita v.2006!
  
  13/11/06 16:09