Wigwam - guestbook

Name : jh
  
Message : Moro Hämyt!

Tsekatkaapa tämä osoite, luulen että kiinnostaa teitä...

http://www.heartworn.fi/wigwam

YLE:n vuoden 2007 tulevaa ohjelmistoa.
  
  26/01/07 15:26

Name : k.p.tikka-ri, saimaan kaupunki
Current favourite song : in cowan ring: nightingale
  
Message : Ehkä jonkun studiovelhon pitäisi tehdä grass for bladesín kanssa "schitzoid menit" eli miksata parhaat soolot kaikilta löytyviltä versioilta peräjälkeen...?
  
  26/01/07 14:11

Name : Inspired
  
Message : Alkuperäisen suhteuttaminen muihin versioihin on vähän vaikeaa, koska siitä puuttuvat pitkät soolot. Väistän ongelman rankkaamalla ainoastaan Wigwamin nimissä purkitetut. Ehkäpä järjestykseen parhaasta alaspäin: Twilight Zone - Fresh Garbage - Wigwam Plays Wigwam - Dark Album/DDR.
  
  25/01/07 18:42

Name : EsaJii
  
Message : Voitaisiin pitää Grass For Blades äänestys. Pidän alkuperäisestä, Twilight versio on kakkonen.
  
  25/01/07 18:18

Name : Seppo, Lahti
Current favourite song : En aio paeta
Found : Just surfed on in
  
Message : Up on Cripple Creek -potpurri on YLE:n äänittämä Ruisrockin festareilta. Tuo Loosing Hold/Finlandia on myös YLE:n livenä äänittämä,
joten taso lienee yhtähyvä kummassakin, tosin
Ruisrockin yleisö metelöi enemmän kuin Esplanadikappelin yleisö, jossa olin itsekin
kuuntelemassa pikku nappulana.

Rekun sooloista on netclubin jäseniltä vallan unohtua tuo Live Music from the Twilight Zonen sielua ihanasti ravisuttava raapaisu Grass for Blades -biisissä. Eipä silti ei muukaan bändi pahemmin itseään säästele kyseisessä rallissa. Kumpa olisin ollut silloin siellä!
  
  24/01/07 12:36

Name : Jukka
Current favourite song : 633 Jesus fåglar
  
Message : Joo eli kyselisin tuota Up on Cripple Creek live vedosta. Minkälainen on äänen laatu ja minkälainen on itse tuo veto. Vertauskohtina vois käyttää vaikka tuota Finlandia/Losing Hold live äänitteen tasoa(soundillisesti) siis
voitteko kertoa tästä tallenteesta jotain. Sitä ei saa vissiin kuin sen jonkun jeejee levyn mukana. Kiitos.
  
  23/01/07 22:40

Name : TimoV, Tampere
Current favourite song : Sal Valentino: New Day
  
Message : 13.2. mielenkiintoinen pari Tampereen Klubilla "Akustisessa Baarissa" Jukka Tolonen ja Kari Peitsamo, tosin tuskin vetävät duettona.
  
  23/01/07 14:35

Name : Wigfan 61
  
Message : Eräs upeimmista Rekun sooloista tulee Light Ages levyn No New Games kipaleessa. Light Ages on muuten paljon mainettaan parempi levy...
  
  23/01/07 12:56

Name : Panu
  
Message : Kyllä se Kite taitaa minunkin suosikkini olla.

Toinen täysin erilainen veto, jota on tullut usein ihasteltua, on Lucky Goldenin soolo Wigwam Plays Wigwamilla. Se lienee lähempänä jonkinlaista äänimaalailua kuin perinteistä tilutusta mutta toimii mielestäni loistavasti. Ehkäpä jopa paremmin kuin se studioversio.
  
  22/01/07 15:53

Name : Suonna
  
Message : Hmm, noita Rekku-sooloja. Kite lähtee kyllä kauniin mietteliäästi kaartelemaan ja tulistuu siitä, minunkin suosikkejani. Save My Money & Namen sävelletty kitaravälike, kelpaisiko se sooloksi? Wigwam Plays Wigwam Livelle päätynyt Tramdriver on kanssa helevetin hyvä Rekun vyörytyssoolojen joukossa.
  
  22/01/07 13:04

Name : Elephant
  
Message : Aika vaikuttava on Pulsella myös se Brain Damagen aikana nähtävä kuvakollaasi. Jos bändi aktivoituisi vielä joskus tien päälle, olisi aika helppo kuvitella, ketkä mahtaisivat päätyä päivitettyyn filmiin mukaan.
  
  22/01/07 10:37

Name : Inspired
Current favourite song : Kerkko Koskinen: Kaislikossa suhisee
  
Message : Ääni Kite(e)lle. Vaikka välillä vois kyllä puhua muistakin instrumenteista. kuin aina siitä kitarasta, mitenkään ketään väheksymättä.
  
  22/01/07 01:18

Name : Suonna
  
Message : Minusta sitä pomppijaa on hauska katsella Learning To Flyssa. Melkeinhän se oppii lentämään siinä. Toiseksi mieluiten katselen levyltä High Hopesin pedal steel -sooloa. Ei ihme että se nousee säännöllisesti "maailman paras kitarasoolo" -listoille. Mistä tulee mieleen, että "Rekun paras kitarasoolo" olisi Mikolle hyvä topic Wigwam-polliin 2007...
  
  22/01/07 00:00

Name : Risto
  
Message : WolfGang Recordsin kotisivulta:
"Pitkän linjan progemies ja Wigwam-kitaristi Pekka Rechardt julkaisee uuden soololevynsä kovan työn jälkeen helmikuun lopussa. Snakecharm-nimeä kantava projekti sisältää Rekulle tutun progeilun lisäksi myös aimo annoksen perinteisempää rockia."
  
  21/01/07 20:05

Name : Finnspång
  
Message : Vielä enemmän hirvittää se hullujenhuoneelta karannut perkussionisti. Millähän mielellä Nick Mason on seuraillut, kun kaveri vieressä pomppii ja sätkii...
  
  21/01/07 01:26

Name : gavarit paruzzki
  
Message : floydin pulse dvd:llä hirvittää Sam Brownin great gig in the sky osuus - taidot loppuu kesken ja ääni on hirveä. Hyvänä kontrastina heti perään tulee "toinen laulajatar", joka näyttää, miten näitä hommia vedetään sielulla.
  
  20/01/07 21:22

Name : Jore
  
Message : Monkin T.O.B. feat Pekka Pohjola -keikka meni ilman Pohjolaa kuten aiemmin vähän pelkäsinkin. Pekka oli kuulemma sairaana. Minun kohdalle vastaavia on sattunut aika monta.

No, Tuppu väänsi ihan hyvin ja Kettunen näytti sellaista osaamistaan, jota Wigwamissa ei tule esille. Kaiken kaikkiaan hyvää jazzrockia, joskin keikkojen vähyys näkyi pieninä virheinä ja epävarmuutena.
  
  19/01/07 11:34

Name : Ian Rogers, MANCHESTER
Current favourite song : Eddy and the Boys
Found : Just surfed on in
  
Message : Does anyone know which town in northern England Jim Pembroke comes from? I thought he was from London - seems like he moved there to work in the mid 60's.
  
  18/01/07 10:34
 
Reply: Made a correction to the interview in brackets.

Mikko M.

Name : JOre
  
Message : Mika, huomaa, että keikka on ilmoitettu alkavaksi klo 21.
  
  17/01/07 09:47

Name : MikaJ, Helsinki
Current favourite song : Pekka Pohjola: Albatross (Live in Japan)
  
Message : Onkos täällä ketään pääkaupunkiseutulaista, joka haluaisi lähteä mukaan Turkuun huomiselle T.O.B. feat Pekka Pohjola -keikalle? Kaverini Itävallasta ei päässyt liittymään seuraan, varattuna kaksi lippua ja olen omalla autolla liikenteessä. Kiinnostuneet voivat laittaa sähköpostia osoitteeseen mpj73(ät)hotmail.com
  
  16/01/07 13:27

Name : Teija, Tampere
Current favourite song : Fairyport
Found : Search engine
  
Message : Kaivoin pitkästä aikaa esiin vanhat Wigwam-vinyylit. Muistelin sitäkin, että 70-luvulla pikkulikkana olin joskus Wigwamin keikalla. Ja millaiseen riippuvuuteen tämä kaikki johtikaan ... Luulin, että musiikkimakuni olisi jotenkin muuttunut iän myötä, mutta vielä mitä! Vieraskirjan tila ei riitä tätä kuvaamaan, jos kiinnostaa, piipahda blogissani:
http://teija.wordpress.com/2007/01/04/wigwam-forever/
  
  15/01/07 15:29

Name : Pete C
Current favourite song : Helsinki Nights
  
Message : Hyvää syntymäpäivää Ronnielle sinne jonnekin, olisi täyttänyt tänään 59 vuotta jos olisi jaksanut elää.
  
  15/01/07 11:13

Name : EsaJii
  
Message : Kirja saatu luetuksi. Jotenkin vuodet 95-2000 aika nopeasti sivuutettu, mutta ne olikin Jimin amerikanvuodet. Kirjassa mainitaan Philip Page kaupustelmassa suomilevyja Finn Festilla, ja sieltahan sain oman Corporalini. Philip tuli Suomeen semmoisessa raossa etei bandi oikein ollut aktiivinen, joten tuli Varttinat kuvioon. Tapasin Philipin ja Varttinat sitten viela Ohiossa.

Pieni on maanne kun olen musiikin merkkimiehiakin tavannut. Ja tuntuvat usein tuntevan toisensakin.
  
  14/01/07 04:15

Name : Noname
Current favourite song : Kim Lönnholm: Minä olen muistanut
  
Message : Maanantaina

UMO Live!

YLE Radio 1 21:05 - 21:55

UMO Jazz Orchestran Gaala-konsertti. Esiintyjinä mm. Jukka Perko, Jukka Gustavson, Iro Haarla, Pepe Ahlqvist ja Jazzsiskot.
  
  13/01/07 17:22

Name : Elephant
  
Message : Jimppa on rohkea mies. Kunhan vain ei saisi keklusta hääkin.
  
  12/01/07 13:00