Wigwam - guestbook

Name : Jaska vaan
Current favourite song : Nazareth: Holiday
  
Message : onko se Ronnie Leahy, joka soittaa Nararethin "homecoming" DVD-livellä koskettimia, sama kuin Wigu-Leahy ?
  
  22/06/08 20:55

Name : Jusu, Vaasa
Found : Just surfed on in
  
Message : Jesse, kyllä minunkin tietääkseni näin on.
  
  20/06/08 17:41

Name : Jesse
  
Message : Diskografiassa Silver Jubileen säveltäjäksi mainitaan Rekku. Eikö tuo ole Jimin sävellys?
  
  20/06/08 16:34

Name : Mika Koo, Oulu
  
Message : No huh, mitä unia! Nykykokoonpano on mielestäni aika ideaali nykyiselle post-deep-popille. Olisipa muuten mielenkiintoista saada kuultavaksi uutta Pembroke-soolomateriaaliakin pitkästä aikaa.
  
  20/06/08 09:46

Name : Jesse
  
Message : Minä taas näin joskus muutama viikko sitten unen, jossa Pembroke erosi Wigwamista (tai kuoli) ja tilalle tuli Gustavson. En kyllä kuullut bändin musiikkia eikä tuo juttu ollut unessa mitenkään pääosassa.
  
  19/06/08 21:16

Name : Harri
  
Message : Tolonen, Pöyry, Virtanen ja Laine Pori Jazzissa 1972
http://yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=8&ag=91&t=663&a=5690
  
  19/06/08 20:37

Name : Jere
Current favourite song : Jethro Tull "sweet dream"
  
Message : Näin viime yönä unen: Olin katsomassa Pembroken soolokeikkaa, soitteli pianoa ja esitti kappaletta "no new games", yht' äkkiä ,ennen "sooloa", lopetti soiton ja haki yleisön seasta Rintasen, Måssen, Noposen, Rekun. Alkoi jammailu...sit heräsin.
  
  19/06/08 17:40

Name : Matti
Home page : http://maza.fi/
  
Message : Kattelinpa pitkästä aikaa noita päivityksiä läpi ja kas, siellähän oli uusia kuvia Ruisrockista.

Mielenkiintoista matskua - lavalla on Jukan oman Lowreyn (joskin häh - eiks tossa vaiheessa ollut ollut jo se kolari ja ekat urut menneet paskaksi - noi eivät nimittäin ole ne myöhemmät, jotka on nykyään mulla, eli ehkä ei sittenkään Jukan oma...) lisäksi myös isompi Lowrey, mallia Lincolnwood 25. Ostin just pari viikkoa sitten sellaiset. Onkohan kellään tietoa että mistä noi on Ruisrockiin aikanaan säädetty?
  
  19/06/08 12:36

Name : Esco, West Coast
Current favourite song : Bo Diddley: Love Her Madly ( Doors tribute)
  
Message : Kim Fowley haastattelussa New Jerseyssä toimivassa WFMU-radiossa:

http://www.wfmu.org/playlists/shows/27581

Kuten odottaa sopii Wigwamista ei puhuta mutta sen sijaan muuten Fowleyn seikkailuista popin ihmeellisessä maailmassa. Herkullista triviaa mm. äijän ja Phil Spectorin "yhteistyöstä". Fowley paiskii edelleen hommia vaikka on läpikäynyt sekä polion että syöpäsairauden.
  
  19/06/08 01:05

Name : Art, OuTo
  
Message : Peter Greenhän oli nero. Väite edellä, että mies plagioi vain vanhaa bluesia, on bullshittiä. Loistava kitaristi, laulaja ja lauluntekijä. Kannattaa tutustua. Helmiä löytyy vielä vuoden 1970 jälkeenkin...Jeremy Spencer oli pelkkä pelle...Imitoi kyllä Elmo Jamesiä ja Elvistä yhtä hyvin kuin Jope Vesa-Matti Loiria, ei muuta...
  
  18/06/08 10:12

Name : Jusu, Vaasa
Current favourite song : Remy Shand: Rocksteady
Found : Just surfed on in
  
Message : Kuulemani tiedon mukaan Rekun soololevyllä soittanut ryhmä ei aikataulujen vaihevirheiden takia pystynyt esiintymään bändinä levyn julkaisuvaiheessa.
  
  17/06/08 01:58

Name : Jore
  
Message : Tämä on nyt kai turhaa jupinaa, mutta ihmettelenpä vaan mihin Rekkukin on hävinnyt. Soolelevyn tiimoilta piti olla jotain, mutta käsittääkseni yhtään keikkaa ei tehty. Tilausta kyllä olisi!
  
  16/06/08 17:40

Name : Olde Farz at Play
Current favourite song : R.Badding Somerjoki : Hymyile Miss Universum
  
Message : JARKKO LAINE : "...sillä maailma hukkuu paskaan, me vain luemme lehtiä, pitäs nopsaan laulaa rastaan jos se meinaa ehtiä."
  
  15/06/08 12:18

Current favourite song : Marverly skimmer
  
Message : NURMIO: "olen lakannut uskomasta, ihmeisiin. Ja väsynyt kaikkeen paskaan, ja pettynyt unelmiin".

LOISTAVAA !!!
  
  14/06/08 21:35

Name : Jouko, Kerava
  
Message : Ja Wigwam-yhteyshän löytyy Eddie Boydista, joka 70-luvun alussa kiersi Europpaa säestäjinään Ronnie Österberg (drs), Albert Järvinen (gtr) ja Tapio Seger (b).
  
  13/06/08 22:48

Name : Esco, West Coast
  
Message : Jeremy Spencer piti olla.
  
  13/06/08 22:31

Name : Esco, West Coast
  
Message : "Valkaistun" bluesin maailmassa tosiaan F-Mac erottuu minunkin korviini keskivertoa täyteläisempänä. Kuten tietysi Greenin myös "Sumusaarten Elmore Jamesin" Jeremy Greenin tulkinnat mielestäni toimivat, unohtamatta Danny Kirwanin pikkuklassikko-instrumentaalia Jigsaw Puzzle Blues. Juuri pyöri soittimessa Big Boat, vierailevana solistina itse Eddie Boyd, muhevaa meininkiä!
  
  13/06/08 22:26

Name : Jaska vaan
Current favourite song : Rummenigge und Holzenbein: Fussball geht es
  
Message : Kulminaatiopiste lähestyy tai on onneksi jo taakse jäänyt. Meinaan, että Fleetwood Macin amerikansontaa ei enää arvosteta Greenin ajan edelle. Ostin ja kuuntelin itse Rumoursia, kun mainostettiin niin helvetiststi. Greenin ajan bändi varasti kaiken voitavan mustilta, mutta Green lauloi ja soitti niin hemmetin täyteläisesti.
  
  13/06/08 21:24

Name : sopusuhtainen ja keskimittainen
  
Message : juttujen perusteella äijä oli ihan lopussa. jos heiluu veitsellä ja rautaputkella muita uhaten ja vahingoittaen, niin voiko moista pitää vapaana. taiteilijavapaus on erikseen, mutta nyt on kyseessä ympäristölle vaarallinen persoona.
  
  13/06/08 21:11

Name : EsaJii
Current favourite song : Frederick Hand, Baroque and on the Street
  
Message : What is the news with Tolonen? Is he going to do the jail term soon? Not that Finland needed another Nykänen. Or that the press will be very interested.

I was not that impressed with TP album 6. It was a little forgettable. With Wigwam, at least some songs stand out in the last two albums.
  
  13/06/08 16:09

Name : Jusu, Vaasa
Found : Just surfed on in
  
Message : Hauska ajatus joka tapauksessa, että Wigwam saattaa olla ainoa bändi joka on aloittanut albumin äänittämättömällä biisillä. Melko dadaistinen veto.
  
  11/06/08 01:08

Name : Matti, Vantaa
Home page : http://www.myspace.com/openeyeband
Current favourite song : Radiohead: Sail to the moon
  
Message : Täytyy vielä lisätä että kyllä Yesin, niinkuin Wigujen tai vaikka Rollareidenkin myöhäistuotannoista valopilkkuja löytyy. Ladder ja Magnification ovat mainioita keskivertoa parempia Yes-levyjä, valovuosien päässä jostain Big Generatorin pohjakosketuksista.
Yesin huonot on kammottavia (BG, Union,Open your eyes), mutta sitten noustiin Keys to Ascension Part 1:llä on mm. aivan loistava Mind Drive.
  
  10/06/08 21:21

Name : Pula-Aho
  
Message : Menee viereen Wigu-aiheesta. Mutta, mielestäni Yesillä on ainakin seuraavanlaiset vaiheet: Ne 2 ekaa levyä, jotka kai uumoili progen tulemista (ei kovin erikoisia). Sitten melodisen/luovan progen vaihe (parasta Yesiä): Album - Close to the edge (ja vielä se tripla live päälle). Ocean oli jo kylmää ultraprogea ja sama linja jatkui Relayerilla, ja Going for the one ja etenkin Tormato haki poppia sekaan. Drama oli tosi kova ryhdistäytyminen yhden levyn ajaksi vaikkakin poppivaikutteita olikin seassa, Mutta avaus Machine Messiah on niin kova luu, että riittää ainakin meikäläiselle. Owner ja Big Generator oli jo lähellä diskoa. Sen jälkeinen tuotanto ei ole auennut koskaan. Toisaalta, jos joku löytää sieltä aitoa Yes-progea, niin ok.
  
  10/06/08 20:52

Name : Tuomo, Konevitsan työläinen -92
  
Message : No, senverran täytyy kyllä oikaista Seppoa Lahdesta Yes-asioiden tiimoilta että myös Yesin tuotanto jakautuu mielestäni toisistaan merkittävästi intresantilla tavalla poikkeaviin kausiin.
Noin karkeasti jaettuna minun kirjoissani: 1) 60 luvun formatiiviset ajat (2 ekaa levyä) kitarassa Peter Banks 2) Klassiset progelevyt (koko 70 -luku alkaen The Yes Albumista) Kitarassa Steve Howe 3) Ovner of a Lonely Heart vuodet 84-95. Kitaristina Trevor Rabin.

Niin, ja minähän diggailen sekä Wigwamia että Yessiä tasapuolisesti ja molempien tuotannossa viehättä sen monipuolisuus ja vaihtelevuus.
  
  10/06/08 19:07

Name : Hermo Frodo-Iitti
  
Message : Ja eikun kutosta silmään ;))
  
  10/06/08 19:01