Wigwam - guestbook

Name : Henry
  
Message : Eipä tässä tuo idänkortti taida olla mitenkään ratkaiseva. Ihan samalla tavalla nauhoja vedeltiin yli "lännessäkin", esim. BBC oli aikoinaan aikeissa käyttää uudelleen Monty Python's Flying Circuksen masternauhat. Mihinkäs mokomia olisikaan tarvittu, kun sarja oli esitetty!

Ja se ei nyt ainakaan liene enää itänaapurin syytä, ettei Wigut saa aikaiseksi dvd-keikkatallennetta tällä nykykokoonpanolla...
  
  28/07/08 13:17

Name : Tenu
  
Message : "Ei WIGWAM voi ilman definitiivistä DVD julkaisua jäädä perkele"

Hatuttaa, että Suomi oli tosiaankin niin "itäblokki" 60 - 70 luvun taitteessa (ja vielä paljon sen jälkeenkin), että tällaiset rock-jutut jäivät valitettavan onnettomaan asemaan - tarkoitan, että liikkuvaa kuvamateriaalia esim. alkuajan Wigwamista ei ole saatana ollenkaan. Ja vielä Jim-Wig juttujakin kortilla. Hyvä Suomi !
  
  27/07/08 00:24

Name : Finnspång
  
Message : Antti Alasen julkaiseman Suomalaisen musiikkivideografian (Edita, 2004) mukaan Wigwamilla olisi ollut jossain vaiheessa tekeillä Procam Tuotanto Oy:n toimesta dvd, joka on saanut ESEK tukeakin vuonna 2003. Ohjaajina Olli Kangas ja Jukka Oja. Eipä ole moista näkynyt.
  
  24/07/08 09:51

Name : Joukahainen, Nokia
Current favourite song : Maestro Mercy
Found : Just surfed on in
  
Message : DVD olisi kova, uskomaton juttu... Tiedä häntä onko sitten suunnittelun alla jo. Ajan kysymyshän se on... Ei WIGWAM voi ilman definitiivistä DVD julkaisua jäädä perkele.
  
  24/07/08 03:16

Name : Friend from the Fields
  
Message : Ei kai tässä vielä ole syytä paniikkiin Wigwamin lopullisesta katoamisesta. Jimillähän oli tuo puolentoista vuoden apurahakausi, joka kaiketi juuri päättyi, joten kaveri on varmasti keskittynyt uuden materiaalin tuottamiseen keikkailun sijaan.

Eiköhän wigu-leiristä vielä kajahda.
  
  22/07/08 20:39

Name : TimoV, Tampere
Current favourite song : Offenbach: "Faut que j'me pousse "
  
Message : Jimin tekemisistä löytyi tälläinen tieto, on tosin vuodelta 1998, joten ei kerro mitä tekee nyt, mielenkiintoinen tieto joka tapauksessa:
"Besides his California gigs, Gordon's also playing in Kansas
City on Dec. 6 & 7 and Chicago on Dec. 11. I don't know the
venue for Kansas City, but here's the announcement for
Chicago:

A rare concert event: Playing here for the first time in 20
years, singer songwriter Gordon Haskell (early King Crimson
vocalist and bassist) with singer songwriter Jim Pembroke
(Wigwam).

The show will consist of two separate sets with Gordon accompanying
himself on acoustic guitar and Jim on piano."
  
  22/07/08 09:31

Name : EsaJii
  
Message : Lou, we have no idea where Jim is. I have an e mail for a friend of his, but there was no response. I can e mail you a street address to the friend. But Jim may be anywhere, like Where's Boris, song on Pedro LP.
  
  22/07/08 01:01

Name : mauri umpimähkä
  
Message : Viime viikonloppuna muutamissa maakuntalehdissä tarinaa Tuppu Orrenmaan tulevasta Make My Day -albumista. Tower of Power teki torviosuudet perjantaina Porissa, levyllä mukana myös mm. Billy Cobham, Pekka Pohjola, Verneri Pohjola, Pekka Tyni ja Rob Dominis. Levy tulossa ulos loka-marraskuussa.
  
  21/07/08 18:44

Name : jukka, jkl
Current favourite song : Kapa & Wigut: Jos kaiken..
  
Message : Hetkonen, puuttuukos muuten diskosta Kapa Ahosen "Jos kaiken voisin alkaa uudelleen"? Siis, että siinä on Wigwam taustalla.. Loistava piisi muuten!

  
  21/07/08 15:55

Name : jukka, jkl
  
Message : kiitos suonna tuosta piirpauke-infosta. mietin samaa silloin ruisrockissa, että mitä ihmettä.. ..aika jännä juttu. kokonaisuutenahan keikka oli hieno. ja sillä hiljattain uudelleen julkaistulla 70-luvun livellä on tosi loistavaa tuuttausta!
  
  21/07/08 15:45

Name : lou knapman, cork ireland
  
Message : Hi
I am an old mate of jimmy pembroke. We use to play soccerevery night over victoria park in the sixties.after soccer it was always radio and jimmy singing,great fun. I matrying to contact jimmy so if anyone could pass on my email addres to him for contact.
ps.Has he put on weight,inthe sixties he really was only what one would call skinny
  
  18/07/08 16:22

Name : Tenu
  
Message : Juu, Wiguissa Jim sai niin huonot liksat, että joutui muuttamaan halvan valuutan maahan.
  
  17/07/08 20:14

Name : EsaJii
Home page : http://www.youtube.com/watch?v=IiTCeSzEwuo
  
Message : Kaikkihan tietää ettei Veltto soittanut tuota sooloa, mutta, hei, hauska silti..
  
  17/07/08 02:49

Name : Jouko, Kerava
Current favourite song : Bertha Come Back
Found : Just surfed on in
  
Message : Riku Proge, minullakin vain toisen käden tietoa, mutta sen mukaan Pembroke on muuttanut takaisin Kansas Cityyn. Bändi ei ole kuitenkaan hajonnut, ja vaikka toimintaa ei tällä hetkellä ole sitä ei ole suljettu poiskaan.

Kyse taitaa olla Jimin elinmahdollisuuksista Suomessa verrattuna jenkkilään.
  
  17/07/08 00:35

Name : Riku Proge, HKI
  
Message : Otan tämän varovasti esille...onkohan Wigwam ny historiaa ? Aika hiljaista näyttää olevan...tietoa kellään ?
  
  16/07/08 10:50

Name : Tenu
Current favourite song : Hard Top Lincoln Light Agelta - Play It Loud
  
Message : se Rekun kitara 70-luvun puolivälissä. Hoyerin varsi, Ödnerin design - mitä muuta ?
  
  15/07/08 21:28

Name : Finnspång
  
Message : Meikäboy lopsautti Kämpillä käsipäivää Brucelle. Mukavan oloinen heppu. Jaksoi signeerata roinaa ja kuvia asiasta innostuneille varmaan toistakymmentä minuuttia. Minusta sellainen on aina mukavaa, kun tähti jaksaa huomioida yleisönsä.
  
  13/07/08 21:10

Name : EsaJii
Home page : http://www.youtube.com/watch?v=GMPmXH8Qw1A
  
Message : Vain fanit saa selville Springsteenin sanoista. Puuroinen lausunta viety äärimmäisyyteen. juutuubi linkissä yllä.

Mutta tämä nyt vain tavallisessa rockissa. Onhan kaikki metalliörinät.

  
  13/07/08 01:49

Name : Tenu
  
Message : Bruce on musiikillisesti suuri hahmo, mutta en edelleenkään ymmärrä, miksi häntä pidetään todella suurena. Darkness on the edge of the town on ihan asiallinen kiekko, mutta ehkä olen liian juntti ymmärtämään Jenkki-meininkiä.

Pakko sanoa, että esim. Neil Young pesee Brucen ns. "clean sweep" tyyliin.
  
  11/07/08 23:02

Name : gamla
Current favourite song : Rod Stewart: I'd rather go blind
  
Message : Down By The Laituri tulossa. Turkulainen nauraa aidosti vain kahdesta syystä: kun hän näkee, että toinen kaatuu tai että hän itse löytää kadulta rahaa. Pätee ainakin appi-ukkooni 100%:sti. En pidä turkulaisvitseistä, mutta tämähän ei olekaan mikään vitsi.
  
  11/07/08 22:39

Name : Jusu, Vaasa
Current favourite song : Jim Pembroke Band: Money Is King
Found : Search engine
  
Message : Tulipa taas mieleen, miten nerokas kappale onkaan tuo Money Is King, varsinkin tässä ajassa. Growling Tiger, eli Neville Marcano, oli trinidadilainen nyrkkeilijä joka voitti laulukilpailun ja sai siitä paremman uran.

http://www.calypsoworld.org/noflash/artists-16.htm
  
  11/07/08 21:35

Name : Jouko, Kerava
Current favourite song : Olu Dara: Herbman
  
Message : Hey. Mark,

stick around. Most of the info here is in Finnish, but you're sure to enjoy e.g. Claes Johansen's English analyses of Jim Pembroke's output (see Discography), and he's not even gotten to the real stuff yet. Welcome!
  
  10/07/08 00:04

Name : Mark Spruce
Home page : http://MySpace.com/wherelse1
Current favourite song : Freddy or Kite
Found : Just surfed on in
  
Message : I Bought NN back in the late 70's because I liked the cover!!. Still dig it out now and then and still enjoy it. Thanks for a great album
cheers
Mark
Nottingham, England
  
  09/07/08 23:26

Name : Suonna
  
Message : Eivät ne muistaakseni plareista soittaneet. Olisikohan siinä pikemminkin ollut jotain sellaista ilmassa, että pitkästä aikaa yhdessä soittanut alkuperäiskokoonpano ei kaikilta osin tiennyt, että biisin sävellaji on vuosien varrella muuttunut. Kyllähän livetilanteessa voi olla hankala kuulla muita muusikkoja jos monitorointi on sinnepäin, sittenpä mennään metsään.
  
  09/07/08 22:28

Name : Kalzu Kalliosta
Current favourite song : Deee-Lite: Who Was That
  
Message : Piirpaukeko soitti vain plareista, eivätkä huomanneet koko biisin aikana missä mennään? Uskomatonta. Kyllä siinäkin bändissä on korvaa ollut.
  
  08/07/08 14:04