Wigwam - guestbook

Name : Mika Koo, Oulu
  
Message : Onneksi olkoon täältäkin! Suuret kiitokset Mikolle sivustosta ja kirjasta. Ja tämä vieraskirjakin pitää melkein päivittäin tsekata; täältähän ne uutiset ensimmäisenä kuulee, jos jotain mielenkiintoista musarintamalla tapahtuu!
  
  28/08/08 17:03

Name : EsaJii
  
Message : T-paidan slogania vois pidentää tän verran, Suonna
"I had to get to that Nuclear Nightclub
'Fore I's dead is what I said"
  
  28/08/08 15:38

Name : seppo Lahdesta
Current favourite song : Handes song/Kesäkapina (ei Wigwamin esittämä)
  
Message : Kymmenen vuotta on pitkä aika.
Kiitoksia Mikko kaikesta.

Meikäläinen on ollut enemmän tai vähemmän aktiivinen Wigwam-fani jo vuodesta 1969 alkaen, mutta vasta tämä nettiklubi nosti fanittamiseni kokonaan uudelle intensiivisemmälle tasolle, Wigwam-kirjasta
nyt puhumattakaan, jolla on ikuinen kunniapaikka kirjahyllyssäni.

Että tänks vaan ja keep on the good work!
toivottaa Sepukka lahdesta
  
  28/08/08 10:19

Name : Ilkka, Jyväskylä
Current favourite song : Wigwam: The Item is the Totem
  
Message : Onnittelut Mikolle!
10 vuotta, vaan ei suotta!

Heti alusta lähtien olin itsekin diggailemassa sivuston kehittymistä; ensimmäisen viestini kirjoitin syyskuussa 1998. Hienosti on aikaa kestänyt tämä Suomen parhaimmistoon kuuluva musasaitti.

Vieläköhän muuten Wiguarkistoista löytyy enää mitään julkaistavaa cd-muodossa? Realistisesti ajateltuna. Uskoisin, että Kotilaisen Ajatuslapsi näkee vielä uudelleen päivänvalon, mutta mikähän mahtaa olla Jukka Gustavsonin Valon Vuoksi-levyn tilanne? Kadonnut häviämättömiin?...
  
  28/08/08 00:53

Name : Esco, West Coast
Current favourite song : Commander Cody - Rockabilly Funeral
  
Message : Onnittelut!

Tähän virstanpylväskohtaan sopisi mainiosti edes jonkinlainen bulletiini orkesterin suunnalta - mitä, missä, milloin, milloinkaan?!

  
  27/08/08 22:45

Name : Suonna
  
Message : Jahas, huomenna torstaina 28.8.2008 tulee täyteen päivälleen kymmenen vuotta Mikon Wigu-sivustoa netissä. Oiskos pienten muistelujen ja virtuaalionnittelujen aika?

Itse muistelisin löytäneeni sivuston syksyllä 1998 Altavistan avulla - haku oli "+rock +joensuu", eli kotikaupunkini kevyen musiikin meininkejä haeskelin. Wigwam-sivustoa olin kyllä jo kaivannut nettiin muutaman vuoden, GEPR-tietokannassa oli jotain Wiguista, mutta muuten ei missään juuri mitään... Soundin ja Musan 70-luvun Wallenius- ja Korjus -meiningeillä ja Pertti H:n Rare-jutuilla mentiin :-) Koodaustaidottomana en itse jaksanut ruveta sivustoa vääntämään, vaan odottelin, että joku tolkun friikki jossain päin pistää "Nuclear Netclubin" pystyyn - kuten sitten pistikin.

Vieraskirjan trafiikki on elänyt kymmenen vuoden ajan bändin aktiivikausien mukaan. Kiertueita ja settejä täältä on ollut mukava seurata. Aprillipäivän 2003 Information-prank on jäänyt kyllä kovalevylle yhtenä hulvattomimmista jutuista täällä.

Pieniä fanikokoontumisajoja on nähty ja vieraskirjatuttujen kanssa keikoilla tavattu. Varsin asiallista ja herrasmiesmäistä toimintaahan tämä on ollut - joku Mikkoa kaupallisempi olisi tietysti jo tuotteistanut "Gotta get to the Nuclear Netclub" -vertiasryhmä-T-paidat ym. Ehkä tämä low-key-meininki sopii Wigujen henkeen.

Anyway, thanks Mikko!
  
  27/08/08 20:46

Name : Panu
  
Message : Tämä todella onkin mielenkiintoinen uutinen:

http://www.esaimaa.fi/Kulttuuri---Kulttuuriuutiset/2008/08/26/Piirpauke+soitti+maailmanmusiikkia+kauan+ennen+kuin+termi+keksittiin/200815769872/7
  
  26/08/08 21:25

Name : Suonna
Home page : http://www.freebok.net/books/folkswagen/view.html
  
Message : Ei ole tullut täällä juuri mainostettua tätä meikäläisen omaa bändiä, mutta tänään tuli vieraskirjaamme kiinnostavaa tavaraa Joutsenon rock-harrastaja Tikalta.
  
  26/08/08 12:57

Name : Jouko, Kerava
Current favourite song : Robert Plant & Alison Krauss - Killing The Blues
  
Message : Jore, ajankohtainen kysymys. Kieltäisikö esim. Pembroke tänä päivänä Barbra Streisandilta biisinsä versioinnin, kuten aikoinaan?

Money talks, ja vähän pelleilyksi kieltämättä on mennyt koko kitarasankaruus, kuten SSandersin nerokkaat parodiavideot hyvin valaisevat. Madonnakin tällä uudella kiertueella on Les Paul kaulassa ja silinteri päässä, kuten kaikki näkivät iltapäivälehdissä. Mutta mitä tekisi itsekukin, pöhöttyneenä vuosikymmenien takaisena legendana, kun tarjotaan tuollainen paikka?

Plant hoitaa kyllä leiviskäänsä tyylikkäästi. "Raising Sand" oli loistava levy, ja aivan odottamaton tyylillinen veto.
  
  25/08/08 23:08

Name : Jore
Current favourite song : Led Zeppelin: lähes kaikki
  
Message : Tämä nyt liippaa kaukaa, mutta ...

Jimmy Page Pekingissä loppunäytöksessä ???
Tähän on hiukan vaikea suhtautua. Oliskohan Plant mennyt? Joo joo, kaikki on isoa shouta, mutta periaatteitakin voi olla. Vai tarviiko olla?
  
  25/08/08 19:48

Name : Tenu
Current favourite song : 16-osainen kuuunnelma: kuka ampui Ivan Belovin YLE -arkistosta
  
Message : Apollosta. Puhuttiin aina ensimmäisenä hevibändinä Suomessa. Mulla oli joskus kasetti, jossa olivat Kultsalla Steppenwolfin lämmittelijänä ja heittivät Zeppelin-version You Shook Me-biisistä. Tämä kasetti oli äänitetty radiosta joskus 80-luvulla. En ole varma, soittivatko jonkin muunkin biisin.
  
  24/08/08 12:06

Name : Jusu, Vaasa
Current favourite song : Kathy Dalton: Katie Cruel
  
Message : Savulle: Loven ekalla LP:llä on melkoisen rujoa soittoa, mutta Burt Bacharachin "My Little Red Book" on punk-versiona mielenkiintoinen. "Hey Joe" on myös, mutta Hendrix teki sen paremmin.

Da Capo -levyllä on joitakin hyviä biisejä, kuten jazz-valssi "Stephanie Knows Who". Soundi on progemaisempi. on huilua ja sembaloa. Klassikkobiisi on kuitenkin "7 & 7 Is", raivoisa rockveto. Sitten koko B-puoli on yhtä lepsua biisiä nimeltä "Revelation", jossa pitkä ja tylsä rumpusoolo. Jopa Iron Butterfly teki heikot rumpusoolot vakuuttavammin.

Balladeissa Arthur Leellä on usein vaikeuksia sävelkorkeuksien kanssa.
  
  24/08/08 02:14

Name : Savu
Current favourite song : The Who: Squeeze Box
  
Message : onko täällä Love diggareita (siis Arthur Lee Love)? onko edeltävillä levyillä ollenkaan niin kiintoisaa materiaalia kuin sitten forever c
  
  22/08/08 21:08

Name : JOO
  
Message : esajii...koko ajanhan täällä keskustellaan...eikö savo kelpoo?
  
  22/08/08 13:23

Name : snake
  
Message : sammunut,
rumpali on marko kainulainen. bändejään ainakin Boycott, AJ Bronx, AJ Band.
miten niin ei osaa soittaa? aika kulmikas tyyli kaverilla on, mutta kyllähän mies aina beatin piti kasassa laahaamatta (tms.).
mielipideasioita...
  
  21/08/08 21:16

Name : Kai, Helsinki
Found : Just surfed on in
  
Message : Ei ole ainakaan Apollon CD:llä "Pientä soittelua" -nimistä kappaletta, ja ymmärtääkseni kappalevalikoima on yksi yhteen LP:n kanssa. Jospa kyseessä ei olekaan kappaleen nimi vaan lyhyt kuvaus sisällöstä? :)
  
  21/08/08 17:26

Name : EsaJii
  
Message : Link does not work, go to http://www.palasokeri.com/
there Keskustelufoorumi and then International.
  
  21/08/08 16:57

Name : EsaJii
Home page : http://www.palasokeri.com/index.php?name=Forum&file=viewtopic&p=
Current favourite song : Hey Nineteen
  
Message : In this quiet time, I started a little discussion, above, comparing Wigwam with Steely Dan. Enjoy. You can comment there, I think you need to join. It is now in Finnish and English.
  
  21/08/08 16:52

Name : Jesse
  
Message : Onko Apollon levyllä Pientä soittelua niminen biisi? Joissain netissä olevissa diskografioissa kappale on listattu, mutta ainakaan CD:n kannessa ei tuota mainita.
  
  20/08/08 16:58

Name : Jore
  
Message : Virgin Oilin sivuilla lukee, että tämä on peruutettu. Harmi!
  
  20/08/08 16:17

Name : Silverman
  
Message : Crazy World featuring Esa Kotilainen ja Mikko Rintanen Faustburger Virgin Oilissa 23.8.
  
  17/08/08 12:49

Name : Herald times
  
Message : Jimmy Page on edelleen englannin rokin suuria nimiä.
  
  16/08/08 22:01

Name : sammunut
  
Message : albert järvisen dvd-ltä on pakko ottaa esiin aivan järkyttävä rumpali, joka ei osaa soittaa lyöntiäkään tampereella levykaupan takahuoneessa tehdyssä sessiossa. nimeä en tiedä, mutta hirvittävää kuultavaa.
  
  16/08/08 21:20

Name : Jesse
  
Message : Kyllähän niitä arvostetaan usein, mutta harvemmin niiden aineiden käytön vuoksi. Kyllä Tolonen on edelleen huippukitaristi, kuunnelkaa vaikka Jukan Coltrane-levyä.
  
  16/08/08 16:02

Name : Urpo
Current favourite song : No more terra firma
  
Message : Eikös tuolla suuressa mualimassa arvosteta nimenomaan näitä mömmöilijöitä: Jim Morrisoneja, Janis Joplineja, Brian Jonesija, Ernest Hemingwäytä, Kurt Cobaineja ym jotka ovat kuolleet päihteisiin tai ampuneet haulikolla itseään. Kirjastoissakin "asiakkaat" pöllivät just näitä pahiksia. Rollareittenkin levytetty tuotanto on mitä on. Se mitä Tolonen teki alaikäisenä alle 21-vuotiaana, niin enpä menisi vähättelemään.
  
  15/08/08 20:37