Wigwam - guestbook

Name : Replak
   
Message : Reinstall windows and all the plugins etc for starters.

Also, most of the finnish national tv cannot be played from abroad.
   
  20/11/08 15:59

Name : the Tanskalainen
   
Message : Hi. I wondered if anyone has similar experiences to these and know a cure: I have always had some problems getting certain websites to play on my computer. No Finnish TV or Radio, no Danish ditto etc. I have sought help with experts, but they have given up. Everything looks fine, the little windows come up etc., but nothing moves and no sound. Now it's the same with U-Tube, Wolfgang's Vaults - everything! It just gets worse and worse, every time these people upgrade their systems. Any word of advice?

   
  20/11/08 12:20

Name : TimoV, Tampere
Current favourite song : Burton Cummings: "Above the Ground"
   
Message : CRAZY WORLD
(Esa Kotilainen, Lauri Porra, Anssi Nykänen, Timo Kämäräinen & Mika Järvinen), esiintyi eilen Tampereella. Hieno keikka vaikka aloittivatkin turhan myöhään, soittivat suunnilleen joka toisen biisin Zeppeliniä ja joka toinen oli omaa tuotantoa. Ko. kokoonpanon toistaiseksi ainoa albumi (Crazy World) muutaman vuoden takaa on muuten aivan pätevä 70-lukuhenkinen rock-levy. Kotilainen oli mukava nähdä taas tositoimissa ja pääsi keikan aluksi vetäisemään muutaman minuutin syntikkasoolon, muukin remmi on todella pätevää porukkaa, suosittelen. Loppuvuoden keikat ko. ryhmältä alla:

2008:
19.12 Pub Katse, Jyväskylä
12.12 Liberte, Helsinki
06.12 Henry's Pub, Kuopio
05.12 House Of Rock, Kouvola
21.11 Labarre, Joensuu
   
  20/11/08 08:40

Name : Suonna
Home page : http://www.thetoyzone.com/20-album-covers-recreated-in-lego/
   
Message : Pariksi sekunniksi riittää naureskeltavaa tuolla.

Wigwamin kansista muovipussiposeeraukset olisi ainakin helppo toteuttaa vastaavassa hengessä.
   
  19/11/08 14:14

Name : Panu
   
Message : Youtubeen on näemmä ilmestynyt tuoreita katkelmia Clavian syntikoiden demotilaisuuksista:

http://www.youtube.com/watch?v=07MUibiMNkI

http://www.youtube.com/watch?v=0mmkqeWlBHg

Ensimmäisessä linkissä jammaavat Jukka Gustavson ja Esa Kotilainen, jälkimmäisessä Gustavson ja Tommi Lindell.
   
  15/11/08 00:11

Name : Tenu
   
Message : National Health. Kyllä.

   
  14/11/08 19:13

Name : .
   
Message : Veljet! Kuunnelkaa progeyö Suomiraatiosta!
   
  14/11/08 14:43

Name : Suonna
Current favourite song : Magick Brothers: Wise Man In Your Heart
   
Message : Nyt tuli yksi parhaista Anttila-löydöistä vähään aikaan, Eagle Recordsin 3 cd:n boksi "Canterbury Tales - Nuggets From The Psychedelic Underground" huikealla 3 eurolla (niitä jäi vielä...)

Ainakin meikäläiselle, joka on suorittanut vaan lyhyen oppimäärän Robert Wyattia, Hatfield & The Northia ja National Healthia, tää paketti on mannaa. Eka cd vasta kuunneltu, mutta hyvien ja huonojen biisien suhde on kokoelmien keskivertoasteikkoa vasten arvioituna vahvasti plussan puolella.
   
  13/11/08 23:41

Name : Körmy
Current favourite song : Da Vinci's Notebook - Title Of The Song
Found : Just surfed on in
   
Message : Oli synkkä ja myrskyinen yö... mutta Todd Rundgrenin kiertuebändi oli mahtavan tiukka Kulttuuritalolla toissailtana. Rummuissa oli Prairie Prince (The Tubes) ja bassossa helinäkeiju Rachel Haden (Charlien tytär). Saundit olivat kylläkin puuroisemmalla puolella, joten hienot neliääniset stemmat eivät oikein päässeet esille.

On se Todd melkoinen tekijä-äijä. Olisikohan hyvä tuottaja
Wigwamille? Epäilen että tulisi riitaa, kuten tuli XTC:n tapauksessa.
   
  12/11/08 13:36

Name : Reijo
Current favourite song : Yes - Machine Messiah (Live 2008)
Found : Search engine
   
Message : Vanha kunnon Yes on kiertueella USA:ssa parasta aikaan. Setissä on mm. Tempus Fugit ja Machine Messiah. Toivottavasti tulevat Eurooppaan ja Suomeen.

;-)
   
  11/11/08 22:24

Name : k.p.tikka-ri, saimaan kaupunki
Home page : http://progressiveears.com/
   
Message : Tuolla progekorsien sivuilla on tänään 111108 päivän levynä Titan´s Wheel. Menkää kommentoimaan & lukekaa muiden kommentteja.
   
  11/11/08 10:27

Name : TimoV, Tampere
Home page : http://www.porterrecords.com/id31.html
   
Message : Jenkkiläinen levymerkki Porter on julkaissut Heikki Sarmannon 1971 albumin "Counterbalance" cd:nä, samalta merkiltä löytyy myös Sarmannon live "Boston Date" vuodelta 1970. Junnu Aaltonen soittaa molemmilla levyillä ja laulua ei ole ollenkaan, mikä ainakin meikäläiselle on positiivinen asia, sillä suurin osa Sarmannon tuotannosta on kuuntelukelvotonta noiden laulusuoritusten ansiosta. "Counterbalancea" voi suositella, Boston Date on vielä tsekkaamatta.
   
  11/11/08 08:27

Name : Jore
   
Message : Palautetaan keskustelua hiukan lähemmäksi Wigwamia. Ei silti Green-Clapton keskustelu on ihan mielenkiintoista ja varmaan useimmilla on tästä aika vankka mielipide.

Kuuntelin juuri Pohjolan Pewit-levyn päättävän n. 20 minuuttisen biisin Ordinary music. Aika hurja teos etenkin lujaa kuunneltuna, jolloin äänimassat vyöryvät ylitse. Biisin nimessä on tiettyä Pohjola-huumoria.
   
  10/11/08 12:07

Name : Salvador K.A. Tali-Ihantala, Deep Ellum
Current favourite song : Agitation Free : Through the moods
   
Message : Taannoin panin soimaan minulle aiemmin tuntemattoman wanhan levyn, Martha Velez : Fiends & Angels. Se alkoi kitarakuviolla. Tunnistin heti, että Erkkihän se on kirveenvarressa, vaikka en musiikista noin soitto-osastolla mitään tiedäkään. Niin että se siitä kysymyksestä, ettei Clapton-soundia muka ole olemassakaan.
   
  09/11/08 18:26

Name : Art
   
Message : On taas heviteinit liikkeellä, kun viljellään taas kirosanoja...Eihän teknisellä näppäryydellä ole mitään merkitystä, jos musiikki ei kosketa kuulijaa...Mulla Greenin musa on aina sitä tehnyt, vaikka Liitunäkki-kauden jälkeen herkkupalat ovat olleet harvassa...Claptonilla esim. Layla ja Tears In heaven ovat lauluja, joissa on sitä jotain..
   
  09/11/08 16:10

Name : Tenu
Current favourite song : Need Your Love So Bad (Fleetwoodin versiona)
   
Message : nimimerkki - . Erittäin asiallinen kommentti. Tietänet musasta vitusti, niin kirjoita nyt sitten framille nähtäväksi. Todellisia asiantuntijoita tarvitaan aina. Ei mitään rustaajia.
   
  09/11/08 15:23

Name : Jouko, Kerava
Current favourite song : The Bobs: White Room
   
Message : Nythän on todettava, että EC rupesi laulamaan vasta myöhemmällä uralla. Kyse tuossa oli kaiketi siitä, miten upeasti Green lauloi jo silloin kun Clapton ei ollut edes keksinyt omaa ääntään.

Mitä tulee kitaransoittoon, niin kuullakseni Rekku Rechardt arvostaa Greeniä valtavasti fiiliksen puolesta, sekä pitää nimenomaan Claptonin kolmisormi-venytyksiä uranuurtavina blues-tekniikka-mielessä.
   
  09/11/08 03:09

Name : -
   
Message : Sinä saatanan rustaaja et tiedä musata vittuakaan
   
  09/11/08 01:21

   
Message : Useammat tietää Hendrix-soundin. Clapton-soundia ei ole olemassakaan. Veti isojen purkkien kautta mustilta opittuja juttuja.

Clapton itsekin havahtui, kun kuuli The Bandin Big Pinkin. Kaveri ei ole ikinä säveltänyt mitään suurta. Coveroi onneksi J.J.Calea ja Marleyta, että nämä suuret persoonat pääsivät tietoisuuteen. clapton otti kai todellisen pohjakosketuksen 80-luvun puolivälin tienoilla, kun teki Phil Collinsin avustamana levyn...joku She's waiting hitti ja muita jäi mieleen.
   
  08/11/08 22:22

Name : PG
   
Message : Nuo PG-biisit löydät mm.osoitteesta
...www.soho-streaming.tv/client/PPR/pg/swf...
   
  08/11/08 19:20

Name : Art, Peter Green: Canvey Island Sessions
Current favourite song : Albatross & Blues no change
   
   
  08/11/08 19:14

Name : Inspired
   
Message : Jaa-a, tuo näkemys Claptonista hailakkana ja sieluttomana maitonaamana tuntuu olevan joissakin melko sitkeässä. No, itse olen kyllä eri mieltä, ja sanojeni taakse voisin asettaa vaikka Unplugged-levyn Old Loven, jolta muuten löytyy yksi mielestäni parhaista kuulemistani akkarilla soitetuista kitarasooloista.

Toki Clapton on tietyllä tapaa brittiläisen hillitty ilmaisussaan, ja uran varrelle mahtuu niitä vähemmänkin mairittelevia julkaisuja. Hieno muusikko mies on silti aivan kiistatta.
   
  08/11/08 18:52

Name : Art, OuTo
   
Message : Mukava kuulla, että elossa on muitakin Green-diggareita kuin minä. Autossani soi alati kokoamani kasetti (sic!)Petterin parhaat, mutta äskettäin tuli kauppoihin rahisemattoman äänen ystäville 4 CD:n boxi Peter Green Anthology,,,jota kyyditti tuore Green-video, jossa mies oli mainiossa näppäilytimmissä.
   
  08/11/08 18:43

Name : EsaJii
   
Message : I like Eric on guitar. His lyrics are pretty mediocre. He should have hired on as guitarist more often than as band leader.
   
  08/11/08 17:15

Name : Hully Gully
   
Message : ...jäi sanomatta, että joillain on se sielukkuuskin syntymästään hanskassa - Erkillä ei, eikä sitä voi edes oppia.

Clapton on valitettavasti ollut aina vain ja ainoastaan se "kaupallinen" god. Äänitorvena hän on kyllä tuonut tietoisuuteen arvokkaita nimiä, jotka ovat aidosti "asian" takana.
   
  08/11/08 16:47