Wigwam - guestbook

Name : Nuuska-Eiwori
  
Message : Taiat vain olla katheellinen Ivalon Olli, ko Matonna ei tullu teän kunnan puolelle. Näekkö mie näin hänet muutama vuosi sitten, ko se sivakoi Kittilän Levillä.
Kyllähän net ensinä tähet esiintyvä ilmaseksi tunturissa ja riisuva niinko Matonnakin ja ottava maksun sitten etelässä.


  
  31/01/09 16:52

Name : Ivalo-Olavi
Current favourite song : Madonna: Like a virgin/Like a Prayer
  
Message : no jos kuuntelet peräkkäin nuo eri versiot, niin huomaat kyllä.

Iloista lauantaita ... kaikille.
  
  31/01/09 15:48

Name : just joo
  
Message : no mihinkä sitä sinun planet staria on mulkattu, olavi?
  
  31/01/09 13:55

Name : Ivalo-Olavi
Current favourite song : Vastine
  
Message : nimimerkki just joo on perustelemattomine kommentteineen tosi syvältä. Itse olen kommentteineni täysin oikeilla jäljillä. Pois tuollaiset "raapustelijat" näiltä sivuilta.

Kirjoita nyt herran tähden edes jotain Wigwamistakin.
  
  31/01/09 13:33

Name : just joo
  
Message : Ivalo-Olavi tulee 20-vuotta aikaa perässä ja on kommentteineen aika syvältä.Kirjota ens kerran muumi-papan vieraskirjaan.
  
  31/01/09 12:13

Name : Jone
  
Message : John Martyn esiintyi Ruisrockissa v. 1973. Silloinhan olivat lauteilla myös sekä Wigwam että TP.
  
  31/01/09 01:13

Name : -rh
Home page : progeclub.com
  
Message : Päivänä kun John Martyn kuoli muistelin juuri menopaussilla hänen peruuntunutta Suomen keikkaansa, tarkemmin ko. peruuntumiseen liittynyttä kämmiä iltsikassa.

Martynysta vähän kiinnostuin kun huomasin itseäni tyylillisesti verratun häneen - joskus silloin, milloin, 16-17-vuotiaana trubaduurina.
  
  30/01/09 22:34

Name : Ivalo-Olavi
Current favourite song : Thin Lizzy: Southbound
  
Message : nyt rupee ns. megatähdet jo hiipumaan. Pruse joutuu tulemaan Tampereelle, ja Madonnakin Suomeen. Tää on helvetin hyvä mittari näiden tähtien viimeisestä rahastuksesta. Suomeen , kun on jo käyty Albaniat ja vastaavat läpi.
No, kävihän Ruhsikin täällä.

Madonna on meikän mielestä musiikillisesti kaikkien aikojen surkein artisti. Uskokoon kuka haluaa, että mimmi on omin voimin noussut kurasta kunniaan. Takana on raharikollisporhot.

Anttilasta sai remasteri Light Agesia 3,99 - olin kyllä pettynyt, että Planetstaria oli mulkattu jotenkin huonoon suuntaan. ja sitten tarpeettomia täytebiisejä kuten Marvelry Skimmeristä huono veto. Ja toisaalta...kun pistää volat kohdilleen ja laittaa Lincolnin soimaan, niin avot.
  
  30/01/09 20:47

Name : Jone
Current favourite song : John Martyn: Just Now
  
Message : R.I.P. John Martyn.
  
  30/01/09 15:52

Name : eräs vaan ei teräs
  
Message : Paras kitarasoolo Suomi-rockissa?
- Juice: Vaimoni on Frankenstein
  
  30/01/09 10:32

Name : heiskanen
  
Message : Olen aiemminkin kyselly ilman tulosta että löytyykö keltään kuvia Wigujen 2000 ruisrock vedosta? Tonkikaa valokuvatiedostot ja albumit, kiitos...
  
  29/01/09 23:18

Name : Suonna
  
Message : Records with Involvement by Pekka Pohjola

2008

Verneri Pohjola: Aurora (CD: Texicalli Records TEXCD 094)
bass
"This album is dedicated to to my late father Pekka Pohjola." (From
Verneri Pohjola's album cover notes.)

--- Levyllä bassossa myös Antti Lötjönen ja Ville Herrala, kappalekohtaisia suorituksia ei ole eritelty.
  
  28/01/09 17:32

Name : -rh
  
Message : Art:
"Pohjolan tuotanto on asia erikseen. Se jätettäköön rauhaan venyttelyltä, paukuttelulta, vinguttelemiselta ja hankaamiselta."

älä yllytä!
:D
  
  28/01/09 16:52

Name : Risto
  
Message : Tarkoitin siis, että jos Strengin tuotannosta olisi tehty demolevy ja tribuuttilevy erikseen, niin sitä tribuuttilevyä ei tarvitsisi kuunnella, jos haluaa kuulla aiemmin julkaisemattomia biisejä.
  
  28/01/09 15:41

Name : Art
  
Message : Niin...Kieltämättä tupsahti mieleen..Miltähän Pekka Streng olisi kuulostanut, jos olisi joutunut kultasormi Jori Hulkkosen kynsiin...Pohjolan tuotanto on asia erikseen. Se jätettäköön rauhaan venyttelyltä, paukuttelulta, vinguttelemiselta ja hankaamiselta.
  
  28/01/09 15:25

Name : -rh
Home page : progeclub
Current favourite song : The Who - Love Reign O'er Me
  
Message : vaikka sämplejä minun puolestani; musiikki on luotu eläväksi.

Sämpläilin tuossa Van der Graaf Generatoria ja Alice Cooperia,
olisittepa kuulleet.
:D
  
  28/01/09 12:54

Name : Art
Current favourite song : Jope:Angliankatsastuslaulu
  
Message : Ehkä olet oikeassa, Inspired. Meidän sukupolvella on liikaa luutumia vai onko se jo sitä kalkkeutumista, kun ei millään jaksa hypätä markkinamiesten kelkkaan?
  
  28/01/09 08:40

Name : Inspired
  
Message : No, enpä jaksa käännösiskelmistäkään pahastua.
  
  27/01/09 23:12

Name : Art
  
Message : Arvasin, että joku tarttuu Pohjola-Sibelius-rinnastukseeni, mutta olen edelleenkin sitä mieltä, ettei Pohjolan musa coveroimalla parane. Toki sen hyväksyy, jos joku Avanti Pohjolaa tulkitsee, mutta joku Husband jo puistattaa eli nopeasti lähdetään venyy ja paukkuu-linjalle. Toki on tunnustettava, että Pohjolan tuotannossakin aika ajoin vierastin kitaristi Tynin vyörytyksiä.
Tribuutit ovat samalla tavalla paheksuttavia, kun käännösiskelmien levyttäminen vuosikymmeniä sitten, vai mitä?
  
  27/01/09 18:13

Name : Risto
  
Message : Niin. Soitinmusiikki ei ole juurikaan viihtynyt listoilla. Uudesta Streng-levystä: olisi ollut mielestäni huomattavasti parempi, jos materiaalista olisi tehty kaksi projektia: tribuuttilevy ja demo-kokoelma (minua tribuuttilevyt eivät ole koskaan häirinneet). Näin yhdistettynä nämä toimivat hieman heikosti, vaikka toisaalta levy myy ilmeisesti ihan hyvin.
  
  27/01/09 16:08

Name : Inspired
  
Message : Pohjolan musiikkia tuskin tullaan käsittelemään samoin kuin näissä pahalla katsotuissa tribuuttilevyissä - oletan, että puhutaan näistä viimeaikaisista Leevi & The Leavings -tribuuteista ja vastaavista. Nyt kun ei ole kysymys mistään radiosoittopopista. Mutta jazzin ja klassisen musiikin parissahan on hyvin tavallista, että hienoja sävellyksiä esitetään vielä pitkään tekijän poismenon jälkeen. Eipä kukaan ole tullut vielä sanomaan, että lopettakaa jo se Sibeliuksen tuotannon raiskaaminen...
  
  27/01/09 12:29

Name : Ilkka, Jyväskylä
  
Message : Art & äre:
Olette ehkä oikeassa - se, mitä Pohjola sai eläessään aikaiseksi riittää.

Jos kohta, ehkä UMO tai esim. Avanti! saattaisivat tehdä kelvolliset Pohjola-tribuutit (hieman tyyliin: Ensemble Modern Plays Frank Zappa).
Eipä silti, myöskin viime syksyn Husband Plays Pekka Pohjola-kiertue oli kyllä mannaa...
  
  26/01/09 23:30

Name : Jusu, Vaasa
  
Message : Salmisen Petterin soittokamoista vielä huomio: noissa utuisissa JPB-kuvissa vlta 1980 kitara näyttää olevan Ibanez 2671 (Randy Scruggs -malli), vahvistimena on HH:n transistorinuppi (!) ja jokin, olisiko jopa MS-Audiotronin, torvikaappi (!!). Sangen erikoinen yhdistelmä, mutta miehellä olikin soundi nimenomaan näpeissä.
  
  26/01/09 17:11

Name : Art
  
Message : Olen kyllä ären kanssa samoilla linjalla. Jotain pyhää täytyy olla.
Olisitta tehneet tribuuttinne Pohjolan eläessä. Ei enää painajaisia. Ei Pohjolan perintöä tarvi vesittää, sillä sitähän se on. Arvostelukykyä vähän nuori väki. Keksikää välillä jotain omaakin. Pinnistäkää vähän. älkää aina yrittäkö helpomman kautta.
  
  26/01/09 16:48

Name : EsaJii
  
Message : Micke, neither website is all that useful, they are maybe fixing them. But it appears you may not find the CDs, as EPEs has all of Wigwam except that.
http://www.epes.fi/
It may be out of print.
  
  26/01/09 16:30