Wigwam - guestbook

Name : Tenu
Current favourite song : Irwin:
  
Message : antaisin ääneni, kun taas kerran järjestettäisiin maailman huonoin levy-äänestys. Jouduin tilanteen pakosta kuuntelmaan/kuulemaan Stingin levyn, jossa on "Let your soul be your pilot" -- maailman huonoin soul-biisi. Ja muu mateeriaali kiekolla on aivan pohjamutaa...Policen Ghost In the machine on loistava, mutta tämä...
  
  06/03/09 22:26

Name : Matti Kervinen, Vantaa
Home page : http://www.katayaband.com
Current favourite song : Billy Cobham: Stratus
  
Message : Aivan mainio keikka!
Ensin pientä kipsausta ja neuroottista lappuihin tuijottelua(paitsi Billy ja Tuppu), n. 5-6 biisin kohdalla homma vapautui ja loppu musiikin ilotulitusta.
Hieno keikka :)
  
  06/03/09 22:11

Name : Tenu
Current favourite song : http://yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=8&ag=96&t=605&a=6510
  
Message : En ole ehtinyt seurata tapahtumia -"on tässä töitäkin tehty" - mutta onko Cobham pitemmällä visiitillä Suomessa vai mikä on homman juju ?

Simppa taas on todellinen taiteilija ja maan paras side-kick kautta aikain.

Isot kiitokset TimoV:lle siitä Risto Mäkelä tiedosta. DVD:tä ei ole tehty.
  
  06/03/09 20:22

Name : Jore
  
Message : Oliko kukaan tämän foorumin seuraaja Virgin Oilissa katsomassa Cobhamia ym.

Ostin juuri levyn, mutta pääsen kuunteleen vasta viikonloppuna.
  
  06/03/09 15:47

Name : Risto
Home page : Viikon taiteilija
  
Message : Ylen viikon taiteilijana Jukka Ruohomäki.
  
  05/03/09 18:07

Name : sakke
  
Message : Tänään Hesarin kulttuurisivulla Orrenmaa Bandin "Make My Dayn" arvio, kirjoittaja Harri Uusitorppa. Hän sanoo mm. "tyylilajissaan kansainvälisten mittojen albumi ilman Suomi-tasoitusta".
  
  05/03/09 08:55

Name : jusu1
  
Message : Pekka Pohjolan basismista Orrenmaa Bandin uudella levyllä voi lukea jenkkiarvion täältä (klikkaamalla Orrenmaa Band -linkkiä sivun yläosassa):

www.mwe3.com
  
  04/03/09 14:23

Name : jusu1
  
Message : ORRENMAA BAND WITH BILLY COBHAM kokoonpano ensinmainitun "Make My Day" -albumin julkaisukeikalla Virgin Oilissa (Hki) to 5.3. klo 20 (showtime 21.30):
Tuppu Orrenmaa: g
Billy Cobham : dr
Jukka Korpela: b
Rob Dominis: kb
Timo Pratskin: kb
Verneri Pohjola: tr
Ilmari Pohjola trb
Marko Portin: bsax
  
  03/03/09 22:20

Name : Art
  
Message : Kiitos Pertille tiosta. Itsellä tuo Porra on se, jolta ootan pohjolamaisia tekoja. Miehen soolot ovat tosi lupaavia, vai mitä Wigu-väki?
  
  03/03/09 19:00

Name : EsaJii
  
Message : En ole tsekannut muita mp3 kauppoja, mutta iTunesissa on Pohjolan uusimmat ja Tolosen uusimmat. Kiva kuulla taas A Little Love Song, on se vain LP:llä, Tolosen ja Costen Touch Wood.

I have located a number or Pohjola and Tolonen tunes on iTunes. Of course the offerings may be more in Europe, as the iTunes stores go by country and currency. You need to get the free iTunes and click store there. Payment is by credit card or iTunes card you buy for 20 or 50 dollars. You do not need an iPod, iTunes will burn a disc of the downloaded songs either as mp3 or CD format.
  
  03/03/09 15:41

Name : Pertti, Hyvinkää
Current favourite song : Time Traveller: Dead end
  
Message : Huomasittehan, että sunnuntain Hesarissa oli kokosivun juttu Pekka Pohjolasta ja Lauri Porrasta.

Ja eilinen lehti tiesi kertoa että Ian Carr on vaihtanut hiippakuntaa vastikään.
  
  03/03/09 10:26

Name : "Mikko Vilkastus"
Current favourite song : Q-Continuum: Organ Kane
  
Message : YLE Teemalta tuli aikaa sitten Tabula Rasa-taltiointi (1976) Pop Liisassa. Nauhoitteen alussa juontaja Loiri esitti "Joka pojalla on siivet" biisin (ei turhan vaatimatonta ohjelman "juontajalta"). Keitä ne lystikkään näköiset 30-ja-risat-virkamies-muusikko-peikot on jotka säestää Loiria? Kuka tietää? Sille joka valaisee minua faktoilla, saa palkkioksi tämän saitin kävijäin ihailun.

Muistan melko elävästi, miten syyskesällä 1975 rinnakkaisohjelma voimasoitti tuota kappaletta, mutta ei siitä sen enempää.
  
  03/03/09 00:17

Name : jusu1
  
Message : Jazzrytmit tietää kertoa lisää Orrenmaan uudesta levystä:

http://webmag.jazzrytmit.com/index.php/tiedotteet/450-kitaristi-saeveltaejae-tuppu-orrenmaan-kansainvaelinen-projekti-nousukiidossa
  
  02/03/09 17:22

Name : Art, ToOu
  
Message : Jep..Marzista sitä herkkyyttä löytyy, mutta seura tekee kaltaisekseen.
  
  02/03/09 14:45

Name : Petteri
  
Message : Husband plays Pekka Pohjola oli eilen Oulussa nelivitosessa. Minulle konsertti oli pienoinen pettymys. Päällimmäisenä harmitti biisivalintojen suppeus. Kaikki biisit olivat Visitationin ja Flight of the Angelin väliltä eli vuosilta 1979-86. Omat suosikkilevyni jäivät melkein kokonaan siis pois - Love-levyt sekä Views ja Pewit siis. Olisin kaivannut myös niitä mietteliäämpiä ja herkempiä biisejä, kun biisit olivat enimmäkseen niitä vauhdikkaimpia. No Way Out ja Space Waltz toimivat minulle parhaiten. Bändi soitti teknisesti kyllä hyvin, ei siinä mitään. Tykitysvalmiutta löytyi, mutta ei niinkään herkkyyttä. Itse pidän Pohjolan musiikkia vakavana, joten tuommoinen komiikka ja pelleily ei minuun uponnut tässä yhteydessä. Bändin vitsailu kiertueen tipattomuudesta ei ollut loppuun asti mietittyä, kun oli kyse Pekka Pohjolasta. Keikka oli Husbandin oma keikka Pohjolan biiseillä, ei niinkään tribuutti Pohjolalle.
  
  02/03/09 09:46

Name : TimoV, Tampere
Current favourite song : Kebnekajse comeback lp
  
Message : Tuo elokuva jota kysyit on muistaakseni "Hän varasti elämän".
  
  02/03/09 06:57

Name : Tenu
Current favourite song : Jethro Tull: Chateau D'Isaster/Part of the Machine
  
Message : Orrenmaata tuli tänään ratiossa Mikael-sedän ohjelmassa. Hyvä että tällasta musaa vielä joku tekee.

Foorumi on väärä, mutta muistaako kukaan elokuvan nimeä. Risto Mäkelä pääosissa ja esitti kaveria, jolla oli hämärä rikollinen tausta ja muuttaa johonkin syrjäiseen kaupunkiin, jossa ei kaverin historiasta tiedetä ja pääsee pikkukaupungissa arvostettun asemaan.
  
  01/03/09 13:45

Name : EsaJii
  
Message : Sainpahan lopulta kuunneltua jonkin verran Th Groupia. No, ainakin tää on parempaa kuin Made in Sweden josta en oikeen jaksanut innostua. Mutta joo, tässä on returntoforever tuntua.
http://www.progarchives.com/artist.asp?id=2717
  
  27/02/09 15:56

Name : Esco, West Coast
  
Message : Husband tsekattu Treen YO-talolla. Mukana biiseistä ainakin Sampoliini, Tehdasmusiikkia, Vapour Trails, Heavy Jazz & jokunen muu.

Solistisia vapauksia otettiin ja toki oli hauska kuunnella niitä, bassokenraalin liidauksessa niitä noinkaan olisi tuskin otettu.

Turhan ryppyotsaista ei meno muutenkaan ollut, nähtiin & kuultiin kitarasoolo, jossa oli Vartiaisen plektrakäsi ja Nymanin otelautakäsi, Nykäsen yhdistetty rumpu- & oluenjuontisoolo sekä Nymanin stand up-komiikkaa.

Kympin lipulle kelpo vastike, ainoa miinus taas kerran YLETöN äänenvoimakkuus. Allekirjoittanut ei liene niitä volyymille kaikkein herkimpiä, mutta liika on aina liikaa. Olisi kiva tietää oliko nappuloissa Husbandin oma miksaaja vai joku hired hand. Sooloissa ja teemoissa kitarat hukuttivat alleen melkein täysin Takalon soitannan. Onneksi edes seesteisimmissä kohdissa päästiin siitä nauttimaan, koska Takalon jutut kuullostivat mukavan omintakeisilta sovituksissa.

Harri Rantanen hoiti vaativan tonttinsa hienosti kuten periaatteessa siis koko muukin orkesteri. Suositellaan, mutta korvatulpat varoiksi mukaan!
  
  26/02/09 22:11

Name : -rh
Current favourite song : Van der Graaf Generator – Lemmings
  
Message : Henkka, Kuopio; To 26.2.2009 (klo 22.00 ->)
Husband plays Pekka Pohjola
Husband, jazzia juopoille! Kokoonpano: Warre Vartiainen, Marzi Nyman, Harri Rantanen, Anssi Nykänen ja Arttu Takalo. (Liput 6€)
  
  26/02/09 18:36

Name : Jore
  
Message : Nimibiisi "Make My Day" kuulostaa hyvältä ja kyllähän Cobham on loistava, joksin itse biisi on aika tyypillistä fuusiota. Oletteko jo hankkineet ja mitä tykkäätte? Entä Pekan soitto?
  
  26/02/09 16:21

Name : jusu1
Current favourite song : Orrenmaa Band w/ Billy Cobham & Tower of Power Horns: Cape Fire
  
Message : Orrenmaa Bandin "Make My Day" -julkkarikeikalla torstaina 5.3. Billy Cobhamin ohella: torvisektiossa Verneri & Ilmari Pohjola + Marko Portin. Kiippareissa Rob Dominis & Timo Pratskin.
  
  26/02/09 15:45

Name : Mihail
  
Message : Mä olen zappa plays zappassa myös.
  
  25/02/09 08:23

Name : EsaJii
  
Message : Kävin iTunesin kaupassa katsomassa mitä tarjoavat Suomesta. Pohjola on aika hyvin edustettuna. Pewitista oli vain nimikkoraita.

Piirpauke oli heikommassa, tai siis vain uudemmat siellä. Täytyy hankia Piirpauke 1 ja 2 sitten ens kerran Suomessa. Onhan mulla jo ne LPt.

Vaimo pyysi yhden biisin Angelin tytöiltä. Se löytyi.
  
  24/02/09 15:35

Name : Rufus
  
Message : No ainakin Ahmet Emuukha Rodan ja Moon Unit.
  
  24/02/09 13:40