Wigwam - guestbook

Name : Jore
  
Message : Täällä on ollut taas hiljaista, joten sohaisen muurahaispesää. Mitä tykkäätte Spotifystä? Siellä on 5 Wigwamiakin.

Itse käytän sitä lähinnä töissä taustamusiikkina ja kun mietin kannattaakohan tuota levyä ostaa. Konseptihan on hyvä sinällään, jos musiikintekijät saisivat kunnon korvauksen.
  
  14/04/11 16:57

Name : EsaJii
  
Message : "Does anyone know if Jim and the band are planning to get back together again this year?"

Some band members have played in tribute bands, specials one offs. Jim has not been heard of lately. He wrote some notes for the UK Wigwam rereleases.
  
  10/04/11 22:15

Name : Urpo
  
Message : Taas tuli tällainen vastaan. Albumillaan Mielimatkailuu hiphop-artisti Lossi Turunen on sämplännyt biisiin Katinkullan kimallus Pekka Pohjolan Oivallettua matkalyhtyä. Matkalyhdyn ensitahdeista napsaistu sämple soi taustalla koko biisin ajan alusta loppuun. Pohjolan nimeä ei ole muistettu laittaa säveltäjätietoihin.
  
  10/04/11 15:13

Name : Suonna
  
Message : Tiedotteesta:

--------------------------------

AMNESTYLTA 50-VUOTISJUHLA-ALBUMI
Mukana muun muassa Paula Vesala, Stam1na, Asa ja Jukka Gustafsson

Maailman suurin ihmisoikeusjärjestö Amnesty International täyttää 28. toukokuuta 50 vuotta. Merkkipäivän kunniaksi Amnestyn Suomen osasto ja Fullsteam julkaisevat "Mitä vapaus on" -juhlalevyn. Albumin taiteellisen tuottajan Palefacen kokoamalla levyllä esiintyy suuri joukko kotimaisia eturivin muusikoita, kuten Paula Vesala, Stam1na, Jukka Gustafsson ja Asa.

"Mitä vapaus on" ilmestyy kirja+cd -formaatissa 25.5.2011.

----------------------------------

Toivottavasti saavat Jukan nimen kansiin oikein...
  
  07/04/11 10:34

Name : Mika
  
Message : Oiskohan Hetzenillä nyt tsanssit breikata Suomi-progen kanssa maailmalla.

Italia on kaunis mutta paska maa. Firenzessä kusetetaan hyväntahtoista satasella.
  
  06/04/11 14:36

Name : Dolph Barkas, Guelph , Canada
Current favourite song : Friends from the Fields
Found : Just surfed on in
  
Message : Does anyone know if Jim and the band are planning to get back together again this year? After reading the promo materials from the Some Several Moons era, it seemed that the band had a lot of unreleased material yet to see the light of day...

Could use a little Wigwam magic this summer.. :-)
  
  06/04/11 04:12

Name : Gunde
Current favourite song : http://www.youtube.com/watch?v=Jd1-GrIviPk&feature=related
  
Message : Vittu, stadia biisissä ! Ei oo toista.

http://www.youtube.com/watch?v=Jd1-GrIviPk&feature=related
  
  05/04/11 16:11

Name : Jesse
Home page : Elävä arkisto
  
Message : Blues Section Ylen arkistosta.
  
  05/04/11 11:35

Name : Esco, West Coast
Current favourite song : Kumma Heppu & Lopunajan Voidellut - Esmeralda
  
Message : Jim's summer camp?
  
  04/04/11 18:58

Name : MikaJ
Current favourite song : LedZep / For Your Life (O2 live)
  
Message : Komppaan Jorea tuossa vm 2001 Wigwamin live-soundissa vertailtuna tuohon Plays Wigwam -levyyn.

Soundipolitiikka bändin levyillä on kieltämättä ollut hieman kolkohko viimeisen parinkymmenen vuoden aikana. Toisaalta live-tilanteissakin on joillain keikoilla Kotilaisen keyboard -kioski jäänyt kitara-rummut -akselin jalkoihin.

Yhtäkaikki nämä uudemman kauden (2001 - 2006) keikat ovat soitannollisesti olleet maukkaita -tämä noin 15 koetun keikan kokemuksella. Näitä kokemuksia kun saisi vielä lisää.. Ehdotuksia siitä miten Jim saadaan yhdeksi kesäkaudeksi takaisin Suomeen?
  
  04/04/11 16:13

Name : mika
  
Message : jotenkin se tuottaminen rupes menemään CD-ajan tullessa pieleen ja ensin hävisi dynamiikat rummuista ja sitten koko rock-/pomusasta. Voihan noita kiekkoja ajaa vaikka Wav.:iksi ja katsella millaista volyymiputkea nykypuuro suurelta osalta on.
  
  04/04/11 15:13

Name : Abepe, Kokkola
  
Message : Agressiivinen rumpusoundi on ihan tuotantokysymys ja jopa Ronnien dynamiikka pystyttäisiin miksauksessa tyrimään.
Kettunen on ammattimies ja pystyy kyllä tarvittaessa mihin vaan. Tsekatkaa vaan kaikki miehen soittamien levyjen tyylilajit jatsista lähtien ja soittotekniikkansa vertaansa vailla näillä leveysasteilla.
Syy on siis tuotannossa ei soittajassa.
  
  04/04/11 12:38

Name : Pasi
Current favourite song : 1936 Lost In The Snow
  
Message : Itse en pysty kuuntelemaan Dark Albumin jälkeisiä tuotoksia lainkaan. Pembrokella on kyllä ihan hyviä biisejä noilla uusimillakin levyillä mutta kaikki hyvä loppuu ja hukkuu kun Kettunen pääsee puikkoihin. Niin...mättö on ollut jostakin syystä ilmeisen tietoinen valinta, mutta miksi?
  
  04/04/11 11:40

Name : Jore
  
Message : Kuuntelin vaihteeksi Wigwam plays Wigwam liven. Ensimmäinen havainto taas oli, että ompa rujot ja kovat soundit verrattuna siihen miltä bändi kuullosti tuohon aikaan oikeasti livenä. Oletteko havainneet saman?

Levyhän on muuten tietenkin loistava, mutta ihmetyttää myös kansien aivan liian pieni fontti. Aika alkeellinen virhe.
  
  04/04/11 09:40

Name : Boogie
  
Message : Living with the past Dvd:hän oli melkoinen floppi hölmöine leikkauksineen.
  
  04/04/11 07:40

Name : Tenu
Current favourite song : Kaisa Mäkäräisen nahkahousut
  
Message : eipä Tullin Andersonin ääni ikinä ole ollut mikään kummoinen (kuuluu kuitenkin Tullin tavaramerkkiin). Siis kummoinen aikalaisiin verrattuna, eli kavereihin, jotka karjuivat äänensä ns. "muinoks". Toki JA:kin joutui laskemaan äänialaa ja muuttui "Mark Knopfleriksi". Jos Ianin ääni on entisestään kuihtunut, niin täytyy sen olla pelkkää pihinää. 2000 luvun DVD:t taas osoittaa, että hullu huilumies on hyvässä vedossa.
  
  03/04/11 21:06

Name : Mika Koo, Oulu
  
Message : Minäkin näin Tullin eka kertaa Ruissalossa, mutta täytyy myöntää, että myöhemmin Kulttuuritalolla kolahti kovemmin. Muistetaan myös se että Jethro Tullissa on ollut lukuisia kokoonpanoja. Bändi on luonut nahkansa tusinan kertaa ja nyt on menossa tämä, mielestäni ei yhtään paskempi vaihe.
  
  02/04/11 17:55

Name : Jore
  
Message : Boogie, näin kyllä. Se oli 1. kerta kun näin Tullin livenä ja on kolahtanut eniten, joskin 1. kerta on aina oma juttunsa.
  
  02/04/11 17:30

Name : Boogie
  
Message : Näitkö bändin Ruisrockissa vuonna 1993? Niin, kyllähän Ianin juontojutut varmasti kulkeekin entiseen malliin.Mielestäni bändi nykyisellään ei vaan ole enää yhtä hyvä kun oli vielä Dave Peggin ja Andy Giddingsin ollessa mukana.Nämä ovat siis makuasioita-itse en lähtisi enää katsomaan Tullia vuosimallia 2011.Levytysrintamallakaan ei ole saatu laatutavaraa ulos sitten 16 vuoden takaisen Roots To Branchesin.
  
  02/04/11 15:36

Name : Jore
  
Message : Olen nähnyt TULLin viimeksi 1-2 vuotta sitten Pakkahuoneella ja kyllä toimi edelleenkin erittäin hyvin. Ian ei ole väsähtynyt, vaan juttu lentää entiseen malliin, joskin lauluääni ei ole entinen. Barre on aina loistava.
  
  02/04/11 14:19

Name : Boogie
  
Message : Mielestäni nyky Tull alkaa olla jo väsähtänyt porukka-eli pitäkäämme muistoissamme ne dynaamiset Ruisrock -93 ja Kultsan -94 keikat ja antaa olla koko asia.Colosseum kyllä kiinostaisi....
  
  02/04/11 10:36

Name : Mika Koo, Oulu
  
Message : Totta turiset -r. Liput on jo Jethro/Fairport -keikalle. Nyt hieman kihelmöis tuo Colosseumkin.
  
  31/03/11 17:56

Name : -r
Current favourite song : Evolution - Sorrowland
  
Message : Jumatzuka, onpas aika varma Äänekosken käynti - se vaan on suht' pieni ja "intiimi" se teltta jossa päälava.
Taas tossa on jo nimiä jotka loihtee paikalle omia diggareitaan sata- ellei tuhatmäärin.
Jehtro varsinkin.

  
  31/03/11 17:04

Name : Jore
  
Message : Joo, tämä on nykyään aika mielenkiintoista kun entiset kovat bändit kiertävät edelleen. Ja tilausta on kuten Wigwamillekin olisi.

Nuo mainitut Keitelejazzin (jazz??) bändit ovat edelleen kovassa vedossa. Lisäksi myös Colosseum on netin mukaan lähes alkupeäisessä kokoonpanossa: Jon Hiseman, Mark Clarke, Clem Clempson, Chris Farlowe, Dave Greenslade ja Barbara Thompson, joka korvasi saksofonissa vuonna 2004 kuolleen Dick Heckstall-Smithin. Colosseumillahan on ollut useita kokoonpanoja tässä välillä.
  
  31/03/11 16:16

Name : Yesman
  
Message : Kiitos tiedosta, muuten Keitelejazzissa on ensi kesänä mielenkiintoisia vieraita, Jethro Tull, Colosseum, Fairport Convention...vanhoja partoja viiksekkäitä...
  
  31/03/11 15:34