Wigwam - guestbook

Name : Jore
  
Message : Wigwam Revisited lähenee. Onko kellään tietoa millainen juttu se on? Ovatko Gutsi ja Rekku vierailijoita ja soittavat vain muutamalla biisillä?
  
  24/09/13 08:51

Name : Juha / Rocket
Home page : Rocket Records
  
Message : TimoV, kiitos kommenteista. Täytyy myöntää, että itsekin myhäilin tyytyväisyydestä kun sain TT:n levyn cd-masteroinnin käsiini.

Heikki, sinun teoriasi meni nyt metsään. Ensinnäkään Hot Lotta ei ole myynyt mitenkään erityisen huonosti, vaan lisäpainostakin on päästy tekemään. Toiseksi, Hot Lotan cd:istämisenkin jälkeen Rocketin katalogissa on ilmestynyt jazzia useitakin nimikkeitä. Tänä vuonna esimerkiksi on cd:istynyt "Ted Curson & Co: Ode To Booker Ervin" ja "The Winners: Pori Jazz Festival Composition Contest". Viimeksi mainitulla muuten Vesala soittaa joka raidalla.
  
  23/09/13 14:55

Name : Heikki
Current favourite song : Alhambra Mood
  
Message : Aika hauskaa, että Hot Lotta, joka on täysin epäkaupallinen, lähinnä improvisoitua freetä sisältävä levy, julkaistiin mutta Nana ja Nunnu jäivät julkaisematta. Tai ehkä Hot Lottan huono myynti on pelottanut levy-yhtiön enää julkaisemasta jazzia. Joka tapauksessa nuo levyt myisivät varmaan ulkomailla paremmin kuin suomessa, Vesala on ECM:n kautta melko iso nimi tietyissä piireissä.
  
  23/09/13 10:57

Name : Pekka J., Tampere
Current favourite song : Wigwam/No new games to play
  
Message : Kuuntelin juuri Hurriganesia ja yhtäkkiä kuunnellessani biisiä "Say mama" mieleeni hiipi ajatus että osittain tämän vuoksi Cisse ja Pekka Pohjola (Cissestä kirjoitetun kirjan mukaan) kaupungilla tavatessaan myhäilivät kun Cisse oli Suosikin vuosiäänestyksessä valittu Suomen parhaaksi basistiksi.
Rohkenen väittää että "Say mama"-biisin bassot on soittanut eräs P.Pohjola.
Olis hienoa jos esim. Måsse kommentois. Käsittääkseni hän oli sessioissa mukana...
  
  21/09/13 20:03

Name : TimoV
  
Message : Sellainen lipsahdus tuossa tuli, että taas cd-muodossa, siis aivan pelkkää uudelleenjulkaisua on molempien kohdalla odotettu monta vuotta, tosin Nimbuksen levystä oli ainakin muutama vuosi sitten liikkeellä piraattiversiota.
  
  20/09/13 10:43

Name : TimoV, Tampere
  
Message : Suuri kiitos Rocketille noista viimeisimmistä uusintajulkaisuista, Haikaraa ja Nimbusta on odoteltu pitkään, että ne olisi taas cd-muodossa. Mutta setin positiivisin yllätys oli kyllä Oksalan Radio Storm, kuulin levyn joskus muinoin 80-luvulla ja meni silloin hieman ohi, mutta nyt kuulostaa aivan loistavalta. Ja kyllä noita muitakin kuuntelisi mieluummin oikealta levyltä kuin jostain spotifysta, josta yritin Nykysuomalaista eilen luukuttaa, hyvää musaa, mutta ei oikein lähtenyt tuossa muodossa.
  
  19/09/13 10:14

Name : ZAGAROLI, Paris
Found : Just surfed on in
  
Message : Hello I want to contact by mail Mats Hülden to reproduce the cover's illustration of "Fresh garbage"record by Wigwam, credited "Mats Hülden". This is for a scientific book's cover.This is urgent
  
  16/09/13 18:31

Name : Juha / Rocket
Home page : Rocket Records
  
Message : Jesse, nuo jotkut julkaisusuunnitelmissa olleet levyt jäivät aikoinaan ilmestymättä lähinnä mastereiden kateissa olon vuoksi. No nythän ne masterit ovat löytyneet, kun Warner on digitoinut arkistonsa. Mutta levyjen digiversioina saatavilla olo taas on laimentanut omaa innostusta niiden uudelleenjulkaisua kohtaan. Eli ainakaan tällä hetkellä ei ole mitään akuutteja suunnitelmia noiden nimikkeiden suhteen. Mielenkiintoisia samalle musiikilliselle sektorille osuvia julkaisuja on kyllä muuten työn alla, mutta kokemus on opettanut, että niistä kannattaa puhua vasta suunnilleen siinä vaiheessa kun levyt ovat painossa.
  
  13/09/13 16:43

Name : Jesse
Current favourite song : Otto Donner: Pääskytorni
  
Message : Kiitos julkaisuista, Juha. Siellä on helmiä seassa. Vieläkä näitä Nanaa, Nunnua, Tuohi Klangia tai Nykysuomalaista kannattaa odotella?
  
  12/09/13 15:43

Name : Juha / Rocket
Home page : Nettikauppa
  
Message : Sepon mainosta jatkaen, Nimbuksen "Obus" ilmestyy cd:nä huomenna perjantaina. Samaan aikaan päivänvalon näkee myös mm. Haikaran "Iso lintu" sekä T.T. Oksalan "Radio Storm", jolla musisoi mm. Jukka Gustavson.

Näitä voi tilailla esim. Äxästä, Cdon.comista, Epesiltä sekä tietenkin myös Rocketin nettipuodista: http://www.rocket-records.com/kauppa
  
  12/09/13 11:10

Name : Eeva H, Salo
  
Message : Seppo; tiedossa on tuo Nimbuksen uudelleenjulkaisu, joka onkin hieno juttu. Tiedoksi nyt sitten muillekin :) Hyvää syksynjatkoa Lahteenkin.

Ja Ylen Elävässä arkistossa on tarjolla hyvä kattaus muinaisia Liisankadun Pop-studio-ohjelmia 1970-luvulta, mukana mm. juuri Nimbus, Tabula Rasa, Orfeus, Jukka Tolonen jne jne. Hyvä Yle!
http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/liisankadun_popstudiossa_poppi_parisi_ja_proge_venyi_ja_venyi_97811.html#media=97872
  
  06/09/13 19:22

Name : Seppo lahdesta
  
Message : Vinkki Eeva H:lle sinne Saloon, jollet jo tiedä: Nimbuksen Obuksen julkaisee Rocket Records CD:nä aivan näinä päivinä.
  
  04/09/13 09:13

Name : Eeva H, Salo
Home page : http://ohikulkijalta.wordpress.com/
  
Message : Jukka Gustavson Organ Fusion Band mukana Salon jazz-tapahtumassa, lokakuun 4:nnen päivän iltana:
http://salojazz.fi/en/festari.html
  
  31/08/13 22:53

Name : timo
  
Message : http://www.noise.fi/svart-aloittaa-yhteistyon-loven-kanssa-luvassa-parikymmenta-valikoitua-vinyyliuudelleenjulkaisua/
  
  29/08/13 16:38

Name : Risto
Current favourite song : Tahdon kertoa sinulle kaiken minkä haluat minun tietävän
  
Message : Bassokenraalissa kerrotaan, että Tomi Parkkosen, Pekka Pohjolan, Matti Kurkisen ja Jukka Gustavsonin bluesfunk-kokoonpanosta on olemassa nauhoite. Onko kukaan kuullut sitä tai tietäisikö joku kenen ja millaisia omia sävellyksiä bändi soittaa? Tavastia livellä on pieni näyte Gustavsonin sävellyksestä.
  
  27/08/13 00:04

Name : Hannu, Ikaalinen
  
Message : Kiitos Risto mielenkiitoisesta progeillan raportista :)
  
  22/08/13 12:20

Name : Jesse
Current favourite song : Wigwam: Finlandia
  
Message : Blues Sectionin LP:stä on näemmä tulossa rajattu uusintapainos mustana ja läpinäkyvänä vinyylinä.
  
  21/08/13 21:00

Name : Jore
  
Message : Sorry, siis 16.8.2013
  
  14/08/13 12:59

Name : Jore
  
Message : Jukka Gustavson blues band
6.08.13 Parainen (Brandkårshuset, West music fest)

Kyselin aiemmin bändin kokoonpanoa, mutta kukaan ei ilmeisesti tiedä. Ja onko kyseessä tosiaan bluesia.
  
  14/08/13 12:51

Name : Matteus
  
Message : Turun Sanomien arvio progeillasta löytyy täältä:
http://www.ts.fi/kulttuuri/musiikki/521411/Taituruutta+turbiinien+keskella
  
  12/08/13 22:24

Name : Risto
Current favourite song : Changing Waters
  
Message : Eilinen progeilta oli ihan hieno, joskin hieman jotain muuta kuin tiedotteessa lupailtiin. Seppo Kantosella koko keikan ajan vahvistettu Husband aloitti parilla Pekka Pohjolan biisillä (ensimmäinen taisi olla Vapour Trails, toinen ehkä Space Waltz). Soitto oli sulavaa, joskin minun makuuni liian kitaravoittoista ja Nykäsen rytmin takia varsin kulmikasta. Pohjolan biisien jälkeen lavalle saapui Jeavestone-laulaja Jukka Kääntä, jonka kanssa bändi soitti Tasavallan Presidentin Lambertlandin ja Miky Way Mosesin (levyjen nimikappaleet), joista jälkimmäinen toimi varsin hyvin kyseisellä kokoonpanolla. Sitten bändi soitti taas kaksi Pohjola-instrumentaalia, joista toinen oli Tehdasmusiikkia. Tämän jälkeen Gustavson tuli lavalle ja yhtye soitti (hänen toiveestaan) Procol Harum -sikermän A Salty Dog / A Whiter Shade of Pale. Setin päätteeksi kuultiin Losing Hold, jonka vuoksi Gutsi oli, omien sanojensa mukaan, konserttiin mukaan haluttu. Kääntä lauloi kappaleessa stemmoja. Gustavson kehui biisin jälkeen sovitusta juhlalliseksi ja hienommaksi kuin urku-trion konserteissa 71-72, kun mukana oli kaksi kitaraa ja toiset koskettimet. Encorena yhtye soitti (ilman Gustavsonia) taas yhden Pohjola-coverin. Keikan Pohjola-coverit olivan ainakin suurimmalta osin Visitationilta ja varsin uskollisia alkuperäissovituksille, joskin sisältäen runsaammin sooloja. Jeavestone soitti jytää enkä jaksanut kuunnella settiä loppuun asti.
  
  11/08/13 14:33

Name : Risto
  
Message : Näin Rekkun soolokeikan 1.10.2009 Nuclear Nightclubin avajaisissa Oulussa. Ainakin silloin keikka oli improvisoitua maalailua kitaralla. Rekku soitti myös muutamia biisejä illan toisena artistina soittaneen jazz/fuusio trion kanssa.
  
  10/08/13 12:52

Name : tietämätön
  
Message : Mitä nämä Rechardt soolokeikat pitävät sisällään? Siis minkätyyppistä matskua se on?
  
  09/08/13 19:09

Name : Asko
  
Message : Rekku Rechardt solo 17.8. ravintola Pikku-Pelikaanissa, Meri-rastilankuja 2, 200m Rastilan matroasemalta. Ajankohta tarkentunut, keikka alkaa klo 19.30
  
  09/08/13 13:09

Name : Janne
  
Message : Tuo Jimin kohta taitaa mennä näin:
"Call where you're were
had to tell them you’ve gone down" &c.
  
  08/08/13 14:18