Wigwam - guestbook

Name : Aino
  
Message : Jukka Gustavson ja British Standard soittaa Semifinalissa Helsingissä 29. päivä.
  
  21/10/13 18:17

Name : TimoV, Tampere
  
Message : "Kesäkapina" elokuva on näemmä julkaistu DVD:nä.
  
  21/10/13 15:17

Name : Jesse
Home page : http://www.tavastiaklubi.fi/tapahtuma/17424
Current favourite song : Ajatuksia
  
Message : Löysin Tavastian sivujen keikkahistoriasta Apollon reunion-keikan Holle Holopaisen kirjan julkistamistilaisuudessa 2000. Oliko joku paikalla kertoakseen millainen keikka oli, ketä kokoonpanossa soitti ja mitä he soittivat?
  
  21/10/13 12:23

Name : Inspired
  
Message : Täällä esiintyy erästä Gutsin keikoillaan esittämää kappaletta aika monilla, toinen toistaan erikoisemmilla nimillä. Master Brings, Master Greens jns... kyseessähän on siis Jimmy Smithin "Mustard Greens".
  
  21/10/13 00:34
 
Reply: Tämäpä vasta hyvä huomio. Nimi korjattu keikkalistaan mutta autenttisuuden vuoksi jätetty ennalleen keikka-arvioihin sikäli kuin sellaisia on.

Terv. Mikko

Name : Pasiba
Current favourite song : Hullun laulu
  
Message : "Pitimäni" jo aijemmin (näyttää ja kuulostaa aika mageelta...)skriivata jotain hyvältä kokemaa,tänne wigufoorumille.Olin vaimoni kanssa procol harumin keikalla kulttuuritalolla ja kerrassaaan upeeta !!!!! Okei , joku kaipasi(SAMI) koskettimiin virtuoosi Fisheriä(Gary =harum ?) ja ymmäretään....ei vastaan väittäis vois.... mutta oi, oi, oi, kun salty dog hiljensi talon , oi ja oi.
Mahtavaa ,että saa kokea/tuntea ja on joku joka antaa sen mahdollisuuden......Deep bow to P H !
  
  19/10/13 00:04
 
Reply: Se oli hieno keikka!

Mikko

Name : Jore
  
Message : Ja Jukan bändin keikka Salossa oli loistava kuten aina. Koko porukka on niin ammattitaitoista, ettei vastaavaa Suomessa tällä hetkellä ole.

Toivottavasti Salo ottaa ensi vuonnakin jonkun jazzrock-bändin ohjelmistoonsa, ettei tarjolla ole pelkkää jazzia.
  
  18/10/13 10:53

Name : Eeva H, Salo
Home page : http://ohikulkijalta.wordpress.com/
  
Message : Hei, Mikolle tiedoksi: Jukka Gustavson Organ Fusion Bandin keikka Salon jazztapahtumassa oli ravintola Rikalassa, ei siis kulttuuritalo Kivassa kuten nyt on tuolla keikkalistalla.

Tässä jonkunmoista biisilistaa, ei siis täydellinen:
Master Greens, Blue Grace, Mr. Gone, Big Legged Woman, Ai ai vapaus on päässyt karkuun, Living For The City, Message from the coral reef - encorena Freddy Kingiä
  
  17/10/13 22:44
 
Reply: Kiitos Eeva, korjattu ja lisätty Gutsin keikkalistaan.

Mikko

Name : Jesse
Current favourite song : Fairyport
  
Message : Toivoisin vielä jonain päivänä kuulevani Gustavsonin wigwam-sävellyksiä hänen esittämänään. Mutta käsittääkseni hän pitää niitä nykyään epäkypsinä nuoruuden töinä. Tuo youtuben Losing Hold on hieno.
  
  08/10/13 19:40

Name : MikaJ
Current favourite song : Royals: Rolling Bones
  
Message : Tuo Youtube -linkki kyllä avautuu, mutta ääni puuttuu...

Kapsäkin -keikka oli kieltämättä mukava kokemus; pitkästä aikaa kunnon setti Wigu -musiikkia ja innostunutta soitantaa. Måssen ajoittainen Grumpy Old Man -tyyli nostatti hymyä useammillekin kasvoille. Noposen tatsi rumputyöskentelyssä sopii erinomaisesti soitettuihin kappaleisiin.

Gutsin suoritus täälläkin puhutusta Losing Holdista hämmästytti. Jos tempo olisi ollut alkuperäisen mukainen, ei hänen osuuksistaan olisi saattanut uskoa yli 40 vuoden kulumista vastaavaan Fresh Garbage -versioon. Jotkut eivät vaan suostu ikääntymään vaan pitävät tasonsa todella korkeana.

Koska tällä saitilla pyörii useampiakin hyvään kirjalliseen ulosantiin pystyviä henkilöitä, niin eiköhän jonkun olisi jo aika ottaa JG:n elämänkerta työn alle? Sikäli paljon hienoa musiikkia ja huikeita keikkoja mies on saanut aikaiseksi että niistä saisi yhden kirjan aikaiseksi.
  
  07/10/13 10:28

Name : Pertti, Vantaa
Current favourite song : Losing Hold
Found : Just surfed on in
  
Message : Ken hensleyn konsertissa 4.9.2013 Jukka soitti Porran, Nykäsen ja Kämäräisen kanssa myös Losin holdin:
https://www.youtube.com/watch?v=xaNvPqNGreE
  
  03/10/13 23:40

Name : Jukka, Vieremä
  
Message : Ei se Noponen kyllä laahannut missään biisissä. Losing Hold oli kyllä levyversiota ja vanhoja livejä hitaampi, mutta mahtoi olla sovittu juttu, jotta kaikki soittajat pysyisivät kyydissä. Teknisesti helpommat kappaleet liisivät uljaasti, ja tuo hitaampi Losing Hold oli tavallaan mielenkiintoinen, hieman groovympi näkemys.
  
  03/10/13 13:39

Name : drummer
  
Message : Noponen hyvä wigumies mutta noiden videoklippien perusteella losing hold hiukka laahaavasti kulkee...mutta jokatapauksessa ehdoton mies kannuttelemaan tolle tontille. On kumma jos ei keikkapaikat innostu tosta systeemistä, ei kun myymään bändiä läpi Suomen. Ehdoton nro.1 täällä Suomessa!
  
  03/10/13 10:47

Name : Mika Koo, Oulu
  
Message : Kannatetaan myös täällä Oulussa. Tervetuloa!
  
  03/10/13 08:29

Name : Ilkka, Jyväskylä
  
Message : Ilman muuta Wigwam Revisited keikalle myös tänne Provinssiin!
Lupaan tulla Jyväskylän keikalle vaikka pää kainalossa, ja roudata kaveritkin mukaan!

Hienoa, että Wigwamin saaga jatkuu edelleen!

Mahtaakohan Jimppa muuten saada soololevynsä piankin valmiiksi - nyt kun Otto Donner ei ole enää venettä luotsaamassa?
  
  30/09/13 17:54

Name : Jore
  
Message : Kannatan suuresti. Gutsin myötä Wigwam tuntuu entistä kiinnostavammalta. En tosin päässyt paikan päälle vaan olen äänenlaadultaan surkeiden youtube-tallenteiden armoilla, tosin parempi se kun ei mitään. Kiitokset taltioijille.
  
  30/09/13 17:11

Name : T, Jyväskylä
Current favourite song : Faustburger - Flaedermaus
  
Message : Wigwam Revisited saatava ehdottomasti esiintymään myös muihinkin kaupunkeihin Suomessa. Ja pian!

Onko vieraskirjan lukijoiden ja Wigu-fanien kannatusta?
  
  30/09/13 14:40

Name : Jore
  
Message : Wigwam Revisited:

Losing hold http://www.youtube.com/watch?v=0Lyv2chBNnk

Do Or Die:
http://www.youtube.com/watch?v=qpoWqitDViQ

Huh huh mikä meininki. Ja Gutsikin sopii kuin nakutettu ja tuo aivan uutta ulottuvuutta Do Or Diehin.

Kyllä tämä pitää saada muuallekin kuin vain Helsinkiin.
  
  30/09/13 12:10

Name : Risto
Current favourite song : Save My Money & Name
  
Message : Perjantain keikan settilista taisi olla kuten Seppo Lahdesta kertoi Torstain osalta. Ennen Just my Situationia bändi soitti maalailevaa improvisaatiota. Rekku soitti ainoastaan Do the Pigwormissa ja omissa biiseissään sekä myöhemmin Grass for Bladesissa, joka Goodbye Dear Mother Earthin kanssa oli encore. Nuclear Nightclubin biisit kuulostivat hienoilta Gutsin uruilla. Liekkö siksi, koska olin melko lähellä lavaa, mutta urut ja basso peittyivät välillä vähän liiaksi kitaroiden alle. Mikko ja Jukka lauloivat hyvin yhteen, myös Måsse lauloi joitain kertosäkeitä sekä tanssi Pigworm-tanssia (jonka askelkuvio oli tulostettu joka pöydälle). Mikko tuurasi hyvin Jimin ja Esan osuuksia ja koko bändi soitti hyvin. Tausta-animaatiot olivat ärsyttäviä. Keikka päättyi ennen yhdeksää.
  
  30/09/13 11:48

Name : Mikko
Home page : Friend from the Fields
  
Message : Näkyy tuolla tubessa jotain jo olevan.
  
  27/09/13 18:18

Name : teehoo
  
Message : tässä jonkun nuorisosakin versio Losing Holdista. Laittakaas big jam versio jos kuvasitte?
https://www.youtube.com/watch?v=Sh4VfZZ7APs
  
  27/09/13 16:17

Name : Seppo Lahdesta
Current favourite song : Maestro Mercy
  
Message : Gutsi konsertissa vain 100 kilometrin päässä. Jo vain! Se on vaivan arvoista. Saatikka jos kaupantekijäisinä saa koko Big Jam -poppoon. Tällainen herkku-menu oli katettuna kuulijoille.
Prologi ja encore ihan niinkuin silloin ennen: Just my situation / Nuclear nightclub / Wishful thinker / Do the pigworm / Freddie are you ready / Save my money & name / Do or die / Friend from the fields / Losing hold / A better hold and a little view / Maestro mercy / Grass for blades. (Korjatkaa minua, jos jokin kappaleennimi meni pieleen, sillä soitto oli niin maukasta, että kuulijan objektiivisuus katosi Pasilan pusikkoihin.

Gutsi on kuin kelpo Margaux. Paranee vain vanhetessaan. Bändi oli oivassa vireessä. Varsinkin kitaristit olivat paikka paikoin miltei lähdössä lentoon. Kyllä hieno on hienoa! Ainakin minun mielestäni. Wishful thinker ja Maestro mercy saivat live depyyttinsä. Toteutusta kuunnellessa täytyi todeta, että sääli, kun vasta nyt. Mutta parempi tietysti myöhään kuin jos ei silloinkaan. Puka Oinonen ei ollut paikalla jostain syystä, ja Maria Hännistäkin jäi hieman kaipailemaan. Nyylundin muorin pojan kitarakiemurtelut Losing Holdissa olivat riemastuttavia. Rekun soolot Colossaalisia.
Kaksi kelpo kiipparia purtta ohjailemassa sekä Janin ja Måssen rytmiryhmä. Tästä ei kuulkaapa konsertti voi enää kutkuttavammaksi tulla.
  
  27/09/13 10:28

Name : guardian
  
Message : Laittakaa tubeen maistiaisia ketkä sinne ny menettekään
  
  26/09/13 14:34

Name : Jore
  
Message : Piti mennä mutta tuli pakottava este, harmittaa.

Toivottavasti joku täällä raportoi keikasta.
  
  26/09/13 13:18

Name : Jukka, Vieremä
  
Message : Huomenna sitten Kapsäkkiin. Odotukset ovat korkealla! Onko paljonkin menijöitä tämän sivuston vakiokävijöistä?
  
  25/09/13 13:42

Name : Risto
Current favourite song : Wigwam: Groundswell
  
Message : Rekku ja Gutsi ovat melko selkeästi vierailijoita, mutta toivottavasti soittavat enemmän kuin vain muutaman biisin. Soittaakohan bändi Gustavsonin biisejä.
  
  24/09/13 10:25