Harri Uusitorppa, Helsingin Sanomat 8.7.2000:

Wigwam bam!

Wigwam: Nuclear Nightclub

Aikalaistodistusten mukaan Wigwam oli se seitsemänkymmentäluvun suomalainen rockyhtye, jonka saavutuksia ei tarvinnut enää tasoitella "kotimaisuuslisällä". Wigwam oli kansainvälisen luokan kokoonpano, ja parhaimmillaan "samassa sarjassa Procol Harumin ja Genesiksen kanssa", kuten alan ainoassa kotimaisessa musiikkijulkaisuissa rehvasteltiin.

Sanaisen arkun repäisi saranoiltaan tämä Tukholmassa äänitetty kokonaisuus, jossa "tukeva ja kurinalainen ilmaisu yhdistyy ihanteellisella tavalla kunnianhimoiseen musiikilliseen ajatteluun".

Niinpä! Mutta vielä vähän hämmentävämpää on, että Paavo Maijasen tuottama Nuclear Nightclub (1975) on kestänyt myös ajan armotonta kulutusta. Se kuulostaa kaikkineen nyt yhtä ajattomalta ja yhtä ajankohtaiselta kuin konsanaan...joku Steely Dan. Jim Pembroke ja Rekku Rechardt ovat tavoittaneet levyllä popmusiikin kovimman ja kirkkaimman ytimen: Bless Your Lucky Stars.

Pauli Saastamoisen masteroimaa Nuclear Nightclubin kirkastettua juhlapainosta on täydennetty neljällä studioversioita myötäilevällä liveversiolla, jotka äänitettiin levyn julkaisun aikoihin, kesäkuussa 1975, Töölönrannan kesäteatterissa (!).